WKC >
PARTYLIST >
Partylist > 2009-03-06 WKC KY MINUS??? DJ KMIN (EXT-DUST), KLUB CHLIV, PORUBA, VSTUP: 50 KČ
View Full Version : 2009-03-06 WKC KY MINUS??? DJ KMIN (EXT-DUST), KLUB CHLIV, PORUBA, VSTUP: 50 KČ
http://www.wkc.cz/pub/flyery/2009/ky_minus.jpg
WKC KY MINUS ??? NO.2
breakz´n´minimal party
PÁTEK 6.3.2009
CHLÍV, PORUBA DISTRICT
SPECIAL GUESTS:
KMIN (EXT DUST)
YADEL (23)
IMO-TEP (23)
RESIDENTS:
JJ JUMBO (WKC)
BADJOKERS (WKC)
THERAPIST (WKC)
DISCO ROBOTS (23)
INTELECT (WKC)
MD PHONO (OVA)
VSTUP: 50,-
TISKOVKA:
9.ledna se pod záštitou WKC uskutečnil první díl. Byl skvělý. Lidé přišli, viděli a zvítězili - bavili se. A nepochybujeme o tom, že by tomu mělo být i tentokrát jinak:
Na pátek 6.března porubská crew WKC pozvala do ostravsko-porubského klubu Chlív skutečné bonbónky.
DJ Kmin (Ext-dust) patří bezpochyby mezi to nejlepší, co breakbeat v České republice nabízí. Je moderátorem na rádiu Helax 93,7 a konkrétně pořadů Zevling a nedělního Sonaru, který dle názoru mnoha lidí patří k tomu nejlepšímu informačního pořadu o elektronické hudbě vůbec.
Dj Yadel (23) pak dominuje v hlavách lidí především jako skvělý dnb DJ, nicméně lákavé plavby v minimalu ho podmanily natolik, že se ani tomuto žánru nehodlá stranit a chystá Vám předvést svůj DJský um té nejvyšší kvality.
Dj Imo-tep (23) se na půdě breakbeatu proslavil především jako promotér skvělých těšínského Vezcirku společně s v kooperaci s Dry-rotem a rovněž jako perfektní DJ se skvělou a velice zábavnou selekcí.
A rezidenty v podobě Jj Jumbo (WKC), Badjokers (WKC), Therapist (WKC), Disco robots (23.WKC), Intelect (WKC) a MD Phono (Ova) Vám zajisté už není potřeba představit.
Tak tedy neváhejte a přijďte se pobavit na vlně pohodových, avšak neskutečně tanečníc rytmů. Vstupné pro tento večer je 50 ,-
therapist
12. 1. 2009, 10:04
:bigup:
Chlapi,co mi to děláte???:confused: zrovna šestého-já musim na ples....:D...Budu to muset hned po tombole bojkotovat a valit v kostelovem do chliva...odložit sve boa..:D a beztak ani kmajna nestihnu...:|
pAPa.SmURfff
9. 2. 2009, 0:23
toz smula Leni, budes si muset pockat na treti pokracovani :D
toz smula Leni, budes si muset pockat na treti pokracovani :D
Ale kaj...eště uvidiš,jak protancuju lodičky..:nene: :lol: se ňák zkloubí...
Lena nestresuj ;) Ja tam taky nebudu.. Jdu na oslavu..
Ale kaj...eště uvidiš,jak protancuju lodičky..:nene: :lol: se ňák zkloubí...
jasne, ženské v lodičkách, to je přesně to, co tam chceme :hihi:
ty tancis sama. ja tancim saaam:D hehehehehe
UPDATE FLYER
http://www.wkc.cz/pub/flyery/2009/ky_minus.jpg
dry-rot
24. 2. 2009, 15:00
stavim se!:bigup:
stavim se!:bigup:tak uz planuj warmup :-)
stavim se!:bigup:jeste aby ne. tahle akce by nemela chybet u nikoho v partylistu.
tak uz planuj warmup :-)
nabijim baterie.. :slayer:
OFICIÁLNÍ TISKOVÁ ZPRÁVA
9.ledna se pod záštitou WKC uskutečnil první díl. Byl skvělý. Lidé přišli, viděli a zvítězili - bavili se. A nepochybujeme o tom, že by tomu mělo být i tentokrát jinak:
Na pátek 6.března porubská crew WKC pozvala do ostravsko-porubského klubu Chlív skutečné bonbónky.
DJ Kmin (Ext-dust) patří bezpochyby mezi to nejlepší, co breakbeat v České republice nabízí. Je moderátorem na rádiu Helax 93,7 a konkrétně pořadů Zevling a nedělního Sonaru, který dle názoru mnoha lidí patří k tomu nejlepšímu informačního pořadu o elektronické hudbě vůbec.
Dj Yadel (23) pak dominuje v hlavách lidí především jako skvělý dnb DJ, nicméně lákavé plavby v minimalu ho podmanily natolik, že se ani tomuto žánru nehodlá stranit a chystá Vám předvést svůj DJský um té nejvyšší kvality.
Dj Imo-tep (23) se na půdě breakbeatu proslavil především jako promotér skvělých třineckých Vezcirku a rovněž jako perfektní DJ se skvělou a velice zábavnou selekcí.
A rezidenty v podobě Jj Jumbo (WKC), Badjokers (WKC), Therapist (WKC), Disco robots (23.WKC), Intelect (WKC) a MD Phono (Ova) Vám zajisté už není potřeba představit.
Tak tedy neváhejte a přijďte se pobavit na vlně pohodových, avšak neskutečně tanečníc rytmů. Vstupné pro tento večer je 50 ,-
nabijim baterie.. :slayer:
:mrgreen: uz ne prosim.
:mrgreen: uz ne prosim.
:slayer::slayer:
dry-rot
25. 2. 2009, 22:39
JJ, Veczirky jsou v Tesine, tze tesinske.. .]
kura a sry, nechapu, jak jsem to mohl zjebat :)
pAPa.SmURfff
25. 2. 2009, 22:49
nevadi stane se ;) znas to s tim tesarem jak se utnul :D
jj, znám, ale to rozhodně není můj případ, tesaře hledej v sifonu a spol.:)
pAPa.SmURfff
25. 2. 2009, 22:58
tak jasne no, ale holub uz taky zrovna nejsi :D
lajnáp!!!už?už?uuž?:hihi:
No...noo...no tak snad dojduu:-D
meli by dojit vsichni. kmajna yadel imos plus staly support. takova akce se jen tak nevynechava ;)
meli by dojit vsichni. kmajna yadel imos plus staly support. takova akce se jen tak nevynechava ;)
Neasi zitra bude show:p
snad se tam zitra dobublam :P
nějaký line up když už půjdu kolem?
KY LINE UP ???
20:00 INTELECT
21:00 THERAPIST
22:00 DISCO ROBOTS
23:00 BADJOKERS
00:00 KMIN
01:00 YADEL
02:00 IMO-TEP
03:00 JJ JUMBO
04:00 MD PHONO
NIGHTMARE8
6. 3. 2009, 13:06
dneska bude sada.... zapijam 2x :-D kamoska slavi 20 a este jsem dneska kooonecne dodelal ridicak takze kalimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
druhe vydani si nenecham urcite ujit..jsem zvedav co si pro nas pripravil Discorobots a dalsi...tesim se...
seya
tak po dnesni praci jsem se aspon na chvili dobre naladil ve chlivku...zvukove moc dobre...za tu hodku co jsem slysel tak i fajn selekce,ale jedine co mi hlava vubec nebere je navstevnost...?na co jineho budou lidi chodit???clovek se snazi udelat dobrou akci pro lidi,jejich zabavu,takovou chutovku kde se najde vsechno...sup a lidi nedorazi v obstojnem poctu...:(fakt to zamrzi,aspon ja dekuju za prijemne stravenou hodku(kdybych rano nechvatal do fochu,tak si party urcite uziju)big up peto a drzim palce na dalsi a dalsi
ke to bylo?? bych dorazil ,ale od 6 už fušuju..
pAPa.SmURfff
7. 3. 2009, 9:38
po hudebni strance proste lahudka, tam proste nejde co rict...akorat ta navstevnost...nevim co to s lidma je..pry i v marleyi bylo malo lidi takze kde vsichni byli? :confused:
ja za sebe muzu rict ze jsem byl velice spokojen s tim co nam panove predvedli a uz se tesim na priste
btw. peto jak dopadla ta nase mala tipovacka ze stredy??
Weruskha.Bc
7. 3. 2009, 9:41
po hudebni strance proste lahudka, tam proste nejde co rict...akorat ta navstevnost...nevim co to s lidma je..pry i v marleyi bylo malo lidi takze kde vsichni byli? :confused:
ja za sebe muzu rict ze jsem byl velice spokojen s tim co nam panove predvedli a uz se tesim na priste
btw. peto jak dopadla ta nase mala tipovacka ze stredy??
My byli na plese i s Lokisem....chteli jsme dorazit s kamoskou v kostelovym, ale nakonec to nejak padlo.....a probudila jsem se doma...:hihi:
therapist
7. 3. 2009, 10:01
konečně dobrý zvuk!
zvuk luxusni! a kmin mi dokazal, ze se dokazu bavit i bez alkoholu :)
...akorat ta navstevnost...nevim co to s lidma je..pry i v marleyi bylo malo lidi takze kde vsichni byli? :confused:
ekonomicka krize se uz odrazi i na parties :/
moc dobre! skoda tech lidi, mozna taky tim ze je pred vyplatama etc...
ke to bylo?? bych dorazil ,ale od 6 už fušuju..nejsi jediny ale ja na rozdil od tebe takove luxusni akce nevynechavam:p jo a at nemuzes nic namitat. kalil jsem obstojne a to mam dnes i zitra 12tku:neutral:
Zasrany chliv a ten co to tam provozuje at chcipne, kez by mu tam uz nikdo nikdy neprisel tomu tlustemu dementovi za tim barem co tam okrada lidi :) Neskutecne me nasral... Chliv uz nikdy!!!
Zasrany chliv a ten co to tam provozuje at chcipne, kez by mu tam uz nikdo nikdy neprisel tomu tlustemu dementovi za tim barem co tam okrada lidi :) Neskutecne me nasral... Chliv uz nikdy!!!ti natocil pod miru?:D
zvuk byl luxusni party vklidku ... tesim se na dalsi dil :)
zvuk byl luxusni party vklidku ... tesim se na dalsi dil :)jo tak k tomu se pridavam. zvuku se nedalo vubec nic vytknout. dokonce za mnou behem zacatku cele akce prisel typa jestli to pry nemuzu trochu ztlumit ze pry se na baru nemuze normalne bavit:D
taky chvalim...
skoda tech lidi, to velka skoda
Disco Robots skvele heh Jirinka se u toho vlnila to byla sila, Dylan tez sazel dobre, taktez duo Bad Jokers a ostatni...
taky chvalim...
skoda tech lidi, to velka skoda
Disco Robots skvele heh Jirinka se u toho vlnila to byla sila, Dylan tez sazel dobre, taktez duo Bad Jokers a ostatni...badjokers pro tentokrat omezili tvrdsi veci a hrali vice poslechove...preci jen se akce vyvijela tak jak se vyvijela.
badjokers pro tentokrat omezili tvrdsi veci a hrali vice poslechove...preci jen se akce vyvijela tak jak se vyvijela.
hrali dobre hawk:mrgreen:
super to bylo aj na parketu jsem si zaskotačil:)jen škoda toho lidu
[QUOTE=Kosa]ti natocil pod miru?:D[/QUOTE
Vylil mi vino co jsem dostal k svatku :(
kelimky maji miru? :)
chliv is death for me
to vis ze maji. vsechny musi mit.
therapist
7. 3. 2009, 14:38
Vylil mi vino co jsem dostal k svatku :(
kelimky maji miru? :)
chliv is death for me
bar chlívu nemá s klubem nic společného
poruba bizniss
super to bylo aj na parketu jsem si zaskotačil:)jen škoda toho lidu
řepis kdyby tam bylo lidu tak pochybuju, že bys skotačil
bar v chlivu je nejvetsi ojeb, pivo sice super kdyz je do skla ale ty panaky - za cenu velkeho ani ne maly taky chlustanec, ojeb proste.
pAPa.SmURfff
7. 3. 2009, 16:46
Zasrany chliv a ten co to tam provozuje at chcipne, kez by mu tam uz nikdo nikdy neprisel tomu tlustemu dementovi za tim barem co tam okrada lidi :) Neskutecne me nasral... Chliv uz nikdy!!!
kamo se nediv kdyz tam prijdes jak velky frajer s vlastnim vinem a v klidecku si to tam pred nim chlampes...bud rad ze ti to nevzal o hlavu
trochu soudnost chlape...do hospody se vlastni chlast netaha :nene:
kamo se nediv kdyz tam prijdes jak velky frajer s vlastnim vinem a v klidecku si to tam pred nim chlampes...bud rad ze ti to nevzal o hlavu
trochu soudnost chlape...do hospody se vlastni chlast netaha :nene:
jo to mas pravdu hele ...ale
1. Alespon mohl neco ric nez mi vytrhl tu lahev z ruky a vylil
2. Nebudu pit nejaky ostravsky kahan rozlevany (za 50,- 2dl do umelohmotaku)
3. Lahev jsem dostal a uz si takove vino nikdy nedam... :(
4. Jen jsem si ji otevrel a chtel vzit k bednam a obcerstvit spolubojovniky :)
Jako akce paradni jen tak dal, ale pokud tam bude ten cisnik tak beze me... myslim ze to nikomu moc vadit nebude ze zilko :)
Nechpu proc v takovem klubu nemuzou delat normalni typci a holky?
Nebudu tam podporovat nejakeho "radoby" podnikatele -burana :)
be free
lol
Hauk
2. Nebudu pit nejaky ostravsky kahan rozlevany (za 50,- 2dl do umelohmotaku)
3. Lahev jsem dostal a uz si takove vino nikdy nedam... :(
Jako akce paradni jen tak dal, ale pokud tam bude ten cisnik tak beze me... myslim ze to nikomu moc vadit nebude ze zilko :)
Nechpu proc v takovem klubu nemuzou delat normalni typci a holky?
Nebudu tam podporovat nejakeho "radoby" podnikatele -burana :)
be free
lol
Hauk
Tohle neni majitel, ale barman co tam dela...Navic mi fakt prijde nenormalni abys to primo pred nim otviral..Mel sis nekde zalest, otevrit si to a jit vypit k bednam...Tohle by se ti mohlo stat v jekekoliv jine hospode..
Jinak party byla luxusni...Jen skoda, ze jsem musel brzo vypadnout...Posledniho koho jsem slysel byl Kmin a ten to dobre vydrtil..
pAPa.SmURfff
7. 3. 2009, 17:37
nebudu se bavit o poskytovanych sluzbach, to uz je vec nazoru...ale brat si vlastni chlast a pred jeho ocima to vytahovat je fakt drzost, to musis uznat sam...taky musis uznat ze cely vecer se bavit s ruznyma lidma kteri uz maji dost je taky vysilujici a tak nemuzes cekat ze te slusne poprosi at to schovas, coz bys ty urcite stejne neudelal ;) proste kdyz uz tak potaju a ne na ferovku to tam ukazovat...
jinak k tomu chliv bez tebe a me jmeno v tomto kontextu: prestan uz byt paranoidni...kdy ti to uz konecne dojde...v tomhle smeru uz jsi vazne k smichu...preber si to v hlave jak chces....to je tvuj boj ale me do neho netahej, dekuju ;)
Lidi sic moc nebylo nicmene roboti uzivali jako za mladych let > timto diky jj jumbovi za podporu techto akci a vsem co dorazili > big up ! A zvuk byl take super...
nebudu se bavit o poskytovanych sluzbach, to uz je vec nazoru...ale brat si vlastni chlast a pred jeho ocima to vytahovat je fakt drzost, to musis uznat sam...taky musis uznat ze cely vecer se bavit s ruznyma lidma kteri uz maji dost je taky vysilujici a tak nemuzes cekat ze te slusne poprosi at to schovas, coz bys ty urcite stejne neudelal ;) proste kdyz uz tak potaju a ne na ferovku to tam ukazovat...
jinak k tomu chliv bez tebe a me jmeno v tomto kontextu: prestan uz byt paranoidni...kdy ti to uz konecne dojde...v tomhle smeru uz jsi vazne k smichu...preber si to v hlave jak chces....to je tvuj boj ale me do neho netahej, dekuju ;)
tak se do me neser chytraku
pAPa.SmURfff
8. 3. 2009, 11:55
tak se do me neser chytraku
jen jsem vyjadril nazor a pokud mas na mysli tu druhou vec tak opakuji: nebud paranoik, dekuju
jen jsem vyjadril nazor a pokud mas na mysli tu druhou vec tak opakuji: nebud paranoik, dekuju
jakou druhou vec?
pAPa.SmURfff
8. 3. 2009, 12:02
jakou druhou vec?
:arrow:
Jako akce paradni jen tak dal, ale pokud tam bude ten cisnik tak beze me... myslim ze to nikomu moc vadit nebude ze zilko
je videt ze ti lezim v zaludku a oba vime proc...jenze rikam, jsi paranoik
ale tak nech to byt ;)
:arrow:
je videt ze ti lezim v zaludku a oba vime proc...jenze rikam, jsi paranoik
ale tak nech to byt ;)
Jestli myslis to ze o pulnoci volas me mlade, tak to mu vazne v zaludku nelezi... spis mi lezi v zaludku ze chodim jak frajer, neda se se mnou domluvit protoze jsem vykalenec... je to tvuj nazor ale strasne jednostrany a hloupy
:)
Tak ti preju jestli budes nekdy neco slavit treba vice nez se dvema lidma a nekdo ti da vino, tak at ti ho cisnik rozbije o hlavu :)
Dle tvych nazoru to bude OK
ty,Žilko,raděj už nahod nake fotky...a ješte mi musíš říct,cos to tam měl za okatou kamarádku..:D
pAPa.SmURfff
8. 3. 2009, 12:19
Jestli myslis to ze o pulnoci volas me mlade, tak to mu vazne v zaludku nelezi... spis mi lezi v zaludku ze chodim jak frajer, neda se se mnou domluvit protoze jsem vykalenec... je to tvuj nazor ale strasne jednostrany a hloupy
:)
Tak ti preju jestli budes nekdy neco slavit treba vice nez se dvema lidma a nekdo ti da vino, tak at ti ho cisnik rozbije o hlavu :)
Dle tvych nazoru to bude OK
nevadi ti to ale zminujes se tu o tom-zajimave ;)
chlape...me nevadi ze se oziras jak doga a pak nevis co delas, to je tvoje vec a me do toho nic a je mi to jedno,taky si rad prihnu ale i tak znam zaklady slusneho chovani...ty se divis ze ti vzal to vino ale ze si tam s nim nemel vubec co delat uz ti proste nedochazi a o tom to je...i kdyby te poprosil abys to tam nepil abys to schoval tak bys to stejne neudelal, nerikej ze jo...zatim jsem te jinak nez vykaleneho a hazejic krive opovrhujici pohledy mym smerem nevidel tak to mozna bude tim ;)
dekuju za prani, rozdil mezi nama je ze ja uz bych tu flasku vypil po ceste a netahal ji do klubu ;) a s tim rozbitim o hlavu to bylo mysleno nadnesene, nejsem agresivni clovek a ujmu tohoto druhu nikomu nepreju pokud si to vylozene nezaslouzi coz prozatim jeste tvuj pripad neni...
ty,Žilko,raděj už nahod nake fotky...a ješte mi musíš říct,cos to tam měl za okatou kamarádku..:grin:
ja jsem tentokrat nefotil, sorry :D a o okate kamaradce se nemuzu bavit protoze nekdo by to neprenesl pres srdce
ty,Žilko,raděj už nahod nake fotky...a ješte mi musíš říct,cos to tam měl za okatou kamarádku..:D
no lol :)
tak tet uz vubec nemuzu, jdu pryc....
pustek: mel ti to vino rozkrupat o hlavu... prober se uz... frajirku...
pAPa.SmURfff
8. 3. 2009, 13:08
wkc forum 90210 :hihi:
:lol:
ale ty se moc nesmej, pokud vim tak mas taky mensi vroubek :hihi:
jinak hoši sorry..až ted jsem si přečetla váš dialog,takže ten hřebík do rakve jsem zasadila nechtěně...:-|
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.