View Full Version : 2008-08-16 Creamfields WROCLAW 2008
Datum 16.8. se prekryva s nasim summer of love a docela se rozhoduji spis pro wroclaw, dle line-upu posudte sami.
http://www.creamfields.pl/pl/creamfields/artysci <- jmena, extrakt pro zjednoduseni zde :
Aphrodite
Goldie
Pendulum (main stage)
Logistics
MC Wrec
High Contrast
John B
Counterstrike
Panacea
Spor
SKREAM
dale : Vitalic, John Digweed aj.
Skream, Panacea, Spor, Counterstrike a High Contrast hraji v prospech polskeho festivalu, volba to ale nebude lehka. Staci si ovsem vzpomenout na skreamuv masakr z wilsonicu a uz uz se do Wroclawi tesim, nemluve o touze videt rezniky Panaceu a Counterstrike a mocneho High Contrasta.
Soldik -BI-
5. 7. 2008, 23:15
Tomu rikam Creamfields, ne jak ty breclavsky srance...!
fakt hustý masakr, každopadně udělám vše proto aby jsem tam byl:) pry 5 hodin vlakem.. kdyby nekdo jel přiberu see!
faktor_xx
7. 7. 2008, 6:37
no jel bych tam taky rád ale nemáms kým, mám debilní namyšlené kámoše kterým se tam nechce,nechtel by ses nahodou domluvit, i na lettit roll bych jelrad..
faktor_xx
7. 7. 2008, 6:39
btw k threadu, pendulum se prestehovalo z Břeclavi do Polska jo ?:D
hey to vypada vskutku vybrone .... pro me je teda hlavnim tahounem praotec drambejzu Goldie, kterej loni na cosmicu predvedl mocny vystoupeni.
yeeah
http://www.graffiti.org/phil/images/phl_00009.jpg
a ty Pendulum tam maj bejt LIVE prej! PRej!
a ty Pendulum tam maj bejt LIVE prej! PRej!
jj pendulum tam hrajou live
tak to už je trošku jiný(lepší) Creamfields než to co bude te´d u nás ;-)) jako co se týče obsazení hlavních jmen DNB
dobrý sestavený festival.:bigup:.jenom škoda že na jeden den..už se těším na ty rubačky od panaceho:)):slayer::slayer::party:
Ojoj :slayer: jela bych hned The Panacea nehorazny nařez :rolleyes:
TheN.T.
27. 7. 2008, 21:13
hey no bejt vama tak se napred informuju jak je to tam s chlastem. Se tam prey nesmi kalit nebo se tam neprodava kalivo.... nebo tak neco :D Rikal mi to kamos kterej tam byl .................... Byl jako ze feeest nasranej. Tos bacha :p
:slayer:ahoj lidičky,chci se zeptat jestli nahodou nejede někdo z ostravy autem a má místo nebo někdo vlakem.?:smile:
hey no bejt vama tak se napred informuju jak je to tam s chlastem. Se tam prey nesmi kalit nebo se tam neprodava kalivo.... nebo tak neco :D Rikal mi to kamos kterej tam byl .................... Byl jako ze feeest nasranej. Tos bacha :p
..neasi, v polsku je prohibice jako blázen. Když jsem tam byl posledně, tak mi strážníci čichali i k láhvi s vodou...
tam se fakt nesmi kalit? neprodava se tam alkohol? tak to velke zasoby sebou asi :slayer::slayer::slayer:
tak chlastat se nesmí ale DROGY brát jo ?? normálka ........:nene:
tak jede někdo vlakem z ostravy..ozvěte se když tak...at se lépe pije
Tak s chlastem to vypada tak, ze je tam oploceny prostor ve kterem se prodava a konzumuje hnusne(polske)skoro nealkoholicke pivo. Tvrdy akorat ve vip zone..mozna
na chlast sere pes, vyprava se sine v pred a varovani vase jsou jak bzuceni much v mych usich. protahnu si tam brcko a bude sranda! jestli jste pro nejaky sraz tak dejte vedet.
Čestka vidim to tak na vlak tak kdyby nekdo jel tak dej te vedet
Ty vole mít na to prachy tak asi neváhám :-)
roflcopterz, panacea zacina v 18:00, pak Skream. zajimave to je.
LINE-UP : http://www.creamfields.pl/pl/creamfields/time-table
jen jim v tom lajnapu nejak chybi counterstrike. coz me hodne rozhazuje.
Masakr rychta :slayer::slayer::slayer::slayer::slayer::slayer::s layer:
drumnaut
22. 8. 2008, 0:18
tak co jak bylo?????
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.