View Full Version : OPEN AIR FESTIVAL LOVE PLANET@ 12 - 13.8.2005 aeroklub Tábor
DJs
Roni Size, Zinc, Hyper, Adam Freeland, Omid 16 B (UK), Jimmy van M (USA), Sway Dasafo /UK/, Dj Tuco /UK/, The Regime /UK, USA/,Yun Gun & dj Mr. Thing /UKGrand Agent /USA/, 2K & Nitrous, Airto, Akira, Heytos, Hyde, Illuzionists dj´s team Im Cyber, Jan 2, Joel Einhorn, Kaplik, Koogi, Ladida, Loutka & Tráva, Nika 77, Pavel Krejdl, Rai, Saboteru, Saku, Sweg & Anakin
KAPELY
Nick Cave & The Bad Seeds, Apocalyptica, Dreadzone, Kosheen, Stereo MCs, The Sisters of Mercy, Sugarhill Gang/USA/, 100°C, Al Yaman, Albion, Alvik, Another Day, Bow wave, Clou, De Fuck To, De Zrechts, Dub-O-Net, Here, Hypnotix, Khoiba, Jesus & Cossiga, Lenka Dusilová, Pražský výb?r, Lety Mimo, Indy & Wich, Julia(A), Landmine Spring, Lety Mimo, Living Room, Loonaloop, LU, Moimir Papalescu & The Nihilists, Nana Zorin, Nierika, November 2nd,Ohm Square, OTK, Pavilon 2M, Pelzig (D), Pragounion, Priessnitz, PSH, Roe Deer, Selfbrush, Skyline, Slut (D), Soil, Southpaw, Sunshine, Švihadlo, Tata Bojs, Umakart, Wohnout,
Vypadá to zajímav?, až na vstupné 1000,- :wink: a Hyper bude asi HYPE že?
FOR STEGI: Hyper je jeden z nejznámejsich a nejuznávanejsich nu skool breakz djuu a producentu!! a presne ten tam bude hrát a ne Hype. :oD
Chtelo by to prohloubit hudební znalosti. Neexistuje prece jen drum n bass ne?
peace
FOR STEGI: Hyper je jeden z nejznámejsich a nejuznávanejsich nu skool breakz djuu a producentu!! a presne ten tam bude hrát a ne Hype. :oD
peace
Jsem jen myslel, že tam má chybu, když je napsaný mezi Zincem, Ronim atd... Ale p?iznávám, že v jiných stylech se fakt nevyznám a nic mi ne?íkají...
Beaty..
19. 5. 2005, 20:06
ur?it? bude vstup 1000,-?????????? chci to víd?t ?erné na bílém:-))
ur?it? bude vstup 1000,-?????????? chci to víd?t ?erné na bílém:-))
Cena lístku na festival v p?edprodeji do 12. srpna je 890,- K?, od 12. srpna pak 990,- K?. Lístky možno zakoupit od úterý 17. kv?tna v síti Ticketpro.
Doslova ?erné na bílém to máš tady: http://www.loveplanet.cz/
peace
Jsem jen myslel, že tam má chybu, když je napsaný mezi Zincem, Ronim atd... Ale p?iznávám, že v jiných stylech se fakt nevyznám a nic mi ne?íkají...
treba to bude znovuzrozeny Hyper D :lol:
mimochodem asik to vidim na spise na pohodafestival :?
mimochodem asik to vidim na spise na pohodafestival :?
no jiste!!!jedina spravna volba,cece---------- 8)
Nechysta se tam nahodou nekdo? Nebo nejede nekdo z vas v patek do prahy nebo tam nekam do ?ech??? Nemam se tam jak dostat vlakem se mi moc nechce...
asi nevis co s penezma takhle v lete, co?
mi radsi dej pjeto na novy mobil a slibuju, ze si ulozim tvoje cislo - - :lol:
jn sem dostal listek tak proc nejet vis jak ??? :lol:
a dva jsi cirou nahodou nedostal, co? :lol:
a dva jsi cirou nahodou nedostal, co? :lol:
nee bohuzel ne ...
Valrossi
5. 8. 2005, 12:20
ha, to si ?lov?k musí um?t za?ídit, aby dostal lístek zadara.. :D
Nechysta se tam nahodou nekdo? Nebo nejede nekdo z vas v patek do prahy nebo tam nekam do ?ech??? Nemam se tam jak dostat vlakem se mi moc nechce...
BUDO mam pro tebe dobrou zpravu jestli teda uz to nemas nejak vykucene z cestou A taky to je dobra zprava potrebuji jednoho nebo 2 do naplneni auta do TABORA takze jestli je nekdo z okoli FM tak davejte vedet na icq 262196250 nebo primo ve foru zatim ROYanek
BUDO mam pro tebe dobrou zpravu jestli teda uz to nemas nejak vykucene z cestou A taky to je dobra zprava potrebuji jednoho nebo 2 do naplneni auta do TABORA takze jestli je nekdo z okoli FM tak davejte vedet na icq 262196250 nebo primo ve foru zatim ROYanek
ok ozvu se ti na icq co nejdriv ted sem jeste rozstreleny zrovna sem prijel z rakouska Urban art forms. Ale do toho tabora asi pojedu ,roniho size a zinc sem totiz celkem odflakl tak si je rad poslechnu znova a Adam F zahral drsne sice pomalejsi mixy ale luxusni desky...
Ozvu se ti ...
Tak love planet se docela povedl, ale hlavní v?c : Roni Size nep?ijel :(
BUDA SAYS : HAHAHAHA LOL
Viz. idnes (http://zpravy.idnes.cz/zpr_kultura.asp?r=zpr_kultura&c=A050814_194829_zpr_kultura_off) :
"Díky jeho stylové rozmanitosti se názory na nejv?tší zážitky r?znily. N?komu se líbila t?eba britská kapela Kosheen, která p?ijela se zpožd?ním zavin?ném stávkou na londýnském letišti Heathrow. Tato dopravní komplikace zp?sobila, že v?bec nedorazil dýdžej Roni Size, pro kterého se nepoda?ilo zajistit náhradní let."
Je tu stávka... :)
Valrossi
15. 8. 2005, 19:08
je sice škoda, že Roni nep?ijel, ale Zinc taky zahrál skv?le, navíc byla radost na n?j pohled?t... :D
je sice škoda, že Roni nep?ijel, ale Zinc taky zahrál skv?le, navíc byla radost na n?j pohled?t... :D)
jn skoda ze po zincovi nehral aphrodite ,grooverider,roni,pendulum,ed rush,diselboy,mampi,j.majik , noisa a keaton :lol: 8)
je sice škoda, že Roni nep?ijel, ale Zinc taky zahrál skv?le, navíc byla radost na n?j pohled?t... :D)
jn skoda ze po zincovi nehral aphrodite ,grooverider,roni,pendulum,ed rush,diselboy,mampi,j.majik , noisa a keaton :lol: 8)
:lol: Nebu? tak rozmazlený :) Každý den není urban...
therapist
15. 8. 2005, 21:31
Jaj tak to je zase pod?l. Není velký festival na který by nep?ijela n?která z hlavních dnb headz.
dva roky nazpet nedorazili quli mamrdum z british airways hned ctyri hlavy - adam f, j majik, mc e-ll a mc mc :cry: :prdel:
kreteni - kdyz se jim u BA nelibi, tak at si tahnou treba k autobusakum :idea:
myslíte že do nich n?kdo bude prudit jako do nás kv?li tech itche? :D
muzem to zacit - - :idea:
mrtvy.kenny
15. 8. 2005, 23:41
myslíte že do nich n?kdo bude prudit jako do nás kv?li tech itche? :D
jina doba.. tehdy byl technical itch jmeno, na ktere se hafo lidi moc moc tesilo a nebylo to tak rozjete s akcema jak dneska (nebo jsem to tak nevnimal) dneska mas co dva mesice nake velke jmeno v okoli 100km, technical itch hraje v olmiku s dylanem, robyn a jeste mc jakesem a lidi kafraji, ze je to kopie getpunked . :lol:
navic visco, roni nebyl, mel ses cumet na ozraleho freelanda, tak stfu :wink:
(rad bych podotkl, ze pro me byla Bionic stejne jedna z nejlepsich akci, co jsem zazil. jaky si to udelas, takovy to mas.)
bionic byl super krom? toho že nedojel ale ?ešit už to nebudem jsou to 2 roky zpátky a bylo toho napsáno plno na forech.howgh
Valrossi
16. 8. 2005, 11:50
celkem m? ale mrzí, že toho Freelanda jsem už nevid?la, n?jak m? ta mocná dávka kultury zmohla.. :lol:
musela byt zábava sledovat, jak se tam potácí, padají mu z pusy cedla a zakalit na Smells like teen spirit by byla ur?it? prdel.. :)
ale IAM X stejn? nejlepší, skáka?ka na podiu ruledd!!! big up for this band!
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.