View Full Version : ?erták 05 - 1.-3.7.2005 u Nového Ji?ína
Vkládám leták,a?koli z jeho vzhledu mne bolí hlava,ale jiný není a nebude...takže jen pro informaci.
http://sweb.cz/aspecik/letak%20%C4%8Dertak%20hrozny.jpg
Zde line up na DNB stage-i 8)
pátek:
20:00-21:30 - Thiew
21:30-23:00 - Raddem
23:00-01:00 - Mks
01:00-03:00 - Ja-ne
03:00-06:00 - Layosh @ Moore
sobota:
20:00-21:30 - Ra.dj.is
21:30-23:00 - Pepe
23:00-01:00 - Ibogain
01:00-03:00 - Sayko
03:00-06:00 - Local Heroes
03:00-06:00 rulez :wink:
tak, tak...lajoš, more! :lol:
kua to me fakt mrzi ze o tohle prijdu...nezapomenutelne tri dny na certaku kazdy rok... :lol:
mrtvy.kenny
13. 6. 2005, 22:55
kua kazdy vikend openair.. mazec.
Za?nou prázdniny :arrow: za?nou openairy :arrow: za?ne se po?ádn? kalit :twisted:
Za?nou prázdniny :arrow: za?nou openairy :arrow: za?ne se po?ádn? kalit :twisted:Na klubovkách snad nekalíme po?ádn?? :)
Jasn?,že kalíme..ale je to tak maximáln? ve?er a ráno Tesco..te? to bude kalba ve?er,ráno,ve?er,ráno,ve?er,ráno non stop :lol: :wink:
Jasn?,že kalíme..ale je to tak maximáln? ve?er a ráno Tesco..te? to bude kalba ve?er,ráno,ve?er,ráno,ve?er,ráno non stop :lol: :wink:
no tak to bude chtit poradny opodinek predtim :)))))
opodinek
:?:
hehe...trochu sem se preklep. samozrejme ze to mel byt odpocinek :wink: :lol:
MilfzPodělKrů
14. 6. 2005, 23:01
Aaa. Moc se tesime. Moc moc. Podelavky u stanku s pivem. Lidi stoji, MilfzPod?lKr? jede.
Aaa. Moc se tesime. Moc moc. Podelavky u stanku s pivem. Lidi stoji, MilfzPod?lKr? jede.
ste byli na plastikach?
jj presne tak new generation...
ptaczek
16. 6. 2005, 17:10
aa nevim jestli mam jet...i když to bude kalba
cas na lolika :arrow: :lol:
uz se tesim to bude zase rozkvet letnich open airu a tehle si nesmim nechat ujit........kalba :twisted: :arrow: :arrow: :arrow:
cryystal
22. 6. 2005, 23:38
jj ješt? sprovozním tu tiskárnu na prachy a bude to super cool & fpohod??? 8)
Na ?er?áku jsem sice ješt? nebyl,ale o to více jsem o n?m slyšel :bigup: už aby to bylo :twisted:
cht?lo by to n?jake info mista , kde to p?esn? je a jak se tam da dostat
když p?ijedeš do N. Ji?ína, pojedeš sm?rem k nemocnici, pak stále po cest? na Skalky - projedeš je a jedeš stále po jedné cest? až uvidíš po levé stran? takové velké množství lidí, kte?í vypadají, že p?ijeli na tábor, ale tábor to není :lol:
Místní Ti rádi poradí..je to sm?rem Starý Ji?ín, Kojetín, atd...ptát se na ?ert?v mlýn
cht?lo by to n?jake info mista , kde to p?esn? je a jak se tam da dostat
do noveho ji?ína a potom se ptej smer skalky jede tam i bus, ale muzes jit i pesky....
?er?ák rulezz, alespon v?era (v pátek) byl...kdo se tam chystá: P?ipravte si metrové gumáky, bo bahna jak svina, ale to p?ece nikoho neodradí :D
No v?era to asi musely být bahenní lázn?,dneska by to m?lo být myslím s po?asím ur?it? lepší,takže kdo se chystá,tak je v 18:15 sraz na UANu(18:20 to jede), povinná výbava je jasná snad už pro každého,tak to tady nebudu zas p?ipomínat :twisted:
jsem cely od bahna!
práv? se balím..je to fakt hc nebo je to dnes lepší?
jsem cely od bahna!
práv? se balím..je to fakt hc nebo je to dnes lepší?
je to urco lepsi vypada ze bude pekne, tiez uvazuju ze pojedu jeste dneska....ale lidi tam bylo hafo....kazdy spinavy jako prase
už jsem dlouho nevid?l v?tší než velké množství prasátek :lol:
Takže trochu zm?na s tím odjezdem,jede se vlakem,sraz v 18:20 p?ed hlavní budovou Hlavního nádraží
za pul hodky vyrazime jstli tam neni ten psytrance tak me mrdne jedu jen kvuli tomu :D
Maras akce :bigup: a to doslova :twisted:
me se tento rok certak teda moc nelibil minuly rocnik byl o moc lepsi
me se tento rok certak teda moc nelibil minuly rocnik byl o moc lepsi
jj
byl to luxusni woodstock :lol: jeste ted mam blato za usima....
šílenosti, punk a bahno... :lol:
všechny dosavadní ro?níky byly mnohem lepší :(
http://e.deviantart.com/emoticons/f/fella.gif ke fotoz?? ??? hlavne zablaceneho kyanida?? ??? http://e.deviantart.com/emoticons/d/devilish.gif
bylo to odfláknuté... :oops: hlavn? dnb stage :cry: ...tímto se omlouvám u?inkujícím,že jsem je do toho natáh´, p?íšt? se na po?adatele této akce z vysoka vyseru a pomáhat jim s ni?ím nebudu...konec...
bylo to odfláknuté... :oops: hlavn? dnb stage :cry: ...tímto se omlouvám u?inkujícím,že jsem je do toho natáh´, p?íšt? se na po?adatele této akce z vysoka vyseru a pomáhat jim s ni?ím nebudu...konec...
jakože vklidu, ?ertak je po?ád ?ertak hodne lidi a tak....urco pojedu i pristi rok jen doufam, že to bude lepší... :D
Valrossi
4. 7. 2005, 12:51
?er?ák byl v pohod? a to bahno bylo hardcore, asi bych vyhrála cenu o nejv?tší ?u?átko.. :D
jinak na dnb stagi na m? nejv?tší dojem ud?lali Local Heroes, škoda jen, že hráli až v ned?li ráno, únava už byla celkem velká, takže jsem si je ani neposlechla do konce..
?er?ák byl v pohod? a to bahno bylo hardcore, asi bych vyhrála cenu o nejv?tší ?u?átko.. :D
jinak na dnb stagi na m? nejv?tší dojem ud?lali Local Heroes, škoda jen, že hráli až v ned?li ráno, únava už byla celkem velká, takže jsem si je ani neposlechla do konce..
:lol: pak stejn? vypli proud
a my jsme byli jen rádi... :lol: :lol:
:lol: pak stejn? vypli proud
jn...proud ten padal pravidelne :!: :)
jaj, bahenni lazen a ja sem si ji nechal ujit... snad jeste naky opik vychytam... bagno bonga!! !!! http://e.deviantart.com/emoticons/m/mwahaha.gif
btw:bral se proud z agregatu nebo z autobaterii?? ???
Valrossi
5. 7. 2005, 20:48
jaj, bahenni lazen a ja sem si ji nechal ujit... snad jeste naky opik vychytam... bagno bonga!! !!! http://e.deviantart.com/emoticons/m/mwahaha.gif
btw:bral se proud z agregatu nebo z autobaterii?? ???
ani jedno...ono to jelo na elekt?inu a n?komu z místních se to nelíbilo. tak si hrál a p?est?ihával drátky.. :lol:
ty problemy s proudem tam byly uz i loni, ne?
ze by nejaky originalni festivalovy feature? :lol:
image je na nic...
proud je na ni... :)
bylo to psycho...hlawn? tekno w noci - maximální rozbíje?i....a my jsme byli maximální tane?níci :lol: :lol:
image je na nic...
proud je na ni... :)
no, mi je ted nanic ( :pivo: )
:lol: proklata borovicka :twisted:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.