View Full Version : 21. 5. 2005*REWIND*STUDÉNKA*PEKLO
http://sweb.cz/SunWentD/REWIND_KV%C4%9ATEN.jpg
see ya 8)
:twisted: komma, komma...
jj...moc se tesim zase do pekla... :)
Jaaaj... no a? po?itam, jak po?itam... po?ad mi vychazi, že tahle axi?ka je 2 dny p?ed maturou... :shock: No coooo... p?ijdu si vymýt mozek :twisted: :twisted: :twisted:
jj...hanzel to bude asi narocne...ale drumandbass nadevse nebo ne? :lol: :twisted:
heheeee :D No jasn? Dan... 8) A v pond?li jim to tam všem nat?em :twisted: :twisted: :lol: :!:
omlouvam se, ale ja bohuzel nemuzu dojet... mam moc prace... a asi pujdu vecer do marley.ov... je to pro me lepsi... hori mi totiz deadliny projektu... school&work kicks my ass... :roll:
to fgz:ty voe to je skoda jak cip...sem se fakt tesil ze to rozjedem...taky mam v pondeli deadline a to maturitu :lol: ...zkus dorazit :wink:
to fgz:ty voe to je skoda jak cip...sem se fakt tesil ze to rozjedem...taky mam v pondeli deadline a to maturitu :lol: ...zkus dorazit :wink: tyo voe... fakt to newidim moc nadejne... :cry: sem si myslel ze to zvladnu levou zadni, ale pristi tyden zapocty a nam jeste nic nefungi... musime to rozchodit... sem ted kazdy den do vecera v laboratori... a marley.ov je o moc bliz... :? ale jeste neni vsem kalbam konec... navic chcu jet dalsi weekend na kacabay a musim se ucit na zkouzky, newim jak to zkloubit... :?:
ok...to chapu...jak rikas neni vsem kalbam konec tak snad priste!at ti vsechno klapne...zatjal 8)
to fgz:ty voe to je skoda jak cip...sem se fakt tesil ze to rozjedem...taky mam v pondeli deadline a to maturitu :lol: ...zkus dorazit :wink: tyo voe... fakt to newidim moc nadejne... :cry: sem si myslel ze to zvladnu levou zadni, ale pristi tyden zapocty a nam jeste nic nefungi... musime to rozchodit... sem ted kazdy den do vecera v laboratori... a marley.ov je o moc bliz... :? ale jeste neni vsem kalbam konec... navic chcu jet dalsi weekend na kacabay a musim se ucit na zkouzky, newim jak to zkloubit... :?:
škoda...tak p?íšt?
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.