PDA

View Full Version : 18.6. 2005 BABYLLON - Suché lazce u Opavy - open air + FOTKY

SMario
18. 5. 2005, 15:12
Techno + DNB akce Babyllon

vice na http://www.babyllon.cz

ostatni info doplnim pozdeji...

SMario
7. 6. 2005, 9:33
http://www.babyllon.cz/images/xxx.jpg

kamii
8. 6. 2005, 22:38
luxusní line-up za sm?šn? nízkou cenu...tož jedem d?cka ni? :shock:

Pepe
8. 6. 2005, 22:51
Jasn?,jedem,tohle bude vlastn? teprve druhý opík tak to ze za?átku léta p?kn? napružíme:)))

tweety
9. 6. 2005, 10:15
stopade :?

SMario
12. 6. 2005, 9:24
stopade :?

neni problem si vstupenku booknout za min - koukni na webovky babyllonu :wink:

kamii
15. 6. 2005, 21:22
zacina mi dochazet ze 150 neni zase tak smesna cena... :cry: kua, proc sem furt bez penez sakra :evil:

Pepe
16. 6. 2005, 19:14
bo furt kalíš,není liž pravda :lol:

kamii
16. 6. 2005, 19:53
hmmm...neco na tom bude ehm ehm :wink: chci se zeptat jedete nekdo autem? nekdo kdo tam tez nechce byt az do obeda...jela bych jen tak rozumne zakalit(do4-5)bo vubec nevim jak se tam dostat...bo su tele :lol:

Filu
16. 6. 2005, 20:03
hmmm...neco na tom bude ehm ehm :wink: chci se zeptat jedete nekdo autem? nekdo kdo tam tez nechce byt az do obeda...jela bych jen tak rozumne zakalit(do4-5)bo vubec nevim jak se tam dostat...bo su tele :lol:

linkovym autobusem :bigup:

Pepe
16. 6. 2005, 20:38
autem jedu,ale již je obsazeno :roll:

kamii
16. 6. 2005, 20:49
kdo jedete tim busem???

Pepe
18. 6. 2005, 12:17
Mám ve škocn? dv? volné místa,tak jestli n?kdo chcete jet tak dejte v?d?t

cryystal
18. 6. 2005, 22:05
:cry: :cry:kva, to je dojeb .... spánková terapie :oops:
..................?órovat auta neumim MHD+?D už nespojuje tudíž asi negdy jindy n?gde jinde ............. :cry:
:arrow: TELEPORT :arrow: TELEPORT :arrow: TELEPORT :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :!:

buda
19. 6. 2005, 11:14
Ohhhh my fucking gosh , celkem rozbijecke co pane vy vite o kom mluvim :lol: :lol: :lol: :lol: 8) a dokonce nad ranem prijel i zalud...

:twisted:

Kosa
19. 6. 2005, 15:19
Jenom celkem? Vubec bych o tom nepochyboval Buda. Jeste ted se lecim. Bylo to strasne. Myslel jsem ze to bude takova pohodova akcicka ale silene se zvrhla. Ted si dam rozhodne na maly cas oddych.

tweety
19. 6. 2005, 19:08
A jak inglišmani?doufam,ze jste jim to pekne natreli :twisted:

SMario
19. 6. 2005, 20:39

anglani proste nejvic :D - jeste zitra zajdem na pivko - pak kouknout do crossu a v utery odlitaji zpet do londyna... pohodovi typci ja svin :arrow: :bigup:

oli
20. 6. 2005, 7:44
Jo jo byla to besna akce jak WIII tak Babyllon vsichni zakalili do pogodky.

tweety
20. 6. 2005, 14:03
tak to je vpoho, ne? dobra vec se podarila!
:bigup: da sadomario :lol: & oli

cryystal
20. 6. 2005, 21:13

anglani proste nejvic :D - jeste zitra zajdem na pivko - pak kouknout do crossu a v utery odlitaji zpet do londyna... pohodovi typci ja svin :arrow: :bigup:

:deska: no to každopádn? :wink:, a nejspíš si aj odvezli muj brkoservis jako suvenýr :o :mrgreen: :mrgreen: , :lol: :lol: :lol:
stoun 5.00 :arrow: ješt? že skleróza nebolí :oops: , respecta super Mario :bigup:

SMario
21. 6. 2005, 8:42

:deska: no to každopádn? :wink:, a nejspíš si aj odvezli muj brkoservis jako suvenýr :o :mrgreen: :mrgreen: , :lol: :lol: :lol:
stoun 5.00 :arrow: ješt? že skleróza nebolí :oops: , respecta super Mario :bigup:

pokud mas na mysli zlutou drticku tak tu mam ja... nekdo ji tam totiz nechal co sklerozo :twisted:

SMario
21. 6. 2005, 8:43
nejake fotky opet zde http://dnb.muzikotherapy.com/index.php?option=com_zoom&Itemid=41&catid=11&PageNo=1

fotky z mojeho fotaku zde budou posleze - mam ho na morave - bracha je jelito :D a nechal ho tam :shock:

fgz
21. 6. 2005, 13:30
Jo jo byla to besna akce jak WIII tak Babyllon vsichni zakalili do pogodky. to yo... - 650,- +kocovina... sem to zas nazvladl... :roll:

buda
21. 6. 2005, 16:44
Jo jo byla to besna akce jak WIII tak Babyllon vsichni zakalili do pogodky. to yo... - 650,- +kocovina... sem to zas nazvladl... :roll:

jo taky sem tom mel tak nejak s tema penezma akorat to bylo v hospode u tomase dole ve vesnici a pivko 12 tam stala 13kc a maly panak 8kc a velky 17 kc pomatuju si posledni 16 carku u tech velkych myslivcu a pak uz se mi to cele nejak mlzilo ?i co :lol:

SMario
21. 6. 2005, 17:19

jo taky sem tom mel tak nejak s tema penezma akorat to bylo v hospode u tomase dole ve vesnici a pivko 12 tam stala 13kc a maly panak 8kc a velky 17 kc pomatuju si posledni 16 carku u tech velkych myslivcu a pak uz se mi to cele nejak mlzilo ?i co :lol:

mazeeeec :twisted:

Filu
21. 6. 2005, 17:26

vy taky nic nevydrzite slecinky :lol: :lol:

Stegi
21. 6. 2005, 18:58
velky 17 kc pomatuju si posledni 16 carku u tech velkych myslivcu a pak uz se mi to cele nejak mlzilo ?i co :lol:
Zapom?l jsi napsat, že Vás tam bylo 8, takže jste byli u druhého panáku :)

Filu
21. 6. 2005, 19:17
velky 17 kc pomatuju si posledni 16 carku u tech velkych myslivcu a pak uz se mi to cele nejak mlzilo ?i co :lol:

:bigup:

mtz
21. 6. 2005, 19:27
tez mi neco nehralo :D

cryystal
21. 6. 2005, 20:20

pokud mas na mysli zlutou drticku tak tu mam ja... nekdo ji tam totiz nechal co sklerozo :twisted:

já se musím ve?ejn? obhájit:............................no to je tag gdyž celej ve?er žasnu nad notebookem a pak si dám england :smoker: , tj. 2 papírky na 1 špek,toje pag size +vodke ke ke...... a oni to vypnou :prdel: v d?sledku dezorientace si du pobrat cda a angláni mezitím zmizí i se stole?kem =n??ií fošny na kterém se nacházel muj service ......tag aby bylo jasno_ já nic :roll: :oops: :janic:

buda
21. 6. 2005, 22:38
tez mi neco nehralo :D

no bylo tam cele pod?l kr? ja a Kosinja a pred tim sme meli jete pullitra ruma se kterym nam pomahal pan D....ZI :lol: ale dost tehle alkoholovych povidacek :lol: normalne tolik nepijeme ..... jako fakt .... :lol:

dizetai
21. 6. 2005, 22:54
''no bylo tam cele pod?l kr? ja a Kosinja a pred tim sme meli jete pullitra ruma se kterym nam pomahal pan DZI ''

...vzdy rad pomuzu v tezko zvladatelnych situacich

buda
21. 6. 2005, 23:19
''no bylo tam cele pod?l kr? ja a Kosinja a pred tim sme meli jete pullitra ruma se kterym nam pomahal pan DZI ''

...vzdy rad pomuzu v tezko zvladatelnych situacich

no jenom doufame ze ti taky nekdy v tehle situacich budeme moct pomoci :lol:

Pepe
21. 6. 2005, 23:42
no jo, Majkl vždy a všude rád pom?že p?i ne?ešitelných situacích :lol: no každopádn? to byla luxusní axi?ka a už aby bylo repete :bigup:

SMario
22. 6. 2005, 8:19
o Babyllonu II se uz jedna :wink: