View Full Version : 18.6. 2005 BABYLLON - Suché lazce u Opavy - open air + FOTKY
Techno + DNB akce Babyllon
vice na http://www.babyllon.cz
ostatni info doplnim pozdeji...
http://www.babyllon.cz/images/xxx.jpg
luxusní line-up za sm?šn? nízkou cenu...tož jedem d?cka ni? :shock:
Jasn?,jedem,tohle bude vlastn? teprve druhý opík tak to ze za?átku léta p?kn? napružíme:)))
stopade :?
neni problem si vstupenku booknout za min - koukni na webovky babyllonu :wink:
zacina mi dochazet ze 150 neni zase tak smesna cena... :cry: kua, proc sem furt bez penez sakra :evil:
bo furt kalíš,není liž pravda :lol:
hmmm...neco na tom bude ehm ehm :wink: chci se zeptat jedete nekdo autem? nekdo kdo tam tez nechce byt az do obeda...jela bych jen tak rozumne zakalit(do4-5)bo vubec nevim jak se tam dostat...bo su tele :lol:
hmmm...neco na tom bude ehm ehm :wink: chci se zeptat jedete nekdo autem? nekdo kdo tam tez nechce byt az do obeda...jela bych jen tak rozumne zakalit(do4-5)bo vubec nevim jak se tam dostat...bo su tele :lol:
linkovym autobusem :bigup:
autem jedu,ale již je obsazeno :roll:
Mám ve škocn? dv? volné místa,tak jestli n?kdo chcete jet tak dejte v?d?t
cryystal
18. 6. 2005, 22:05
:cry: :cry:kva, to je dojeb .... spánková terapie :oops:
..................?órovat auta neumim MHD+?D už nespojuje tudíž asi negdy jindy n?gde jinde ............. :cry:
:arrow: TELEPORT :arrow: TELEPORT :arrow: TELEPORT :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :!:
Ohhhh my fucking gosh , celkem rozbijecke co pane vy vite o kom mluvim :lol: :lol: :lol: :lol: 8) a dokonce nad ranem prijel i zalud...
:twisted:
Jenom celkem? Vubec bych o tom nepochyboval Buda. Jeste ted se lecim. Bylo to strasne. Myslel jsem ze to bude takova pohodova akcicka ale silene se zvrhla. Ted si dam rozhodne na maly cas oddych.
A jak inglišmani?doufam,ze jste jim to pekne natreli :twisted:
anglani proste nejvic :D - jeste zitra zajdem na pivko - pak kouknout do crossu a v utery odlitaji zpet do londyna... pohodovi typci ja svin :arrow: :bigup:
Jo jo byla to besna akce jak WIII tak Babyllon vsichni zakalili do pogodky.
tak to je vpoho, ne? dobra vec se podarila!
:bigup: da sadomario :lol: & oli
cryystal
20. 6. 2005, 21:13
anglani proste nejvic :D - jeste zitra zajdem na pivko - pak kouknout do crossu a v utery odlitaji zpet do londyna... pohodovi typci ja svin :arrow: :bigup:
:deska: no to každopádn? :wink:, a nejspíš si aj odvezli muj brkoservis jako suvenýr :o :mrgreen: :mrgreen: , :lol: :lol: :lol:
stoun 5.00 :arrow: ješt? že skleróza nebolí :oops: , respecta super Mario :bigup:
:deska: no to každopádn? :wink:, a nejspíš si aj odvezli muj brkoservis jako suvenýr :o :mrgreen: :mrgreen: , :lol: :lol: :lol:
stoun 5.00 :arrow: ješt? že skleróza nebolí :oops: , respecta super Mario :bigup:
pokud mas na mysli zlutou drticku tak tu mam ja... nekdo ji tam totiz nechal co sklerozo :twisted:
nejake fotky opet zde http://dnb.muzikotherapy.com/index.php?option=com_zoom&Itemid=41&catid=11&PageNo=1
fotky z mojeho fotaku zde budou posleze - mam ho na morave - bracha je jelito :D a nechal ho tam :shock:
Jo jo byla to besna akce jak WIII tak Babyllon vsichni zakalili do pogodky. to yo... - 650,- +kocovina... sem to zas nazvladl... :roll:
Jo jo byla to besna akce jak WIII tak Babyllon vsichni zakalili do pogodky. to yo... - 650,- +kocovina... sem to zas nazvladl... :roll:
jo taky sem tom mel tak nejak s tema penezma akorat to bylo v hospode u tomase dole ve vesnici a pivko 12 tam stala 13kc a maly panak 8kc a velky 17 kc pomatuju si posledni 16 carku u tech velkych myslivcu a pak uz se mi to cele nejak mlzilo ?i co :lol:
jo taky sem tom mel tak nejak s tema penezma akorat to bylo v hospode u tomase dole ve vesnici a pivko 12 tam stala 13kc a maly panak 8kc a velky 17 kc pomatuju si posledni 16 carku u tech velkych myslivcu a pak uz se mi to cele nejak mlzilo ?i co :lol:
mazeeeec :twisted:
vy taky nic nevydrzite slecinky :lol: :lol:
velky 17 kc pomatuju si posledni 16 carku u tech velkych myslivcu a pak uz se mi to cele nejak mlzilo ?i co :lol:
Zapom?l jsi napsat, že Vás tam bylo 8, takže jste byli u druhého panáku :)
velky 17 kc pomatuju si posledni 16 carku u tech velkych myslivcu a pak uz se mi to cele nejak mlzilo ?i co :lol:
:bigup:
tez mi neco nehralo :D
cryystal
21. 6. 2005, 20:20
pokud mas na mysli zlutou drticku tak tu mam ja... nekdo ji tam totiz nechal co sklerozo :twisted:
já se musím ve?ejn? obhájit:............................no to je tag gdyž celej ve?er žasnu nad notebookem a pak si dám england :smoker: , tj. 2 papírky na 1 špek,toje pag size +vodke ke ke...... a oni to vypnou :prdel: v d?sledku dezorientace si du pobrat cda a angláni mezitím zmizí i se stole?kem =n??ií fošny na kterém se nacházel muj service ......tag aby bylo jasno_ já nic :roll: :oops: :janic:
tez mi neco nehralo :D
no bylo tam cele pod?l kr? ja a Kosinja a pred tim sme meli jete pullitra ruma se kterym nam pomahal pan D....ZI :lol: ale dost tehle alkoholovych povidacek :lol: normalne tolik nepijeme ..... jako fakt .... :lol:
dizetai
21. 6. 2005, 22:54
''no bylo tam cele pod?l kr? ja a Kosinja a pred tim sme meli jete pullitra ruma se kterym nam pomahal pan DZI ''
...vzdy rad pomuzu v tezko zvladatelnych situacich
''no bylo tam cele pod?l kr? ja a Kosinja a pred tim sme meli jete pullitra ruma se kterym nam pomahal pan DZI ''
...vzdy rad pomuzu v tezko zvladatelnych situacich
no jenom doufame ze ti taky nekdy v tehle situacich budeme moct pomoci :lol:
no jo, Majkl vždy a všude rád pom?že p?i ne?ešitelných situacích :lol: no každopádn? to byla luxusní axi?ka a už aby bylo repete :bigup:
o Babyllonu II se uz jedna :wink:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.