View Full Version : 2009-04-25 ---Drum Style @ Club Bunkr Vsetín---
...Drum Style...
http://img25.imageshack.us/img25/2076/bunkrflayacb3.jpg
25.4.09 se ve Vsetínskem klubu BUNKR bude konat již páte pokračování zlamane show ostravských bukelaku za BSC (Basstrike crew).
Vyrážáme proto o5 za hranice našeho krasneho města aby si užily i lide mimo dosah ostravské sceny a nemusely cestovat sem k nám....
Entry: 50.-
Start : 21:00
Akce Semtex+Vodka za 55.-
Phoenixx
9. 2. 2009, 21:17
přiště v Aši ne ? ... tož jestli budou love tak nezklamu :slayer:
přiště v Aši ne ? ... tož jestli budou love tak nezklamu :slayer:ty už to víš že jedem do aše ?? :D:D:D:D:D
ty už to víš že jedem do aše ?? :D:D:D:D:D
kurna a to melo byt prekvapeni pro čecháčky :(
kurna a to melo byt prekvapeni pro čecháčky :(no jo no tak ti se mužou těšit na attack of Os.trava..
Phoenixx
9. 2. 2009, 21:56
flaya by ?
Phoenixx
9. 2. 2009, 21:59
Flaya by Cyril.
nevím kdo to je (možna peťa) ale nelibí sry :-D
tak přatele máte dost času udělat si generalku jaterních bloku protože vymluvu stylu ja nepiju jsem abstinent budu brat jako uražku našeho klubu anonimních alkoholiku pro severní moravu a slezko dále jen KAAPSMAS což bude mít za nasledek vyloučení ze spolku kaapsmas a bude tež sanknčně postiženo formou analního styku s občanem africke komunity. Po lopatě řečeno kdo nebude chlastat bude mít prdel od ucha k uchu :D:D:D:D:D
flaya by ?kamo co si čekal discoteku ?? muj první plakat v životě :D
nahodou me se flyer libi, sice ty mena a crew mohli byt kaaapanek vetsi ale aj tak je to vklidu
ty už to víš že jedem do aše ?? :D:D:D:D:D hlavně 25.4. do KAše ... ale pořádné.... :-D
hlavně 25.4. do KAše ... ale pořádné.... :-Dno toho se nebojím že by si stal někde bokem jak budem nastupovat do kašabusu :D:D:D
no toho se nebojím že by si stal někde bokem jak budem nastupovat do kašabusu :D:D:D
který bude šovérovat eva a vašek jí bude řadit a ladit rádio
Phoenixx
9. 2. 2009, 22:38
to sou hlašky :-D
no bunkr to zacina rozjizdet...tentorkat i system...no sem zvedav, konecne by to tam mohlo stat za to
Phoenixx
10. 2. 2009, 15:49
no bunkr to zacina rozjizdet...tentorkat i system...no sem zvedav, konecne by to tam mohlo stat za to
jsem si stoprocentně jist :bigup:
jsem si stoprocentně jist :bigup:
jj...mistni diskofils se poserou:slayer:...jenom doufam ze se to s nicim nebude kryt...akorat nevim kde to tam chcou rozlozit, 7kw tam snad nikdy nebylo:hihi:, ale asi to maj vymyslene
Phoenixx
10. 2. 2009, 16:39
jj...mistni diskofils se poserou:slayer:...jenom doufam ze se to s nicim nebude kryt...akorat nevim kde to tam chcou rozlozit, 7kw tam snad nikdy nebylo:hihi:, ale asi to maj vymyslene
beztak :slayer:
vídím to tak že to bude solidní sada na vsetínske občany :D
vídím to tak že to bude solidní sada na vsetínske občany :D
tak neasi...vis co tady je to uplne zabite...tady tak obcas neco maleho...jenom si tak vyhodit z kopitka...ale ze by si tu nekdo dovezl system to je vec vskutku nevidana...ale fakt by me zajimalo, sic mi do toho nic neni, jak sou bsc domluveni s majitelem, nebo nevim s kym, kam to rozlozi bo floor je tam umisteny uplne na kokot a mista na repro tam tez moc neni...co tam ma ten klub bedny tak ty sou namirene ze stropu dolu...toz nevim no, ale su fakt zvedavi...musite to tam uplne rozbit:!::!::!::slayer::slayer::slayer:
...musite to tam uplne rozbit:!::!::!::slayer::slayer::slayer:
nikdo nezustane zivy :evil: :lol:
dorobime na tu akci ten dubstep? :)
dorobime na tu akci ten dubstep? :)
to bysme mohli, tak mastruj more at tim odvarime bedny :hihi:
tak neasi...vis co tady je to uplne zabite...tady tak obcas neco maleho...jenom si tak vyhodit z kopitka...ale ze by si tu nekdo dovezl system to je vec vskutku nevidana...ale fakt by me zajimalo, sic mi do toho nic neni, jak sou bsc domluveni s majitelem, nebo nevim s kym, kam to rozlozi bo floor je tam umisteny uplne na kokot a mista na repro tam tez moc neni...co tam ma ten klub bedny tak ty sou namirene ze stropu dolu...toz nevim no, ale su fakt zvedavi...musite to tam uplne rozbit:!::!::!::slayer::slayer::slayer:no tož uvidíme ja sem tam nikdy nebyl tak nevím kolik tam je místa a ty jejich bedny hrajou aspon v poho ?? nebo to sou nějake plivatka ? :D:D:D:D
dorobime na tu akci ten dubstep? :)to ne kamo to je na spaní a nejedem tam hrat ukolebavky ale pořadny mordor :D:D:D
Shmidoo
11. 2. 2009, 10:17
to ne kamo to je na spaní a nejedem tam hrat ukolebavky ale pořadny mordor :D:D:D
no vsak na usnuti na konci ne :D
no vsak na usnuti na konci ne :D na usnití na konec ?? komu by se chtělo spat v 7 rano to snad všeci stavají ne ? :D:D:D:D
Shmidoo
11. 2. 2009, 12:25
na usnití na konec ?? komu by se chtělo spat v 7 rano to snad všeci stavají ne ? :D:D:D:D
punk is not dead? :D toz ale musime vyzkusat nasi pecku ne :D
my producenti tomu rozumime, kdybyses vcera stavil u me pro ryzn tak si mohl taky rozumet :D
my producenti tomu rozumime, kdybyses vcera stavil u me pro ryzn tak si mohl taky rozumet :Dno kua a to si mi ho nemohly šoupnout do chlivka kua :D:D:D:D sem na to zapoměl jak na smrt
no tož uvidíme ja sem tam nikdy nebyl tak nevím kolik tam je místa a ty jejich bedny hrajou aspon v poho ?? nebo to sou nějake plivatka ? :D:D:D:D
http://bunkrclub.cz/?page=party-foto#INTERIER tady se muzes mrknout jak to tam vypada. ja se v bednach moc nevyznam, vubec netusim jaky muzou mit vykon, ale toz sou to takove 4(myslim ze 4) male srance...rekl bych ze hrajou v poho, ale ja sem zastance sten takze pro me to tam hraje na picu...vis co bunkr je diskoska pro decka...jestli muzu doporucit tak http://triopice.cz/ tohle je klub kde by se dala udelat party a podle meho nazoru asi jedniny podnik na vs ktery by mohl byt na stodolni. kdysi za starych dobrych casu tak hravala i dvoikatroika a dnb tam byva tak co mesic takze to neni nic neobvykleho. sou tam dve mistnosti jedna jako klasicka hospoda a druha tak 30metru(hruby odhad) dlouha mistnost kde se delaj akce a je tam dobry podium, lehce vyvysene a dost velke na to aby se tam dala zrobit stena...
Shmidoo
11. 2. 2009, 16:50
jeee udelame tam penovou party :hihi:
no kua a to si mi ho nemohly šoupnout do chlivka kua :D:D:D:D sem na to zapoměl jak na smrt
mohl, sak sem se te asi 5x ptal jestli dojdes a skoncilo to na tom ze nevis ale asi ne bo vstavas do prace :D
http://bunkrclub.cz/?page=party-foto#INTERIER tady se muzes mrknout jak to tam vypada. ja se v bednach moc nevyznam, vubec netusim jaky muzou mit vykon, ale toz sou to takove 4(myslim ze 4) male srance...rekl bych ze hrajou v poho, ale ja sem zastance sten takze pro me to tam hraje na picu...vis co bunkr je diskoska pro decka...jestli muzu doporucit tak http://triopice.cz/ tohle je klub kde by se dala udelat party a podle meho nazoru asi jedniny podnik na vs ktery by mohl byt na stodolni. kdysi za starych dobrych casu tak hravala i dvoikatroika a dnb tam byva tak co mesic takze to neni nic neobvykleho. sou tam dve mistnosti jedna jako klasicka hospoda a druha tak 30metru(hruby odhad) dlouha mistnost kde se delaj akce a je tam dobry podium, lehce vyvysene a dost velke na to aby se tam dala zrobit stena... no ja sem do těch tři opic psal ai 4x a nikd se mi nikdo neozval tak zo vypada že nemaji zajem no hold je to diskarna ale po naši kalbě už nebude bo to tam rozbijem :D
mohl, sak sem se te asi 5x ptal jestli dojdes a skoncilo to na tom ze nevis ale asi ne bo vstavas do prace :D fakt ? v tom případě sem ti lhal bo se mi rano nechtělo stavat tak sem šel robit až kolem druhe odpoledne a nějak mě to nebavilo tak sem byl ve 3 doma :D
no ja sem do těch tři opic psal ai 4x a nikd se mi nikdo neozval tak zo vypada že nemaji zajem no hold je to diskarna ale po naši kalbě už nebude bo to tam rozbijem :D
aha tak to potom jo...
aha tak to potom jo...a nemate tam u vas třeba ještě nejaky dobry prostor ? vubec to nemusí být klub.
pAPa.SmURfff
12. 2. 2009, 10:59
...treba nejaky sklep nebo neci obyvak by taky stacil :D:D aspon pak ti spaci budou mit pohodli :lol:
rozlozime bedny na strese banske
a nemate tam u vas třeba ještě nejaky dobry prostor ? vubec to nemusí být klub.
jsem tez ze vsetina, tak ti muzu poreferovat o zdejsi "scene" ZADNA TADY NENI :hihi: obcas nejaka rubacka prave v tech opicich, obcas neco i v tom bunkru, ale tam to prostredi proste k dnb, teknu, regaecku vubec nesedi, ale aspon se snazi ... pak tady kdysi byla jedna takova hospa, POD KLENBOU, mozna to nekomu neco rekne, to tez zrusili, zbyvaji nam tu dalsi diskoteky, BESEDA a VIVA :hihi: je to tady des, tri diskoteky a jediny MUSIC BAR, kde se hraje neco jineho nez helenka vondrackova ... proste se tu alternativa neuzivi, jak prave ty diskoteky, ktere jsou krmeny penizky rodicu od malych faganu bez stylu :hihi: stop, to tady zasiram ...
tady mas kontakt na TRI OPICE ( http://www.myspace.com/triopice ), to obcas aktualizuji, tak predpokladam, ze aj tu schranku, co tam maj uvedenou obcas prohlednou ... zkus :bigup:
a velke dik, ze to tady svymi zlomeninami trosec vyburite :deska:
jsem tez ze vsetina, tak ti muzu poreferovat o zdejsi "scene" ZADNA TADY NENI :hihi: obcas nejaka rubacka prave v tech opicich, obcas neco i v tom bunkru, ale tam to prostredi proste k dnb, teknu, regaecku vubec nesedi, ale aspon se snazi ... pak tady kdysi byla jedna takova hospa, POD KLENBOU, mozna to nekomu neco rekne, to tez zrusili, zbyvaji nam tu dalsi diskoteky, BESEDA a VIVA :hihi: je to tady des, tri diskoteky a jediny MUSIC BAR, kde se hraje neco jineho nez helenka vondrackova ... proste se tu alternativa neuzivi, jak prave ty diskoteky, ktere jsou krmeny penizky rodicu od malych faganu bez stylu :hihi: stop, to tady zasiram ...
tady mas kontakt na TRI OPICE ( http://www.myspace.com/triopice ), to obcas aktualizuji, tak predpokladam, ze aj tu schranku, co tam maj uvedenou obcas prohlednou ... zkus :bigup:
a velke dik, ze to tady svymi zlomeninami trosec vyburite :deska:děkuji za info ale jak už jsem říkal do opic sem spal už hodněkrat a nikdo se mi neozval tak sem prubnul aspon ten bukr a ted zaleží na vas co tam mate radí dnb jak to bude probíhat když bude chodit dost lidí tak budem u vas pravidelně pořadat kalby a budou lepší a lepší .)
tak to udelame jeste jinak :) v patek tam zamirim, mam to prece jen trosec bliz, nez ty :D a poptam se, aspon do budoucna dobre vedet ...
tak to udelame jeste jinak :) v patek tam zamirim, mam to prece jen trosec bliz, nez ty :D a poptam se, aspon do budoucna dobre vedet ...oukej kamo tak pak dej vedet jak si pochodil hej ? thx je vodět že aspo někoho to tam u vas zajíma big up.
tak to udelame jeste jinak :) v patek tam zamirim, mam to prece jen trosec bliz, nez ty :D a poptam se, aspon do budoucna dobre vedet ...
jn zajit tam je asi jediny zpusob, kdybych nemel v patek nocni tak tam klidu idu s tebou...kamosi pankaci co tam chteli nekdy udelat koncert tak je taky pokazde poslaly do pice...tam to sou curaci...mozna bych to zkusil vzit jeste pres gollyho(jestli nekdo znat)...muj bratr se s nim zna hodne a ja malicko...nebo me napada jeste frytol, ten by tez mohl vedet jak na to...kdyztak se jich poptam;)...musime to zrobit
Shmidoo
12. 2. 2009, 17:46
no to sem mile prekvapen ze ve vsetine jsou tak vreli lide jen aby byla kvalitni akce, big up chlopi :bigup:
mate umě velke dík a volný vstum do bunkru.
nekdo z pohon crew me tez napadl, ti uz tam par akci delali ... a krchy, staci, kdyz se potkame u cablika na chate, ne ? :D to je tze kvalitni produkce :D
schmidoo: kdyz je tu paradni akce jednou za cas, tak se nediv ... a prece jen, ova, zlin, brno docela dost daleko, aby se dalo kazdy vikend nekam dojizdet a zakalit tam
rozlozime bedny na strese banske
malo šilené by to bylo:hihi::hihi:
co není može být :D:D:D:D
mate umě velke dík a volný vstum do bunkru. hej zadny bunkr...davam ti sve slo ze ty opice vykutime, nebo ti aspon davam sve slovo ze proto vsechno udelam...jestli ses jeden z tech kteri nemaji na party radi vyjete decka tak presne tak by to vypadalo v bunkru...
ALi-Gee
12. 2. 2009, 21:40
Místní discofils spíš nedojdou ;)
Jinak jak už tu bylo řečeno, účast jasná... díky chlapi že jste se odhodlali na Vsetín :bigup: a jinak borci... Opice by sklidili větší fejm :)))) Jinak se pokusím sehnat co největší support :)
ALi-Gee
12. 2. 2009, 21:43
no tož uvidíme ja sem tam nikdy nebyl tak nevím kolik tam je místa a ty jejich bedny hrajou aspon v poho ?? nebo to sou nějake plivatka ? :D:D:D:D
Když se to ohulí tak se to dá :)))
Ještě dotaz: V Bunkru už je to domluvené natvrdo ??
no ja sem do těch tři opic psal ai 4x a nikd se mi nikdo neozval tak zo vypada že nemaji zajem no hold je to diskarna ale po naši kalbě už nebude bo to tam rozbijem :D
jn je tam burák šéf...
Asi to tu už bylo všechno řečeno, postoval jsem ještě předtím, než jsem to všechno přečetl... Kdyžtak dík za pochopení :)))
2krchy, smrg: Vsetíňáci ?? :)
Když se to ohulí tak se to dá :)))
Ještě dotaz: V Bunkru už je to domluvené natvrdo ??
jn je tam burák šéf...
jj bunkr už je na pevno domluveny ale jestli tam mate lepší prostory kde nebude problem na delší spolupraci tak vam tam budem dělat pravidelne dobre kalby tohle je jen otukavačka at vím do čeho jdu.
ALi-Gee
12. 2. 2009, 21:54
jj bunkr už je na pevno domluveny ale jestli tam mate lepší prostory kde nebude problem na delší spolupraci tak vam tam budem dělat pravidelne dobre kalby tohle je jen otukavačka at vím do čeho jdu.
Nj, škoda... 100x lepší by byla oťukávačka u těch opic... větší prostor na sound, lepší akustika, temnější atmosféra, víc lidí z okolí atd.... Uvidíme jak chlapi pochodí u Opic...
Nj, škoda... 100x lepší by byla oťukávačka u těch opic... větší prostor na sound, lepší akustika, temnější atmosféra, víc lidí z okolí... Uvidíme jak chlapi pochodí u Opic...jak říkam už jesm parkrat zkoušel se s nima skontaktovat a nepochodil sem jedine co vyšlo tak bunkr vím že je to discoteka tudiž se tam asi tem lidem moc chtít nebude ale tak neni na zbyt.
Shmidoo
12. 2. 2009, 22:03
hey ta diskoteka vypada ale dobre :hihi: sak my to tam roztocime zejo arnostku? :hihi:
ALi-Gee
12. 2. 2009, 22:05
hey ta diskoteka vypada ale dobre :hihi: sak my to tam roztocime zejo arnostku? :hihi:
Přeju vám to žeo... :)
tak se omlouvam, do tech opic nezajdu, jsem ted rad, ze se doplahocim ke kompu, ani kurit mi nechutna :D ale krchy to pry pres vikend vse osefuje a da vedet
ali-gee: jj, vsetinaci jak poleno :D
tady je report z poslednich dramcu, co byly v opicich, docela nedavno ... je tam aj par fotek toho prostoru a kotel lidi, takze akce se vyplati :D
http://www.walmezcity.cz/foto/party/06.02.2009_DnB_Academy_Level_B/
ok... kdyby náhodou...jsem tu ještě já pro všechny případy :D
ali-gee: jj, vsetinaci jak poleno :D
hehe :)
edit: k těm fotkám... už několikrát jsem tam viděl na párty toho odlskulera v tom rifláku čapce :D:D vždycky na flooru čumí jak rohlík z tašky :D
no nevim jestli to stihnu bo dneska nocni a zitra deathmatch:slayer:...v nedeli dokrup
je to na tobe, ali :mrgreen:
ALi-Gee
13. 2. 2009, 10:11
je to na tobe, ali :mrgreen:
ROFEL:D zkusím tam dneska zajít :)))
ROFEL:D zkusím tam dneska zajít :)))v pohodě chlopi to nějak nespěcha :D možem se klidně domluvit na deathmatchi jesti teda ovšem jdete :)
ALi-Gee
13. 2. 2009, 13:21
v pohodě chlopi to nějak nespěcha :D možem se klidně domluvit na deathmatchi jesti teda ovšem jdete :)
Já určitě ne-e, nevím jak ostatní :) NO MONEY víš jak:mrgreen:
Jako nespěchá, ale lepší dřív než později, žejo :)) A kord u 3 Opic:)))
toz jako ja idu urcite...poznas me kdyztak podle volcom mikyny se zlatym potiskem a na zadech batoh spitfire...nebo jestli ses dival na ty fotky z opic tak sem ten s volcom trikem a kolem krku portapro...tak si me tam kdyztak najdi;), spis na teknach
je to tady jak seznamka :D
ALi-Gee
13. 2. 2009, 14:49
toz jako ja idu urcite...poznas me kdyztak podle volcom mikyny se zlatym potiskem a na zadech batoh spitfire...nebo jestli ses dival na ty fotky z opic tak sem ten s volcom trikem a kolem krku portapro...tak si me tam kdyztak najdi;), spis na teknach
Rofl nechci si narůst delší vlasy vzadu, udělat z nich dredy a budeš druhý pixie :D:D
toz jako ja idu urcite...poznas me kdyztak podle volcom mikyny se zlatym potiskem a na zadech batoh spitfire...nebo jestli ses dival na ty fotky z opic tak sem ten s volcom trikem a kolem krku portapro...tak si me tam kdyztak najdi;), spis na teknachkej ale kdybych tě nenašel tak hraju od 23 do 00 tak mě pak zatahní za rukav kej ? dame frtana :D
Rofl nechci si narůst delší vlasy vzadu, udělat z nich dredy a budeš druhý pixie :D:Dtoz neasi
kej ale kdybych tě nenašel tak hraju od 23 do 00 tak mě pak zatahní za rukav kej ? dame frtana :Dokey...si te prijdu poslechnout tak me najdes nekde s hlavou v repraku
ty uz mas petan lineup vykuceny? :) no to se me pak pochlub :D
Shmidoo
13. 2. 2009, 16:12
ty uz mas petan lineup vykuceny? :) no to se me pak pochlub :D
myslel na dedmeči
ty uz mas petan lineup vykuceny? :) no to se me pak pochlub :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D DM zítra kemo :D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D DM zítra kemo :D lol ja si to uvedomil az ted su moc... rikam rychle tu blbost smazu a..takuz nic :D
zitra prinesu nejake komedie :)
Shmidoo
13. 2. 2009, 16:56
lol ja si to uvedomil az ted su moc... rikam rychle tu blbost smazu a..takuz nic :D
zitra prinesu nejake komedie :)
zitra hlavne prines to dvd a mozna ti za neho dam pusu kdyz je ten valentyn :D:D:D
lol ja si to uvedomil az ted su moc... rikam rychle tu blbost smazu a..takuz nic :D
zitra prinesu nejake komedie :)a mi vem pls ten reason
jasne jasne
ale raci em zitra jeste pisnete, at je nezapomenu :DDD
tak co hošani trenujete ?? :D:D:D:D
všeci hlavě místní :D:D:D:D:D
mistni jako tady nebo ve vsetine? :)
potrenoval bych jak cyp ale neni kde :( akorat chliv uterky :)
Na co mate zkusebnu??:hihi:
pAPa.SmURfff
19. 2. 2009, 17:27
v sobotu prijd potrenovat do vrtule :) coz ostatne plati i pro ostatni :)
pivo za 10,- uz jen tak neuvidite :)
potrenoval bych jak cyp ale neni kde :( akorat chliv uterky :)kamo trenovat jatru ne hraní :D:D
ja trenuju hlavne tu chlastbu teda :-D
ja dycky delam to co nemam :)
ja dycky delam to co nemam :)jedine co maš dělat tak je chlastat at mame dobre fotky :D:D:D:D
cim min budu trenovat tady tim lip dopadnu tam, dostal sem od kamosa cenzurrovanou fotku z deathmatche lol :D
http://saty.hustej.net/Smothan.JPG<!-- m -->
NIGHTMARE8
20. 2. 2009, 9:13
lol husta fotka
zdravim ostravu ....
si pis, ze trenujem aj my :bigup: no, ale abych to neokecaval, vcera jsem sehnal to cislo na majitele TRI OPIC, tak jestli teda budete mit zajem to presunout ... 77550022
hosi a jestli prijedete, musite s nama do jedne hospody na fakt paradni cesnekacku :hihi: muj zaludek rval blahem :hihi:
zdravim ostravu ....
si pis, ze trenujem aj my :bigup: no, ale abych to neokecaval, vcera jsem sehnal to cislo na majitele TRI OPIC, tak jestli teda budete mit zajem to presunout ... 77550022
hosi a jestli prijedete, musite s nama do jedne hospody na fakt paradni cesnekacku :hihi: muj zaludek rval blahem :hihi:oukej dík moc číslo si ukladam ale přesouvat to nebudu protože je to už na pevno domluvene ale určitě se oběvíme i s nějakym hostem v těch opicích a pozvaní na česnečku beru bo čenek bych i šnupal kdyby to šlo :D:D:D
oukej dík moc číslo si ukladam ale přesouvat to nebudu protože je to už na pevno domluvene ale určitě se oběvíme i s nějakym hostem v těch opicích a pozvaní na česnečku beru bo čenek bych i šnupal kdyby to šlo :D:D:DNení Ti na tom čísle něco divné?
Není Ti na tom čísle něco divné?aha jedno chybí :D:D:D tak repete :D
tak to bude problem, tez jsem si toho nevsiml a i v mobilu mi to jedno cislo chybi :D hold, alkohol vcera delal svoje, takze sry ! dneska tam uz asi neskocim, ale behem tydne to cislo dodam :mrgreen:
:slayer::slayer::slayer::slayer::slayer::slayer: jedeeeem rychtaaa
tak to bude problem, tez jsem si toho nevsiml a i v mobilu mi to jedno cislo chybi :D hold, alkohol vcera delal svoje, takze sry ! dneska tam uz asi neskocim, ale behem tydne to cislo dodam :mrgreen:v pohodě chapu že sdyž vidíš display 2x tak se to píše chujovo :D
tak co hošani jak to s vama vypada ? :D
se mnou dobre a s tebou? :lol:
baked...:cigo::cigo::cigo::cigo::cigo::cigo::cigo:
se mnou dobre a s tebou? :lol:kamo vsak pockej :D:D:D:D
s nama dobre...ale sere me ze sem promrdal ten deathmatch, sem tam cosi pozral a neudelalo mi to cosi dobre tak sem zdrhnul a loudal sem se po centru...v bunkru zakalime...a budete tam tahat ten sound?
s nama dobre...ale sere me ze sem promrdal ten deathmatch, sem tam cosi pozral a neudelalo mi to cosi dobre tak sem zdrhnul a loudal sem se po centru...v bunkru zakalime...a budete tam tahat ten sound?ty zatím to projednavam ale asi vemu nějake basy navíc
x-side: mas pm s tim cislem :-)
uz su celkem potrenovany, co vy? :D
ja taky už kalím tyden v kuse :D:D:D:D:D: ale jestli si myslel hraní tak ne :D
ja taky už kalím tyden v kuse :D:D:D:D:D: ale jestli si myslel hraní tak ne :D prozmenu sem myslel to kaleni :) ja budu rozehrany az az :) 18. na soukrome akci u kamosa budu hrat u nas
20. nejspis petum v brne
21. kdyz se podari chliv
25. vsetin :DD
prozmenu sem myslel to kaleni :) ja budu rozehrany az az :) 18. na soukrome akci u kamosa budu hrat u nas
20. nejspis petum v brne
21. kdyz se podari chliv
25. vsetin :DDprase :D:D:D a co borci ze vsetína ?? hm ??
ja sem minuly tyden behem hodky stahl pul litra vodky, vcera repete, ikdyz ne tak divoke...furt neco...ale pres tyden se moc trenovat neda bo sou i jine povinosti ten chlast, ale rekl bych ze budem ready
ja sem zrovna celkem z formy, ale 18. potrenuju az moc:D
ajajaj vlado :D ale uz se tesim na tvoje bilodeskove petelice :)
ja sem minuly tyden behem hodky stahl pul litra vodky, vcera repete, ikdyz ne tak divoke...furt neco...ale pres tyden se moc trenovat neda bo sou i jine povinosti ten chlast, ale rekl bych ze budem readytak to bude prověrka napíšem si test s alkohologie :)
Shmidoo
18. 4. 2009, 20:34
tak ještě tejden hele :)
hele jako ty vogo malem sem na to zapomel:D vibruje mi ocasek to neznaci nic dobreho, mel bych potrenovat jeste:D
ja uz se tesim jak maly :) vsetinaci ne ze nas v tom nechate jak ty lampy v olomouci a udelate poradnou atmosferu :) uz na vas brousim dubplaty
ALi-Gee
18. 4. 2009, 21:35
ja uz se tesim jak maly :) vsetinaci ne ze nas v tom nechate jak ty lampy v olomouci a udelate poradnou atmosferu :) uz na vas brousim dubplaty
Rád bych, aby tam bylo hodně lidí, ale skutečnost bude opačná, bohužel :((( Deadly Viperz: "Máte to tu sice pěkně udělaný, technika taky fajn, ale kam se poděli všichni lidi ???" Uvidíme jak to bude. V Olomouci na vás nikdo nepřišel či co ?? :)
Rád bych, aby tam bylo hodně lidí, ale skutečnost bude opačná, bohužel :((( Deadly Viperz: "Máte to tu sice pěkně udělaný, technika taky fajn, ale kam se poděli všichni lidi ???" Uvidíme jak to bude. V Olomouci na vás nikdo nepřišel či co ?? :)ty v olmu to je takove zvlaštní je to tak že bud příjde hromada lidí nebo nikdo už sem tam robil par akci a zatím nikdo :D:D:D:D:D:D:D:D no sem zvědavy na ten vsetín kua musíte to rozhlasit že je tam chlast zadara to by mohlo projít na full house :D
a jak to pujde tak příště v opicích :) ale to už bude kalbenzí :)
ALi-Gee
19. 4. 2009, 11:18
ty v olmu to je takove zvlaštní je to tak že bud příjde hromada lidí nebo nikdo už sem tam robil par akci a zatím nikdo :D:D:D:D:D:D:D:D no sem zvědavy na ten vsetín kua musíte to rozhlasit že je tam chlast zadara to by mohlo projít na full house :D
Chlast, děvky a chlebíčky žeo :D jako přijdou jenom skalní fans :-))) ostatní, to jsou strašní buráci :D
Chlast, děvky a chlebíčky žeo :D jako přijdou jenom skalní fans :-))) ostatní, to jsou strašní buráci :Dtak to doufam že se tam kasik slezem na rozhovor u lahve :) cosik poberu bo platit těm hovadam bar není jen tak to bych byl za chvilu na dlažbě... hlavně spam :D:D:D tak si nas pak kajsik odchytni a dame po puli :)
jako ale peto nemuzes rict ze investovat do denisoveho nakaleni je ztrata penez :D
ukecame pepina at jede taky to bude doubledrop :DD
btw. pod zrobit tiskovku :D
at buchty a najemni vrazi vi po cem dou :D
me tam nikdo nedostane :D to uz bych se od tamad ani nedostal :D
http://img3.rajce.idnes.cz/d93/1/1888/1888139_81823d103e590c345934b3e37b50a97b/images/DSC_0012.jpg
denis
VS
pepino
http://img3.rajce.idnes.cz/d93/1/1888/1888139_81823d103e590c345934b3e37b50a97b/images/DSC_0163.jpg
nejvetsi mix v historii :D
lol :D neco mi spadlo do oka jsem se chtel poskrabat :D
kurva no pepín a denis to bude dvojka se tam mužou navzajem podpírat :D:D:D:D:D:D
Bio: tiskovku sem chtěl ale nic mě nenapada kua jedině : zvěřinec zakaz vstubu bez nahubku :D
udelej tiskovku ve stylu: napis vsem jednu otazku stejnou a sem odpovedi :)
oukej tak otazka o vlony vstup kolik sem vypil nejsíc piv za noc mala napověda 5 je kurva malo :)
oukej tak otazka o vlony vstup kolik sem vypil nejsíc piv za noc mala napověda 5 je kurva malo :)
20 :D
20 :D ee njsem ty hovado :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ee njsem ty hovado :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
myslel jsem ze jsi vetsi sheef :D :D
neni pivo jako pivo, udelej ten trick s ambroziusama :D
neni pivo jako pivo, udelej ten trick s ambroziusama :Dkamo ambrozius halucinogení pivo za 10kč.- :D:D:D:d ne ale otazku myslím važně je to takovy tip :)
kamo ambrozius halucinogení pivo za 10kč.- :D:D:D:d ne ale otazku myslím važně je to takovy tip :)
nepreskocime tu byrokracii a nedame vsechny listky rovnou papovi?
tak zkusim tipnout jeste 15 :D
nepreskocime tu byrokracii a nedame vsechny listky rovnou papovi?ne vubec papa vyhrava každou soutěž haj...zl jeden :D:D:D:D:D tak uplně kurevska napověda je to víc jak 15 ale mín jak 20 :)
ale petu bych typl aj na tu dvacitku desitek, za predpokladu ze peta pije skutecne pivo tak 14ks :)
v prepoctu na ambrozius... 5ks :D
ale petu bych typl aj na tu dvacitku desitek, za predpokladu ze peta pije skutecne pivo tak 14ks :)
v prepoctu na ambrozius... 5ks :D zaručeny recept když se chce někdo faaaakt najebat a k tomu nemít přehled co se kolem děje tak jedině černy ambrozius
pičo stav za 50.- něco jako vystřel na měsíc :)
hh to jo :) pivo pro socky a lidi co je nebavi zivot :D
berem aspon paletu do vsetina ne? :D
jinak ten tvuj slogan peta by mohli pouzivat na etiketach :DDD
pAPa.SmURfff
19. 4. 2009, 23:20
jak hajzl ty stara alpo? :D:D
muj tip je 17ks toho tveho piva :D
jak hajzl ty stara alpo? :D:D
muj tip je 17ks toho tveho piva :D
ee to je malo :D dnesk nevyhravaš :D:D:D:D:D
pAPa.SmURfff
21. 4. 2009, 18:33
ee to je malo :D dnesk nevyhravaš :D:D:D:D:D
a beztak ze jsem se strefil ale ty delas krky aby to nevypadalo ze mam takove stesti :D:D
18? :lol:
a beztak ze jsem se strefil ale ty delas krky aby to nevypadalo ze mam takove stesti :D:D
18? :lol:
POZDĚ KEMO UŽ SI HLASOVAL :d
ogari, uz se na vas tesim, do usi jsem si dal vatu, aby mi je nahodou hluk na ulici, ve skole, doma nejak neposkodil a byly pripravene na ten vas narez :slayer:a nepijte ambroziuse, zkuste servuse :mrgreen:
Shmidoo
23. 4. 2009, 14:13
peta skoc nekdy na icq, chcu se na necem domluvit bo nejspis party nenavstivim:(
peta skoc nekdy na icq, chcu se na necem domluvit bo nejspis party nenavstivim:(
Hey Shmidak si delas prdel??:confused:
Petu jsem na icq nevidel dlouho jak svin..
pAPa.SmURfff
23. 4. 2009, 14:20
no mam pocit ze jsem ho na icq videl behem poslednich tri dnu :bigup:
shmidak ale to jim nesmis takhle posrat :nene:
Shmidoo
23. 4. 2009, 17:15
nj na hovno:( ale kamoska a kamos slavi 20 a pry musime prijet, stejne nemame ani na cestu do vsetina:(
nj na hovno:( ale kamoska a kamos slavi 20 a pry musime prijet, stejne nemame ani na cestu do vsetina:(
Kua kdyz mas na oslavu narozek, tak mi nerikej, ze nemas na cestu do Vsetina?:D
Nedelej babu, seber kamose a oslavite to ve Vsetine:hihi:
Shmidoo
23. 4. 2009, 18:01
Kua kdyz mas na oslavu narozek, tak mi nerikej, ze nemas na cestu do Vsetina?:D
Nedelej babu, seber kamose a oslavite to ve Vsetine:hihi:
tak na narozky pojedu karou od mamy, bo tam budem spat a alkoholu tam bude dost:D akorat kupime flasku a tot vse
uz je obednana nejaka chajda a mame brat gramce takze to uz asi nevychytam:(
na kokot no, ale tak co uz, aspon si vic zahrajete a priste se ozeru dvojnasobne abych nemel vroubek:D
to neberem, pojed ten vsetin nebo pudes do nemilosti :D
to neberem, pojed ten vsetin nebo pudes do nemilosti :D
a co ty budes hrat?jenom cd?
a šmido ty si sráč!,)
a šmido ty si sráč!,)
Tak tak..
a co ty budes hrat?jenom cd?
a šmido ty si sráč!,) co me zbyva, na 12" mi zustaly jen nejake shity a oldschooly :D
a par dobrych ale tak jak tak to nemam v cem pevnem prepravovat
a aj ty CD si znova musim udelat :D nemam ani zadnou slozku na ne, kamos me nastesti snad puci :D
Ti co zitra jedou s nama, sraz 16:15 na Svinovskem nadrazi u vestibulu..
tak na narozky pojedu karou od mamy a kdo bude ridit voe? :D
Phoenixx
24. 4. 2009, 9:26
a kdo bude ridit voe? :D
laďa ma přece papíry ne :-D
laďa ma přece papíry ne :-D
coze? ze by to udelal tak rychle? to se mi nezdaa :mrgreen:
Peta, doufam ze bude projekce kde se bude promitat
Česko - Dánsko 20:15 ŽIVĚ na ČT2:bigup:
ke golu rewind zdarma, sme meli vzit radasa :D
Shmidoo
24. 4. 2009, 15:24
coze? ze by to udelal tak rychle? to se mi nezdaa :mrgreen:
si pis voe uz litam jak cip:D
chlopi sorry:( beztak jeste budete radi ze mate vic mista na hrani:D
priste necht se deje vule bozi:D
jaj to je maslo ten šmido :(
sem se tesil ze zas dame ty nase producentske kecy vlado... no snad teda priste no :)
ale my sme owec jasni.. do plnych a udelat co nejvic ostudy :)
jono :-D:-D
ať splify hoříííí a rum tečeee :-D
mooo fajááá!!!
gash dem 'n' light dem :)
jo tak uz dneska...prijdu asi urcite, ale az nekdy v noci, nakalieny jak pica, snad budu mit na vstup...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: uz veceeeeeeer :bigup::slayer:
nachystejne uzenace, na veceri sem ve vsetine tak at to mate ubalene :)
omg mam v krku knedlika jak cip a decent horecku :( brufeny to jisti,musim se hodit do kupy at sem ready for this game !!
a jak ty vubec, jedes s nama z ovy nebo vlastni cestou? :D
a co ky brk? :D
omg mam v krku knedlika jak cip a decent horecku :( brufeny to jisti,musim se hodit do kupy at sem ready for this game !!jou moris tak si dej nějake rohače a at si na svinově hej ? :)
tak dneska .tesim se :slayer:
ja už sem začal podstivý trening bo tam ostravar asi nenajdu ::D:D:D
Good luck ...lepší by bylo good beer :)
cus...toz sem to tam vcera jen tak lehce prolete a asi ste hodne sklamani co? nikdo tam neprisel...to je hold ta nase dira...lepsi by byly ty opice no...tam chodi lidi vzdy a chodi jich dost...zacinam se ucit hrat, tak az to budu poradne lamat tak usporadam party a bude cestni hosti at si zlepsite chut
Kluci jste maseri diky ze to...ostuda pro vsetin, v opicich by bylo vice lidi, ale ten bunkr se mi zda na takovou akci lepsi...doufam ze jeste prijedete :)
ALi-Gee
26. 4. 2009, 13:03
moje hlava... jau
:D nápodobně... že bych se někde praštil ? :D
Jinak pánové, doufám, že jste se aspoň trošku bavili, my teda náramně http://smilies.newcastlebeats.com/smilies/wtfwtf1fu.gif
s cistym svedomim muzu rict, ze to byla nejlepsi akce u nas za posledni rok, ikdyz nevim jak to tu pred trema mesicema rozjela Farna :-D...jen nevim kdo byl kdo, nehodite sem nejaky lineup? :)
21:00-22:00 - kuba
22:00-23:00 - reactiv
23:00-00:00 - umba
00:00-01:00 - cyrus
01:00-02:30 - hanyxz b2b spam
2:30-end - ja
kurde sorry punkeri za moji neucast,ale furt mam horecku a sem nahovno :(:( grr....prosim nezapomente na to pondeli!! jeste si napisem....cago
Maximalni vyjezd, srandy kopec, sice malo lidi, ale bavil jsem se dobre...:bigup:
Cesta zpet nejvetsi punk..:D
Dobrá akcička :) , sice málo lidí ale tak to u nás chodí :( . Aspoň že jste se bavili... heh potkal jsem vás v obchodě naproti bunkru, někdo z vás říkal že máme tam máme levné kapesníčky :D ... btw ta blondýnka co s váma byla je móc hezká :)
btw ta blondýnka co s váma byla je móc hezká :)Můžeš ji kontaktovat tady na fóru, pokud máš zájem. Má přezdívku Umba.
Můžeš ji kontaktovat tady na fóru, pokud máš zájem. Má přezdívku Umba.
Stegi :lol:
flatboy
27. 4. 2009, 23:08
Můžeš ji kontaktovat tady na fóru, pokud máš zájem. Má přezdívku Umba.lol??? na tom avataru možná vypadám jak debil... ale zdání klame :D
Můžeš ji kontaktovat tady na fóru, pokud máš zájem. Má přezdívku Umba.
:bigup::bigup::bigup::bigup::bigup::bigup:
lol??? na tom avataru možná vypadám jak debil... ale zdání klame :D
no dobre, ale trefils ty 2 lidi dobre :)
strejda denis s pokemonem v kapse :)
strejda denis s pokemonem v kapse :)
http://www.wkc.cz/forum/images/icons/_icon852.gif
Kluci jste maseri diky ze to...ostuda pro vsetin, v opicich by bylo vice lidi, ale ten bunkr se mi zda na takovou akci lepsi...doufam ze jeste prijedete :)dík za pochvalu :) a určo se ještě stavíme a jestli to klapne tak zkusíme i ty opičky :)
co peta, gumi, nejake unikatni fotky? :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.