PDA

View Full Version : 03/09/2005 SHIPYARD BOOROO VI / LODENICE - KARVINA

pierdus
21. 8. 2005, 18:23
SHIPYARD BOOROO VI
http://btb.wz.cz/booroo_6-big.jpg

sobota
03.09.2005
areál lodi?ek (park božky nebožky)
karviná - fryštát
vstupné není nutné
start: 14:00
konec: ano

lookingbass /for.zulu.cz/ ostrava
dj piri + m1 live bass - atmosfericky dnb obohacený hrou na basovou kytaru

tannhauser /olomouc/
psychadelic ambient

djs:
advanced samurais (hydeki b2b pierdus) /basstillbeat.tk/ dnb neurofunk
djedalebeda /djeda.com/ breakbeat
hydeki /basstillbeat.tk/ trip-hop
kamion /drumatix.cz/ intelligent dnb
knaypa /basstillbeat.tk/ dnb knayp-up
rippa /basstillbeat.tk/ dnb jump-up
zhaq /basstillbeat.tk/ dnb darkside

mcs:
rippa & was /basstillbeat.tk/

tradi?ní btb zewlafternoon s muzikou nap?í? elektronickými žánry, sportovním vyžitím a projekcí vype?ených filme?k?.
komediáln?-hororový film evil dead 2 jehož autorem je sam riami (rychlejší než smrt, spiderman 1-3) je oficiáln? považovaný za jeden z nejhust?jších horor? sv?tové kinematografie a o nic mí? významný je pak i kontroverzní snímek strach a hnus v las vegas ?lena slavných monty python? režiséra terryho gilliama (12 opic, brazil, monty python a svatý grál), který ve své surrealistické drogové oddyssee vypráví p?íb?h jednoho noviná?e a jeho právníka, kte?í v dob? kv?tinové revoluce podnikají výlet do las vegas. krom? t?hle film? prob?hne i projekce zásahu t?žkood?nc? lorda paroubka na letošním czechteku.

cinemaroom:
czechtek 2005
evil dead 2 /info/
strach a hnus v las vegas /info/

2kw sound
btb dekorace
lodi?ky
fotbálek
pinec
nohejc
------------------------
ultimativní pohoda ;)

tweety
21. 8. 2005, 22:30
:bigup: layzee afternoon, to je moje - - btw. hej vy pane z plakatu, odkud ja vas tak znam??? :lol:

dareen
25. 8. 2005, 0:31
advanced samurais (hydeki b2b pierdus) /basstillbeat.tk/ dnb neurofunk
konecne dobry souziti :lol: :shock: :lol:

infekkta
30. 8. 2005, 19:53
fakt to bude dobreeee :D

infekkta
30. 8. 2005, 20:02
ne grate/zahrajete negdo nejaky 2step mix???

mrtvy.kenny
4. 9. 2005, 1:45
z meho pohledu rozporuplna akce... kazdy den neni posviceni a nikdo z organizatoru za to v podstate nemohl. nechtene zmeny lineupu vedly k jakesi houpacce rychta>nuda>rychta>nuda>rychta + konflikt s barmankou... priste bude lip :wink: skoda, ze jsem nevychytal filmovou zasivarnu driv, bych to hodnotil jinak

kamii
4. 9. 2005, 10:31
to kenny: tos o hodne prisel, sem myslela ze to vis ze se tam promita.no jakoze kino bylo super!!! evil dead II. fakt doporucuju:))))))))))))))))))

mrtvy.kenny
4. 9. 2005, 11:48
no jako vedel jsem, ze se tam nekde promita, ale nejsem ten, co na kalbach leze do vrat od garaze, aby se kouknul, co tam je..

pierdus
4. 9. 2005, 12:03
kny: mas pravdu, lineup byl od zacatku nastaveny tak, aby to jaksi gradovalo ...bohuzel jsme zacli asi s hodinovym zkluzem (asi od 15:00) ...pak jsme se dozvedeli ze jak kamion tak efka hrat nedorazi ...takze se to v konecnem dusledku promichalo tak, ze z toho byla ta houpacka jak si rikal ...ale od pulnoci uz to bylo ok, surove neuro a techstep jizda;)

konflikty s barmankou - tohle jsme na shipyardu jeste nezazili ...nebudu to rozpitvavat, ale nekteri jsou fakt nebezpecni lide... :/

celkove bych hodnotil booroo z nasi strany spolecne s pocasim jako jedno z nejlepsich ...ale bohuzel jen do te doby, nez se tam porvali:( ...timto se to razem stalo to nejhorsi:( ...jsem zvedavy, jak se rozjedou nase pravidelne klubovky v karvine, nebude to free, takze doufam, ze to ty lidi trosku profiltruje a prijdou co si chcou zatancit

pierdus
4. 9. 2005, 12:12
kny: oj tak s tou promitackou je to skoda, jsem netusil, ze nevis kde to je, a proto mi prislo zbytecne ti to rikat ... sorac :/

ja na promitacce zel bohu taky nebyl, zezacatku nebyl cas, pote presla chut...:/

a priste? prave, kdo vi jestli nejake priste bude... lodicky meni majitele a shipyard ma asi svou zlatou eru rychle za sebou...

ptaczek
6. 9. 2005, 19:20
http://btb.wz.cz/booroo_6-big.jpg
nahoda nebo to vypada jako paroubek :?