View Full Version : 2008-12-25 SSD 49. CHRISTMAS SPECIAL @ FABRIC
http://www.dvoikatroika.cz/files/SSD_task_horizon_800px.jpg
Společne se zástupcem Task Horizon vystoupí pravděpodobně i "very exclusive guest" ze zahraničí jako takový malý dáreček pod SSD stromeček.
Entry : 200,-/250,-
Předprodejní místa : Titty Twister Skateshop (Nádražní), Klub CaféDeLaOstrava (Stodolní) a Klub Klid (Stodolní/Porážkova)
V předprodeji "pouze" 300 lístků, ať mají šanci se dostat i ti kteří předprodej nestihli ;-). Proto neplašte, pokud bude předprodej vyprodán.
http://www.dvoikatroika.cz/files/Uman_Task%20Horizon.jpg
TASK HORIZON
Švýcarsko známe jako zemi krásných hor a solidní ekonomiky. To, že se tahle země ležící v srdci Alp může kromě přesných hodinek a lahůdkových potravin pochlubit také kvetoucí drum´n´bassovou scénou, ví však málokdo. Jedním z jejich center je kosmopolitní metropole Zurich, která je mimo jiné též základnou producentské dvojky, která si říká Task Horizon a společně s Axiomem patří mezí nejznámější švýcarské drum´n´bassové projekty.
Aaron von Schroeder a Jonas Ullmann se lámanými beaty zabývají víceméně již od poloviny devadesátých let minulého století. To, co bylo zpočátku jen posluchačskou vášní, vyústilo v potřebu vlastní tvorby. Proto tihle dva bez problémů našli společnou řeč, záhy poté, co se potkali díky společným známým. Task Horizon vznikl na počátku roku 2003 jako výsledek jejich spolupráce a díky releasům na labelech jako Sudden Def , DSCI4 či Habit, si postupně získal slušnou odezvu a místo v setech drum´n´bassových velikánů jako jsou Andy C, Hype či State Of Mind. Produkce Task Horizon v sobě mísí takřka všechny relevantní subžánry současného drum´n´bassu. Jejich zvuk se však nejvíce blíží průsečíku techstepu a jump-upu, tedy oblasti v minulosti pionýrsky prošlapané Australany Pendulum a nyní důvěrné zabydlené producenty jako Sub Focus či Body & Soul. V současné době pracují Aaron a Jonas v podstatě každý sám a jméno Task Horizon tak do budoucna budeme slýchat spíše ve spojení s Aaronem von Schroederem. Druhý z "horizontů", Jonas Ullman, který přijede Task Horizon reprezentovat i do Ostravy, se nyní pilně věnuje svému vlastnímu projektu Uman, s nímž má již nyní naplánovány releasy na značkách Uprising, Viper a Sudden Def.
therapist
21. 11. 2008, 9:51
BOH :bigup:
ejouhttp://www.wkc.cz/forum/images/icons/_slayer.gif
:slayer::slayer::slayer: parada! tohle smrdi totalne plnym fabricem
tohle smrdi totalne plnym fabricem
jako vzdy na vanoce:D
vypadá to na noc strávenou v 1.patře nebo doma:)
dareen
21. 11. 2008, 10:12
vypadá to na noc strávenou v 1.patře nebo doma:)
nak tak, pokad proket nezustane v cr o tyden dele :hihi:
Phoenixx
21. 11. 2008, 10:16
uvidíme ...co by dělal proket vedle pixieho a TH ? :D
dareen
21. 11. 2008, 10:19
to same co delal pixie vedle cs a phace s mutated forms...
Dzojek
21. 11. 2008, 12:11
Já jen Doufám ze SSD50, bude něco hooodně extra nějaká vetší akce než jen ve febru i když Fabr a SSD patří k sobě jako šálek a podšálek. ALE SSD 50 ???
to che teda něco extra ne???:D:D:D:D určitě pujdu
faktor_xx
21. 11. 2008, 12:17
booh, hnedka dalši den po štědrovečerní večeri...ještě že bude výplata mega štědrá :)
Ehm, kdy se dozvíme jméno onoho potenciálního very exclusive zahraničního hosta? Že to bude Ewun nebo Spor nebo Apex nebo někdo z Evol Intent? :) Já jen tak, dorazím určitě.
Femfing
21. 11. 2008, 12:32
Že to bude Ewun nebo Spor nebo Apex nebo někdo z Evol Intent?
no dovést jedno z těchto jmen 25.12 to by byl asi nadliský výkon
kApitÁn kUjón
21. 11. 2008, 12:33
no,budou mit co delat aby prekonali 40. ssd,to bylo maso. inak vanocni edice jasna volba,me uz ani nezalezi kdo tam bude hrat,vzdycky se to pekne vydari:-)
tom.dnb
21. 11. 2008, 12:48
ho ho hou už se těším..
pAPa.SmURfff
21. 11. 2008, 13:02
presne tak...tatka smoula nemuze chybet :D vanocni slimslamy jsou vzdy vyjimecne at hraje kdo hraje, treba i hejhula tady od vedle :p pro me uz je to tak trochu i tradice :D
ale o Task Horizon slysim uplne prvne, musim si od nich neco poslechnout...a jsem nesmirne zvedavy na tu mega star co nam dovezete..uz se tesim jak maly jarda :slayer:
50ka bude urcite extra...promoteri si ji budou chtit uzit stejne tak velkolepe jako my vsichni takze nam urcite naserviruji neco exclusive :smoker:
Ehm, kdy se dozvíme jméno onoho potenciálního very exclusive zahraničního hosta? Že to bude Ewun nebo Spor nebo Apex nebo někdo z Evol Intent? :) Já jen tak, dorazím určitě.
---->
Myslis asi ten "very exclusive guest". To by pak nebyl darecek / prekvapeni, takze nezverejneno... A co kdyby to nahodou nevyslo...proto ani zadne sliby. Diky za pochopeni ;-)
---->
Škoda...nechám se tedy překvapit.
Waw, vypadáto lukrativně .... :mrgreen:
Uvidim co se bude dát dělat mam v planu jet 100% do Olomouce na Epilepsii která je 26.12 :-| ale jestli rozumně vyjdu s penezma tak se ukažu aj tady otom nepochybuju ... :slayer::slayer:
Jinak Luxus Flaya :!:
200 CZK PADNOU ZA KONCERT 4MY.TEDA DOUFAM ZE NEBUDOU CHYBET.
"very exclusive guest" .....:-D
zeleny_caj
22. 11. 2008, 18:21
presne tak, bude tam forma?
Tohle budou boži svátky :bigup:
Sem hodně zvědavý na padesáté pokračování téhle párty ... to určitě bude nějaký nášup :slayer:
Castrol
25. 11. 2008, 13:04
Tohle budou boži svátky :bigup:
Sem hodně zvědavý na padesáté pokračování téhle párty ... to určitě bude nějaký nášup :slayer:
SSD vs. NAA:SHUP :?: :hihi:
hanzxx
26. 11. 2008, 10:54
to zas néé :D
Shvecik
26. 11. 2008, 12:14
Já jen Doufám ze SSD50, bude něco hooodně extra nějaká vetší akce než jen ve febru i když Fabr a SSD patří k sobě jako šálek a podšálek. ALE SSD 50 ???
to che teda něco extra ne???:D:D:D:D určitě pujdu
No nevim jestli ten fabric je zase taková výhra. Nejlepší SSD akce byli stejně venku na vystavišti nebo vtěch garžích tam....(Bad company, Andy C) a ještě pamatuju na SSD v klubu THC nebo třeba v Bumerangu a nebylo to taky špatné ;) prostě by to chtělo v Ostravě nějaký větší klub než je fabric, třeba něco jako envelopa v Olomouci....kolikrát se ve fabricu nedalo ani hnout jak to bylo plné....a to není dakrát výhra. Ale asi to nebylo tak staršné jako teď na těch pendulum v praze v Roxi....pendulum bylo maximalní, ale z roxy jsem byl dost sklamán....je to malé a celkově jsem čekal trochu něco jiného, trochu luxusu a né staré ošuntělé divadlo s hajzlama ze středověku a větrání na parketu snad žádné, tam bylo horko jak vpekle, se aji divím, že to vubec dokázali odehrát vtom vedru :o)) a to nemluvím o hnusných krušovicích :o)), a ktomu po dohrání Pendulum to hned ukončili a konec. Tak za 850,- na dvě hoďky...no co, hlupí pražáci :o)) neumí se asi bavit :o)) čekal jsem že pak budou hrát do rána nějací DJ's ale to sem se velice spletl :o)) A na tu SSD 50ku se taky těším a doufám že to bude něco velkého....minimalně bych čekal High Contrast, Dj Hype nebo někoho podobného... :smoker:
No nevim jestli ten fabric je zase taková výhra. Nejlepší SSD akce byli stejně venku na vystavišti nebo vtěch garžích tam....(Bad company, Andy C) a ještě pamatuju na SSD v klubu THC nebo třeba v Bumerangu a nebylo to taky špatné ;) prostě by to chtělo v Ostravě nějaký větší klub než je fabric, třeba něco jako envelopa v Olomouci....kolikrát se ve fabricu nedalo ani hnout jak to bylo plné....a to není dakrát výhra. Ale asi to nebylo tak staršné jako teď na těch pendulum v praze v Roxi....pendulum bylo maximalní, ale z roxy jsem byl dost sklamán....je to malé a celkově jsem čekal trochu něco jiného, trochu luxusu a né staré ošuntělé divadlo s hajzlama ze středověku a větrání na parketu snad žádné, tam bylo horko jak vpekle, se aji divím, že to vubec dokázali odehrát vtom vedru :o)) a to nemluvím o hnusných krušovicích :o)), a ktomu po dohrání Pendulum to hned ukončili a konec. Tak za 850,- na dvě hoďky...no co, hlupí pražáci :o)) neumí se asi bavit :o)) čekal jsem že pak budou hrát do rána nějací DJ's ale to sem se velice spletl :o)) A na tu SSD 50ku se taky těším a doufám že to bude něco velkého....minimalně bych čekal High Contrast, Dj Hype nebo někoho podobného... :smoker:
Envelopa v Olomouci se od Fabricu moc neliší parket na pařbu mi přijde docela stejnej ... akorá prostorama smerem k hajzlikum a smer do druheho patra kde vetšinou bývá room stage tak oto je to větši ale moc metru to teda nedělá ...
Dzojek
26. 11. 2008, 14:27
No nevim jestli ten fabric je zase taková výhra.
já to zle nemyslel, jen jsem nevěděl jak to tu napsat, na 50SSD by to chtělo větší prostor určitě ale kde v ově že ano,nějaká místa jsou ale znáte to jak to pak dopadá,
mě jen furt vrtá hlavou Fabric je fakt tam malý nepočítám 2stage nahoře? přece se ve fabru dělají narozky klubu a jiné akce kde jsou i 3 4 stage tak kde se to tam všechno vleze? tam je ještě nějaký větší prostor?
luxusni flyer jako vzdy BIGUP
ptaczek
26. 11. 2008, 14:37
200 CZK PADNOU ZA KONCERT 4MY.TEDA DOUFAM ZE NEBUDOU CHYBET.
jo tak to je nas takovych vice:mrgreen:
ucast jista,ze obe...
jinak beda jestli zas vsichni utecete...
ucast jista,ze obe...
jinak beda jestli zas vsichni utecete...
jj neasi:slayer: jinak koupime neco co tam budeme delat ne?a ty si pak nic zase nepamatuj oka???sme domluveni;)
pAPa.SmURfff
26. 11. 2008, 17:30
mě jen furt vrtá hlavou Fabric je fakt tam malý nepočítám 2stage nahoře? přece se ve fabru dělají narozky klubu a jiné akce kde jsou i 3 4 stage tak kde se to tam všechno vleze? tam je ještě nějaký větší prostor?
ve fabricu jsou 3 stage...ten hlavni kde jsou vsechny akce, pak je druhe patro kde v pripade ssd byva lazy tempo stage a pak je hned vedle te hlavni stage (venku na dvorku velke zelezne vrata) treti stage (garaz)..4 stage tam neni...
pokud nekomu vadi ta velikost tak at otevre vlastni klub takovych kvalit a hotovo :bigup: ja jsem spokojen a rad ze tu vubec neco takoveho je
Shvecik
26. 11. 2008, 18:14
Envelopa v Olomouci se od Fabricu moc neliší parket na pařbu mi přijde docela stejnej ... akorá prostorama smerem k hajzlikum a smer do druheho patra kde vetšinou bývá room stage tak oto je to větši ale moc metru to teda nedělá ...
No ta hlavni stage není omoc větší ale dookola máš prostory kde vidíš na celý hlavná stage, a je to pak víc pohromadě, a když se chceš dostat víc dopředu tak musíš jít hezky odzadu :o)) je to dookola obdělane ;) A celkově je to vyšší a prostornější mi přijde...a mimo to je tam nahoře bubbles se mi zdá..... ale to nikdy nebylo otevřene co jsem tam byl já na akci......a nahoře pak ještě bývá vip stage... odkud vidíš hezky dolů, a taky víc baru se mi zdá že tam bylo, a když chceš tak se můžeš hezky zblízka zezadu kouknout jak to tam dává Dj.... :o)) no přijde mi to mnohem lepší než fabric...
jj neasi:slayer: jinak koupime neco co tam budeme delat ne?a ty si pak nic zase nepamatuj oka???sme domluveni;)
oka ale to te bude stat hodne vodky do budoucna kemo.a musime to rozpit rychleji nez minule...
Shvecik
26. 11. 2008, 18:23
já to zle nemyslel, jen jsem nevěděl jak to tu napsat, na 50SSD by to chtělo větší prostor určitě ale kde v ově že ano,nějaká místa jsou ale znáte to jak to pak dopadá,
Jedině když to otevřou venku, nebo jednou pamatuju že tam byl nějaký breakbeat stage hned za fotbalkem u záchodů v garaži, ale byla tam kosa jak c.p až jsem se tam nachladil :o))) a dobře si pamatuju že jsem se jednou ani málem na ten vánoční slim slam nedostal, protože jsem přišel po desáté, a ve finále jsem se tam dostal až o půl třetí ráno a za plný vstup a ktomu půl noci strávené na stodolní :o)) no mazec. Fabric je na některé akce prostě malý :o)) chce to aspoň tatran ;)
pAPa.SmURfff
26. 11. 2008, 18:23
...no přijde mi to mnohem lepší než fabric...
kvuli toho nepresunou SSD do Envelopy ;)
tatran nezaplnis takze to ztrati sve kouzlo...tatran je prilis velky...
Shvecik
26. 11. 2008, 18:28
ve fabricu jsou 3 stage...ten hlavni kde jsou vsechny akce, pak je druhe patro kde v pripade ssd byva lazy tempo stage a pak je hned vedle te hlavni stage (venku na dvorku velke zelezne vrata) treti stage (garaz)..4 stage tam neni...
pokud nekomu vadi ta velikost tak at otevre vlastni klub takovych kvalit a hotovo :bigup: ja jsem spokojen a rad ze tu vubec neco takoveho je
Všichni co to zkoušeli tak asi moc dobře nedopadli, vzpomeň me třeba na Planet (v Mc donaldovi v porubě) nebo Label (dnešní Vlatava v Třebovicích nebo jak se tomu teď zase říka) asi se to nevyplatí otevírat v Ostravě na těch pár dobrých akcí nějaký větší klub ;) ale buďme rádi aspň za ten fabric....pro mě lepší než roxy :o))
Shvecik
26. 11. 2008, 18:31
kvuli toho nepresunou SSD do Envelopy ;)
tatran nezaplnis takze to ztrati sve kouzlo...tatran je prilis velky...
tak určitě bych to nepřesouval z Ostravy, ale až bude ten 50 SSD tak by to určitě chtělo větší prostor, teda pokud budou stát hosti zato....a nato aby to bylo venku to bude asi ještě zima....
McSpeedcore
26. 11. 2008, 18:47
Hm chtěl sem tam jit ale jak tak vidim kdo tam bude tak se mi tam vubec nechce..asi pujdu jen kvuli ty atmošky...
dry-rot
26. 11. 2008, 18:51
SSD je klubovka, panove.. pro me osobne by to nebyl SSD, kdyby to bylo v nejake hale.. a dojel Pixie s Aphroditem.. :lol:
dareen
26. 11. 2008, 18:57
SSD je klubovka, panove.. pro me osobne by to nebyl SSD, kdyby to bylo v nejake hale.. a dojel Pixie s Aphroditem.. :lol:
moje slovka!! klubovky mam radeji...
Dzojek
26. 11. 2008, 20:00
souhlas ale víš jak 50SSD pujde hafo lidí a Fabric praskne.raději už nic neříkám
Pixi a Daj to by neudělali:hihi: :hihi: to bude spíš něco extra chutovka, jen né nějakou bouchačku do popelnic
Pepino
26. 11. 2008, 20:15
Pixi a Daj to by neudělali:hihi: :hihi: to bude spíš něco extra chutovka, jen né nějakou bouchačku do popelnic
ticho ticho!!! :fucku::fucku: doufam ze na 50satiny budou poradne popelnice:) takovy CV vs CS :slayer::slayer::slayer::slayer:
Dzojek
27. 11. 2008, 15:13
takovy CV vs CS :slayer::slayer::slayer::slayer:
:fucku: to určitě
Phoenixx
27. 11. 2008, 15:47
:) takovy CV vs CS :slayer::slayer::slayer::slayer:
:slayer::slayer::slayer:vs Panacea :D
bych nebyl proti ale Cooha bych si konecne dal :) :slayer:
Kryton
28. 11. 2008, 19:28
taky sem si říkal že by tu taky už někdy mohl být,a kdyby tu byl na SSD50 :slayer: :slayer: tak to by byl hukot jak cip
dzeevo
28. 11. 2008, 19:39
:fucku: :fucku: ja bych radši Eva b2b Vašek:fucku: :fucku:
Phoenixx
28. 11. 2008, 23:17
ja bych radši panacea b2b sect:D jako předsokan noisia atak :-D jinak thraed lineup mych snu:D
kua cooha by uz nekdo mohl udelat konecne mno :(
dry-rot
29. 11. 2008, 14:14
kua cooha by uz nekdo mohl udelat konecne mno :(
..cooh is coming.. .]
Shmidoo
29. 11. 2008, 16:41
..cooh is coming.. .]
no do prdele :slayer:
dry-rot
30. 11. 2008, 10:56
no do prdele :slayer:
..ale Praha, voe.. :hihi:
..ale Praha, voe.. :hihi:
no do prdele :(
TAK TAK....COOH IS NO.1
Prodávají se už lístky?
podle me este nee..ale urcite se objewi f prubehu pristiho tydne...
Pičo, ta čeština dostává zahulit :D
podle me este nee..ale urcite se objewi f prubehu pristiho tydne...
Ano :-) Budou v pondeli odpoledne (nejpozdeji k veceru) v obvyklych predprodejich. O zahajeni budeme informovat jak zde tak nejaktualneji na www.dvoikatroika.cz . Stay tuned
pAPa.SmURfff
13. 12. 2008, 20:37
prosim pokud by to slo tak k tem listkum v titty nechat i nejaky ten flyer, dekuji :smoker:
prosim pokud by to slo tak k tem listkum v titty nechat i nejaky ten flyer, dekuji :smoker:
Predprodej v Titty Twisteru zahajen. V klubech az zitra.....v Titty jsem nechal i zhruba 30 plakatu ;-)
pAPa.SmURfff
15. 12. 2008, 20:55
Predprodej v Titty Twisteru zahajen. V klubech az zitra.....v Titty jsem nechal i zhruba 30 plakatu ;-)
diky chlope :bigup: zitra si pro neho jedu tak snad jeste plagose budou jak prijedu :D
zend3r
17. 12. 2008, 20:00
silne uvazuju o uuucasti :-)
Tak v predprodejich "pouze" 300 listku - klasicky : Titty Twister Skateshop (Nádražní), Klub CaféDeLaOstrava (Stodolní) a Klub Klid (Stodolní/Porážkova)
NaKashi
18. 12. 2008, 13:38
Tak listek uz je doma :))) , a mam dotaz ohledne nejake te chilloutove stage jak to s tim vubec je ?
Tak listek uz je doma :))) , a mam dotaz ohledne nejake te chilloutove stage jak to s tim vubec je ?
a co te jako zajimá??
NaKashi
18. 12. 2008, 16:51
jako ejstli to bude fungovat, jak to je treba velke, jestli je tam bar a tak ... jeste jsem ten chillout tam totiz nezazil
zend3r
18. 12. 2008, 18:24
hotovson, listek mam v supliku :-)
Pepino
18. 12. 2008, 19:30
jako ejstli to bude fungovat, jak to je treba velke, jestli je tam bar a tak ... jeste jsem ten chillout tam totiz nezazil
nikdy jsi nebyl v prvnim patre ve fabricu?
NaKashi
18. 12. 2008, 22:08
jo, sedel jsem tam na schodech a hulil brko :D .... nic vic o prvnim patre nwm :)) .. plz poucit :D
Pepino
18. 12. 2008, 22:11
jo, sedel jsem tam na schodech a hulil brko :D .... nic vic o prvnim patre nwm :)) .. plz poucit :D
no tak neni to tam spatne.. je to tam fakt takovy chill out.. sice na minulem ssd jim to tam rvalo ze neslo ani slovo rozumet ale je to tam vklidu.. gauc tam je.. kresla.. bar.. parket - no.. zahoupat se tam v pomalych rytmech urcite pujde..
pAPa.SmURfff
19. 12. 2008, 13:39
no tak neni to tam spatne.. je to tam fakt takovy chill out.. sice na minulem ssd jim to tam rvalo ze neslo ani slovo rozumet ale je to tam vklidu.. gauc tam je.. kresla.. bar.. parket - no.. zahoupat se tam v pomalych rytmech urcite pujde..
posedime u pivka, pokecame o vanocich a tak??joo ne? :D
Pepino
19. 12. 2008, 15:17
posedime u pivka, pokecame o vanocich a tak??joo ne? :D
:bigup::bigup: vemem vanocniho kapra na zkousku :D:D
pAPa.SmURfff
19. 12. 2008, 17:52
:bigup:
lepsi bude kdyz prinesu domaci vajecny konak s dobrou davkou rumu :):)
Ikdyby tam nemelo byt nic z toho co sem tu cetl tak se tam na 1000000% ukazu :hihi: :slayer:
hafakoky
21. 12. 2008, 15:14
ty vole kapr ma kosti a kosti vybirat na kaši to neni dobrej napad:D
Shmidoo
21. 12. 2008, 15:22
ty vole kapr ma kosti a kosti vybirat na kaši to neni dobrej napad:D
tihle kapri kosti nemaji :D
tihle kapri kosti nemaji :D
Tak to budou nejaky bezpaternate svine radsi nezrat :p
hafakoky
21. 12. 2008, 15:24
jo tak bezpateřní svini si dám:D btw . salat bude?.:D
bude to vůbec stat za to??:D:D
Mr.Beefy
23. 12. 2008, 19:01
pokuste se nahodit lajnap ,prece jenom uz pozitri to pofici tak at jsme trochu v obraze kdo kde skym od kdy do kdy...... .dik
edit: pokud mozno i chilllll
bozi vizual..krasne barvy..
i po stem zhlednuti
bigup Sub.d.V.
uzijte party :bigup:
TriXie
24. 12. 2008, 11:43
houhou doufám že letos ježíšek kvalitně nadělí....:):p
Těším se jak malý jarda ... a to je pro všechny - pijem - s Lokisem :D
Pepino
24. 12. 2008, 15:07
Těším se jak malý jarda ... a to je pro všechny - pijem - s Lokisem :D
co se stalo ze budes pit? :D
edit: nebo zas rajec? :D
Pepino
24. 12. 2008, 15:43
Co ten "very exclusive guest" ? Nechcete ho uz zverejnit? Ze jsou ty vanoce.. A info jestli vubec bude nebo nebude :)
Co ten "very exclusive guest" ? Nechcete ho uz zverejnit? Ze jsou ty vanoce.. A info jestli vubec bude nebo nebude :)dozvíš se na místě
hafakoky
24. 12. 2008, 15:48
řepa: rad bych se to prekvapoko dozvěděl na štedry den ale :)
Pepino
24. 12. 2008, 15:50
řepa: rad bych se to prekvapoko dozvěděl na štedry den ale :)
jojo ja taky.. ulehcilo by mi to rozhodovani jestli tam jit nebo nejit..
hafakoky
24. 12. 2008, 15:50
přesně tak. zatim sem na vahanii.
Use head and google man ;)
BTW: Pepino, dáme pulku ? :D
Pepino
24. 12. 2008, 16:11
Use head and google man ;)
BTW: Pepino, dáme pulku ? :D
Moje head na vanocni svatky nepracuje :D
Pulku? hh uvidim jak to vubec vsechno zitra dopadne..
pAPa.SmURfff
24. 12. 2008, 16:12
lidi pokud to dopadne tak jak to zatim vypada tak se mate na co tesit :)
ale prece jen cekal jsem hvezdu toho nejvetsiho kalibru ale je fakt ze na vanoce by takova hvezda privezt snad ani nesla...
to ví jen elvis kdo bude překvapení a ten to nikomu neřekne:)
pAPa.SmURfff
24. 12. 2008, 16:38
podle vseho je to verejne pristupna informace kterou si muze kazdy zjistit :)
hafakoky
24. 12. 2008, 16:53
ja taky ne prohledavam myšpajz a prdy.. :/
pAPa.SmURfff
24. 12. 2008, 17:05
ja to slysel vcera a dneska sem si to overil...samo ze se muze stat cokoliv a dotycna osoba nakonec nedojede ale cerne na bilem to je psane a co je psane to je dane :hihi:
Jojo Papa, taky jsem na to hned čuměl, jestli je to pravda, popř. nepřijede-li třeba ještě někdo ... Imho - Big up Dan B :D
Elvis neni jediny kdo vi.;-) Kazdopadne dohledatelne to je - i kdyz ne asi uplne jednoduse. Mnozi se mne uz ptali konkretne, ale to neznamena ze to pustime do sveta jen tak.
Mozna se tato "zahada" vyresi jiz v dnesnim vysilani Fatal Terroru, ale nebudu nic slibovat. Je to preci jen promoterska zalezitost.
Nicmene muzu slibit, ze "exclusive guest" bude a ma sve misto v lineupu :-D
21:00 - No Money
22:30 - Pixie & Suki
01:00 - Task Horizon
02:30 - "exclusive guest"
04:00 - Fatalerr
05:30 - A-Tha-M
07:00 - End
Afterparty v klubu Café De la Ostrava od 06:00 !!
Stay tuned
to je dobre ze pixie bude hrat se sukim protoze jak hrali na summer of love tak jsem tekl a to pixie manii nemusim
Pepino
24. 12. 2008, 18:05
ou tak uz jsem to taky zjistil :D kurva ze mi to nedoslo drive..
Ty bláho, vy aj dneska děláte Fatal teror ... že se vám chce tyjo ... kdo to bude poslouchat ?
Poslouchat bude aspon ten kdo chce posledni volnasky, ze :-D
NaKashi
24. 12. 2008, 19:03
tak kdyz vsichni vite nechcete mi dat taky vedet ? :D ... treba SZ :)
pAPa.SmURfff
24. 12. 2008, 19:24
kdyby se to reklo sirsi verejnosti tak uz by to nebylo zadne prekvapeni a vanoce jsou prece i o tech darkach, ne jenom o salatu a rybe :)
myslim ze to je pekny darecek :p
Femfing
24. 12. 2008, 19:25
tak nedělejte zagorky a napište to už přeci
hafakoky
24. 12. 2008, 19:27
tak nedělejte zagorky a napište to už přeci
jo ... kapr uz je straveny skoro :p :p
Kdo poslouchal dnesni Fatal Terror az do konce, tak uz vi :-D
Dohledáno. Měl jsem tip, který mi vyšel. Těším se :).
zend3r
24. 12. 2008, 23:14
tak uz zitra konecne :-) ale nebudu pit :-D stacilo mi vcera......
Dneska prijdou ty pravy vanoce :p :slayer:
Syndrom
25. 12. 2008, 13:58
Dneska prijdou ty pravy vanoce :p :slayer:
jou plne souhlasim...akorat chyba ze sem wcera newydrzel u radia az do konce:| al co aspon se mam na co tesit;)
jou plne souhlasim...akorat chyba ze sem wcera newydrzel u radia az do konce:| al co aspon se mam na co tesit;)
jeste ze femfa opet nezklamal a nahral.. jezis sorry :D
Syndrom
25. 12. 2008, 17:47
jeste ze femfa opet nezklamal a nahral.. jezis sorry :D
kuaaaa to sem snad posledni kdo to newi:confused: mno tak listek uz stejne mam z predprodeje z klidu a stejne se tam pujdu dneska wyradit jak to zwiratko tak mi to pls reknete...nejak to newydrzim:mrgreen:
Mr.Beefy
25. 12. 2008, 17:52
PDODAM 3lupeny za 6kil nejlepe odber havirov..........zklatila me vyroza ...stastne a vesele pyco
...sz nebo icq..............mooooc to specha
PRODANO
P$YCHO
25. 12. 2008, 19:04
tak je rozhodnuto, jedéééém :slayer: :D
Syndrom
25. 12. 2008, 19:25
tak je rozhodnuto, jedéééém :slayer: :D
jj uz dokonce aji wim kdo ze je ten special quest;) (thx) mno tak sraz we fabru jeste se jit trocha naladit do klidu a uz hura si zaskakat:mrgreen: zatial
P$YCHO
25. 12. 2008, 20:12
jj uz dokonce aji wim kdo ze je ten special quest;) (thx) mno tak sraz we fabru jeste se jit trocha naladit do klidu a uz hura si zaskakat:mrgreen: zatial
jelikož je svátek a nic nejede tak jsem rád, že dojedu ještě na no moneyho :)
Femfing
26. 12. 2008, 0:00
WOW+TEN+PIKSY+TO+JE+TEDA+NATER
Femfing
26. 12. 2008, 0:11
CYPE+CLOWNSTEP+MASSIVE+INSIDE+DA+HOUSE+
Normalní, taková směsice... stojíme a čekáme co bude.
Femfing
26. 12. 2008, 1:44
UMAN+KRUTE+OLDSKUL+VS+NEWSCHOOL+PREDCHVILI+REWIND+ NA+HOW+DARE+U+++BOH
dzeevo
26. 12. 2008, 10:11
No to sem se skvěle pobavil:bigup: :bigup:
dzeevo
26. 12. 2008, 10:12
No to sem se skvěle pobavil:bigup: :bigup:Ale chyběli mi vánoční stromčeky kaj se poděly:p :pa MC jacoba pls už netahejte do OV
therapist
26. 12. 2008, 10:23
Stegi + Femfing :hihi:
hey kaj ste zmizli vsichni? sme to tam s pepinem udrzovali sami skoro) jinak party hodne povedena bych rek.. hlavne diky par lidem kteri dorazili) akorat to pul hodinove cekani venku a pak u satny ale tak co.. verush tys to zas pos*ala
zend3r
26. 12. 2008, 11:04
akce super :-P akorat mi v posledni dobe strasne tresti hlava takze mi to asi moc neprospelo :-D ale klidne bych tam vydrzel sedet a pozorovat tu kopu peknych holek :-P :-D
Akce mooc nejvic :slayer: :slayer: Jeste ted mi je spatne a jeste dlouho bude ale zaroven mi je dobreee:bigup:
ptaczek
26. 12. 2008, 13:25
nahore lepsi nez dole tak o milion procent
hafakoky
26. 12. 2008, 13:47
pohodka az na to zatracene teplo
zeleny_caj
26. 12. 2008, 13:53
nahore lepsi nez dole tak o milion procent
mudrlant...:smoker: kdybys nam nekradla zasoby tak by to byla jeste vetsi sranda
TuNeLáŘkA
26. 12. 2008, 14:00
hey kaj ste zmizli vsichni? sme to tam s pepinem udrzovali sami skoro) jinak party hodne povedena bych rek.. hlavne diky par lidem kteri dorazili) akorat to pul hodinove cekani venku a pak u satny ale tak co.. verush tys to zas pos*ala
ja jsem zmizela domů..zajimava cesta autem:D
Kvůli těm šíleným frontám u vstupu a šatny jsem z No Money slyšel asi deset minut, Suki s Pixiem a Džejkobem mi naštěstí unikli taktéž, Uman mě moc nebavil, na BTK už nezbyly síly. Díky bohu za Lazytempo stage. Tentokrát slabší SSD. Ale v březnu to bude jiná...:).
Je mi blbě ... nechci vidět ty fotky ... kurva ...
Syndrom
26. 12. 2008, 15:30
Kvůli těm šíleným frontám u vstupu a šatny jsem z No Money slyšel asi deset minut, Suki s Pixiem a Džejkobem mi naštěstí unikli taktéž, Uman mě moc nebavil, na BTK už nezbyly síly. Díky bohu za Lazytempo stage. Tentokrát slabší SSD. Ale v březnu to bude jiná...:).¨
mno to je tak kdyz se nekdo hned najebe a pak na nic nema sily:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
tez sem se pri te dlouhatanske fronte solidne najebal pak si chwili posedel u bedny al potom se to zacinalo pekne rozjizdet:)nejaky ty wodky kalwadosy betony merunky a bylo wystarano:D suki s pixim dali pekny zaklad pro umana ktery me paradne pobawil a pak me identity sqele dokoncil;)paradni akcicka skoda jen ze mi zbyla zas prazdna penezenka:mrgreen:
btw:jeste ted mi huci w hlawe a nejak na ten salat nemam chut:mrgreen:
Uman skvele! bavil od zacatku az do konce.jinak vedro moc ale pri tolika lidech...
Syndrom
26. 12. 2008, 15:32
Je mi blbě ... nechci vidět ty fotky ... kurva ...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:heheheh na ty se tesim uplne nejwic:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
to bude jak w zologicky...same zwirata:D
pAPa.SmURfff
26. 12. 2008, 15:35
lidi to snad na kazdem ssd potrebujete kulomety aby to stalo za to? :D ja myslim ze povedeny slim, ale ty stromecky tam vazne chybeli tak snad se to za rok nebude opakovat :nene:
ja za sebe nemam co vytknout krome te rady na banany a mnozstvi alkoholu :) takze sem velice spokojen a natesen na dalsi jiz jubilejni SSD :smoker: see ya there
btw. femfa ja myslel ze si delas srandu s tou online reportazi :bigup:
¨
mno to je tak kdyz se nekdo hned najebe a pak na nic nema sily:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Z čeho usuzuješ, že jsem byl najebaný?
Syndrom
26. 12. 2008, 15:51
Z čeho usuzuješ, že jsem byl najebaný?
mno a nebyl snad???tech co tam nechlastalo bys napocital na jedny ruce...a mozna ani to ne:Dwis jak chlast otrawuje telo a jaxi tak ctu jaxi tam byl otraweny:Dta myslenka se naskytla hned;)
At si rika kdo chce co chce, bylo to super a neni co vytknout.... :)
Syndrom
26. 12. 2008, 17:02
At si rika kdo chce co chce, bylo to super a neni co vytknout.... :)
mno ale kdyby otewreli oba wchody a jednim by pousteli predprodej tak by to nebylo spatne;)
Pepino
26. 12. 2008, 17:20
o kurva.. to se zas zvrtlo :D
Syndrom
26. 12. 2008, 17:24
:bigup::slayer:
P$YCHO
26. 12. 2008, 17:31
Super akce ;) Sice až na tu frontu u vchodu, ale to se přežít dalo :)
pepino nebýt tebe tak nevím nevím jak bych dapadl :bigup::slayer:
Pepino
26. 12. 2008, 17:36
pepino nebýt tebe tak nevím nevím jak bych dapadl :bigup::slayer:
;);):bigup:
majstro se probral? :D :D
kajushka
26. 12. 2008, 18:14
:smoker::D uuuuaaaa petelice převelice, nejvíc dělo SSD, moc se to povedlo až na ty banány ze startu no...jinak dělíčko...doufám, že další bude taky tak povedený, ne-li lepší...:mrgreen:
Pepino
26. 12. 2008, 18:23
majstro se probral? :D :D
no nejradsi bych jeste spal :D
mno ale kdyby otewreli oba wchody a jednim by pousteli predprodej tak by to nebylo spatne;)
Mi by to stejne nepomohlo bo sem listky nemel, takze v klidu do fronty :hihi:
P$YCHO
26. 12. 2008, 20:23
no nejradsi bych jeste spal :D
to jako každopádně :D v kolik jsi to vůbec zapích??
TriXie
26. 12. 2008, 20:29
ouu tak jsem se konečně probrala...dobrá párty...ale už nikdy nepiju jelínka :-D
Dobré to bylo..:bigup: dokonce tentokrát politá jenom dvakrát...poprve pivo,podruhe vodka:D a to se oplatí.....velké díky Pepinovi za dancefloor sparing...:-P
to jako každopádně :D v kolik jsi to vůbec zapích??
hehe :D no v 10 jsem byl doma :D zabalil jsem to asi o pul 7 a pak jeste after v kofaci :D:D
.....velké díky Pepinovi za dancefloor sparing...:-P
to byla samozrejmost:)
pAPa.SmURfff
27. 12. 2008, 2:18
neco malo fotek:
http://papa-smurfff.rajce.idnes.cz/Christmass_SSD_49._BTK,_Task_Horizon_-_25.12.08_-_Klub_Fabric/
btw. posledni dobou se mi zda ze uz v dnesni dobe nikdo na parties nefoti...cim to?
zato nekteri jini z nas se po letech konecne zmatorili, aby si poridili aparat. a je to jeste zabavnejsi, nez jsem cekala
premiera: http://muneca.rajce.idnes.cz/SSD_049_Christmas_Edt/
... rum-cajs Pepino na zadne ze 144 fotek?? to je technicky mozne?? :lol::lol::lol:
a byl to vyborny slimslam, pro me jeden z tech opravdu vyvedenych. Velky respekt a diky 23 za organizaci (uz 49 kaleb!!!), Jonasovi za to ze byl headliner deluxe, pobavil a roztancoval drsne Ostravaky jako bandicku skolacek. a vsem ostatnim za ty usmevy, usmivali se vsichni, vsude a na vsechny a me se to vsechno moc dobre fotilo.
a kdo je pepino? mela jsem ho vyfotit? :)
pAPa.SmURfff
27. 12. 2008, 12:41
a kdo je pepino? mela jsem ho vyfotit? :)
rumcajs v klobouku viz moje fotky :)
hafakoky
27. 12. 2008, 13:03
rumcajs v klobouku viz moje fotky :)
:bigup:
Pepino
27. 12. 2008, 13:04
:fucku::fucku:
zend3r
27. 12. 2008, 13:25
:-D :-D
NaKashi
27. 12. 2008, 14:17
http://muneca.rajce.idnes.cz/SSD_049_Christmas_Edt/#DSC00078.JPG loool identity je svine :D
P$YCHO
27. 12. 2008, 14:41
http://muneca.rajce.idnes.cz/SSD_049_Christmas_Edt/#DSC00078.JPG loool identity je svine :D
tak ta je krutá :D
NaKashi
28. 12. 2008, 11:10
nejake dalsi fotky ???
P$YCHO
28. 12. 2008, 15:52
nejake dalsi fotky ???
http://nikolah.rajce.idnes.cz/SSD_25.12.08/#album včera jsem tam našel ještě jedno album, ale už ho nemůžu najít znovu :| tak lepší než nic :)
zítra konečně volno,tak něco nahodim..=)
pAPa.SmURfff
29. 12. 2008, 0:02
sem zvedavy co si vytvorila :D
neee neblaazni :D neni kam spechat :D
hafakoky
29. 12. 2008, 14:05
:Dfotkýýý :)
P$YCHO
29. 12. 2008, 17:02
že by jsi zaspala? :D
pAPa.SmURfff
29. 12. 2008, 22:42
Leni kde mas ty fotky co si slibovala? :lol:
http://lenkaplenka.rajce.idnes.cz/SSD_x-mass_edition_25.12.08_fabric/
:hihi:
Pepino
29. 12. 2008, 23:25
http://lenkaplenka.rajce.idnes.cz/SSD_x-mass_edition_25.12.08_fabric/
:hihi:
:bigup::bigup:
Jinak zde-na mém rajčeti-je k vidění i celá série slavných "prasečích" fotografií dj cyruse:D:D
pAPa.SmURfff
29. 12. 2008, 23:44
ani nevim ze si me tolikrat vyfotila :D
ale v poho fotky, cekal sem horsi kousky :mrgreen:
P$YCHO
30. 12. 2008, 12:45
... cekal sem horsi kousky :mrgreen:
neboj, to časem příjde :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.