View Full Version : 21-23.7.2005 DNB projekt 36
DNB Projekt 36 je t?ídenní festival na kterém budete moci shlédnout DNB djs kte?í už jsou stálicemi line-upu, ale také ty, kte?í pomalu, ale s jistotou vstupují do pov?domí dnb scény v Ostrav? a daleké okolí. Nebo shlédnout n?jaký ten FILM.Projekt bude za?ínat v Ostravsko-Porubském klubu CHLÍV kolem sedmé hodiny ve?erní. Nesmíme však opomenout ani
páte?ní noc na Benátkách která bude velmi zajímavá jak už je vid?t z
line-upu.
KLUB CHLív 21.7 (ostrava poruba) chlívárna ve ?tvrtek
19:00 Ostyn (OV)
20:00 Petit (cbs)
21:00 Intel ect (wkc)
22:00 Crow (OV)
23:00 Inliner (wkc)
24:00 Elvis (ext-dust)
01:00 Kulas (cbs)
02:00 Pepe (cbs)
Areál BENÁTKY 22.7 (ostrava - nová ves, pod hulváckým kopcem)
20:00 Pick fick (FM)
21:00 Uzi (ext-dust)
22:00 Buback (ext-dust)
23:00 Zhaq (btb)
24:00 C-Phone (2.3)
01:00 Ferda (ext-dust)
02:00 A.Tha.M (ext-dust)
A jako t?ešni?ku na dortu si necháváme program sobotní noci v klubu MARLEY. Ten se dozvíte dv?ma zp?soby a to návšt?vou jednoho z výše uvedených klub?, nebo z internetu ale to až v sobotu :) .
A ješt? otázka vstupnéh
budeme se drzet teorie "vstupné není nutné"
cryystal
21. 7. 2005, 7:27
A ješt? otázka vstupnéh
budeme se drzet teorie "vstupné není nutné"
:bigup:
:twisted: ja ja, a gulash, s 5a knedlama, ja!? ?!!
ja ja s peti knedlama a se zelim :cigo: :smoker:
a jako predkrm treba kolace - - :lol:
nebo nejakou chutnou buchtu?
buchtickou bych vubec nepohrdnul
treba nejaky houbovník
uz se tesim ze si zahraju za sve barvy .... :twisted:
pickfick
21. 7. 2005, 15:34
to zas bude prachu :twisted: a kou?e :smoker:
mozna to bude spis vyletni vec :twisted:
pickfick
21. 7. 2005, 15:40
a kam se leti???
se uvidi, ale letovy plan vypada slibne :D
pickfick
21. 7. 2005, 16:18
No na me zustaly prestartovni pripravy a samotny start tak doufam ze bude dobry vitr a pekne pocasi, bo ti chuligani na letove vezi me minule pekne vysplouchli a navedli na spatnou ranvej.... :lol:
ja si pamatuju ze si letel sam z vlastni vule a dokonce za hranice s ostatnimi letadly
mohlo by se tomu rikat vikend plny oliv a pizzy s zelatinovou oblohou 8)
pickfick
21. 7. 2005, 16:52
no te zelatiny tam bylo fakt moc malem sem tam nani uklouzl na splavu :))) lol
inliner
22. 7. 2005, 12:44
Ted budu zase za chuje...ale to "vstupne neni nutne" ma i druhou rovinu...a to je "platit djum neni nutne". A tohle uz si asi nedam... Tohle nejsou zadne namyslene kecy...ale ja ty desky vazne neseru!
Tak tak, s inlim pln? souhlasím......Taky to takle d?lám naposled....Bázzi si to p?edstawuje jak Hurvínek válku :o
cryystal
22. 7. 2005, 13:18
se uvidi, ale letovy plan vypada slibne :D
:twisted: : to asi zvednu kotvy ........
inliner : ale ja ty desky vazne neseru
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
si myslis ze ja jsem si to takhle vymyslel
se podivej kolik lidi prijde na placenou kalbu do klubu v lete
zamyslise nad tim co jsi napsal
a zkus znova odpovedet
inliner
22. 7. 2005, 13:50
No ja se nad tim zamyslel docela dost. A vychazi mi to, ze kdyby jsme tam nehrali...kdo by tam byl? Maji trzbu jen diky nam! A ja nemyslim placenou kalbu...ale aspon blbe kilo na baru! Pokud po tobe nekdo chce nejakou sluzbu...nebo pujceni neceho...delas to zadara??? Jasne...proc si nezajit jen tak zahrat pro par kamaradu...??? Ale nesmi z toho byt pravidlo! Obcas tvuj pristup nedavam... A myslim ze nejsem sam...
spatne bylo ze i na neplacenou dvojkalbu bylo dohromady asi 10 lidi...
ma smysl takove "akce" ? pak je to v Ove zbytecne prehlceno tuctovymi kalbami...ktere ve vysledku vypadaji vzdy stejne....
20 lidi, spatny zvuk...a djove tam hraji zadarmo....
mi prave prislo ze tam bylo na benatky nezvykle hodne lidi...ale to bylo mozna tim ze jsem vsechno videla dvakrat...
mrtvy.kenny
24. 7. 2005, 18:31
si myslim tez. naposledy jsem tam byl na messaroshi s nakym tim rakusakem a bylo o dost min lidi pokud pamatuju. ale dovedu si predstavit, ze ve ctvrtek to bylo asi mizerne
me to prislo jako dobra party na ostravske pomery...jedine co me fakt stvalo ze me chtel o5 BEET porad beet :arrow: a to presto,ze jsem mu zcela nezistne koupila pivo :pivo: repa nezlobim se na tebe ale prece jen my zeny jsme zvykle na nezne zachazeni :janic:
no jako sorry ale jsem to op?t nezvládl a nakonec ješt? hádka s braníkem kterou jsem opravdu neunesl ale braník m?l pravdu a error se stal na mé stran? jsem si jaksi ve své opilosti neuv?domil že onu desku jsem nechal doma a tímto se všem zú?astn?ným omlouvám
chci se zeptat kde a jestli vubec byla ta treti axe v sobotu :?:
m?la být v marley ale nevím jestli n?co prob?hlo
no ja tam prave sel a kde nic tu nic a typek u baru me poslal do fabru...ze se to asi presunulo tam...ale tam byl futurebreakz takze nic...snad se dozvim co bylo..
jelikoz se konal prave onen futurebreakz tak misto DNB mela byt peomitacka (ne)komercnich film. Lidi vsak na treti den (a neni se cemu divit,kdo by to vydrzel) neprislo moc a tak se promitani zrusilo. timto se vsem co se dostavili omlouvame a snad pristi rok se vas dostavi vic a promitani bude.
mrtvy.kenny
24. 7. 2005, 23:59
no jako sorry ale jsem to op?t nezvládl a nakonec ješt? hádka s braníkem kterou jsem opravdu neunesl ale braník m?l pravdu a error se stal na mé stran? jsem si jaksi ve své opilosti neuv?domil že onu desku jsem nechal doma a tímto se všem zú?astn?ným omlouvám
joj, tak to jsem prosvih. zni jako docela zabavna situace :lol:
therapist
25. 7. 2005, 7:12
jelikoz se konal prave onen futurebreakz tak misto DNB mela byt peomitacka (ne)komercnich film. Lidi vsak na treti den (a neni se cemu divit,kdo by to vydrzel) neprislo moc a tak se promitani zrusilo. timto se vsem co se dostavili omlouvame a snad pristi rok se vas dostavi vic a promitani bude.
:lol: LOL
já ti dám prošvihl :twisted: :D
skoda ze se promitani zrusilo, sem se tesil... co ze az za rok?? ??? :cry:
me osobne se vic libila (zvuk/dj/desky) kalbicka na benatkach, i kdyz sem tam pobyl jen 3hodky... :)
repator napsal:
Ale fajna scenka ako z filmu
naprany napranemu neco vysvetluje a kazdy mel tu svoji pravdu
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.