PDA

View Full Version : 20.4.2005 všb vrtule

fgz
13. 4. 2005, 9:44
SOMETiMES WE JUST DON'T KNOW, WHAT ARE WE FiGHTiNG FOR, SO LET'S GET ON THE STAGE, TURN UP THE MiCROPHONE, MiX UP ALL THE PLATES, AND LET'S GET THiS PARTY STARTED...

*20.04.05 o5 dnb na kolejich vsb tu ostrava klub vrtacka tentoX v jarnim razeni :twisted: !! !!! DRUM'N'SUN.BASS vol.1!! !!! start v 8pm...

*vlez za 20,- (Mozna Slevnime, Kdo Vi ?? ???)
*pivo za 16,- (Branik, Pico !! !!!)
*rum, wodka za 10,-

*BM (Break Melody)
*CBS (Cerno Bily Svet)
*WKC (What a Kind of Crime!)

DJ's

JEN!CZEK
U-RAY
P.P.
PETiT
+guest(s)?? ??? !! !!!

MC's

fgz*wkc = SQUARE

http://kutac.org/img/drumandsunbass.jpg

dnb party uzce souvisejici s tzv. jarnim mecheche!! !!! a proc ji delame?? ??? streda byva na kolejich kalicim dnem, takze je mozne se setkat s lidmi, kteri se umi fantasticky odvazat a bavit i na dnb, i kdyz zrovna nejsou "true soldiers"... a to 100ji za to, ne?? ??? proto mecheche... a proc jarni?? ??? to snad ani vysvetlovat nemusime... vseci jste srdecne zvani...

:party:

a navic bude mozna i mazlici after... :twisted: gratis...

inliner
13. 4. 2005, 12:26
minule peklo... hlasim se na toho guesta 8)

repa
13. 4. 2005, 12:38
nabitý týden úterý slunotvar st?eda vrtule a pátek kd fm :twisted:

Pepe
13. 4. 2005, 20:26
Te?ka to myslím bude ješt? více v poho než minule,p?kn? teplo,se m?žem opíjet p?ed vrtulí na trávníku :D (to zas bude v alejích nablito :mrgreen: )

fgz
14. 4. 2005, 10:57
Te?ka to myslím bude ješt? více v poho než minule,p?kn? teplo,se m?žem opíjet p?ed vrtulí na trávníku :D (to zas bude v alejích nablito :mrgreen: ) a nejen opijet... :janic:

Pepe
14. 4. 2005, 22:08
T?eba se povalovat s holkama,že :mrgreen: Spring is back :!:

Efka
14. 4. 2005, 23:09
Jo,super :D den p?ed mýma t?ídníma sch?zkama...Musím využít posledního dne volnosti a zajít si zakalit než nastane domácí v?zení... :evil:

Efka
14. 4. 2005, 23:11
Teda né zakalit,ale povalovat se na tom trávníku... :wink:

ewitschka
15. 4. 2005, 17:47
nabity tyden utery slunotvar streda vrtule a patek kd fm :twisted:

hm tak tomu rikam odjezd ve spatnou dobu :!: :evil: :!: 2efka :arrow: ewa jako ewa az by dosly sily placla bych sebou na ten travnik tez 8) no nezbyva nez sklopit hlavu a jit se schovat pred destem nekam do :club:

wladimir
16. 4. 2005, 11:47
na povalovani se na banske mam par vzpominek :wink:

Mishka
17. 4. 2005, 13:48
Ja ZATIM nemam, musim to napravit :twisted:

ewitschka
17. 4. 2005, 18:37

:fucku: :lol:

pajac
18. 4. 2005, 10:30
Jenom at neprší :?

wladimir
19. 4. 2005, 11:57

:fucku: :lol:
vedel jsem ze se chytnes :lol: :oops: :lol:

fgz
19. 4. 2005, 17:16
uz zitra!! !!! budeme pit, zpivat, hrat, tancit, tulit se a mazlit!! !!! :twisted:

ewitschka
19. 4. 2005, 18:14
2wld nevedel :shock: doufal 8) nebud si tak jisty jeste ted me boli hlava jak jsem vzpominala co tim chtel basnik rici je to preci jen a couple of years zpatky :wink: a odbocujes od tematu :oops: vrtule rlzz :party: 2fgz nezapomen libani je nehygienicke :D

wladimir
19. 4. 2005, 18:38
2wld nevedel :shock: doufal 8) nebud si tak jisty jeste ted me boli hlava jak jsem vzpominala co tim chtel basnik rici je to preci jen a couple of years zpatky :wink: a odbocujes od tematu :oops: vrtule rlzz :party: 2fgz nezapomen libani je nehygienicke :D
8) chytla ses az moc,takze nefulej 8) :lol:

kamii
19. 4. 2005, 18:39
tesim se nehorazne, doufam ze to bude tak drsna kalba jako minule, uz proto ze jsem tam minule nebyla a desne me to stve dodnes... :roll:

fgz
20. 4. 2005, 10:23
beatz right up in yo'face, and dig ya!! !!! dnsk to roztocime, drahoushci!! !!!

btw: W+E=XL?? ??? bezte si flirtowatt soukrome, zacinam na tom ulitawatt... :lol:

ewitschka
20. 4. 2005, 12:12
:shock: flirtovat :nene: :!: :?: :!: zaprve nevim co to znamena a zadruhe me to urazi :!: :lol:

wladimir
20. 4. 2005, 12:51
Sorry ze te tohle urazi,byla to prdel,nic jineho :shock: ...jinak,o den pozdeji,ale preju ti vse nej k narozeninam!vitej mezi nama co nam tahne na tricitku :bigup:

fgz
20. 4. 2005, 13:45
:shock: flirtovat :nene: :!: :?: :!: zaprve nevim co to znamena a zadruhe me to urazi :!: :lol: sorry, nechtel sem te urazit... ale flirtovat te rad naucim :twisted: co?? ???

ewitschka
27. 4. 2005, 18:00
2wld ok tak ja budu davat ke kazdemu prispevku ktery nemyslim vazne specially for u nemyslim to vazne wlado :!: :!: :!: :hihi: thx za prani anyway :bigup:& 2fgz ok tak mi posli nazorny popis s doprovodnymi obrazky kdyz uz se tu tak nudim tak se budu aspon vzdelavat :oops: :twisted:

fgz
28. 4. 2005, 11:31
2wld ok tak ja budu davat ke kazdemu prispevku ktery nemyslim vazne specially for u nemyslim to vazne wlado :!: :!: :!: :hihi: thx za prani anyway :bigup:& 2fgz ok tak mi posli nazorny popis s doprovodnymi obrazky kdyz uz se tu tak nudim tak se budu aspon vzdelavat :oops: :twisted: :D nu, pagadi!! !!!

ewitschka
28. 4. 2005, 14:57
2wld ok tak ja budu davat ke kazdemu prispevku ktery nemyslim vazne specially for u nemyslim to vazne wlado :!: :!: :!: :hihi: thx za prani anyway :bigup:& 2fgz ok tak mi posli nazorny popis s doprovodnymi obrazky kdyz uz se tu tak nudim tak se budu aspon vzdelavat :oops: :twisted: :D nu, pagadi!! !!!

zayatz :!: :!: :!: :D