View Full Version : 2008-09-05 STOUNDRUM - SPECIAL OPENING
TULATEK
27. 8. 2008, 10:55
Stoun production uvádí:
Drum and Bass night
STOUNDRUM - SPECIAL OPENING
http://www.stoun.cz/fotka.php?nazev=flyers/STOUNDRUM-OPENING-BIG.jpg
PRVNÍ PÁRTY SEZÓNY 2008/2009 VE STOUNU: DJs: BEATY, WOJTISHEK, DRUM IT, RON-X, LOFI, BEAT, SHMIDOO
open: 18.00 hod
start: 20.00 hod
end: 04.00 hod
VSTUPNÉ: 60,-
7kW sound system, videoprojection, lights and strobos show, 3x fotbálek (2x Rosengart)
» fórum (http://www.stoun.cz/index.php?akce=forum&id=140)
faktor_xx
29. 8. 2008, 22:27
uvidíme :) jestli se dostavím ;)
SnifFi*
29. 8. 2008, 23:44
s plakatem si moc nepohrali, ale na otviracku prijedu juknout
faktor_xx
1. 9. 2008, 12:38
tak tedka sem zjistil ze se neukazu, vubec mi to nevadi pac ma mario 19 narozky a to se neda ty 2 kalby ani srovnavat...
Beat, nebo Beet?? zacina byt matouci.. o Beate nemluve ;-)
to druhé a stejně nebude:)
dik za objasneni.. dle plagatu nejde poznat
to druhé a stejně nebude:)
jaktoze nebude?
dobře vy, škoda jen že se to kryje s REDRUMakama na kacabaji, kazdopicopadně bigap :slayer:
tak tedka sem zjistil ze se neukazu, vubec mi to nevadi pac ma mario 19 narozky a to se neda ty 2 kalby ani srovnavat...
mario ma 19? to ses sekl ne?
19.9. ne devatenact roku
nj ale to je dva tydny potom
wojtishek
1. 9. 2008, 13:53
line up
21:00 - 22:00 => Lofi
22:00 - 23:00 => Drum It
23:00 - 24:00 => Ron-x
24:00 - 01:30 => Beaty
01:30 - 02:30 => Shmidoo
02:30 - 03:30 => Wojtishek
03:30 - 04:00 => fucking awesome big up B2B of everyone, who survive :)
faktor_xx
1. 9. 2008, 15:26
line up
21:00 - 22:00 => Lofi
22:00 - 23:00 => Drum It
23:00 - 24:00 => Ron-x
24:00 - 01:30 => Beaty
01:30 - 02:30 => Shmidoo
02:30 - 03:30 => Wojtishek
03:30 - 04:00 => fucking awesome big up B2B of everyone, who survive :)
nezapoměl si na dj Beet???
faktor_xx
1. 9. 2008, 15:27
mario ma 19? to ses sekl ne?
jako myslím tím 19 jako 19 ho...:D
jako myslím tím 19 jako 19 ho...:D
no vsak rikam, dyt to je dva tydny potom
wojtishek
1. 9. 2008, 17:23
nezapoměl si na dj Beet???
nezapomnel, nedojede :( mozna dojde na panaka aspon :)
Shmidoo... o pul 2? :D nerikal jsi nahodou ze se chces ozrat jak ve chlivu? :slayer::slayer::slayer::slayer:
Shmidoo... o pul 2? :D nerikal jsi nahodou ze se chces ozrat jak ve chlivu? :slayer::slayer::slayer::slayer:
vsak posleze :hihi:
prosim zadne kompromitujici fotografie. :D
http://waris.rajce.idnes.cz/Stoun_05.09.2008/
fotečky:) sice tam jsou skoro pořad blum blumaci ale příště se polepším;)
:fucku::fucku:
jo jinač co se týče k novému stounu, je tam hodně světla , a vice klima by tam mělo byt jinač vklidečku:mrgreen:
djs nečekané:D:bigup:
Phoenixx
6. 9. 2008, 12:04
http://waris.rajce.idnes.cz/Stoun_05.09.2008/#Snimek_178.jpg no comment :)
kua kua :D:D http://img2.rajce.idnes.cz/d2/1/1102/1102733_41eca63815e06b4ae8e9b38502bd6020/images/Snimek_178.jpg
asi odevzdam rybarsky listek :D:D
kua kua :D:D http://img2.rajce.idnes.cz/d2/1/1102/1102733_41eca63815e06b4ae8e9b38502bd6020/images/Snimek_178.jpg
asi odevzdam rybarsky listek :D:D
náhodou tam vypadáme dobře:mrgreen:
náhodou tam vypadáme dobře:mrgreen:
hehe :mrgreen::mrgreen::mrgreen: asi se divas na jinou fotku :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Phoenixx
6. 9. 2008, 13:16
Asi jo :D POčkej až tě chytne porybny ti da za to kolik maš nachytane
jaj mi je tak blbe :hihi: , novy stoun je pekny akorat chce to klimu sme tam umirali, si to hrani skoro nepamatuju :D jo a nechapu toho chuja co si tam hral na djje a furt tam lozil a cosik kutil magor :prdel: ale jinak povedeny vecirek :bigup:
Phoenixx
6. 9. 2008, 15:26
Nebyl to Pepino ?
Nebyl to Pepino ?
pepino mi akorat furt podaval current value :hihi:
Nebyl to Pepino ?
:fucku::fucku: ja jsem se tam nikomu nekusoval do remesla :nene: akorat jsem tam shmidovi dal asi 2 desky :D current value a gein :slayer::slayer:
kua nerob mi ostudu pepino :D:D..... btw. nesnasim lidi co ti jakkoliv sahnou na cokoliv pri mixu... jeb jim jednu
kua nerob mi ostudu pepino :D:D..... btw. nesnasim lidi co ti jakkoliv sahnou na cokoliv pri mixu... jeb jim jednu
:D ja jsem byl ze smidem domluveny ze tam current value polozim ja :D:D
:fucku::fucku: ja jsem se tam nikomu nekusoval do remesla :nene: akorat jsem tam shmidovi dal asi 2 desky :D current value a gein :slayer::slayer:
jojo pepino byl hodny :D skoda ze nakonec nevysla ta moravanka jaj :hihi:
by ses posral z toho typa, mi vytahl z bagu desku polozil si ji a zacal si tam s ni hrat, nechapal sem z neho, tak tak sem za tim pultem stal, tak sem ho nak moc neresil :D
:D ja jsem byl ze smidem domluveny ze tam current value polozim ja :D:D what a honour!!:D
by ses posral z toho typa, mi vytahl z bagu desku polozil si ji a zacal si tam s ni hrat, nechapal sem z neho, tak tak sem za tim pultem stal, tak sem ho nak moc neresil :grin: na ranu borec...
C.Z.E.C.Z.O.
6. 9. 2008, 16:59
http://czeczooo.rajce.idnes.cz/5.9.2008_Stoundrum_Opening/#album
photoz by czeczo:)
C.Z.E.C.Z.O.
6. 9. 2008, 17:06
by ses posral z toho typa, mi vytahl z bagu desku polozil si ji a zacal si tam s ni hrat, nechapal sem z neho, tak tak sem za tim pultem stal, tak sem ho nak moc neresil :D
neni to nahodou tenhle?:)
http://img1.rajce.idnes.cz/d1/1/1103/1103445_853a6044bc5f54859bd0b1e41bdb48c4/images/IMG_4856.JPG
jojo magor, i k micu se tam prisral a vydaval nake zajimave zvuky:D
C.Z.E.C.Z.O.
6. 9. 2008, 18:06
jj to jeho MCkovani bylo docela usmevne:hihi:
To je malý Pavlík s Pržna, on totiž taky začíná hrát, říká si DJ Šupa X! :lol: No a omluvte ho, on byl trochu přejebaný chlapec no a asi mu ten chlast nějak hodně zvedl sebevědoví, že si myslel, že tam může hrát a pak ještě MCkovat, on je jinak hodný kluk! :-D
No a jinak tak si myslim, že dobrá párty, fakt ty světla zeslabit nebo něco a taky ta klima, bože ať tam dají apoň větrák, když už se jim nechce vrážet prachy do klimy, ale nepochopim, vždyť už předtím tam byl hyc a teď, když se tam vleze ještě víc lidí, tam umřem! No a co se hraní týče, sem tam se mi něco líbilo, hlavně jak hrál ten dredatý dj, no ale jinak rubačky poslouchat celou noc, nic pro mě! :lol: Ale díky Shmidoovi, že tam hodil cosik normálního taky! :-D Jinak Jaffa a Mallay byli v klidu, to je normální hudba aspoň, to co hrajou! :wink: Takže celkově párty :bigup:
to je sice fajn, ze šupa x zacina hrat, ale ze si veme desku z ciziho bagu a zacne s ni hrat na akci,na ktere je jako posluchatel je vec jina.. ale jinak je hodny kluk...
Jn Havlik je Havlik:D:D ale myslim, že už se to nestane my mu s Laa Laa domluvime:D možna ho tam nekdy nekdo pozve:D kdo vi no:D
jn ten dredatej byl uplně nej z celeho večera mi přišlo,,
shmido ta tvoje kamoška fotila hod tu fotky
Jn Havlik je Havlik:D:D ale myslim, že už se to nestane my mu s Laa Laa domluvime:D možna ho tam nekdy nekdo pozve:D kdo vi no:D
jn ten dredatej byl uplně nej z celeho večera mi přišlo,,
shmido ta tvoje kamoška fotila hod tu fotky
no fotila ale dojebal se ji fotak :(
no kdyz se mi ten havlik vselijak sral do mixu tak pohoda to sem moc neresil, ale jak mi vytah desku z bagu hodil si ji na gramo a zacal si s tim hrat :prdel:
jo a ron hral fakt hodne dobre, ale priste vic pit more!:hihi:
no fotila ale dojebal se ji fotak :(
no kdyz se mi ten havlik vselijak sral do mixu tak pohoda to sem moc neresil, ale jak mi vytah desku z bagu hodil si ji na gramo a zacal si s tim hrat :prdel:
jo a ron hral fakt hodne dobre, ale priste vic pit more!:hihi:
tak možna že se mu hralo dobře proto, že malo pil tak at radši nepije:D:slayer::bigup:
no to je drzos to by nasralo i mě mi hrabat do batohu hajzl:hihi:
tak par fotek nakonec je http://shmidoo.rajce.idnes.cz/stoun_5.9.2008/
diky diky.) no byl sem pomerne dost tak sem uz pak radsi nepil:D jinak na to ze sem hral veci ktere mam malo odehrano tak docela spoko taky sem se divil ze mi to aji slo:D:P:D
diky diky.) no byl sem pomerne dost tak sem uz pak radsi nepil:D jinak na to ze sem hral veci ktere mam malo odehrano tak docela spoko taky sem se divil ze mi to aji slo:D:P:D
slo jak cip, pekne techy :slayer:
wojtishek
10. 9. 2008, 14:02
To je malý Pavlík s Pržna, on totiž taky začíná hrát, říká si DJ Šupa X! :lol: No a omluvte ho, on byl trochu přejebaný chlapec no a asi mu ten chlast nějak hodně zvedl sebevědoví, že si myslel, že tam může hrát a pak ještě MCkovat, on je jinak hodný kluk! :-D
No a jinak tak si myslim, že dobrá párty, fakt ty světla zeslabit nebo něco a taky ta klima, bože ať tam dají apoň větrák, když už se jim nechce vrážet prachy do klimy, ale nepochopim, vždyť už předtím tam byl hyc a teď, když se tam vleze ještě víc lidí, tam umřem! No a co se hraní týče, sem tam se mi něco líbilo, hlavně jak hrál ten dredatý dj, no ale jinak rubačky poslouchat celou noc, nic pro mě! :lol: Ale díky Shmidoovi, že tam hodil cosik normálního taky! :-D Jinak Jaffa a Mallay byli v klidu, to je normální hudba aspoň, to co hrajou! :wink: Takže celkově párty :bigup:
a ja nic jo??? no jak chceeees :DDD
Jinak jsem rad, ze se akce vydarila, az na Pavlika :D
wojtishek
10. 9. 2008, 14:03
Priste budu kopat z vrchu takove dalsi Pavliky :)
Laa-laa
10. 9. 2008, 16:38
a ja nic jo??? no jak chceeees :DDD
Jinak jsem rad, ze se akce vydarila, az na Pavlika :D
No tak sorry, no! :wink: Tak u tebe musim pochválit ty taneční kreace, to se mi fakt líbilo! Ještě kdyby ses postavil na podium mezi toho MCka a Pavlíka a pařil, to by byla teprv SHOW!!! :slayer: :-D
Stealth
14. 9. 2008, 14:04
Shmiďáááku tebe si příjdu poslechnout tenposlední set wery nice !!!;) NJ a Ron-X udělám si takovou maloou předpřpravu na bassa morganu
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.