View Full Version : 2009-01-17 DRUMANDBASS carnival PARTY @ Acko, Havirov
klub Acko
17.1.2009. sobota
djs: owec, rony, dareen, little jay, goofy + guests
vstup v prevleku free, nejlepsi prevlek 2x 2ita vodka s redbullem, nebo pizza gratis!
5kw power sound, green laser
no dyyyyyť :-) thumbs up jiřík!
edit: kurde popiju jen decentne, dalsi den valim do rachoty.... ale neva, aspon usetrim :-D .... mozna pojedu rovnou z party hehe :-D
taky bych popil jen decentne, uvidime... snad prijde hodne prevleku, ale myslim ze yo ,))
jo jak na mikulase ne? .D
no tak preci jenom na mikulase jsou jen tri prevleky, na karnevalu mas neomezenou radku moznosti ,)
UP???
No pojď nahoru :hihi:
tyjo.. se dovidam brzo tedy..
tyjo.. se dovidam brzo tedy..
cekam, ze budes mit nejlepsi prestrojeni ,)))
flíííjer:
http://img2.rajce.idnes.cz/d5/1/1553/1553871_ce21743c8665adc700bf94b8becc96c5/images/havrgays.jpg
zase pro vyvolene? :mrgreen:
ja uz sem z toho kus chuja
zase pro vyvolene? :mrgreen:
ja uz sem z toho kus chuja
http://fc14.deviantart.com/fs40/i/2009/012/9/7/mosh_by_sean_tron.jpg
garnie:c
16. 1. 2009, 14:12
taky nevidim
kua at ten imageshack shori! uz by to melo bejt ok...
hafakoky
16. 1. 2009, 19:53
okej :)
tak vecer, tesim se moc :mrgreen:
c.o.o.l.d.y
17. 1. 2009, 19:04
kua už sem najebany jinak bych dojel hehe:hihi:
taky se zucastnim ale asi bez prevleku , kura nic me nenapada : )
garnie:c
18. 1. 2009, 15:57
takze.......kalbicka (i kdyz to tak ze zacatku nevypadalo) obstojna.....fajne prevleky byli :bigup:...akorat ta pica co mne kazdych 10 sekund tahala za nohu at hraju techno, ani michat jsem nemohl:prdel: byla fakt na ranu do nosu....pak jeste nejaky hrdina tam vyrvaval neco s prostrednickem nahore a kdyz jsem slezl ani vidu ani slechu:prdel:.....no a kdyz jsem kolem jedne hod. videl jak se schazeji mistni discohrdinovezabijutepicofetacka, tak jsem se jal na ustup do mirumilovnych vod mezi pratele......proste acka zustanou acka:prdel:
Doufam, ze zbytek kalby probehl v klidu a miru:slayer:
Jo a owca vyborny setik:bigup:
diiiik bro ;) tez si zarubal fajně!
vklidu akcicka az na ten rozjezd... a taky jsem byl přijemne prekvapen kdyz zacli hrat ve 2 rano tekno to byl marassss.i par znamych dukly jsem tam potkal. tak at mi tu nekdo netvrdi ze acka jsou discofilni
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.