View Full Version : 2009-02-28 Future Noise // COOH (BG)
DJs:
1st floor [drum'n'bass, darkside, gabber]:
COOH (Position Chrome / Obscene / Offkey / Subsistenz / Bułgaria)
Reverseart (Czechy)
Escape (Venom Mindz / Wrocław)
Mephy (Drumsilezja.pl / Mysłowice)
Pinky Mc (Venom Mindz / Bytom)
Vjs: Agr & Froste (Katowice)
2nd floor [drum'n'bass, neurofunk]:
Kashtan (ba&qf / Jaworzno)
Frisky (Iluzjon / Jaworzno)
Jacoo (ba / Jaworzno)
Vstup: 15 zł
Start: 22:00
Konec: 06:00
Kde: INQUBATOR CLUB, Katowice, ul. Dworcowa 2
Phoenixx
25. 1. 2009, 20:11
startuje karu ? ... jak je to daleko ?
edit:taky kusek tak to jedem ne ? :-D
no je to kousek.. ja osobne to mam neakych 90km, uplny luxus :) takze nejspise pojedu
http://bibainfo.pl/pub/83.4.255.137/2009/02/12/192035/2406/fn7.jpg
see you soon !!!!
jou jou :) uz se pomalu tesim :) uz i ridice mam zajisteneho takze jestli se nic neposere tak navstivim :)
Shmidoo
25. 2. 2009, 11:23
22:00-23:00 Noico
23:00-00:00 Mephy
00:00-02:00 Cooh
02:00-03:30 Reverseart
03:30-04:30 Escape
04:30-06:00 Kicó
jou jou chlopaki :slayer:uz sem nazhaveny:D
_torris_
25. 2. 2009, 11:24
00:00-02:00 Cooh
jea dobry cas !
New Lineup
22:00-23:00 NOICO
23:00-00:30 ESCAPE
00:30-02:00 COOH
02:00-03:30 REVERSEART
03:30-04:30 MEPHY
04:30-06:00 KICÓ
omg pyco! cooh booh, neuveritelne hovado, po jeho vystoupeni uz nebyly sily pomalu ani na stani, natoz na nejake dalsi pareni, celkove akce uplne super, vpohode lidi, prijemna atmoska, fajnovy klub, akorat po coohovi obrovska unava, vyskakal sem dusi:D
metallica - nothing else matters (Cooh rmx asi?) nechapal sem
i show tam delal dobrou:D chvilemi sem myslel ze si dal fakt nejakou davku hardstyle in his vein, psychopat:D
bardzo dobre bardzo ladne, jagodove smiaky :slayer:
nemam slov! az se vyspim neco napisu :D
_torris_
1. 3. 2009, 16:05
mela jsem trosku obavy, aby se cooh v patek v praze nevydal a v katowicich to jen tak odehral, naprosto zbytecne
predvedl se jak nejlip mohl, od intra po posledni mix v jeho setu, ktery pretahl tak o 3/4 hodiny
u kazdeho druheho mixu jsem si rikala, ze tohle uz snad nemuze prekonat a o chvili pozdeji me vyvedl z omylu
show skvela, paradni komunikace s publikem, bylo videt ze si to fakt uzival
dubstep fajnovy, mozna trosku moc toho metalu ( asi to ma v zilach :lol: )
hardcore vibes zpivali snad vsichni, pri hrani si podaval ruce s lidma, zazitek
sympaticky chlopek taky malutky, usmevavy :D
jo a rewind taky sedl jak mel .)
cooh 10/10
K akci nemam slov :) Nehorazna terapie :)
par fotek.. http://honziczek.rajce.idnes.cz/COOH_-_Inqbator_Club%2C_28.2.2009/
...predvedl se jak nejlip mohl, od intra po posledni mix v jeho setu, ktery pretahl tak o 3/4 hodiny
u kazdeho druheho mixu jsem si rikala, ze tohle uz snad nemuze prekonat a o chvili pozdeji me vyvedl z omylu
show skvela, paradni komunikace s publikem, bylo videt ze si to fakt uzival...
no tak to odpovida presne tomu co provedl v crossu..metalove veci vubec nevadily,prave naopak a dubstepu bylo nastesti maalo .D
sympaticky chlopek taky malutky, usmevavy :grin: vysmaty bo hulil jednoho speka za druhym .) sranda s nim dost..z jeho hlasek jsem misty sel do kolen .)))
ale trosku me zarazilo jak mu byl nejaky line up u rite:D kdyz za nim prisel reverseart a neco mu tam rikal asi ve stylu at uz ho pusti ze hraje 20 minut pres, tak se cooh trochu nasral, ale stejne valil dalsich 20 minut:D pak jeste kdyz mel hrat mephy tak si davali b2b i v case toho posledniho ktery se tam obcas snazil nahodit nejake jungly:D, takze bylo totalne precoohovano, ale vubec mi to nevadilo :bigup:
Leed|ReverseArt
1. 3. 2009, 22:24
Jenom bych chtel rict, ze jsem v Katovicich prisel za Ivanem, aby hral jak dlouho chce. Meli jsme nejaky problemy s CD prehravaci, takze bylo dobre, ze hral dele. Nasranej byl akorat z toho, ze jsem nemohl hrat vsechny sve veci a on je tak nemohl poslechnout v klubu. Prehravace nebraly RWcka :( Ze bych si dovolil rikat mu, aby me tam pustil? LOL! To bych ho asi z Bulharska nevozil :)
ajo takhle:D tak ono to tak vypadalo vis jak:D, to potom pardon :oops:
btw: furt sem si rikal ktery ty jsi a az ted sem si vsiml ze si mel triko reverseart:D
ahhhh:D thanks guyes that you come to us, I don't understand excately all, but I am sure you like it!!
here is second gallery http://www.drumsilezja.pl/album_cat.php?cat_id=20
byes
ps. thanks Leed for all :)
Jenom bych chtel rict, ze jsem v Katovicich prisel za Ivanem, aby hral jak dlouho chce. Meli jsme nejaky problemy s CD prehravaci, takze bylo dobre, ze hral dele. Nasranej byl akorat z toho, ze jsem nemohl hrat vsechny sve veci a on je tak nemohl poslechnout v klubu. Prehravace nebraly RWcka :( Ze bych si dovolil rikat mu, aby me tam pustil? LOL! To bych ho asi z Bulharska nevozil :)
no ty woe sory kamo, ale dat mu tam pincky 100 je fakt odvaha...
jinak verim ze mejdan super, za nedlouho cooh na morave :slayer:
jinak verim ze mejdan super, za nedlouho cooh na morave :slayer:1/ taky sem koukal ....
2/ snad brzo, kdyz vsichni tak chvali.
tak cooh nevypadal ze by mu neak ty 100ky vadily.. stejne to tam rubal o sto sest :D
tak cooh nevypadal ze by mu neak ty 100ky vadily.. stejne to tam rubal o sto sest :D
jj, to verim.... ale
Nasranej byl akorat z toho, ze jsem nemohl hrat vsechny sve veci a on je tak nemohl poslechnout v klubu. Prehravace nebraly RWcka :(
jj, to verim.... ale
no tak si cooh ty tracky poslechl jinde nez v klubu :bigup:
Leed|ReverseArt
3. 3. 2009, 8:51
Hehe, Cooh s prehravaci nemel takovy problem jako ja :) Je na stovky zvykly. Ja predpokladal ze tam budou klasika 800 nebo 1000, ale nebylo tomu tak a ja to nemohl ovlivnit (nebyl jsem organizator v Katowicich). A jasne, tracky si nakonec poslechl jinde - ve vlaku :-)
jak sem se koukal na nejake starsi fotky z HMSU, tak burili jen na 100kach...musi na ne byt zvykly fejst :-)
_torris_
3. 3. 2009, 10:31
za nedlouho cooh na morave :slayer:
parada :bigup:
zvyk jak zvyk, ale pokad si bral rwcka tak asi 100 necekal ,))
ahh...I don't understand what are you talking about, but if you are talking about cd, than thats the basic cd player, we use it only that our 800 and 200 were not ready to use becaouse of dirt. But CDJ100 is one of my favourite cd, it works completely the same like bigger ones. Cooh had no problems with it,me too, only Leed wrote tracks on RW cd, and its not compatible with CDJ100 but, I bring that CDj200 and it works.
zvyk jak zvyk, ale pokad si bral rwcka tak asi 100 necekal ,))
omg umis cist? ty rwcka si nebral cooh ale leed!!
omg umis cist? ty rwcka si nebral cooh ale leed!!
ma chyba, omlouvam se....
hned nebrec :fucku:
ma chyba, omlouvam se....
hned nebrec :fucku:
MÍR :D ja jen ze uz jsem to musel psat po druhe :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.