View Full Version : 11.06.2005 Sun of Ostrava-Výstavišt? ?erná louka + FOTKY !!!
Hlavní stage:
Sonique (UK)
CJ Bolland (BE)
Angelo Mike (PL)
Pietro (CZ)
Chris Sadler (CZ)
Boss vs. Toky (SK)
Robin Ojha (CZ)
Drum'n'Bass stage:
Larry aka L Plus (SK/Signal Crew)
Elvis (CZ/Ext-Dust)
Inspiral X62 (CZ/Dvoika.Troika)
Reverb (CZ/Dvoika.Troika)
Giggles (CZ/House.cz)
Kulas (CZ/?bs)
Místo: Ostrava, Výstavišt? ?erná louka, Pavilon A
Vstupné: V p?edprodeji 295,- + poplatek a na míst? 390,-
Další info: www.sunofostrava.cz (http://www.sunofostrava.cz/2005/)
Sout?ž – Sun of Ostrava
Poznej Stodolní ulici!
Sout?ž jaká tu ješt? nebyla. Odpov?z na jednoduchou otázku a pro sebe a kamaráda ?i kamarádku vyhraj dvoudenní výlet do Ostravy. Takže p?kn? po po?ádku: Do Ostravy p?ijedeš už v pátek 10.6., kde se t? ujme náš produk?ní tým a ve?er vyrazíme na nejrozjet?jší ulici v této zemi, slavnou Stodolní ulici. Poznáš desítky bar?, club? a hlavn? zažiješ jejich atmosféru. Až budeš mít pocit že sta?í, odvezeme t? do stylového pensionu „Jaro?kova pekárna“, který se nachází v krásném prost?edí historického m?ste?ka Štramberk. V sobotu až se vyspíš, bude jen na tob? co provedeš se svým volným ?asem. My nabízíme prohlídku „štramberské trúby“, nebo návšt?vu soukromého pivovaru spojenou s ochutnávkou štramberského piva Truba?. To už se ale bude blížit ve?er, takže se p?esuneme zp?t do Ostravy a ty budeš mít možnost nahlédnout pod pokli?ku p?íprav v areálu výstavišt? ?erná louka. Samoz?ejmostí je setkání se Sonique a volné vstupy pro tebe a tv?j doprovod. Co všechno platíme tob? a tvému doprovodu? Cestu do Ostravy a zp?t (vlak,bus), útratu na Stodolní do výše 1.000 K?, ubytování, sobotní ob?d, 2 vstupenky na akci. Zažili jste n?kdy takový víkend?
Otázka zní: Kolik je p?ibližn? bar? na Stodolní ulici?
A/ 6
B/ 60
C/ 600
Odpov?di posílejte na mail: soutez@sunofostrava.cz
P?ipoj na sebe telefon a do p?edm?tu mailu napište „sout?ž-Stodolní“
Rozhovor se Sonique
Sonique - „Je nesmysl, že b?loši v sob? nemají rytmus!“
Hudba na tvých albech je úpln? jiná než tvoje klubová tvorba. Pro? jsi se rozhodla hrát v klubech, stát se dýdžejkou? Ty jsi p?eci za?ínala jako zp?va?ka, ne?
Nem?la jsem k tomu žádný zvláštní d?vod. Prost? se jen ozval hlas v mé hlav?, který mi ?íká, co mám d?lat. Nevím, jak to mám nazvat, jestli je to podv?domí, které se mnou mluví. Já mu ?íkám moje vnit?nosti, m?j žaludek. Jednoho dne mi ?ekl: “M?la bys za?ít s djingem, protože to pot?ebuješ, protože to cítíš a protože to lidi cítí s tebou.“
Jsi hodn? populární, dostala jsi ?adu cen, tvoje hity byly na prvních místech v hitparádách. Pro? tvoje muzika lidi tolik oslovuje?
Tak to vážn? nevím. M?žu vysv?tlit, co cítím já sama, když svoji muziku píšu, ale to neznamená, že je to ten pravý d?vod, pro? se líbí ostatním. Ve svojí muzice jsem hodn? up?ímná. I když musím p?iznat, že moje poslední album Born to be free až zase tak up?ímné není.
Ne?
Ne.
Napsala jsi na tom albu v?tšinu text?. Skoro všechny jsou o lásce, ale je v nich spousta smutku, nejistoty, osam?ní. Na p?ebalu se píše, že ty písni?ky vycházejí z tvého srdce.
Jo, to je pravda. Žila jsem na ulici, m?la jsem docela tvrdý d?tství. A chci, i když jsem te? hodn? úsp?šná, z?stat po?ád rovnýma nohama na zemi a udržovat si normální pohled na život. Takže když ?íkáš, že jsou moje písni?ky smutný, máš pravdu. Jsou smutný, protože smutná je v?tšina lidí na tomto sv?t?, i když žijí v manželství, žijí ve š?astném vztahu, vždycky je v tom trochu smutku. N?který lidi se prost? tvá?í š?astn? jen tak z principu. Já to št?stí každýmu p?eju, nechci s lidmi sdílet smutek, ale chci s nimi sdílet skute?ný život. V??ím, že lidi v mojí muzice tuhle p?irozenost a skute?nost cítí, že to cítí stejn?, jako to cítím já, protože jsem stejn? jako oni normální lidská bytost.
Zmínila jsi svoje d?tství a dospívání. Nebylo to nijak veselé období.
Ne, to vážn? nebylo.
V sedmnácti jsi z?stala sama v Londýn?, žila jsi na ulici, pozd?ji jsi p?išla o dít?. To jsou vážn? samé smutné v?ci, zvláš? pro holku. Pomáhá ti tohle všechno zvládnout muzika?
Muzika je z 90 procent lékem pro celou moji existenci. Doufám, že lidi rozum?jí tomu, co jim chci ?íct skrz moje písni?ky a muzika, kterou hraju, jim poskytne pohodu a klid. Nechci ukazovat bolest a zlost, ale dávat pocit úlevy od b?žných starostí. Když procházím v život? n??ím špatným, pokaždé vidím na konci tunelu sv?tlo, které pro m? p?edstavuje muzika a psaní písni?ek. Celá moje existence je o tom ukazovat lidem, že i když zrovna prožíváte zlé období, po?ád se m?žete bavit a být š?astní. O tom to celé je.
Jsi slavná hlavn? díky svým skladbám, které slýcháme v rádiu a v televizi. Pro? ješt? hraješ v klubech?
Když p?išel úsp?ch, byla jsem oby?ejný lidský stvo?ení. Nebylo v?bec lehký se s tou náhlou slávou vyrovnat. Všichni cht?li, abych djingu nechala, v?novala se jenom zpívání, prost? abych se vykašlala na všechno a všechny ve sv?t? djingu a naplno se vrhla do sv?ta pop music. Ale já jsem na n?co takovýho nebyla p?ipravená. D?lala jsem to, co jsem d?lala a byla jsem tak š?astná. Nechápala jsem, pro? bych m?la p?estat d?lat to, co miluju, co d?lá lidem radost. Tak jsem všechny, kte?í to po mn? cht?li, p?estala poslouchat a d?lám djing dál. Jasn?, že i tyhle lidi pot?ebuju, ale ješt? víc pot?ebuju být dj. Musím se p?iznat, že poslední dobou moc djing ned?lám, ale jsem š?astná, že pat?ím do sv?ta týhle hudby. Je tu spousta jiných djs, kte?í to cht?jí d?lat, tak jim te? nechávám trochu prostoru (sm?je se).
Prý jsi byla skv?lá atletka. Pro? jsi toho nechala?
Jo, to jsem byla (se smíchem zatíná svaly na rukou).
Sport je skv?lá v?c, ale vyžaduje hodn? disciplíny. M?la jsem ji, když jsem byla hodn? mladá, ale te? chci ve svým život? zábavu. Ve sportu tv?j úsp?ch závisí na tvém t?le. Lidský t?lo je hrozn? zranitelný. Když se zraníš, nem?žeš jako sportovec dlouho nic d?lat, ale já v klubech už hrála se zlomeným prstem, rukou i nohou. I tak jsem mohla d?lat lidem radost.
Je tvoje publikum všude ve sv?t? stejné?M
uzika je mezinárodní jazyk a lidi ji cítí. N?kdy, když pouštím další desku, ?íkám si „Všichni jsou mi tu ukradený, já mám te? náladu na tuhle desku.“A ona je to pak ta nejlepší pecka ve?era, protože vyšla z mé nálady a pocit?, byla v tu chvíli opravdová. Hudba je cesta, život je cesta a život a muzika nejsou od sebe p?íliš daleko. Tomu v??ím.
T?šíš se do Ostravy?
Vždy, když jsem vystupovala u Vás tak to bylo skv?lé. Na Ostravu se moc t?ším, prý je to po dlouhé dob? velká party, takže to po?ádn? rozjedem :) Uvidíme se. Sonique
http://wkc.ufouni.cz/pub/flyery/2005/sun_of_ostrava_web.jpg
Tisková zpráva
11.6. od 19.30 hod. se po dlouhé dob? otev?ou brány ostravského výstavišt? ?erná louka, aby ve zcela nov? zrekonstruovaném pavilonu A prob?hl první díl nové tane?ní party Sun of Ostrava. Hudba bude pulzovat ve t?ech halách a p?ipraveno bude pro Vás tém?? 1000 míst k sezení. Hlavní hv?zdou bude „britská perla“ Djka Sonique, jejíž energické vystoupení Vás bezesporu dostane. Belgické techno Vám naservíruje špi?ka belgické scény CJ Bolland, který po zklamání ze zrušeného vystoupení z konce lo?ského roku v Brn?, se na ?eské party people velmi t?ší. Tu správnou p?du pro Sonique p?ipraví polský DJ Angelo Mike, který se p?edstavil ve své trance podob? na akci s Paulem Van Dykem v Praze. Slovenskou školu budou zastupovat „ost?í hoši“ Boss a Toky a od nás to budou Chris Sadler, Pietro a nejv?tší ostravský techno talent Robin Ojha. Druhá stage bude ve znamení Drum´n´Bass, na které zahraje skv?lý slovák Larry spole?n? s ostravskou elitou Inspiralem X62, Elvisem, Reverbem, Kulasem a Gigglesem. V p?ízemí pavilonu A bude Chill out zona s ?ajovnou. Vstupné Vás vyjde v p?edprodeji na 295,- + poplatek a na míst? 390,-. Co se týká techniky, tak tu si na starosti vzala firma High Lite Touring. Doposud v Ostrav? nebyl lepší zvuk, protože Vaše uši bude „krmit“ revolu?ní sound systém L Acoustic. Projekce bude probíhat na t?ech plátnech a p?ipravili jsme pro Vás další ostravskou premiéru - SMS chat na hlavní projekci. Ke správné akci pat?í kvalitní sv?telný park a lasery, nebudou chyb?t dekorace a Go Go tane?nice.
Vše aktuální se dozvíte na www.sunofostrava.cz
T?šte se…
Sonique
http://www.sunofostrava.cz/2005/img/sonique1.jpghttp://www.sunofostrava.cz/2005/img/sonique2.jpghttp://www.sunofostrava.cz/2005/img/sonique3.jpg
drum n bass stage slabý,ale hlavní je že bude 8)
mrtvy.kenny
15. 4. 2005, 16:07
ja myslim, ze pro lidi, kteri nevymetaji kazdou dnb akci v ove je ten lineup tak akorat. neni to rovnocena stage, ale pro ty lidi, co se tam vyskytnou, je to luxus imho.
cj bolland : :smoker: + :pivo: = :club: (sem ta tecka nekde vpredu) :lol: :fucku:
cryystal
15. 4. 2005, 21:33
mno tag to vyjmecne bude víc o techynku, nez jak jen inak v tomto kraji ve zvyku, dnb stage sice moc nep?ekvapí ale je to ov??ena qalita...hmm , zas n?gdo sází na jistotu, :? , hmm trocha experimentu by nezaškodila..a gdyby náhodou nic,
doufám sonic hraje tag dob?e ak vypadá, .... tag se tag jako tag asi kouknout pudu :wink: pa pa* hawk
diky bohu za tu ostravskou partu,aspon vim ze az me prestane bavit cumet na tu perlu tak pujdu zakalit "na klasiku"
ale to vlezny je trochu prehnane nb ne?
kdyz jsme u tech akci kde se ztratil Tajmahal (myslim ze se to tak jmenovalo) a kdo ho poradal :?: :?:
JJ,co bych dal za TAJMAHAL,tohle byla nejvychytan?jší kalba široko daleko,p?išli si tam na své techna?i i Dramiká?i,ob? scény stejn? velké,ale to je bohužel minulost...škoda
^^^ P?idána sout?ž s jednoduchou otázkou o zajímavou cenu ^^^
UTRATU 1000K? = 100X RUM ZA 10 K? TO BUDE PARTY...
mrtvy.kenny
19. 4. 2005, 16:14
JJ,co bych dal za TAJMAHAL,tohle byla nejvychytan?jší kalba široko daleko,p?išli si tam na své techna?i i Dramiká?i,ob? scény stejn? velké,ale to je bohužel minulost...škoda
no ja si myslim, ze ted uz je techno na mile daleko od dnb a ty dve komunity se temer nekryjou. kdysi to az takovy rozdil nebyl imho.. ostatne kdyz nejaky radikalni sampon rozjede svuj robot-dance na dnb akci, je ostatnim akorat k smichu..
dneska uz se mi fakt na akci, kde je techno, vubec nechce..
http://www.sunproduction.cz/Fotky/antistatic_air_superiority_2005/zbytek/antistatic%200000069.jpg
Jasn?,minulost byla jiná,moc dob?e jsem v?d?l pro? jsem p?ed 3 rokama p?estal chodit na techno,ty lidi jsem tam prost? už nedával a akorát m? sralo že to už nebude nikdy jako p?edtím :?
mrtvy.kenny
19. 4. 2005, 17:03
zas jsou jine akce.. slim slamy, openairy, karoliny, kacabajy.. mozna jsem kdysi jenom nebyl dost informovany, ale tolik akci imho nebylo..
nebylo a práv? v tomhle možná bylo to kouzlo...jako ne?íkám že te? nejsem spokojený s po?tem akcí,všechno má sv?j p?irozený vývoj...
cryystal
14. 5. 2005, 23:01
no ja si myslim, ze ted uz je techno na mile daleko od dnb a ty dve komunity se temer nekryjou. kdysi to az takovy rozdil nebyl imho.. ostatne kdyz nejaky radikalni sampon rozjede svuj robot-dance na dnb akci, je ostatnim akorat k smichu..
http://www.sunproduction.cz/Fotky/antistatic_air_superiority_2005/zbytek/antistatic%200000069.jpg
TAG TOHODLE BYCH FAKT POTKAT NECHT?LA :prdel: , ideální atireklama , u?ínné , skute?n?:x fuj fuj
TAG TOHODLE BYCH FAKT POTKAT NECHT?LA :prdel: , ideální atireklama , u?ínné , skute?n?:x fuj fuj
Dají se potkat i horší zjevy. Techno je fakt pastva pro o?i :lol:
cryystal
15. 5. 2005, 12:04
:smoker: 8) jéé tag to si asi vezmu digifoto a ud?láme si výstavku ... :hihi: :mrgreen: :lol: ....mno to bude úchvatné :lol:
xxcomixx
15. 5. 2005, 12:28
he tady uz jedna vystavka je
http://www.zion.sk/smazky/
^^^ UPDATE ^^^ Rozhovor se Sonique
Sout?ž o tri?ko Sun of Ostrava + tri?ko GAS + 2 V.I.P. lupeny
V poslední sout?ži k akci Sun of Ostrava m?žete vyhrát celý balí?ek, v kterém je: Tri?ko Sun of Ostrava + tri?ko GAS + 2 V.I.P. lupeny. Sta?í správn? odpov?d?t a mít trochu št?stí. Tri?ka Sun of Ostrava máme v ?ervené (http://www.sunofostrava.cz/2005/img/cervene.jpg), žluté (http://www.sunofostrava.cz/2005/img/zlute.jpg), oranžové (http://www.sunofostrava.cz/2005/img/oranz.jpg) a modré (http://www.sunofostrava.cz/2005/img/modre.jpg) barv? a m?žete jej také zakoupit na našem webu www.sunofostrava.cz, nebo napsat na E-mail: info@sunofostrava.cz
Otázka zní:
Jak se jmenuje hausová stage, která vyroste v nadupaném stanu t?sn? vedle pavilonu A na ?erné louce?
A/ Black zone
B/ Blue zone
C/ Red zone
Odpov?di posílejte na mail: soutez@sunofostrava.cz
P?ipojte na sebe telefon a do p?edm?tu mailu napište „soutež-zone“
CJ Bolland – První desku vydal už v 16-ti letech
1/ V biografii na tvých internetových stránkách tvrdíš, že jsi se do elektronické muziky zamiloval už jako dvouletý špunt. Je to v?bec možný? Já si z takhle ranýho d?tství v?bec nic nepamatuju.
Já si toho pamatuju spoustu, i když samoz?ejm? ne do naprostých podrobností. Do ?ty? let jsem žil v Británii, kde tehdy b?žela v televizi populární show Dr. Who. Byl to sci-fi seriál, trochu jako Star Treck, ale vzhledem k dob?, kdy vznikal, podstatn? naivn?jší a hrozn? ký?ovitý, nicmén? s úžasnou muzikou. Byly to takový mohutný úchylný analogový zvuky, který šly do hroznejch výšek. Byly mi dva roky, d?j mi nic ne?íkal, ale ta muzika m? naprosto fascinovala. Vždycky jsem p?ed televizí tak nadšen? hopsal, až se mi klepaly plenky. :-)) Máma si toho všimla a za?ala mi kupovat desky.
A tak to všechno za?alo.
2/ Takže povolání dýdžeje ti bylo prost? souzený.:-))
Já jsem se ale nikdy dýdžejem stát necht?l. Když jsem byl malej, tak vlastn? skute?ný dýdžejové ješt? ani neexistovali. Ale vždycky jsem miloval muziku, hlavn? elektronickou, takže m? to k ní táhlo. Když jsem povyrostl, za?al jsem zkoušet r?zný v?ci?ky na klávesách. Hlavn? jsem cht?l za?ít d?lat vlastní muziku. Djing už k tomu byl pak jenom p?ídavek. Ud?láš pár desek a lidi t? je cht?jí vid?t hrát. S djingem jsem vlastn? za?al jenom proto, že mi po?ád n?kdo volal a vyptával se, ve kterým klubu si m? m?že poslechnout.
3/ Takže jsi muziku d?lal vždycky hlavn? pro sebe?
Rozhodn? jsem to tak bral do doby, než mi vyšel první singl. P?es týden jsem doma d?lal muziku a pak jsem ji každou ned?li odpoledne poušt?l p?i svý show na nejmenším, nejšpinav?jším, nejlacin?jším rádiu v Antverpách. Signál pokrýval snad jenom ?ty?i bloky barák?, ale lidi mi volali a povídali jsme si o tom, co jsem jim hrál. N?kdo tenkrát n?co z toho nahrál a poslal do nahrávací spole?nosti R&S. Zavolali mi a ?ekli, abych p?išel do jejich studia.
4/ To bylo asi docela p?ekvápko, ne?
Bylo to úpln? neskute?ný. Psal se rok 1987 a mn? bylo teprve patnáct. P?išel jsem do naprosto úžasnýho studia, kde bylo veškerý vybavení, který bych si nikdy nemohl dovolit, a ?ekli mi: “Tady jsou klí?e, makej a dob?e se bav.“ První desku jsem vydal už v šestnácti.
5/ Nebyl jsi nervózní, když jsi se najednou ocitnul v profi studiu s lidma, který sledovali, co a jak d?láš?
V?bec ne, byl jsem naprosto unešenej. Po?ád jsem se jevil nad technikou, o který jsem do tý doby jenom ?etl, a ptal jsem se, jestli si na ni m?žu sáhnout. I když jsem byl ješt? p?itroublý mlád?, v?d?l jsem toho o tý technice víc, než majitel studia, kterej má hrozn? rád muziku, ale technickým v?cem v?bec nerozumí, což bylo pro m? vlastn? dob?e. Když jsme p?išli do studia, musel jsem si všechno sám osahat a vyzkoušet. Prvních deset hodin jsem si se vším tím super za?ízením jenom pohrával a testoval, jak co funguje. Teprve pak jsem se pustil do práce. Strávil jsem tam v kuse 25 hodin. Byl jsem do toho tak zabranej, že jsem v?bec necítil únavu. Celou dobu byl ve studiu majitel a sledoval m?. Vid?l, že jsem sice ješt? d?cko, ale s takovou motivací a nadšením, že se mnou hned podepsal smlouvu. Od tý doby jsem vlastn? žil ve studiu, nikam jsem nechodil, nejedl jsem, nezajímaly m? holky, d?lal jsem jenom muziku.
6/ Spolupráce s velkou nahrávací spole?ností ale nakonec tvoji váše? pro muziku skoro zni?ila, pokud vím?
To je pravda. Myslím, že do podobný situace se dostane spousta muzikant?. Na za?átku v to, co d?láš, naprosto v??íš, žiješ jenom pro muziku a je ti úpln? jedno, že ti to nep?ináší žádný peníze. Pak t? n?kdo popadne a ?ekne: “Budeš d?lat pro m? a já ti za to dám slušný prachy.“ V tu chvíli se ti to zdá jako úžasnej sen. M?žeš d?lat to co miluješ, a ješt? ti za to budou platit. Hned první deska, kterou jsem vydal u Universal Records, vylet?la na první místo v americký hitparád?, což byl neskute?nej úsp?ch. V tý chvíli se mi úpln? zm?nil život. Vyd?lal jsem tolik pen?z, že jsem z toho zblbnul. Koupil jsem si super auto, za?ídil vlastní velký studio, ale taky jsem v tý chvíli ztratil všechnu svobodu. Velká spole?nost ti prost? ?ekne: „Fajn, máš hit, ud?lej další.“ Ale takový hitovky vzniknou vlastn? jenom úplnou náhodou. Nem?žeš programov? vytvá?et hity. Cht?l jsem prost? d?lat muziku, kterou mám rád. Celý ?ty?i roky nevydali nic z toho, co jsem ud?lal. Vždycky mi ?ekli, že je to skv?lý, ale není to na umíst?ní v první desítce. Celý moje malý království, který jsem si okolo sebe vytvo?il, se rozplynulo. Bylo mi hrozn?. Cht?l jsem z toho vypadnout, ale necht?li m? nechat jít. Paradoxn? mi nabídli podstatn? víc pen?z a tla?ili m? k dalším hit?m. Jenže já už jsem nebyl schopnej d?lat v?bec nic. Utáp?l jsem se v depresích, všechno mi bylo ukradený, tloustnul jsem a moje ego klesalo k bodu nula
7/ Našt?stí jsi se z toho vzpamatoval a rozjel vlastní label Mole (Krtek). To je pro label trochu zvláštní jméno, ne?
Tehdy jsem pracoval v pronajatým studiu v takový malý vesnici, která se takhle jmenovala. Navíc se mi líbilo spojení s malým stvo?ením, který žije v podzemí. Zatím jsem na n?m ale vydal jenom ?ty?i v?ci. Založil jsem Mole jenom pro pocit, že nejsem odkázanej na to, jestli se moje muzika n?komu zalíbí. M?žu si ji vydat, kdy chci já sám. Nerozjížd?l jsem tenhle label s tím, že budu každej týden chrlit novou desku.
8/ A spolupracuješ ješt? s velkýma distribu?níma spole?nostma?
Te? zrovna ne. Teda, co se týká mojí muziky. Nevím, jestli tady lidi v?dí, co jsem vlastn? v posledních letech d?lal. Pracoval jsem na velkým projektu Magnus s rockovou hv?zdou Beneluxu Tomem Barmanem. Vlastn? ani nevím, jak to popsat. Jsou to takový elektro funky písni?ky, nejpopov?jší v?c, kterou jsem kdy ud?lal, ale je to dobrá muzika, která se mi hodn? líbí. V západní Evrop? to m?lo velkej úsp?ch. Te? jsem rok produkoval jeho rockový album. Sám jsem byl p?ekvapenej, že jsem se do n??eho takovýho pustil.
9/ Jakou muziku vlastn? posloucháš?
P?iznám se že techno moc ne. Na poslech je to pro mne nuda, ale hrozn? rád na n?j tancuju, když jsem na parketu, je dokonalý. A taky ho rád hraju.:-)) Jinak ale poslouchám skoro všechno. Klasickou muziku, jazz, rock, ale miluju i svoje elektronický zvuky. Proto m?žu d?lat tak rozdílný v?ci. Album Magnus nemá s technem nic spole?nýho, není to ani tane?ní muzika, ale ani rock. Je to prost? n?co mezi.
10/ Nejsou na tebe tvoji techno fanoušci naštvaní, že jsi zb?hl k rockové muzice?
Svoje fanoušky respektuju, jsem rád, že je mám, ale nejsem jenom zap?ísáhlej techno blázen, v mým život? je spousta dalších v?cí. Miluju muziku a k tomu nap?íklad divadlo, výtvarný um?ní, v?du. Možná bych m?l za?ít d?lat n?co úpln? jinýho.:-))
11/ T?eba hrát divadlo?
To ne, herec teda fakt nejsem. Vyzkoušel jsem si to a zjistil, že to rozhodn? není nic pro m?. Moje p?ítelkyn? je here?ka, takže vidím, jak je tahle práce stresující. A rozhodn? bych se necht?l u?it texty. Zahrál jsem si ve filmu Toma Barmana. Je to jenom takovej krátkej biják, ale jsem tam. :-)) Jmenuje se Anyway the wind blows. Má asi jenom dv? minuty, ale natá?ení trvalo celej den.
12/ A co bys cht?l teda d?lat jinýho?
M? vždycky za?ne všechno dost rychle nudit. Pot?ebuju prostor d?lat spoustu r?znejch v?cí. Te? jsem p?kn? dlouho produkoval to rockový album, už jsem z toho za?ínal být frustrovanej. T?ším se na n?co novýho. Možná ud?lám n?jaký po?ádný techno.
13/ Takže máme ?ekat nový techno hit?
To nevím. Jestli se z n??eho stane hit, je jenom otázka náhody.
http://www.sunofostrava.cz/2005/img/bolland03.jpghttp://www.sunofostrava.cz/2005/img/bolland02.jpg
RED ZONE – „Mobilní club s Ferrari seda?kami a plazma obrazovkami“
Pro p?íznivce house music bude na akci Sun of Ostrava p?ipraven nadupaný stan RED ZONE. Jedním z DJ´s kte?í v n?m zahrají je i Roman Chmiel, zarputilý fanda hausové muziky a skv?lý DJ. Pokud Vás zajímají jeho názory tak ?t?te…
1. Kdy ses postavil poprvé za gramofony?
Tak to bylo už v roce 1991, v dob?, kdy v?tšina DJ´s u nás p?echázela na hraní z cd a klepali si na ?elo, co to tady zkouším. Tehdy ješt? nebyla prakticky žádná klubová scéna, a tak jsem hrál v diskotékách a barech.
2. Který styl jsi tehdy preferoval?
House, samoz?ejm?. Ale jde o klasický p?evážn? americký housík, za kterým stojí Louie Vega nebo Frankie Knuckles. Nikdy jsem nem?l rád komerci, vždy jsem cht?l p?inést návšt?vník?m n?co nového, což se velmi ?asto setkalo a setkává s nepochopením.
3. Co si myslíš o médiích, jaký mají vliv na klubovou scénu?
Ur?it? podstatný vliv, ale spíše negativní a rozhodn? nepodporují její rozvoj. Vše je o pen?zích, a tak se média drží p?evážn? mainstreamu, a? už je to v pop music nebo house music a svými komentá?i moderáto?i b?žným lidem spíš pletou hlavu. V?tšina z nich t?eba
vocal house v?bec nezná, protože ho nemá kde slyšet. Proto jsem se snažil co nejvíce proniknout s touto hudbou do rádií, jak se svým vlastním po?adem na Rádio Hradu, tak pozd?ji alespo? jako spolupracovník v dalších rádiích. (po?ady Startér, Kissmanie)
4. Jsi ostravák, jak se díváš na fenomén Stodolní?
Na p?elomu tisíciletí to tam bylo opravdu super, t?eba v Barvách se poda?ilo vytvo?it za p?isp?ní tehdejšího majitele neopakovatelnou atmosféru, lidi se nemohli do?kat víkendu,
holky tan?ily na baru a to vše na pohodový zpívaný house. Ty doby už jsou však pry?.
Je tam sice spousta malých hosp?dek a klub?, ale až na výjimky jde všude jen o to, jak co
nejrychleji zbohatnout. Na kvalitu nikdo nehledí a nejhorší je, že v?tšin? lidí, co tam te? chodí, to v?bec nevadí. Jsem ale optimista, v??ím, že se n?jaký zajimavý klubík zase zrodí.
5.Hráváš i v zahrani?í?
Ano, jsem dokonce v polské agentu?e Hypnotizing Freaks a myslím, že jsem už projel v?tšinu klub? ve Slezském Polsku a rád se tam vracím, hlavn? do Machiny a INQ.
6.Máš rád velké akce nebo rad?ji menší klubovky?
Ur?it? ty menší, do 500-ti lidí. Souvisí to i s mým hudebním zam??ením. Ale n?kdy m?že
být i na mega akci super atmosféra. Hodn? se t?ším na Sun of Ostrava, kde si rád zahraji
na jedné stagei se skv?lými DJ´s vynikající house, který ur?it? uspokojí návšt?vníky festivalu.
7.Co chystáš v nejbližší budoucnosti?
S kolegy v agentu?e PhatHouseFactory to je další pokra?ování lah?dkové klubové noci House Unity s geniálním Ianem Caryem aka Soulproviders.
8.Slyšel jsem, že te? používaš p?i hraní Final Scratch.
To je pravda, souvisí to trochu s mou prací, ale všem ho rozhodn? doporu?uji! Jak pro jeho
možnost prezentovat bez problém? vlastní tracky a songy, které ješt? nevyšly na deskách, tak i vzhledem k pohodlnosti vytvo?it si doma playlist a pak se jen soust?edit na mix.Hlavn? tato skv?lá v?c šet?í mé záda, protože odpadá tahání t?žkých vinyl?… Bohužel už nejsem nejmladší..:)
http://www.sunofostrava.cz/2005/img/romanchmiel_velky.jpg
Line-up:
Main:
20.00 - 21.00 / Pietro (cz)
21.00 - 22.30 / Chris Sadler (cz)
22.30 - 24.00 / Angelo Mike (pl)
24.00 - 02.00 / SONIQUE (uk)
02.00 - 03.30 / CJ Bolland (be)
03.30 - 05.00 / Boss vs. Toky (sk)
05.00 - 06.00 / Robin Ojha (cz)
Dnb:
20.00 - 21.00 / Giggles (cz)
21.00 - 22.00 / Kulas (cz)
22.00 - 24.00 / Inspiral X62 (cz)
24.00 - 02.00 / L Plus aka Larry (sk)
02.00 - 04.00 / Reverb (cz)
04.00 - 06.00 / Elvis (cz)
Red zone:
20.00 - 22.00 / Leepo (cz)
22.00 - 24.00 / Ray (cz)
24.00 - 02.00 / Ra-2n-sky (cz)
02.00 - 04.00 / Roman Chmiel (cz)
04.00 - 06.00 / Gen Dilini (cz)
Inspiral X62
1/ Ahoj, tak jak se vede a co je u tebe nového?
?au, díky docela dob?e...zrovna si v hlav? p?ehrávám nové desky a ve volném ?ase si ujíždím na nových mixech :) Ne...vážn?, mám toho te? celkem dost, otev?eli jsme s p?ítelkyní kavárni?ku a je celkem mazec stíhat to i s vinyl obchodem :)
2/ Jak se žije DnB DJ´s v Ostrav??
No myslím že docela dob?e. T?eba v porovnání se zbytkem republiky je v Ostrav? docela dost p?íležitostí pro mladé dj´s, „osahat si“ pocit z hraní na n?které z ?etných menších parties. Na druhé stran? zase t?eba proti Anglii, máme trošku hloub do kapsy, co se tý?e možnosti nakupování desek.
3/ Zkus popsat ostravskou DnB scénu, lidi kolem ní a v?bec kluby kde se dá hrát.
Jé tak to bude asi na dlouho :) Myslím si, že scénu tady v Ostrav? máme silnou. Je tady dost silné konkuren?ní prost?edí, jak pro djs, tak i pro promotéry, což se sice n?kdy trošku vymkne kontrole a chvíli je na scén? i trocha toho dusna, ale jinak to celkové situaci jen prospívá. Jeto každopádn? dobré pro lidi okolo scény, které to myslím tak n?jak popohání k v?tším výkon?m.
4/ Jaké to bylo p?ed 5 lety a jaké dnes?
Tehdy se scéna vlastn? teprve po?ádn? rodila, takže bylo více chyb a dejme tomu neprofesionality, ale zárove? to bylo vše strašn? vzrušující. Dnes se situace postupn? vyrovnává, organizace parties už netrpí d?tskými nemoci, ale na druhou stranu zase n?kdy nastává problém s jakousi nadprodukcí akcí, což se pozd?ji projevuje ve finan?ních ztrátách promotér?.
Ale po?ád si myslím že doba DnB na Morav? p?eje :)
5/ Jak se prodávají desky v tvém vinyl shopu Triple Vision a který hudební sm?r te? nejvíc jde na odbyt?
Jak už jsem psal výše .. nebo ?ekl d?íve :) .. tak u nás není ta nejlepší živná p?da pro business s deskami. Dj? a v?bec lidi nemají moc pen?z a proto si nem?žou dovolit koupit tolik desek, kolik by cht?li a m?nit je t?eba ?ast?ji, než doposud. No a nejvíce asi poslední rok „fr?í“ drumandbass a to snad všechny jeho formy. Poslední dobou u nás celkem klesl nákup techno desek, což m? docela p?ekvapilo.
6/ Vím, že jsi zakladatelem labelu Obushek. Co se poda?ilo a co práv? chystáš?
No zatím se nám poda?ilo vydat dv? desky, Obushek 01 s Reverbem a Itemem ala Playa a Obushek 02 s remíxem na 01 od Falcona a Reverbovým projektem Conical Reefa … a ohlasy jsou super :) … takže se brzy doufám pustíme do „trojky“.
7/ Kde hraješ v lét??
Program na celé léto ješt? hotový nemám, ale ?erven m? bude myslím hodn? bavit :) . Zde náhled t?ch nejzajímav?jších akcí :
3.6. Olomouc / GET PUNKED 2. - GROOVERIDER, FRESH,
11.6 Ostrava / SUN OF OSTRAVA – LARRY aka L PLUS
25.6. Ostrava / ANDY C
8/ Jak se da?í tvé noci AfterHarvest v ostravském clubu Fabric a kdy bude další pokra?ování?
Myslím si, že docela dob?e, alespo? dle recenzí reportér? a ohlas? partypeople. Další, v po?adí už ?tvrté pokra?ování, prob?hne … jak už sám název ?íká :) … v listopadu.
9/ Koho na n?j pozveš?
To ješt? bohužel p?esn? nevím, ale rád bych znovu pozval dnes už asi residenty této noci Dj-e Dreazz-e a Mc-ho Dart-a. No a k nim ješt? ur?it? n?jaké p?ekvapení.
10/ Open Air nebo club a pro??
V lét? bezpochyby open air … ale v t?eba v zim? jsem rad?ji v klubu :)
Hraní venku – pod širým nebem má pro mne bezkonkuren?ní atmosféru a mimoto, je to i nejideáln?jší prost?edí co se tý?e akustiky, takový ?istý „zvou?ek“ v klubu v?tšinou nezažiješ.
11/ Co m?žeme od tebe ?ekat 11.6. na výstavišti na akci Sun of Ostrava?
Pokud lidi pod pódiem vytvo?í dobrou atmošku a budou se chtít bavit, tak já pevn? v??ím, že našláplý energický set, plný p?ekvapení :) ….. však se p?ij?te podívat…
http://www.sunofostrava.cz/2005/img/inspiral_mala2.jpg
Poslední info + Mapka
Doprava
Areál Výstavišt? ?erná louka /centrum Ostravy/ Pavilon A
Vstup z Masarykova nám?stí, nebo od tramvajové zastávky „Výstavišt?“ ?. 6, 9, 10, 11, 14 nebo zastávky „Elektra“ ?. 1, 2, 4, 8, 12 (3 minuty p?šky)
Auto
Sm?r Ostrava Centrum
Autobus
Stanice ÚAN Ostrava možno p?estoupit na tramvaj ?. 1, 2 nebo dojít p?šky cca 15min. sm?r centrum.
Vlak
Stanice Ostrava-St?ed. P?šky sm?r centrum, cca 15 min.
Stanice Ostrava-Svinov. Tramvají ?. 4, 8, 9 sm?r centrum, cca 20 min.
Stanice Ostrava-Hlavní Nádraží. Tramvají ?. 1, 2, 8 sm?r centrum, cca 10 min.
Více na www.jizdnirady.cz nebo na www.cd.cz
Parking
V t?sném okolí Výstavišt? je dost parkovacích míst, nap?. velký parking za divadlem Antonína Dvo?áka.
Vstup
Akce za?íná ve 20:00 hod., ale Výstavišt? se otev?e v 19:30 hod. 11.6.2005. Produkce všude za?íná ve 20:00 hod.
P?edprodeje vstupenek
Pokud jste si zakoupili vstupenku p?edem, ?i si ji zakoupíte na míst?, vcházíte z ?ela pavilonu A (viz mapka VSTUP).
Vstupenky na míst?
Pokud si chcete zakoupit vstupenku na míst?, vcházíte také z ?ela pavilonu A (viz mapka). Vstupenku na míst? je možno koupit v „maringotce“ cca 50m p?ed vstupem. Cena na míst? je 390,-
VIP a akreditace
Pokud máte vstupenku VIP nebo jste akreditovaní, vstupujete z levého boku pavilonu A p?i pohledu na pavilon. (viz mapka) Akreditované prosíme aby nezapomn?li na ob?anský pr?kaz. Pokud máte akreditace od RED ZONE hlídky, tak akreditace prob?hne v „maringotce“ cca 50m p?ed pavilonem A, hned vedle prodeje vstupenek na míst?.
Šatny
Šatna bude v p?ízemí pavilonu (viz. mapka)
Ostatní
Je p?ipraveno venkovní posezení p?ed pavilonem, kde bude možno si dát pivko a n?co zakousnout. Našlapaný bude Red Zone s koženými seda?kami a barmany s ?ervenou kšticí. V p?ízemí pavilonu budete moci ochutnat orientální ?aje a zahrát si t?eba fotbálek. Budete moci poslat SMSku, kterou si pak p?e?tete na videoprojekci. P?ed p?lnocí spat?íte extravagantní p?ehlídku zna?ky GAS.
Zvuk
L´Acoustics
After Party
After prob?hne v Marley Clubu, což je cca 200m od pavilonu A. Zahrají Ian Blond, Ringo, Piri. After za?íná v 6:00 hod.
Vše je možno se také do?íst na webu akce www.sunofostrava.cz T?šíme se, t?šte se…
http://dnb.unas.cz/schema_sun.jpg[/url]
tak z tohohle se jen tak nevzpamatuju:bigup: opravdu moc dobre udelana techno stage, luxusni zvuk a Sonique byla tak skvela ze asi zacnu poslouchat techno :lol: silena zenska, bezkonkurencne nejlepsi hudebni zazitek za dlouhou dobu :!:
Jj, bylo to vpohod?, ale dnb stage tam bylo trochu navíc :lol: Prost? p?t kalících lidi je fakt málo (v?etn? žužu a kamily :lol: )
Jj, bylo to vpohod?, ale dnb stage tam bylo trochu navíc :lol: Prost? p?t kalících lidi je fakt málo (v?etn? žužu a kamily :lol: )
a vcetene tebe jako supportera z prvni rady ze? :lol:
Mohlo byt jasne ze tam bude dnb stage trosku navic ale co se da delat. Zamer byl asi udelat party na ktere by si kazdy prisel na sve. Rozhodne rspkt za poradani takovyhle akci. Musi v tom byt hafo buku.
sama jsem byla prekvapena ze na dnb bylo tak prazdno....ale aspon me to donutilo jit kalit na techno:) jakoze jsme se žužu skakaly i na podiu(s nakyma vysmazenyma technarema :lol: ....sice jsem nebyla mezi svyma ale i tak uroven to melo a to vysokou....kdyby tady prijela Sonique jeste nekdy tak 100% pujdu...nebudu vahat :bigup:
Paradní akce,úpln? jsem se vytan?ila,ješt? te? m? bolí nohy :D
Jaj, tak to me stve ze jsem tam nakonec nesla...2 Stegi: priste me proste nezklames, jasny? :twisted: :wink:
kalba w pohode...a tech zenskych co tam bylo :P :D ....jen škoda te dnb stage, mohlo p?ijit wice lidí...... a kyanid prodáwá koks :lol:
...... a kyanid prodáwá koks :lol:
tak mozna omitku :lol: :lol:
Jaj, tak to me stve ze jsem tam nakonec nesla...2 Stegi: priste me proste nezklames, jasny? :twisted: :wink:Jasný :lol:
kalba w pohode...a tech zenskych co tam bylo :P :D ....jen škoda te dnb stage, mohlo p?ijit wice lidí...... a kyanid prodáwá koks :lol:Pravda, v?tšinu ve?era jsme sledovali ženské, protože se to nedá srovnat s tím co chodí na dnb... (Na dnb jsou jen vyjímky). A aféra s koxem byla opravdu zajímavá :lol:
kalba w pohode...a tech zenskych co tam bylo :P :D ....jen škoda te dnb stage, mohlo p?ijit wice lidí...... a kyanid prodáwá koks :lol:Pravda, v?tšinu ve?era jsme sledovali ženské, protože se to nedá srovnat s tím co chodí na dnb... (Na dnb jsou jen vyjímky). A aféra s koxem byla opravdu zajímavá :lol:
zase mlzeni na misto holych faktu...to se pak ma clovek neco dozvedet? :roll: :evil: :lol:
zase mlzeni na misto holych faktu...to se pak ma clovek neco dozvedet? :roll: :evil: :lol:
Prochá? byl na wc a p?išel týpek s vyhazova?em, ukázal na prochá?e a jednoho týpka a ?ekl: "to jsou oni, co prodávají ten koks". Tak prost? prochá?e vyhodili ven a on mi volal a? tam p?íjdu. Nakonec ho tam znova pustili.
....a kyanid prodáwá koks...
No jo, to je ten nejv?tší ostravský dealer :lol:
jééééééé, to je mi skoro lito ze jsem to nevidela:))) musela to byt prdel...ale je fakt ze jsem mela lepsi veci na praci :wink: :twisted:
mrtvy.kenny
12. 6. 2005, 18:18
tak to je velky lolik
...... a kyanid prodáwá koks :lol:
tak mozna omitku :lol: :lol:
mno bylo to zajimawe...sranda :lol:
a taky to tam n?kdo docela nedal s pitim a pak ?íkal , že je nejw?tší punká?...co?..kdo to asi byl?
a taky to tam n?kdo docela nedal s pitim a pak ?íkal , že je nejw?tší punká?...co?..kdo to asi byl?To bych tady rad?ji nerozebíral. Asi by to doty?né nebylo moc p?íjemné. Jestli teda myslíme oba stejnou osobu...
Mno jo no, radši o tom nemluwit....ale bylo fajn?..:c)
Jura našel jsem zajimawou fotku odtama...asi wíš o jakou jde....to zas bude.... :lol: :lol:
Jura našel jsem zajimawou fotku odtama...asi wíš o jakou jde....to zas bude.... :lol: :lol:JAJ, ta fotka je super a st?jn? se tu za chvíli objeví, jen jsem zv?dav, kdo ji tady hodí :lol:
maestro_007
13. 6. 2005, 15:01
ikdyz mi bylo uplne jedno kolik lidi bylo na dnb stagi... tak jsem tam stravil par hodin a hudba teda nic moc... tesil jsem se na reverba, jeho styl a tracky se mi dost libi, ale to co hral me teda az na par desek moc nenadchlo....
a Elvis potom myslim ani nehral... ne?
Elvis potom myslim ani nehral... ne?To už jsme tam nebyli, tak nevím, ale nedivil bych se...
Jura našel jsem zajimawou fotku odtama...asi wíš o jakou jde....to zas bude.... :lol: :lol:
No Ji?í.....teda :lol:
wladimir
13. 6. 2005, 16:41
Tady je ta "osoba" dokonce na vice fotkach :lol:
http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0001.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0001.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0002.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0002.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0003.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0003.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0004.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0004.jpg)
http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0006.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0006.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0008.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0008.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/xxxxxmini/DSCF0010.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0010.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0012.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0012.jpg)
http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0013.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0013.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0015.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0015.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0016.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0016.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0018.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0018.jpg)
http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0021.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0021.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0024.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0024.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0025.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0025.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0026.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0026.jpg)
http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0029.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0029.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0035.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0035.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0038.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0038.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0040.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0040.jpg)
http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0041.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0041.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0042.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0042.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0043.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0043.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0044.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0044.jpg)
http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0045.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0045.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0046.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0046.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0048.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0048.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/xxxxxxxxmini/DSCF0051.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0051.jpg)
http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0054.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0054.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/xxxxmini/DSCF0057.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0057.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0058.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0058.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/xxxxxxmini/DSCF0061.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0061.jpg)
http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostravaxxxxxxxxx110605/mini/DSCF0062.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0062.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0065.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0065.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0066.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0066.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0071.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0071.jpg)
http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0074.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0074.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0077.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0077.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0081.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0081.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0084.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0084.jpg)
http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0085.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0085.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0086.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0086.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0088.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0088.jpg) http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0090.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0090.jpg)
http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/mini/DSCF0091.jpg (http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0091.jpg)
N?které fotky opravdu zajímavé :D vidím, Wlá?o, že sis to focení musel užít :wink:
Ty pitcho, tak to musela byt zase mastna kalba,asi se to tam dost rozjelo co? (podle fotek)
IAI a to jsem potkal jeste Buchtu,Veroniku a stegiho v Tesco,meli jsme s Alenou jet,meli!!!
IAI a to jsem potkal jeste Buchtu,Veroniku a stegiho v Tesco,meli jsme s Alenou jet,meli!!!
pozde bycha honit pospec :lol:
:shock: fota :shock: :arrow: ne??ast m? ani nemrzí :!:
mrtvy.kenny
13. 6. 2005, 18:40
jezis to je bulvar :lol:
ewitschka
13. 6. 2005, 21:49
http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0010.jpg
tomu dala tomu dala a na toho nic nezbylo.... :lol:
wladimir
13. 6. 2005, 22:33
http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0010.jpg
tomu dala tomu dala a na toho nic nezbylo.... :lol:
Ten posledni z ni nic nechtel,spis tak 8) je to punk tyhle fotky
:?: :?: :!: :?: :?: :? :?
cryystal
13. 6. 2005, 22:40
jj já si hmed ?íkala že sou ty gorilky velmi špatn? vychované :? :? se mnou vydupali zkrz brko ze skla :roll: nuda, kou?ení zakázáno a typci si ani nemohli mrdnout do letadýlek, upjatost jak cip....mmjn. narcomafía kyanid= oh 8) 8) cosa nostra ....... a je to venku :shock:
wladimir
13. 6. 2005, 22:45
jj já si hmed ?íkala že sou ty gorilky velmi špatn? vychované :? :? se mnou vydupali zkrz brko ze skla :roll: nuda, kou?ení zakázáno a typci si ani nemohli mrdnout do letadýlek, upjatost jak cip....mmjn. narcomafía kyanid= oh 8) 8) cosa nostra ....... a je to venku :shock:
normalne az ted jsem prisel na to ze jsi zenska :D jestli te znam osobne,tak to je prdel,do tedka jsem nevedel kdo to cryystal je
therapist
14. 6. 2005, 7:23
:( :( :(
:( :( :(Copak Pavle. Nebud smutny.
:hihi: PUNK :hihi:
Proc tam se mnou nebyl vranka 8)
NeEeEe!! !!!http://e.deviantart.com/emoticons/c/cries.gif CoToJeZaFoTkY!?!?!?!? http://e.deviantart.com/emoticons/e/eek.gif
___________ 333333333333 ___________
__________333333333333333__________
_________3333_________3333_________
__________3333_____________________
____________3333333333333__________
______________________3333_________
_________3333__________3333________
__________333333333333333__________
____________33333333333____________
_________3333______________________
_________33333333333_______________
_________33333333333_______________
_________333333333333333333________
_________333333333333333333________
__________33333______33333_________
____________33333__33333___________
_______________333333______________
__________33333______33333_________
_________33333________33333________
_______33333____________33333______
___________33333____33333__________
________________3333_______________
TAG UR iT! THiS iS A SEXY TRAiN iF U RECiEVE THiS iT MEANS UR FREAKiN SEXY.... iF U GET THiS BACK UR EVEN SEXiER...SEND THiS TO 10 PEOPLE....
iF U BREAK THiS CHAiN U WiLL HAVE BAD (OR NO) SEX FOR THE NEXT 30 YEARS.....GOODLUCK... GOODFUCK...
ty vole co to tam bylo v te mistnosti za meric prsou nebo co,jak tam farala verca a zuzu s tim typkem co vypada ja zalud(jahlud)
Ze by masazni stolecek nebo rozkladaci xko? Netusim.
Tahle slecna byla zcela nejkrasnejsi cely vecer ! :bigup:
http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0090.jpg
No tak Jirko. Ja myslel ze to byla Verca. :lol: :lol: :lol:
ale Ondro...to spise ty ne ??? co ? 8)
Notak hoši... Neumite se mezi sebou bratrsky podelit? :lol:
Rozsekls to. Ja jen ze z fotek je neco malo patrne. Ze Jirik? :wink: :lol: Ale nechme toho. Akce to musela byt dobra. Soudim podle fotek a ohlasu.
Verca se ocividne bavila :lol: :lol: :lol:-a myslim, ze ti co ji videli taky...skoda ze jsem tam nebyla :lol:
Tahle slecna byla zcela nejkrasnejsi cely vecer ! :bigup:
http://wkc.ufouni.cz/pub/fotky/2005/sunofostrava110605/DSCF0090.jpg
nesouhlasím...hod tady fotku te ?ernowlasé sle?ny s mohutnými airbagy, ta byla lepší :lol:
A pak ze se v ewitschka vs. wladimir resili sracky :roll: Megashit foreva!
ewitschka
23. 6. 2005, 13:07
ale no tak.... :D musim uznat ze to tam uz zacinalo zavanet :lol: ale jestli uz buda konecne nezalozi neviditelne vip tak udelame comeback :lol: :lol: jaja megashit forEva!!!! :oops: :lol: :lol: :lol:
ale no tak.... :D musim uznat ze to tam uz zacinalo zavanet :lol: ale jestli uz buda konecne nezalozi neviditelne vip tak udelame comeback :lol: :lol: jaja megashit forEva!!!! :oops: :lol: :lol: :lol:
buda se omlouva ale nema cas farat na takovych vecech v prvni rade je u nej skola ,pak skola pak dlouho nic a pak party a az temer na konci jeho zajmu sou neviditelne fora pro punkace... btw ja to uz udelal ale je tak neviditelne ze ho vidim jenom ja a THER a nemel sem cas zjistit cim to je....
ewitschka
23. 6. 2005, 15:13
buda se omlouva ale nema cas farat na takovych vecech v prvni rade je u nej skola ,pak skola pak dlouho nic a pak party a az temer na konci jeho zajmu sou neviditelne fora pro punkace... btw ja to uz udelal ale je tak neviditelne ze ho vidim jenom ja a THER a nemel sem cas zjistit cim to je....
:bigup: :lol:
:fucku: Co k tomu mam vic rict... 8)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.