View Full Version : SRAZ WKC FORA
???hospoda,coudy???nekdy,nekde???treba den pred nakou velkou kalbou v ove aby tam bylo co nejvic lidi,treba ssd???je i hafo jinych moznosti...ma to cenu???
good idea! :idea:
hmmmm... tak tak :idea:
wladimir
29. 4. 2005, 0:00
Ah,kua me to napadlo pozdeji to je dojeb :D
maminka mi rikala, ze se nemam bavit s lidmi co neznam. :fucku: ze pry na me pak maji spatky vliv a ze furt lozim nekam do hospody :lol: :lol: :lol:
Dobry napad. Jen je potreba dat vcas vedet, at se to nejak vykuti a vsechno vyjde. Boh!
Me uz zacina ted bolet hlava, kdyz si predstavim tu sestavu , co se tam sejde 8)
Sami pekelnici. Uhuuuaaa.
sami pekelníci a ARCHAND?L BU?A :twisted: :twisted: 8)
sami pekelníci a ARCHAND?L BU?A :twisted: :twisted: 8)
chlebicky sou furt,devky obcas a ze bys uz konecne dorazil se svojim prachem? :lol:
kua, takový sraz nemají ani na xchatu!! :oops: :twisted:
:twisted: uz se sephuje kedy&kde?? ??? i'm with u!! !!!
:twisted: uz se sephuje kedy&kde?? ??? i'm with u!! !!!
ký nápady? treba pred Andym C n?kdy ???? 8)
...hm...na Andyho se asi bedeme chystat skoro ffšichni ...takže to není bad idea... :wink:
Akorat se bojim toho, ze toho Andyho pak prospim- znam filipovi lesnicke vylety :lol: .
takze na slimu... v betonovem parciku :D u zastavky 4ky na lafkach mezi 20:00 - 21:00... RUMy sebou... :twisted:
fgz je to na vystavisti takze jine misto :o)
:roll: ups... tak na vy100visti na lafkach, vedle garazi... zbytek plati, ni?? ???
A každý povinn? na krk visa?ku s p?ezdívkou, kterou máte na fóru.. Usnadní to situaci :lol:
A každý povinn? na krk visa?ku s p?ezdívkou, kterou máte na fóru.. Usnadní to situaci :lol: tak to neni vubec spatny napad... uz na tom makam :wink: ...
ale stejne me kazdy pozna... budu mit v ruce krabici, na hlave cepici a v kapse noviny (NP)... :twisted:
inac toto foto, to mi byl prave rok...
http://bonpaqua.mysteria.cz/img/i.gif
zas tak moc sem se nezmenil :lol: they say that time can change me, but i can change time, so f@#k it!! !!!
tak co treba v 6 v parku za bankou?je to csob?za mary...tam se vzdycky dobre kalilo
sem myslela ze me posekate a ono se to chytlo...hej diky mates :lol: nekdy mam i dobre napady...no v 6myslim ze gut....jen se bojim ze tam prijdou jen lidi z ovy kteri uz se navzajem znaji, takova ta tradicni sestava....ale co i tak by to bylo super :twisted:
tak co treba v 6 v parku za bankou?je to csob?za mary...tam se vzdycky dobre kalilo
tam dycky sedi pakaci :lol:
tam dycky sedi pakaci :lol:
jj,vzdycky sme tam sedavali :lol:
sem myslela ze me posekate a ono se to chytlo...hej diky mates :lol: nekdy mam i dobre napady...no v 6myslim ze gut....jen se bojim ze tam prijdou jen lidi z ovy kteri uz se navzajem znaji, takova ta tradicni sestava....ale co i tak by to bylo super :twisted:
kdyz to vezmes kolem a kolem tak na foru pravidelne pise ta nase tradicni sestava+par punkovych supporteru :lol: a kdyz nekdo pride tak jenom dobre :o
kdyz to vezmes kolem a kolem tak na foru pravidelne pise ta nase tradicni sestava+par punkovych supporteru :lol: a kdyz nekdo pride tak jenom dobre :o
ja rozhodne nepridu. nebudu zadne jelito s cedulkou : :fucku: :lol:
taky pravda :o,
stejne ani drtivou vetsinu neznam...az na par vyjimek z kaleb
taky pravda :o,
stejne ani drtivou vetsinu neznam...az na par vyjimek z kaleb
prave proto je treba tam jit :lol:
to filu:nemusis mi cedulku...muzes si jmeno napsat na celo :bigup:
jo, tak v sest tam ferove nikdo neprijde---kazdy vyrazi na party tak v osm, aby tam do jedenacti byl, ale v sest jsou vsici doma(a treba jesrte spi-- :lol: )
co takhle v osum??? :idea:
ewitschka
23. 6. 2005, 22:07
to by se mu tam nevlezlo NEJLEPCI U NAS :roll: :lol: btw filipku kdybys byl doma tak si beztak supporter tak tu nikoho nefakuj :nene: :fucku: :lol:
http://e.deviantart.com/emoticons/c/confused.gif
whoy there eny1?! !?? tak wkolik ten sraz... kolem 8e podle me luxus... dame RUMy a bude!! !!! a mozna nepridu sam... a beru grill, check it!! !!!
http://im.super.cz/fun/08/83-grill.jpg
no to urcite :) ja zustanu radsi inkongintoooo 8) :lol:
tak to bude ten sraz teda dost o nicem kdyz bude kazdy inkognito :shock: :lol:
??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lol, pokud si dobre pamatuju tak sme tam byli gomez, wladimir a ja:D
jo a ja s kosou jsme se namrdali jinde a pak prisli pozde ... nema to budoucnost takove srazy ...
kua proč zrovna v Ově..hmm
docela rád bych taky dorazil...
hlavne asi nikoho neznam... takze bych nevedel vubec kam jit a mam spis pocit ze bych nebyl vitan... vim jak bych se k tomu stavel asi ja sam kdybych mel delat neco podobneho :D takze asi nikardáž
dry-rot
15. 1. 2008, 16:20
idealni by to bylo v chlive.. charita pro corkare.. :D
tož není to marný nápad Marley uzavřená společnost WKC pisálků:D
bych do toho i šel jelikož znám skoro nikoho:?:
cryystal
15. 1. 2008, 16:36
idealni by to bylo v chlive.. charita pro corkare.. :D
chvilku v chlívku ...na 8ku idealní
ja chci vidět twetyho,fgz a vubec dalši trosky s kerýma si na kalbě moc nepokecaš bo tam řve ten drambajzzz
kApitÁn kUjón
15. 1. 2008, 20:29
hlavne asi nikoho neznam... takze bych nevedel vubec kam jit a mam spis pocit ze bych nebyl vitan... vim jak bych se k tomu stavel asi ja sam kdybych mel delat neco podobneho :D takze asi nikardážtak doraz vlakem do hlucina i s woolfem , pokalime nekde pivka a trada ostrava:bigup:
zeleny_caj
19. 1. 2008, 20:46
v chlivu, vstup pouze s cedulkou a za pade...no jaj.
zeleny_caj
19. 1. 2008, 20:47
a nebo jeste jinak, sraz v chlivu a kdo nebude mit prokazatelnou registraci na wkc.cz tak je corkar a dostane pres hubu.. predem je treba oznacit barmana.
Vsichni sebou povině laptopy, at tam neni nuda:wink:
tak kdy ??? nejlíp po zkuškách ..
každopádně, až budu v ově, takže po 5. dubnu! ;)
dizetai
13. 2. 2008, 18:57
tak bude něco ?:D
... http://www.wkc.cz/forum/showthread.php?t=5611 :D
... http://www.wkc.cz/forum/showthread.php?t=5611 :D
:Djojo dík uvidíme jak to bude s časem...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.