View Full Version : 6.5.2005 !CRUSH! RASKOVICE-OBECNIK
PFC present DRUM & BASS ACTION! "CRUSH" :twisted:
DJs: BEATY(eastcoast),BEET(WKC), PFC CREW, MEIKOS
6kw sound,lightshow,UV decos,vlezne 40,po 22 h 50! velky panak rumu za 10!
Beaty hraje za Venom :lol: :lol: Není to ostatní náhodou tekno? Velký panák rumu za 10,- to je velké lákadlo :D
Beaty hraje za Venom :lol: :lol: Není to ostatní náhodou tekno? Velký panák rumu za 10,- to je velké lákadlo :D
nn jako MeikoS to muzu potvrdit jen DnB......rum za 10 tak to bude pro me knock out!
Raškovice massive tož to jo rád vzpomínám na nature blessings open air
nn jako MeikoS to muzu potvrdit jen DnB......rum za 10 tak to bude pro me knock out!
Aha, tak jsem si to s n??ím spletl :oops:
kazdopadne se pridte vsici podivat...... bude do vidlacka kalba..... :arrow: :arrow:
omlouvam se, venom tam vubec nemel byt! ale kazdopadne dorazte. . . rumu je dost pro kazdeho. . .
pro stegiho není nikdy dost rumu :lol:
Ale no tak...Já už nepiju :)
big up raskovice,muj druhy letni domov :bigup: pfc je z raskovic?
nn, PFC CREW is from fm/dobratice 8) :bigup:
nn, PFC CREW is from fm/dobratice 8) :bigup:
ok,o prazdninach muzem neco vykutit v horach :lol:
jj, na cerstvem vzdousku je to pohodka!*dobrej napad, urcite cosik podniknem*
:shock: , Raskovice :shock:, dnb v obecniku :shock:
v lete by to bylo drsne,ze stavidel rovnou na party :twisted:
To jo 8) , jeste by to chtelo neco u Travneho, kdyz uz tam maji ten fotbalek :D
by to zas cht?lo open u bobra
by to zas cht?lo open u bobra
vis jak koncilo :lol: ...hosi ja si poslechnu kiss,sex pistols,black sabbath ale tohle je moc :twisted: mozna uz dostarostoval,zeptam se dedy
Na to si pamatuju. Starosta byl pekelnik odchovany na metalu a rocku. Proste drsnak.
naposled co sem te videl v gogu, tak si mel plneho panaka v ruce furt :lol: :lol:
je to prvni dnb action v obecniku. . . .kdyby to nebylo na tak odlehlem miste,tak by se to tam dalo kutit casteji, uvidi se podle toho jaka bude navstevnost!proto ten rum za 10
takze cekam co z toho vyklube. . . doufam, ze good party 8)
takze cekam co z toho vyklube. . . doufam, ze good party 8)
to je taky! :wink:
naposled co sem te videl v gogu, tak si mel plneho panaka v ruce furt :lol: :lol:
M?l jsem jen jednoho panáka a toho jsem nosil u sebe celou noc :lol: :lol: :lol:
wladimir
28. 4. 2005, 20:42
Mohli bychom zacit delat takove ty srazy jak se delaj z x.chatu,setkani uzivatelu :lol:
Mohli bychom zacit delat takove ty srazy jak se delaj z x.chatu,setkani uzivatelu :lol:
18 minut pred sem zalozil tohle :arrow: http://www.wkc.cz/forum/viewtopic.php?t=776 :wink:
wladimir
29. 4. 2005, 0:07
18 minut pred sem zalozil tohle :arrow: http://www.wkc.cz/forum/viewtopic.php?t=776 :wink:
Ah,kua me to napadlo pozdeji to je dojeb
už jsem ji na to p?ipravil :D
hehe - taková angažovanost :) kdo by to ?ekal... že by to bylo podobností jmen? :lol:
hehe - taková angažovanost :) kdo by to ?ekal... že by to bylo podobností jmen? :lol: ze by dalsi LOVE100RY?? ??? :lol: bacha na bullwar!! !!!
Možná že se kluci hecnou....a budou natolik aktivní....že seženou technicsy :))) :D ....
Možná že se kluci hecnou....a budou natolik aktivní....že seženou technicsy :))) :D ....
se pry na tom pracuje..... ale zkusenost s horsima gramcema by neuskodila :lol:
tímto všechny "bulvárny" zpe?etuji a prohlašuji, že s Beetem jsem JEN kamarádi.. :D :D :D
no to máš pravdu....neškodila:))) ale technicsy jsou technicsy...to mi zaru?í, že budu taky komunikovat s clubberama, a ne se jen soust?edit na samotné hraní :-)
tímto všechny "bulvárny" zpe?etuji a prohlašuji, že s Beetem jsem JEN kamarádi.. :D :D :D
sakra a je po srand? - my ?ekali male bí?áky :D :lol:
Povídali že mu hráli :twisted: bulvár musí být :twisted:
jj,nbo jak rika repuv tata...p*coviny a big beat,na to vas uzije :lol:
Bohužel...malý beatáci nebudou.....a ješt? dlouho nebudou .... doufám:-))))
Bohužel...malý beatáci nebudou.....a ješt? dlouho nebudou .... doufám:-))))
to by byli spíš beetbea?áci ne? :lol:
Bohužel...malý beatáci nebudou.....a ješt? dlouho nebudou .... doufám:-))))to by byli spíš beetbea?áci ne? :lol: :roll: co sem to tu tou newinnou poznamkou LOVE100RY zacal?? ??? sorry B&B...
sranda musi byt aj kdyby na pivo nebylo :D
BEATY: TECHNICSY BUDOU!
i s raminkama :wink:
BEATY: TECHNICSY BUDOU!¨
ty jo taky bych nejradsi bral jen mix..... :(
No tak to je SUPER!!!!! Takže kalba zaru?ena :D šikovní, šikovní hoši :P
wkcrew... kdo yede?? ??? dziwny?? ??? repatorium?? ??? nebo solo punk fugion?? ???
LINE UP:
Start 20:00
20:00 - 21:00 Radza (House, PFC)
21:00 - 22:00 Eddy J (PFC)
22:00 - 23:00 Mallay (PFC)
23:00 - 00:00 MeikoS
00:00 - 01:00 Beet (WKC)
01:00 - 02:30 Beaty (eastcoast)
02:30 - 04:30 Gigi G (PFC)
04:30 - end. Guests
MCs: Spiniax a dale uvidime...
mozna jeste mala zmena v line upu.....
vlezne 40,po 22 h 50! velky panak rumu za 10!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
budou z té akce n?jaké fotky???
jj taky bzych rad videl...
a co takhle kalba v travnem?PFC,neuvazovali ste?
jj, taky me to napadlo. Travny byl prece vyhlaseny diskotekami, tak by to snad mohlo jit.
a co takhle kalba v travnem?PFC,neuvazovali ste? O travném jsme neuva~ovali ale uva~ovali jsme o stavidle :party: uvidime
a co takhle kalba v travnem?PFC,neuvazovali ste? O travném jsme neuva~ovali ale uva~ovali jsme o stavidle :party: uvidime
stavidla by byly silene :bigup: ,u bobra to uz asi nepujde co?
Jeste lepsi reseni, ze stavidel na stavidla :bigup:
jj, fota z akce budou k nahlednuti,jeste se na tom pracuje. . .
stavidla by byly silene :bigup: ,u bobra to uz asi nepujde co? Hej fakt nevim kde to je u bobra :(
stavidla by byly silene :bigup: ,u bobra to uz asi nepujde co? Hej fakt nevim kde to je u bobra :(
Stanek s obcerstvenim U Bobra, hned u prvniho splavu jak vjizdis do Raskovic tak z mostu napravo
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.