View Full Version : 27.8.05 - Žonglovací festival - Marley
mrtvy.kenny
18. 7. 2005, 13:08
http://pueblo.jinak.cz/temp/ferda/zonglfest05.jpg
therapist
18. 7. 2005, 13:14
:bigup: flyer
tak to si du oprasit micky.. 8) :)
vypada to na zajimave hudebni prazdniny :D
mrtvy.kenny
18. 7. 2005, 14:46
tyvole.. nektere vety by se z bezpecnostnich duvodu mely psat s diakritikou :lol:
tyvole.. nektere vety by se z bezpecnostnich duvodu mely psat s diakritikou :lol:
:lol:
skv?lý leták
cryystal
19. 7. 2005, 2:54
:bigup: festival interesante :D ssd D:N:B stage :mrgreen: MUA !
xxcomixx
20. 7. 2005, 22:08
kua ja sem si rikal ze mi je to nake povedome ten INTEL_ECT
go Jarousi go
a este fajne oslavi narozky
http://data.ukazse.cz/_data/fotos/2005/07/20/f14e4b2ac252956fd58f97de74850fa0.jpg
:twisted: plakatek uplne shuppa!! !!! BiG UP!! !!! urcite pridem...
ptaczek
21. 7. 2005, 13:51
už se tiesim.. :D
To bude maraaas!!! :bigup: [/img]
suprova akce to si nenecham ujit .)
cryystal
12. 8. 2005, 3:48
dprdl dp? gdo má na sv?domí to datum :prdel: kua m? sere...
cryystal
12. 8. 2005, 12:52
:evil: hoodn? sére....kua kopim klon zn. ihned
ale co už... :lol: :lol: :lol:
jn,taky me to stve. hlavne kdyz mam uz vstupne na trnkobrani ktery nemuzu strelit z5........
NECHCE NEKDO LISTEK NA TRNKOBRANI DO SLUSOVIC???
dam i triko zdarma :lol: :lol: letos je stejne pekne hnusny
mrtvy.kenny
23. 8. 2005, 19:26
it's fucking huge :shock:
http://www.dvoikatroika.cz/files/zonglfest05-orientacni-plan.jpg
jako tak to vypadá dosti krut?
hodn? mazanéééé!
tyjo, ostrava letosni prazdniny fakt poznala stredovek ;)
konecne se tu neco deje, a same prijemne veci, to je kupodivu
:lol: :lol: :lol:
oukej: tak to si du oprášit mí?ky 8) m?au
pickfick
24. 8. 2005, 19:44
p?evzato ze www.zulu.cz
Line up
Jungle stage 27.8
20:00 Appu (Acid Alliance, bassys)Praha
22:00Crabby (Acid Alliance,bassys) Praha
00:00 Alert (Acid Alliance, GZS) Praha
02:00 Technical (Acid Alliance,GZS) Praha
04:00Vanja (Acid Alliance, DCT rec) Praha
05:00 Hujer (Acid Alliance,DCT rec) Praha
06:00 End
Tekkno stage
20:00 Rušo (bassmek)
22:00 Knom (lxr)
00:00 Ruda (cmx)
02:00 Oveck (fss)
04:00 Valec
D:N:B stage
Line up ssd
12:00 supafly
14:00 lautek
16:00 rusho
18:00 therapist
20:00 sub.d.visionz
21:00 spiner
23:00 fatalerr
01:00 inspiral x62
03:00 et[h]ernal optimists
05:00 beaty
07:00 nexu
09:00 jj jumbo
10:30 intel - ect
12:00 ende
Raega stage
ECO MAFIA sound systém
Stard 12:00
Konec 12:00
Speciál Fire show 00:00
cest, par malinkych otazecek, co kdyz bude prset? a jakej bude sound a do tretice vseho dobreho, mate nekdo nejakou mp3 od Spinner, rad bych si to poslech jak hrajou. Btw tesim se moc na ten open vystaviste rls :lol:
p?evzato ze www.zulu.cz
Line up
Jungle stage 27.8
20:00 Appu (Acid Alliance, bassys)Praha
22:00Crabby (Acid Alliance,bassys) Praha
00:00 Alert (Acid Alliance, GZS) Praha
02:00 Technical (Acid Alliance,GZS) Praha
04:00Vanja (Acid Alliance, DCT rec) Praha
05:00 Hujer (Acid Alliance,DCT rec) Praha
Tekkno stage
20:00 Rušo (bassmek)
22:00 Knom (lxr)
00:00 Ruda (cmx)
02:00 Oveck (fss)
04:00 Valec
D:N:B stage
Line up ssd
12:00 supafly
14:00 lautek
16:00 rusho
18:00 therapist
20:00 sub.d.visionz
21:00 spiner
23:00 fatalerr
01:00 inspiral x62
03:00 et[h]ernal optimists
05:00 beaty
07:00 nexu
09:00 jj jumbo
10:30 intel - ect
12:00 ende
Raega stage
ECO MAFIA sound systém
Stard 12:00
Konec 12:00
Speciál Fire show 00:00
LOOFL!!!
nero:prý jsou stany asi pro 500 lidí je to napsané na flyeru a zvuk jsem tam myslím nenašel
tak to je v tom pripade luxus, diky moc 8)
jo a hele vite nekdo jak hraje ten Spinner :?: Celkem by me to zajimalo :wink:
xxcomixx
25. 8. 2005, 17:38
ky anglan
shtAfla
26. 8. 2005, 14:15
kua se tak tesim at uz je sobota :party: :party: fatalerr kill em all!!!! anglan me moc nezajima beztak bude hrat rozlamane ploužaky :lol: kdo nep?ijde ten se dojebe :lol: kua užš widim ty kobry tam... jaaaaj
kua se tak tesim at uz je sobota :party: :party: fatalerr kill em all!!!! anglan me moc nezajima beztak bude hrat rozlamane ploužaky :lol: kdo nep?ijde ten se dojebe :lol: kua užš widim ty kobry tam... jaaaaj
:roll:
wladimir
26. 8. 2005, 17:00
p?ežitek doby :lol:
xxcomixx
26. 8. 2005, 17:13
co tam bude za dojeb kdyz je tato akce zdarma ?
nebudu odchazet se sadou hrncu Zepter a super dekama z ovce ?
:shock: :P
mrtvy.kenny
26. 8. 2005, 18:06
co tam bude za dojeb kdyz je tato akce zdarma ?
nebudu odchazet se sadou hrncu Zepter a super dekama z ovce ?
:shock: :P
jj, cvandovi se upises na zbytek zivota
p?ežitek doby :lol:
veris, ze k podobnemu zaveru jsem dosel taky? :lol: :twisted: 8)
N?co málo na http://ondar.net/?od=fotogalerie&gal=zonglovaci-festival-cast-1
A te? spat a ráno hurá na JJ Jumba :wink:
mrtvy.kenny
28. 8. 2005, 5:13
:shock: :pivo: :arrow: :pivo: :arrow: :pivo: :arrow: :pivo: :arrow: :party: :arrow: :pivo: :roll: :pivo: :tojo: :twisted:
(videl nekdo nekoho zonglovat?) :lol:
Femfing
28. 8. 2005, 12:50
Te? ješt? pár fotek z rána - http://ondar.net/?od=fotogalerie&gal=zonglovaci-festival-cast-2
xxcomixx
28. 8. 2005, 14:20
bylo to super :bigup:
cht?l sem se zeptat jak ste byli spokojeni s vykonny djs a mc ?
Zdálo se to jenom m? ,nebo to bylo fakt misty hrozne ?
To Buda: No bylo to takove lajdacke, mnoha lidem se to asi moc nelibilo,skoda ze peta hral az rano..
Y-e-t-t-i
28. 8. 2005, 19:10
:bigup: dobrý to bylo :D
:arrow: akorát kdyby se o m? nepokoušel porád ten spánek :pivo: :pivo: :smoker: :pivo: :pivo: :smoker: :pivo: :mrgreen:
ewitschka
28. 8. 2005, 19:30
ve vsi ucte ty nejvetsi ktereho znam ale zaslouzil bys zmrskat :lol: koliks platil vstup na ty djs a mcs u nichz to bylo mistama hrozne????ve vsi ucte a s laskou opakuji tak nebit.... :roll: :wink: :D ps dulezita sz....!!!! :lol:
snad tady nejde o vstupne ne? jen se ptam...
mrtvy.kenny
29. 8. 2005, 0:52
ja tam byl az od 11 a furt jsem nekde lital, tak nemam prehled, kdo se ti nezdal?
no chvíli to vypadalo, že n?kdo obchází všechny t?i venkovní stages a hraje na nich :lol: :lol:
jinak kosa&buda op?t http://www.hetr.cz/images/plamenaci5.jpg
a ji?ina&sle?na http://arnika.samnet.cz/svatb.jpg
:mrgreen:
jinak kosa&buda op?t http://www.hetr.cz/images/plamenaci5.jpg
a ji?ina&sle?na http://arnika.samnet.cz/svatb.jpg
:mrgreen:
ale no tak :D , vzdyt vite ze jsem romantik :wink:
http://www.kommunalbogen.dk/img/artikler/romantik-art-200x3002228.jpg :wink: :lol:
http://www.kommunalbogen.dk/img/artikler/romantik-art-200x3002228.jpg :wink: :lol:
haha...kua kdo me vyfotil ? :lol:
ja tam byl az od 11 a furt jsem nekde lital, tak nemam prehled, kdo se ti nezdal?
Trebas Inspiral chapu ze kazdy si vybere slabsi chvilky(mixy...) a treba pro priste by mu mohl nekdo rict at se nehraje celou dobu s zaplymi efekty zni to pak hrozne... tot vse k mcmu se nebudu vyjadrovat vice je to pro me looser...
no díval jsem se na mix a myslím že ješt? n?kdo další hrál a efekty po?ád zapnuté
no díval jsem se na mix a myslím že ješt? n?kdo další hrál a efekty po?ád zapnuté
JJ BYL TO WENCEK vcera nam to rikal ze si prave taky myslel ze ty efekty jsou vyple a zapinaji se jenom otacenim toho kolecka :D ,melo by se to propriste napsat na ten mix :lol:
no jsem si to myslel že to byl wenia ale nebyl jsem n?jak schopný mu to ?íct :lol: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo:
therapist
29. 8. 2005, 15:00
JJ BYL TO WENCEK vcera nam to rikal ze si prave taky myslel ze ty efekty jsou vyple a zapinaji se jenom otacenim toho kolecka :D ,melo by se to propriste napsat na ten mix :lol:
LOL :hihi:
mrtvy.kenny
29. 8. 2005, 15:41
tak to jsem byl asi moc, pac jsem si nevsim niceho zvlastniho, ale ja byl spis vzadu a nebo uplne mimo areal, ale zrovna inpiral+wenia jsou dva, ktere jsem videl nejvic. a Was se vam nelibi?
No nevim jestli byl tak moc vprdeli ale ty hlasky nebo to snad ani nebyly hlasky nebo je to pouze muj dojem bylo to vubec anglicky pochybuju ze by tomu nejaky anglan rozumnel ... spis by si myslel ze do toho rapi cesky ? znelo mi to jako kdyby sam ani nevedel co mluvi a nektere veci sem nepochopil vubec . Treba sem si vzdycky myslel ze switch MC rika kdyz jede mix a najednou switch prehodi se fejdr a jede jenom jedna vec... Coz sem si nejak nevsiml ze by to tak bylo... Jestli se mylim tak me opravte...
shtAfla
29. 8. 2005, 19:30
tak spinner nakonec nezahral vubec špatn?... :D fatalerr chyb?li škoda no :cry: jinak fpoho mass kalba,t?ším se na p?íští....
jo kyanid fpoho ženuška 8)
Zdravim, jsem prisel rovnou z jobu a ani kapka alkoholu,ale ten MC,to byla hruza-vyjadril bych to tim, ze v hluku se vsechno ztrati,tak proc do toho nekecat blbosti. Souhlasim s Budou. Ale libilo se mi ze se to vubec zorganizovalo a bylo to za nic korun, coz ovsem prilakalo vseljake individua(bohuzel v CR dnb nema kulturu) a proto"to je jedno ze to nesedi nebo napitchu mixy,jedno ze Tekno,techno,dnb, hlavne ze drogy a skakani nahoru a dolu. :(
mrtvy.kenny
29. 8. 2005, 22:27
tak to nechapu, Was mele porad stejne uz leta.. bylo to u inspirala na ssd stagi, ju?
tak to nechapu, Was mele porad stejne uz leta.. bylo to u inspirala na ssd stagi, ju?
jj me se taky nelibi uz "leta"
:roll: tak mu priste budas treba sam napis rymy a drz mu ten papir pred nosem - - nbo spunty do usi? co takhle kdyby sis vzal discmana, poslouchal, co te bavi a predstavoval si, ze to tam zrovna hrajou?
me se zveda prkynko na mise, kdyz to tady ctu - - beru, kdyz se tady kazdy opira do nalitych blaznu, co spontanne popadnou mic a rvou REGGAE PARTY, ale shazovat nekoho, kdo se tomu ve volnem case venuje, premysli nad tim a pise si texty, to mi prijde jako solidni veprovina - -
kdy uz vejde do povedomi poznatek, ze na partiez chodime dobrovolne? kdyz nekomu nechutna pivo v hospode, muze zmenit lokal nebo chlastat doma lahvace - -
:roll: tak mu priste budas treba sam napis rymy a drz mu ten papir pred nosem - - nbo spunty do usi? co takhle kdyby sis vzal discmana, poslouchal, co te bavi a predstavoval si, ze to tam zrovna hrajou?
me se zveda prkynko na mise, kdyz to tady ctu - - beru, kdyz se tady kazdy opira do nalitych blaznu, co spontanne popadnou mic a rvou REGGAE PARTY, ale shazovat nekoho, kdo se tomu ve volnem case venuje, premysli nad tim a pise si texty, to mi prijde jako solidni veprovina - -
kdy uz vejde do povedomi poznatek, ze na partiez chodime dobrovolne? kdyz nekomu nechutna pivo v hospode, muze zmenit lokal nebo chlastat doma lahvace - -
Cekal sem ze tady nekdo neco takoveho napise ja tady nikoho neschazuju jen pisu ze se mi to nelibi a to snad muzu ne?
Nikde sem nepsal ze nebudu uz chodit na takove party jen sem wase slysel za posledni dobu celkem casto....
No nic nema tu cenu nic resit , neumim mazat kazdemu med kolem huby tak sorry jestli se to nekoho dotklo.... ALE FUCKA!!!!
P.S. Nekdy ho muzem poslechnout spolu a ja ti reknu co se mi nezda... :wink:
hmm... ja+me2eja sme dorazili kolem 22pm (nakonec), porad sme litali po stejdzich... moc sem nezaregistroval co se kde delo (tim myslim MCz) v tom shonu a navic bylo slyset vsechno vsude... MeGaMiX...
nejak me ty parties prestaly bavit nebo co, nebo to je mozna tim ze musim reSHiT zivotni SHiTuace... :roll:
therapist
31. 8. 2005, 12:59
MCs beze slov by meli polozit mikrofon.
:?: :?: :?: :?: :?: http://www.zulu.cz/reporty/showphoto.php?photo=reporty/_2005/20050827zonglfest/photos&pic=mr_grief17.jpg&popis=mr_grief17.jpg&idakce=4651&discussid=381
:?: :?: :?: :?: :?: http://www.zulu.cz/reporty/showphoto.php?photo=reporty/_2005/20050827zonglfest/photos&pic=mr_grief17.jpg&popis=mr_grief17.jpg&idakce=4651&discussid=381
nežer to...
therapist
31. 8. 2005, 13:45
nežer to...
LOL :lol:
Tady to ale zavani ferovou pri 8)
myslim ze ani jeden z vas tady nema pravo nekoho kritizovat, taky na kalbe nechodim a furt nebrblam jak me to strasne sere jak ti djs hrajou(a jakoze nekdy hrajou fakt napitchu-nekeri-nejmenuju radsi)
---TENHLE ODSTAVEC JE VENOVAN CLOVEKU KTERY SE SE DOUFAM SAM POZNA---
MCho Wase nema rad od jisteho okamziku a je to podle me nefer ze si na nem vyliva zlost timto zpusobem!!! je to podle a kdyz pouziju tak trochu debilni vyraz tak je to dost nesportovni!!!!!!!!!!!mame pro to pekne ceske slovo podpasovka...
kritika tohoto charakteru me mrzi a taky me stve ze tady musim psat tuhle slohovku pac jsi byl vzdycky muj kamarad ale to co tu pises se mi proste nezda, proc sakra kdyz se TI neco nelibi nejdes primo za tim clovekem a nereknes mu to do oci!!!!!!!!!!!!!!PROC?!!!!!!! ne nemusis odpovidat ja totiz vim proc to neudelas! protoze se bojis! daleko lepe se ti slape po existenci a drine(zni to afektovane toho jsem si vedoma-nechtela jsem jen porad opakovat slovo prace) cloveka kereho ani neznas kdyz sedis doma na prdeli pekne v teple u kompu, nemam pravdu?
kdyz se mi prece neco nelibi tak se to snazim vyresit...zajdu za panem XY a reknu mu narovinu- Pane XY jste podle me uplny debil a mam proto tyhle dukazy:bla bla bla...a spolecne si sedneme u piva a problem bud vyresime a nebo ne ale budu mit pocit ze jsem mela snahu...to je podle me feer(kdyz uz se to slovo tak rozsirilo tak ho tu pouziju pac se tu podle me hodi)tak by to udelal kazdy kdo ma aspon trochu rozumu a soudnosti!jenze ne ty sedis doma na prdeli a pises tady tyhle sr--ky lecis si tady sve komplexy tim ze verejne shazujes praci nekoho jineho a vis co je to co me nejvic zere? ten dotycny o kom je rec o tom ani NEVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co ty sam delas pro to aby se lidi na kalbe bavili?!!! CO???
---KONEC ODSTAVCE---
a to ze je z jine kru to snad jeste neni duvod ke kritice ne?...
nemyslim si ze by mcs z basstillbeatu byli horsi nez mcs z wkc!!! a proti tem tady nikdo nikdy nejde i kdyz jejich vykon treba nestal za nic...
no snad jsem proti sobe ted nepostvala moc lidi, to nebyl ucel, citila jsem povinnost tohle napsat....snad me pochopite proc....a jestli ne tak je to vas problem
feer je moje slovo :ohen:
ja ti ho neberu :wink:
to Buda_hej a taky nechapu logiku tveho vyroku ze nekdy tweetemu ukazes co se ti na danem MCm nelibi...to rekni rovnou tomu MCmu nee??? jenze to neni tvuj stajla jak sem pochopila, tobe nejde o to poradit(lepsi slovo me nenapadlo-nemam tolik casu na premysleni)MCmu ktery podava vykony jez neuspokojuji tve vybrane chute jak by se mohl zlepsit ale jen o tom poradne a beztrestne ho zdrbnout-znova opakuju nekoho kdo ani v nejmensim netusi ze tady vedes tyto reci takze ti nehrozi ani zadna konfrontace-to je super co buda?.....esli to tak neni tak jak to mam teda chapat?
MC´s jsou good...nekte?í víc - n?kte?í mín.... :lol:
dizetai
31. 8. 2005, 15:28
Buda ma jen zkreslenou predstavu o tom jak by mel obycejny kluk z CR co se rapenim nezivi a je to jen jeho zaliba za mikrofonem diktovat.Je to nejspis dano tim nepretrzitym poslouchanim setu s chlapiky jako jsou Skibba,Eksman...Kde to uz je uplne o necem jinem.
Was je vyborny mc
.......a Buda moc keca;O]
skibba je pi?us co nezav?e hubu :twisted:
DZI- ty tomu vzdycky nasadis korunu :bigup:
skibba je pi?us co nezav?e hubu :twisted: :bigup: RAJT
therapist
31. 8. 2005, 16:30
:cry:
jako sorry pavel ale nenasere t? když hraje n?jaká v?c a o ni ti ji celou prost?ká a slyšíš prd?
shtAfla
31. 8. 2005, 18:15
HUHUHUHAHAHA WHOOF!WHOOF!WHOOF!WHOOF! :janic:
no je to asi tak ze 100 lidi 100 chuti...me treba nevadi skibovo stekani, naopak me to napr na blazin ohromne bavilo, nazor spousty lidi byl ale zase opacny-jak rika repa-"stekani"ho stve...beru to...ale stve me ze nekteri lidi co prijdou na kalbu vydaji neskutecne mnozstvi energie na to ze davaji vehementne najevo jak OHROMNE je ten ci onen MC stve...me osobne naladu dost kazi kdyz jsem rozjeta na party a omylem si sednu vedle nekoho kdo ma potrebu nadavat jak ho sere ze ten MC nezavre hubu! tak kdyz vas to tak stve tak bezte domu a nekazte vecer lidem kerym se party libi takova jaka je!!! nebo si pred kazdou axi pozorne prectete line-up kde vzdy stoji psano jaky MC bude vystupovat a kdyz to zrovna neni vas oblibeny tak zustante radsi doma hej? diky...
mrtvy.kenny
31. 8. 2005, 19:39
kazdy stekajici chlap by si mel dat okamzite sprchu. MC neMC
ale prijde mi, ze to moc hrotite, budovi se neco nelibilo, rekl to, ja jsem to nechapal, poptal se na detaily, odpovedel, pak ho serval tweety, buda mu rekl, ze mu ukaze, co nema rad. nechapu, co vas tak nasralo. na foru, kde pred nedavnem del v podstate presny opak... :shock:
a nemyslim si, ze je dobra strategie po zkonceni zajit za mc/djem a rict mu, ze to stalo za hovno... pochopil bych, ze kdyz ma dj neco spatne se zvukem, tak ze capnu prvniho, koho znam a vim, ze s tim neco muze udelat a reknu mu, ze neco neni ok. pokud se mc nelibi, tak se nelibi a jestli se nelibi dlohodobe, tak s tim asi nikdo nic neudela.
a kdyz jsme u skatuli, tak mi vlastne doslo, kdo jsou basstillbeat mcs. protoze trojka was+rippa+mia patri imho fakt mezi to nejlepsi, co jsem kdy slysel..
jasne ze to hrotim, bo za prve uz jsem takova ze se proste nerozmyslim nez neco reknu/napisu kdyz jsem nasrana a taky protoze jsem s danym MCm ve svazku vic nez pratelskem a proste se mi fakt nelibi ze se o nem takhle mluvi, a neni to tim ze mam snahu hajit toho cloveka jen kvuli vyse zminenemu duvodu. je to proto ze vim kolik ho to stoji energie a jak ho to strasne bavi a pak by me ranila mrtvice kdyz si tu prectu jakym zpusobem ho tu nekeri splachli....tot vse...
to co jsem napsala o budovi bylo zrejme taky unahlene ale jak uz jsem napsala potrebovala jsem to ze sebe dostat, ptz furt lepsi se nasrat nez brecet coz by me cekalo pac mi to prislo fakt lito( a to nejsem zadna hysterka a ani ubrecena baba:)
nebudu tady psat ze je was nejl mc na svete, nehodlam ho tady nijak protlacovat protoze to on nepotrebuje a taky je to jeho boj ne muj......podle me skvely je a tecka a myslete si vseci co chcete :fucku:
Konec dohad? a prost?...prost? Kyanid je feer :lol: :lol: :lol:
ptaczek
31. 8. 2005, 22:00
to kamii: tak to se mi fakt libi že se dokažeš postavit za svoje kamarady :bigup:
to ptaczek: za nikoho se nestavim, ten clovek to totiz nepotrebuje...ale diky:)
btw-to co mas v podpise je teda fuy, normalne radsi necekuju forum abych na ten obrazek nekde nenarazila...jsem slaba povaha:)
to kamii: dobroš m?nim podpis lepši?
hovna pres masomlynek tady jako obvykle,este ze v lete nemam net :lol: slovickareni,jesitnost a more casu...btw vcera sme se v hospode bavili ze mcs by meli zacit stekat cesky pak by se teprva ukazalo kdo na tom jak je!!!pac ruku na srdce,polovina toho co na ceskych parties z mcs vyleze/zvlaste v rannich hodinach/se neda kvalifikovat ani jako ?engliš,taky sem si to pred hafo hafo letama zkusil treba ve stounu,mlel sem jednu hlasku dokola prokladal sem to necim neidentifikovatelnym,ale dobre sem to frazoval a melo to flow,200 lidi tam rvalo z rukama nahore,no problem...
mlel sem jednu hlasku dokola prokladal sem to necim neidentifikovatelnym,ale dobre sem to frazoval a melo to flow,200 lidi tam rvalo z rukama nahore,no problem...
:bigup: nemám co dodat
therapist
2. 9. 2005, 12:42
LOL :hihi:
Po 3 dnech sem na netu u kosy protoze mi doma net nejede-tak musim reagovat...
Vcera sem si to snad s wasem v marleym vyrikal a myslim ze vpoho , vsak nemeni na mojem nazoru.... 8)
¨
To kamca: ty tvoje veci sem fakt radeji necetl... :fucku:
To michal: :fucku:
To twt, s repinem: :fucku:
To mrtvy.kenny: :lol:
To d?dek: :smoker: smoker prave v akci
To all: :roll:
to buda: :nene:
:hihi:
¨za chvili odletame s japonskym spolecnikem kosinakou na nálet na pearl harbor... ROGER THAT...
tora tora tora!!! budiniko
ewitschka
2. 9. 2005, 18:01
¨za chvili odletame s japonskym spolecnikem kosinakou na nálet na pearl harbor... ROGER THAT...
a takhle verejne!!!!not fair!!!!skoda ze mi dosla stava v dysonu.... :? uz bych jela tez tak jak sem varovala uz vladu tak nedelejte co bych nedelala ja....a drazi kamikadze davejte pozor jak budete nastupovat do letadla ty zvykacky sou plne metamfetaminu :shock: :lol: carpe diem!!!!zavist.... :?: :oops: neeeeeeee :lol: :lol: :lol:
No tak ted kdyz sem mel cas sem si to precetl a nechapu jak to s tebe mohlo vubec vijit... dik teda...
sorry kamii ale was se nechyta na zadneho mc z ova alespon podle me to lep?i už nebude t?eba umí anglicky líp než ja ale jinak 100ji pjekne za hofno.... a ?esky umí každy bukel na party když je v lese n?co zahlasit... :x
a ?esky umí každy bukel na party když je v lese n?co zahlasit... :x
No tak s tim nesouhlasim...
wladimir
4. 9. 2005, 10:18
a takhle verejne!!!!not fair!!!!skoda ze mi dosla stava v dysonu.... :? uz bych jela tez tak jak sem varovala uz vladu tak nedelejte co bych nedelala ja....a drazi kamikadze davejte pozor jak budete nastupovat do letadla ty zvykacky sou plne metamfetaminu :shock: :lol: carpe diem!!!!zavist.... :?: :oops: neeeeeeee :lol: :lol: :lol:
No tak ted kdyz sem mel cas sem si to precetl a nechapu jak to s tebe mohlo vubec vijit... dik teda...
presne buda,odkud to z ni vylezlo? :lol:
jinak ke vsemu, o cem jste se tady hadali, mam bohuzel nebo bohudik stejny nazor jako buda, ale vim tohle: kdyz nekdo dela kalbu, je zcela na nem, koho si tam pozve a az posleze po reakci lidi na dane vystoupeni muze udelat nejakou zmenu pro priste...ale zase na druhou stranu tady parkrat padlo, ze cz dnb scena nema uroven a lidi ti kali na cokoli, takze se podle toho asi neda moc ridit, to vime vsichni...je to uzavreny kruh, takze asi stejne proti gustu zadny disputat, kazdemu se libi neco jineho
Razantne nesouhlasim s tim, ze cesky na kalbe dokaze blafat kazdy, ukaz mi jednoho, kdo ma cisty cesky flow
to ptaczek: diky je to mnohem lepsi:)....
Razantne nesouhlasim s tim, ze cesky na kalbe dokaze blafat kazdy, ukaz mi jednoho, kdo ma cisty cesky flow
no práv? že nigdo a tím jsem cht?l ?íct že mc by m?l "zpívat" aspo? z 98% v aj :twisted:
no práv? že nigdo a tím jsem cht?l ?íct že mc by m?l "zpívat" aspo? z 98% v aj :twisted:
tak mi rekni ktery cesky MC vydrzi davat duchaplne anglicke rymy a ne nejake poloanglicke žblepty ???
Proste podle me kdyz to ma ten clovek v sobe tak to musi vyburit cesky 10x luxusneji nez anglicky uz sem to od par lidi slysel skoda ze to delaji jenom kdyz sou zkaleni tak hazou rymy jeden za druhym ale vzdy jen pro ten uzavreny kruh pratel... Proste skoda
tak mi rekni ktery cesky MC vydrzi davat duchaplne anglicke rymy a ne nejake poloanglicke žblepty ???
Proste podle me kdyz to ma ten clovek v sobe tak to musi vyburit cesky 10x luxusneji nez anglicky uz sem to od par lidi slysel skoda ze to delaji jenom kdyz sou zkaleni tak hazou rymy jeden za druhym ale vzdy jen pro ten uzavreny kruh pratel... Proste skodaSkoda no :wink: Souhlasim ale plne s Budou. Cesky to musis vyburit minimalne 10x lip nez anglicky. Uplne punk tohleto. Vcera jsem to same vysvetloval Tomovi Crowovi na Kofee. Vzdyt je to logicke.
therapist
4. 9. 2005, 17:12
No a vazny adept na nadejnou emcee karieru v cestine je ten typek s plamenakem v podpisu. Talent by mel. Skoda ze nepokracoval po prvnich vystoupenich v Planetu.
No a vazny adept na nadejnou emcee karieru v cestine je ten typek s plamenakem v podpisu. Talent by mel. Skoda ze nepokracoval po prvnich vystoupenich v Planetu.LOL Pavle. Nic vic ti k tomu nemuzu rict.
ewitschka
4. 9. 2005, 22:50
presne buda,odkud to z ni vylezlo? :lol:
no ne ze bych netouzila po budove pozornosti ale myslim vlado ze to nepatrilo mi ale kamii je tak buda????ja to jen chtela objasnit nebo si myslim ze to bylo napsane z jisteho duvodu :?: no prestanu zas premyslet nahlas uz sem si dala facku :oops: ale ono je to stejnak fuk mame aspon vlastni vyvolene primo live a tady na foru :D to be continued.... :?: :lol: sorry :wink: ps buda je ten nejvetsi nejhodnejsi ktereho znam tak nanho nebud zla kamii :wink: :) howgh :oops: :lol:
:prdel:
par jich je -- kary, nu c, vesmes i jacob nebo was
jde o to, cemu rikas "duchaplny"
jinac teda piste rajmy (pardon - rymy), berte majky (pardon - mikrofony) a obohacujte parties (pardon - vecirky) dle sveho gusta, treba bude lip!!!
neznate nekdo nejakou komankovou? ze prej je scena v krizi - - :lol:
OK uznavam mate pravdu. nebudu už se tu hadat. ?esky mc co si dava ang. rymy jednoznacne pro me(moc jsem jich teda live neslyšel) TT.
ja myslim že mc by mel byt na každe kalbe,nechci nikoho shazovat, ale motivovat. vím že není lehké spolupracovat s dawem v aj když pulka nerozumí aj v?bec. podle me je tu malo dobrých mc? z d?vodu že anglicky srozumitelne mluvit je fakt maras um?t. a dost nazoru co jsem slyšel od lidí které neznám osobn? ,že pry mc by nemel byt na akci vubec :shock: to buda prave ja taky slysel mciing ?esky a dost vpoho v hlou?ku p?atel proto jsem tu napsal že ?esky umi každy bukel zkaleny.
vzhledem k tomu, že tweety je hoch skromný,
zmíním ho i já, pa? je na m? vždycky hodný ;)
pro optické a jiné vady,
nevidíš ty dobré ze své ?ady... :wink: sranda
hlavn? žádné sólí?ka, p?kn? p?l nap?l s djem a v?d?t, kdy p?estat...
a divíš se, že tu všichni melou anglicky, když stále vše okoukáváme? to beru jako fakt, ne jako n?co špatného - holt jsme v pár v?cech o n?kolik let pozadu...
mrtvy.kenny
4. 9. 2005, 23:59
OK uznavam mate pravdu. nebudu už se tu hadat. ?esky mc co si dava ang. rymy jednoznacne pro me(moc jsem jich teda live neslyšel) TT.
ja myslim že mc by mel byt na každe kalbe,nechci nikoho shazovat, ale motivovat. vím že není lehké spolupracovat s dawem v aj když pulka nerozumí aj v?bec. podle me je tu malo dobrých mc? z d?vodu že anglicky srozumitelne mluvit je fakt maras um?t. a dost nazoru co jsem slyšel od lidí které neznám osobn? ,že pry mc by nemel byt na akci vubec :shock: to buda prave ja taky slysel mciing ?esky a dost vpoho v hlou?ku p?atel proto jsem tu napsal že ?esky umi každy bukel zkaleny.
ja mam nazor, ze do nekterch desek mc proste nepatri. a je to tim, ze jsou postavene na vytvareni atmosfery. a pokud vam do pasaze, ze ktere by vam teoreticky sel mraz po zadech, zacne mc rvat "listen, listen", tak to je na facku. na druhou stranu jsou desky, u kterych mi mc chybi, pac jejich kolovratkovost a "nijakost" je bez mcka strasna. tam pak je mc kralem a muze na me klidne stekat a rvat co chce, pac to ten track obohati, ne zrusi. a pokud je akce postavena na dj, kteri hrajou desky prvniho typu a neni u toho mc, ktery vi, ze nekdy mlceti zlato, tak radsi aby tam zadny nebyl, nez abych byl zhnuseny, ze slysim neci blaboly a z desek nemam nic.
No a vazny adept na nadejnou emcee karieru v cestine je ten typek s plamenakem v podpisu. Talent by mel. Skoda ze nepokracoval po prvnich vystoupenich v Planetu.
viz wiessen v sobotu rano, ze pavel?
"dj theee-raaa-piiist......aua aua aua...dj the-ra-pist" :lol: :lol:
therapist
6. 9. 2005, 15:32
Jn, to je jeho trademark rým. :hihi:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.