View Full Version : DRUMSTAGE VI.-Lesopunk Benátky-27.5.2005
DJs:
Local Heroes (Lukaado + p-Cik/NJ+Bilovec)
Oli + SMario (Praha)
+ sta?í známí:
Pepe
JJ Jumbo
Inliner
Petit
Jen!czek
MCs:
Square
Was
......
line up se bude ješt? m?nit
vstupné:sm?šných 30 CZK
deco:PP
flyer zatím takto:
27.5.2005 Benátky
http://sweb.cz/J.Knap/Drumstage%206.sl.JPG
Drsne, ted den mam narozky a rikal sem si ze bych to chtel oslavit na nejake dnb kalbe a jeste odpoledne sem si rikal ze na ten patek nic neni, a hle :bigup:
Drsne, ted den mam narozky a rikal sem si ze bych to chtel oslavit na nejake dnb kalbe a jeste odpoledne sem si rikal ze na ten patek nic neni, a hle :bigup: sure we gonna celebrate, my friend... ale musime s mirou!! !!! :deska: :twisted: :deska: ++ :pivo:
Pridavam se, budem oslavovat vsici, ne? :twisted:
Pridavam se, budem oslavovat vsici, ne? :twisted:
Taky bych oslavoval, ale kryje se to s kacabajou a tam se chci aspon jeden den podívat, tak nevím :?
Fsecko stihnem, neboj:) jen JJ Jumbo bude mit fofr, hraje tam i tam :P
STiHNEM OBOi, NEBOi... :twisted:
jaj to není kacabaja je to jen v prostoru kde se kacabaja koná
...kacabaja jako taková ta standartní je až pozd?ji o prázdninách.... :lol:
...kacabaja jako taková ta standartní je až pozd?ji o prázdninách.... :lol:
Jasn?, jsem si ?íkal, že kacabaja byvá na p?elomu ?ervence/srpna, ale to je jedno, zajedu i na Zone:Libre :!: To prost?edí tam je luxusní...
Kacabaja je prostor ve kterém se to koná ?íkají tomu tak domorodci z Hodslavic
Kacabaja je prostor ve kterém se to koná ?íkají tomu tak domorodci z Hodslavic
kacabaja se jmenuje ta vodní nádrž 8)
Už dost o Kacabaje :nene: na to je diskuze n?kde jinde :wink:
Pepe neboj, my na Tebe nezapomenem a urcite prijdem podporit 8)
:twisted: gabba gabba hey!! !!! shimmi shimmi yo!! !!! :twisted:
tyvoe, ty pepeho cernobile plakatky se mi libi cim dal vic...no faaaakt, zaslouzi si velkou pochvalu, moc pekne se na to diva :bigup: :bigup:
No nevim no. Me osobne teda moc nenadchl. Ale nic proti. Kazdy podle sveho gusta.
Tak bohužel musím oznámit,že kv?li ne?ekaným machinacím s prostorem se DRUMSTAGE VI ruší :( bude tam pro majitele finan?n? zajímav?jší akci?ka kterou d?lají lidi z Pet?valdu.Bohužel se s tím nedalo nic d?lat.Ovšem ?ást line-upu by m?l být zachován,na téhlé akci by m?ly spolu s Elvisem a jinýmy(prý n?kdo z Brna) vystoupit Local Heroes,SMario + Oli a já,p?esn?jší info dodám co nejrychleji.M?ly by tam být 2 scény,asi tekno vevnit? a DnB venku ve stanu.I p?es tenhle dojeb to vypadá na v poho akci.Na další drumstage si musíme po?kat asi až do podzimu....
Podle mojich neoficiálních informacích by m?lo jít o techno ( ve vnit? ) a drumiky by m?ly být venku!!?ešila se ješt? hiphip stage tag nevim jak to dopadlo...
je to dost hodn? možné že jde o techno,dneska jsem se dozv?d?l n?jaké strohé informace a nejednal jsem p?ímo s tím po?adatelem
Pepe: jsem Ti cht?l napsat, pa? se mi v?era do ruk dostal ten leták na tu konkuren?ní akci: jmenuje se to FACTORY BASS, na technical strike podiu je hlavni tahak JERRY.
Drumnbass pak FATALERR, hiphop - WYSOKE KOMINY a nejaci djs..atd..
skoda toho.. :?
...btw. Pepe : jak to máš s tím ?ertákem (1.-2.7.2005)....pot?eboval bych v?d?t co nejd?íve,jestli tedy p?ijedeš zahrát ?i ne...v nejbližší dob? se budou d?lat letáky,plakáty atd...let me know...
jak ted nevim co se deje??? co to jako znaci?
Tak co teda bude, nevite?
WTF?? ??? tak jedem na kacabay, ni?? ??? http://e.deviantart.com/emoticons/n/ninjabattle.gif
PP mi dával v?d?t,že udajn? bude zachovaná ?ást line upu...
Takže asi jedin? on bude mít fresh info... :wink:
Nebo zkuste Guestbook na www.ptw.mysteria.cz
n?co tam k tomu je p?ímo od zdroje, takže by to m?lo byt taky fresh :lol:
Díky za ten odkaz,tímhle se všechno vysv?tluje :lol: oni se mi totiž ješt? neozvali,nejvíce m? pobavilo LOCAL HEROES(Lukaado-Bílovec) nechápu jak n?kdo m?že d?lat flyer a ani si po?ádn? nep?e?íst info :shock:
Jen!czek
23. 5. 2005, 14:20
...škoda :?
matvjej
23. 5. 2005, 15:55
tez uz jsem videl plakatek, puvodni sliby flashky, ze bude supr nizke vstupne a bomba hvezdy se moc nenaplnily...100 kc nepovazuju za 40, kteryma operoval... no business je asi business,ale po poslednich zkusenostech trochu pochybuju o tom, ze tam prijde dost lidi, aby se to vubec zaplatilo - a navic, trosku se bojim toho, aby se djs na dnb scene vubec vlezli do lineupu... ale tak, snad to nejake bude a nebude to shit.. snad priste bude vse vic ok... matej, dramaturg benatky, ne vsak majitel :((
matvjej
23. 5. 2005, 16:00
aby to nevypadalo, ze jebu na meho chlebodarce. chapu jeho postoj, potrebuje mit neco jiste, zvlaste pokud jde o penize. ale sliby od lidi o akci, kde vubec nevi obsah je nerozumne prijimat (pokud nevim nic o komunite - ostatne ja taky ne) a mrzi mne, kdyz je vse vymyslene a pred spustenim a vse se nakonec zmeni. jasne, na majalesu melo vse taky posun jak prase a vsechno se menilo..ale o to vic to proste beru jako sve selhani a mrzi mne to.. tak snad to vse nejak klapne.
V poho Mat?ji,všem budiž býti odpušt?no :janic:
Flaška sám uvidí kolik mu tam t?ch lidí p?íjde za kilové vstupné.....
mrtvy.kenny
24. 5. 2005, 13:04
Nebo zkuste Guestbook na www.ptw.mysteria.cz
n?co tam k tomu je p?ímo od zdroje, takže by to m?lo byt taky fresh :lol:
tyvole ktere prasatko dela ten web? :shock:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.