View Full Version : !!! APHRODITE v Olomouci 10.9.05 - Positive Vibes 4
http://www.futurebeat.cz/upload/1122928814.jpg
therapist
4. 8. 2005, 8:13
Jsem nev?d?l že buch?a hraje... :hihi:
Jsem nev?d?l že buch?a hraje... :hihi:
:lol: :lol:
Jsem nev?d?l že buch?a hraje... :hihi: :hihi: To se povedlo. Dj Baloon.
cryystal
5. 8. 2005, 15:18
:arrow: :arrow: a již klasicky AFTER V METRU !!!! :twisted:
info coming soon...
Sem se asi zajedu kouknout...Slysel jsem ze aphrodite vzdy dobre bavil publikum... :D :D
Sem se asi zajedu kouknout...Slysel jsem ze aphrodite vzdy dobre bavil publikum... :D :D
ROYanek
10. 8. 2005, 12:48
Doufam ze tomu bude tak jedu se taky kkouknout no i zabesnit ;-)
ale obcas me sere svymi komercnimi paprdarnami :evil:
jestli by to nebyla nakonec skoda penez....
ale na Calcuttu nenecham dopustit :wink:
Skoda penez to urcite nebude. Na tuto akci se tesim skoro jako na sklizen :lol:.
No já se rozhodn? t?šim. Ob?as si ?íkám, že djs jako Aphrodite si n?jakou komer?árnu dovolit m?žou, když to nep?ehán?jí, protože už v podstat? sami komer?ní jsou.
Taky se t?ším na všechny v pohod? lidi?ky, který tam potkám. Seeu :o
cryystal
17. 8. 2005, 19:10
:cigo: eh... a gdo z vás by se tam šel kouknout gdyby vám tam ten komer?ní Aphrodite nezaškrábal :?: ?o :?:
já stejn? dolezu ....bo sem zv?davá co je to za chuje.....live :club:
njn tak si to tam hezky uzij :wink:
cryystal
18. 8. 2005, 21:49
nj nebuj :arrow: :smoker: + :deska: prej to bude d?sn? pozitivní... :twisted:
inliner
19. 8. 2005, 17:17
Nemuzu si pomoct...ale i kdyz jsem tam chtel...vzhledem k tomu kdo to porada si to fakt necham ujit. Nekdo by trochu potreboval zastrihnout ego
cryystal
19. 8. 2005, 18:08
...
mrtvy.kenny
19. 8. 2005, 20:07
omezeny pocet vsupenek? :shock: jakoze 1500 a vic ani tuk, ja?
Nemuzu si pomoct...ale i kdyz jsem tam chtel...vzhledem k tomu kdo to porada si to fakt necham ujit. Nekdo by trochu potreboval zastrihnout ego
:lol:
Nemyslím si, že by kluci m?li n?jaký vzr?stající ego. Znám je už pár let a jsem rád, že se kolem Positive V. m?žu nachomítat, zahrát si, zakalit. V?bec je dob?e, že v Olomouci jsou lidi, kte?í se po?ádání akcí cht?jí v?novat, protože je to baví a nehodlají na tom rejžovat. Teda to byl zas vzkaz mimo mísu, který mi pohne žlu?í. :evil:
je videt, kubo, zes nebyl minuly patek v ucku, pac udalosti tam prozite zase hnuly nasi zluci - - inlineruv prispevek je jednoznacne uvnitr misy, ktera je naplnena ******* .
vis, ze proti tobe nic nemam a jsem rovnez rad, ze se v olomouci neco deje, ale zakladni pravidla bontonu by se mely dodrzovat zasluhy nezasluhy :!: :!: :!:
ty jo tady se ?eší,ale asi vím o co jde,ale podle m? je to jedno....
M? spíš jen zajímá koho si budeme moci v budoucnu do Olomouce pozvat na akci,protože v OL se zatím jen vyst?ídala jména,která zaru?í velmi dobrou návšt?vnost jako Ed Rush,TechItch,Grooverider,protože jsou to jedny z nejprova?en?jších jmen na sv?tové dnb scén? bez rozdílu co a jak hrají prost? jsou známí a o Aphroditovy nebudu mluvit,protože akce kde hrál v ?R mluví za sebe-narváno..
Takže kdo nám zbývá,abychom p?ekonaly hranici tísíc lidí??Na podzim na to nesta?il ani TechItch s Dylanem a Grooverider s Freshem taky ne..Možná Roni Size by n?koho víc p?ilákal,ale to je pro Olomoucké po?adatele myslím spíš hezkej sen :wink:
Jako Olomou?tí po?adatelé jsme si dali latku hodn? vysoko..t?i zahrani?ní jména na akci..je to krása,ale díky nevzd?lanosti ?eských dnb pa?i?? spíš házíme perle sviním tím nechci nikoho urazit,ale je to tak..peace..
V listopadu bude další RedBox v S-klubu,tak se zjistí,jestli p?ijde dost lidí nebo málo,ale jen jeden zahrani?ní host+?eský kvalitní support a cena vstupného na míst? dosáhne maximáln? 200k?.. :wink: :wink:
ano ano, ondra ma pravdu - - a mi nezbyva nez prozradit horkou novinku - - na redboxu zahraje MARK OH :twisted: :twisted: :twisted:
:lol:
mrtvy.kenny
23. 8. 2005, 20:29
MARK BOH!
inliner
25. 8. 2005, 18:35
a co Plavka???
shtAfla
29. 8. 2005, 20:41
ur?it? jedu.... envelopa psycho bludište :lol:+ svetla rlz,ale myslim že víc lidí jak ne Edu nep?ijde..
Co se stalo v ú?ku bohužel nevím. Já vím, že kluci nejsou ideální a trochu jim chybí takt a obratnost jednání v klubové scén?. Stál jsem poslední rok ap?l mimo olomoucké d?ní a te? bych se cht?l trošku v?novat tomu, ?emu budu rozum?t. V??ím tomu, že d?ní v Olomouci bude lepší a lepší i z hlediska chování promotér? :)
taky se inlinerovi omlouvám. To je to, když ?lov?k neví info kolem a d?lá záv?ry
taky se inlinerovi omlouvám. To je to, když ?lov?k neví info kolem a d?lá záv?ry
Neni za co... Nekdo to proste dost posral...ale ty si to nebyl. Kluci by potrebovali ostravskou skolu. 8)
Neni za co... Nekdo to proste dost posral...ale ty si to nebyl. Kluci by potrebovali ostravskou skolu. 8)
Ostravskou školu??Ta by jim rozhodn? neuškodila,ale od toho co jsem slyšel,tak musím souhlasit s Inlinerem :D
----line-up-----
20:00-21:00 Mer-G
21:00-22:00 Baloon
22:00-23:30 Basstien + MC Jacob
23:30-1:00 Paolo Mercy
1:00-3:00 Aphrodite
3:00-4:30 Shede
4:30-6:00 Rich + MC Jacob
:lol: :lol: :lol:
to mi pripomina to Sko, jaxme tam hrali, vzpominas, ondro?
oni si pozvou jako support kvalitni prazaky, nicmene pred headlinerem hraje lokal :? :?: :roll: treba zase zacne rock'n'rollem - -
Já s line up taky nesouhlasím, myslel jsem, pražáci budou hrát p?ed a po, ale tohle mne trošku p?ekvapilo. Sám bych, kdybych m?l hrát v tomto ?ase, odmítl. No nevím, nechci kluky shazovat, protože já sám nejsem na tom s hraním extra dob?e, hraji p?eci jenom krátce, ale ... :roll:
to si mYslel asi kazdy, ale to me jenom utvrzuje v tom, co jsem tusil - -
nezbyva nez prozradit horkou novinku - - na redboxu zahraje MARK OH
Ty voe jako tenhle marek? http://www.musicmatic.de/O/OhMark_1a.jpg
To beru i za 500,-
HAPPY HARDCORE IS NOT DEAD
Happy hardcore never dies .... :twisted:
:oops: ja jen zertovala, ivanku - -
cryystal
6. 9. 2005, 16:50
nezbyva nez prozradit horkou novinku - - na redboxu zahraje MARK OH
Ty voe jako tenhle marek? http://www.musicmatic.de/O/OhMark_1a.jpg
To beru i za 500,-
HAPPY HARDCORE IS NOT DEAD
:D oh ...booh
ale jinak se t?ším na sqelou pa?bu, bude tam spousta známých a myslím, že o to jde p?edevším.
ale jinak se t?ším na sqelou pa?bu, bude tam spousta známých a myslím, že o to jde p?edevším.
:bigup: :club:
cryystal
9. 9. 2005, 16:43
bleuiá :( sem se t?šila z že si kone?n? poslechnu Aphrodite...a p?u...sister m? vypekla si koupila lístky d?ív, svi?ka a já hlídám fenu...tak si to tam d?cka užite 8) pa pa
Tak už je to za námi. Já osobn? jsem si dob?e zahrál a zapa?il, jako i všichni mí známí. Už se t?ším na další akci?ky s podobnou atmosférou nejenom v Olomouci!
Drsna akce, strejda Aphrodite me udelal radost 8)
cryystal
19. 9. 2005, 21:14
tak jsem tam nakonec stejn? bola :wink: ...a strejda to stejn? krapet flákal....akorát konec by dobry....nejvíc m? znechutily jisté informace ohledn? systemu lajnapu
YTP ... :? muže mi negdo rozumn? vysv?tlit pro? hrál paolo mercy p?ed Aphroditem ??
jinak lopa byla nacpaná k prasknutí...sem se chvílama ani nepokoušela dostat na plac bo bych se nemusela dostat jen tak zp?t.... vlhko a horko upln? šílene, plné predražene bary...pod?l když si koupím minicolu v plechu za 25 a má na sobe napsany jen 9,90 že jim to není trapný :oops: ble... škoda že zvuk byl celkom o ni?em... kua :/ celkom m? p?ekvapil shede... zajimavy set :wink:
a Mer-G byl samoz?ejm? nechun? positivní :D takže ho sem už ani slyšet nepot?ebovala.... ohrádka na dje je prost? super flek ze kterého se dá užasn? usmívat na celou enveloupu a vysílat vibrace :D :wink:
tak jsem tam nakonec stejn? bola :wink: ...a strejda to stejn? krapet flákal....akorát konec by dobry....nejvíc m? znechutily jisté informace ohledn? systemu lajnapu
YTP ... :? muže mi negdo rozumn? vysv?tlit pro? hrál paolo mercy p?ed Aphroditem ??
jinak lopa byla nacpaná k prasknutí...
jojo, na zvuk si st?žovalo víc lidí, já osobn? nevím, bo jsem to celou dobu prostál v ohrádce a vysílal positivní vibrace :lol: . Osobn?, když jsem hrál m? hrozn? pot?šilo, že už lidi za?ali brzy pa?it a v deset už jich tam byla slušná ?ádka, to se prost? nešlo netvá?it, že je ?lov?ku fajn. M? osobn? lineup taky p?ekvapil, myslel jsem, žep?ed Aph.budou hrát pražáci. že hrál PM samo vím a zájemc?m vysv?tlím a já bo mojí jedinou prací bylo rozvezení pár plakátu a flyeru jsem kluk?m do ni?eho nemluvil. Uvidíme, cht?l bych k dalším PV p?idat svou trošku do mlýna. K cenám se nemá cenu vyjad?ovat, bary ?ídí majitel Envelopy a tam se toho moc nevymaslí, škoda.
Vsechno tam bylo kurewsky predrazeny a nejvic me sralo ze az do pulnoci nemohl nikdo ven, respektive mohl, ale uz ho nepustili zpatky :lol:
Vsechno tam bylo kurewsky predrazeny a nejvic me sralo ze az do pulnoci nemohl nikdo ven, respektive mohl, ale uz ho nepustili zpatky :lol:
Jo, to je Envelopa, ale to poušt?ní se snad vy?eší páskama, uvidíme.
To Mer-G: A jak si zacal hrat, tak nas tam vsechny nalakal Galik, aby sme ti udelali radost :lol:. A byl to takovej peknej zacatek. Btw uz se tesim na Positive Vibes 5 8)
To Mer-G: A jak si zacal hrat, tak nas tam vsechny nalakal Galik, aby sme ti udelali radost :lol:. A byl to takovej peknej zacatek. Btw uz se tesim na Positive Vibes 5 8)
Vím, vím :lol: To samý ješt? nezávisle na n?m ud?lal jinej m?j kámoš, tak jsem tam m?l kotel fanoušk?, což m? ohrom? pot?šilo a za celý ve?er se tak vy?vávali dv? jména: Aphrodite a Mer-G :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.