PDA

View Full Version : Pod?kowání

pajac
7. 7. 2005, 13:05
Cht?l bych pod?kowat wšem lidem, co mi pomohli s p?íprawou oslawy mých narozenin, 100% Dj?m, 100% Mc a wšem co se z??astnili, zakalili a tím mi ud?lali welkou radost.....díx :D 8)

foto zde: http://ondar.net/fotogalerie/pajac-narozeniny-koliba

tweety
7. 7. 2005, 21:55
vsak tys me tim myslivcem taky nejak dvakrat nenasral :wink:
vse nej voe

kamii
8. 7. 2005, 10:35
jééé pavliku jsem chtela prijit ale mela jsem brigadu kterou si domlouvam asi mesic dopredu sak vis jsem ti to rikala jak sme se potkali...doufam ze tim nak neutrpi nase pratelske vztahy ze jsem neprisla...vsak sme dali panaka v karvine ne? a ze ten teda byl kua sileny(jakysi karvinsky rum ale jakoze mazec :shock: takze jeste VSE NEJ NEJ NEJ a posilam velkou pusu jen pro Tebe :janic:

kyanid
11. 7. 2005, 8:20
jééé pavliku jsem chtela prijit ale mela jsem brigadu kterou si domlouvam asi mesic dopredu sak vis jsem ti to rikala jak sme se potkali...doufam ze tim nak neutrpi nase pratelske vztahy ze jsem neprisla...vsak sme dali panaka v karvine ne? a ze ten teda byl kua sileny(jakysi karvinsky rum ale jakoze mazec :shock: takze jeste VSE NEJ NEJ NEJ a posilam velkou pusu jen pro Tebe :janic:

:lol: :lol: :lol:

pajac
11. 7. 2005, 16:19

:lol: :lol: :lol:

4kamii :díky.... JO w poho, naše wztahy zustanou po?ád w pohod? :wink:

4Landa : a ?emu ty se sm?ješ, myslí to up?ímn? :lol:

kamii
12. 7. 2005, 11:08
4kya-jóóóóóóóóó, myslim to uprimne :lol:

tweety
13. 7. 2005, 0:50
no dobre uz - - co takhle sz???