View Full Version : !!!SSD 24.9.05 Fabric Ostrava!!!
KONTROL (renegade hardware, uk)
IM CYBER (shadowbox.cz/pha)
SAYKO (2.3/b?eclav)
FLU (2.3/ova)
ELVIS (extdust/ova)
A.THA.M (extdust,messarosh/ova)
+guets FERDA (extdust)
14KW Quatro sound,xxKW lighst .....
Entry:200CZK
Kontrol je kruty maser..... :bigup:
ale kdyby nehral na SSD, asi bych mel strach zda za 200kc prijdou lidi...kazdopadne dobry napad...
..všude kolem se ší?í fámy, že m?l dorazit Džony Bé...ale co už;)
jsem zv?dav. Let the beat KONTROL ur body :bigup:
ja tez slysel že johny B. ptam se Elvise a on že pry Kontrol,jsem myslel že si dela srandu a ani Kontrola neznam,jsem musel vypadat jako pekny uj :lol: každopádn? to bude bude pro m? premiéra RH, jsem pln o?ekávaní,jako vydavaj celkem fklidu palky(RH63 shadows :twisted: ) hmm zá?í je dob?e nabité :club: doufam že se do?kam vano?niho darku jak atha ?ikal :deska: :smoker: :deska:
mrtvy.kenny
5. 9. 2005, 19:48
http://www.gruwelijk.com/sets/010405_cab2bko.mp3
calyx b2b kontrol
http://www.gruwelijk.com/sets/010405_cab2bko.mp3
calyx b2b kontrola tracklist nemáš prosím t??
mrtvy.kenny
5. 9. 2005, 19:56
nj. taky to mohlo jit hned. priste se polepsim :oops:
#Calyx B2B Kontrol#
01. OB1 - Nothing But Time
02. Black Sun Empire & Noisia - Hideous / ?
03. Calyx & TeeBee - Cyclone
04. Konflict - Beckoning
05. Ed Rush, Optical & Fierce - Cutslo (rewound) {14mins}
06. Break - Don’t Rush It
07. ?
08. Noisia & The Upbeats - Sacrifice
09. Calyx & Kontrol - Guerilla Warfare
10. Calyx & TeeBee - Follow The Leader (Vocal Mix)
11. Photek - Ni-Ten-Ichi-Ryu (TeeBee Remix)
12. Calyx - Illusions
13. Counterstrike - Kill Switch
14. Echo - Out Of Time (Calyx Remix)
15. Miracle - Can’t Hold Back
16. Calyx - Are You Ready (Hive + Gridlok Remix)
17. Chase & Status - Duppy Man
18. Dillinja - Silver Blade
mrtvy.kenny
5. 9. 2005, 20:00
a relativne aktualni
http://gruwelijk.com/~oxymoron/kontrol@therapy17-8-05.mp3
Kontrol Live @ Therapy 17-08-2005
**MP3 starts here**
5) Calyx - Follow The Leader VIP
6) BSE & Noisia - Hideous
7) Optiv & Rymetyme - Manifest
8 ) Gridlok & Rymetyme - Dont Hold Back
9) Noisia - Meedoen
10) Unknown Error - Hellraiser
11) Lemon D - This Is LA (Hochi & Infiltrata Remix)
12) Dillinja - Deep Deadly Subs Remix
13) Blame - Phycotropic
14) Break - Dont Rush It
15) Hochi & Infiltrata - Baphomet
16) Noisia - Concussion
17) Up & Vicious Circle - Hellrazor
18 ) Spor - Dreadnought
19) Calyx & Kontrol - Drums Take Control - Thunderous 001
20) Tech Itch - Critical Switch (Hochi & Infiltrata Remix)
21) Corrupt Souls - Wounds 'N' Plaster
22) Kontrol - The Animal - Renegade Hardware EP
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Y-e-t-t-i
5. 9. 2005, 21:23
tak ten setík Kontrol Live @ Therapy 17-08-2005 už nefi?í :( . . .
nebo se n?kde stal šrub :?
therapist
5. 9. 2005, 21:33
tak ten setík Kontrol Live @ Therapy 17-08-2005 už nefi?í :( . . .
nebo se n?kde stal šrub :?
Mi to jede. Asi chyba na drát?.
Y-e-t-t-i
5. 9. 2005, 23:16
už to fi?í :)
mrtvy.kenny
6. 9. 2005, 7:37
http://www.dvoikatroika.cz/files/SSD_kontrol_FG_BIG.jpg
takze i s junkettem
se tesim na junketta jak sfing.....co zahraje....hlavne at se neozere zase driv nez pujde hrat :D
hehe drunkett strikes back :twisted:
dzunkets bek...?o´vil bí...??
zahraje ...tvrd?... :lol:
Kontrol je féér! a ten set s Calyxem je jeden z nejelpších live setu co sem slyšel.. jo a máte boží ty plakáty!! nadhera! 8)
máte boží ty plakáty!! nadhera! 8)
by mr. sub.d.visionz :wink:
cryystal
9. 9. 2005, 18:04
máte boží ty plakáty!! nadhera! 8)
by mr. sub.d.visionz :wink:
mr. sub.d.visionz :arrow: :bigup: ale taky už si zajel n?jakou svou manýru :( .....je si to dost podobný a? už web 2.3 nebo fly SSD....jinak samože respect profi práce :wink:
Aj ja jaj usz neco mam Sparta Praha x Baník Ostrava.Szkoda :lol:
cryystal
10. 9. 2005, 11:21
Aj ja jaj usz neco mam Sparta Praha x Baník Ostrava.Szkoda :lol:
:lol: SLIM SLAM PI?O !! :twisted:
prijde mi to moc penez za malo muziky :?
Asi tak. V?bec nevím jestli tam jít. Kontrol není takové jméno, které by mn? táhlo :? A myslím, že nejsem sám...
Y-e-t-t-i
11. 9. 2005, 21:50
stahnul jsem si ty setíky :arrow: a jak hraje sam, tak nic moc,spíš nic....
:?
Asi tak. V?bec nevím jestli tam jít. Kontrol není takové jméno, které by mn? táhlo :? A myslím, že nejsem sám...Stegidy ma pravdu. Dam na neho. Stve me ale ze jsem tak snadno ovlivnitelny. :lol:
:roll: nebudu se radši k t?m p?ísp?vk?m vyjad?ovat
mrtvy.kenny
12. 9. 2005, 7:41
:arrow: :prdel:
Myslím,že Kontrol je dost v klidu jak dj,tak i producent.....
Každý p?ece nem?že hrát,tak dob?e jak Andy C.... :roll: :roll:
:roll: nebudu se radši k t?m p?ísp?vk?m vyjad?ovatA co je jako na tom Repiku? Proste jak David tak i ja jsme napsali ze nas takove jmeno/cena do Fabricu moc netahne. Nic vic nic min.
:roll: nebudu se radši k t?m p?ísp?vk?m vyjad?ovatA co je jako na tom Repiku? Proste jak David tak i ja jsme napsali ze nas takove jmeno/cena do Fabricu moc netahne. Nic vic nic min.a cht?l bys to za 50 snad víš kolik jsou náklady na podobné akce a 200 za anglány je dneska b?žná cena si myslím
jinak když už nechceš na kontrola tak m?žes podpo?it tweetyho který by tam snad m?l být
mrtvy.kenny
12. 9. 2005, 10:33
taky jde kapku o lokalni scenu. cim min lidi bude ochotno dat 200 za slim slam, tim vetsi pravdepodobnost je, ze tady nakonec zamrznem na akcich typu chliv, kterych bude plna prdel a nikdo nepujde do niceho vetsiho, pac se to absolutne nezaplati.
therapist
12. 9. 2005, 10:33
Neblaznete. Kazdy ma sve oblibence. Kontrol neni dj se jmenem na vysluni, ale respekt si zaslouzi, stejne jako kazdy dnb dj ktery neco dokazal.
mrtvy.kenny
12. 9. 2005, 10:55
ja jen chtel rict, ze argument "nejdu, nebude me to bavit, protoze me nebavi tenhle styl " beru. argumentace "200 vstupne je moc na nakeho kontrola z uk" je proste spatne :(
(predpokl. ze je 200 nb 200 a neco malo, neprectu to..)
ja jen chtel rict, ze argument "nejdu, nebude me to bavit, protoze me nebavi tenhle styl " beru. argumentace "200 vstupne je moc na nakeho kontrola z uk" je proste spatne :(
(predpokl. ze je 200 nb 200 a neco malo, neprectu to..)
musím jen a jen s tebou souhlasit....
myslim,že by tu m?ly být fora Jumpup a TechStep a potom každý bude ve svém,ale stejnak by to skon?ilo prud?ním... :wink: :wink: :roll:
Jaj. Ctete poradne ptz me to silene vytaci. Rekl jsem ze nas!(Stegidy, Kosa) takove jmeno/cena do Fabricu moc netahne. Nerikam ze to tak ma kazdy. Nekdo je ochotny dat za Kontrola a vubec zbytek dju 2kaca nekdo ne. Vim ze jsou na anglana vysoke naklady a jsem rad ze se v ove vubec neco deje. Tecka. Jinak nijak neodsuzuju techstep. Vyrustal jsem na nem a nic proti nemu nemam.
no trocha ucty vuci RH soundu, ktery nas vsecky bez vyjimky formoval, je v tomto pripade vice nez na miste :x
mam takovy napad - zrusme DJum jmena a pridelme jim misto toho cisla - - bude se pak proste chodit jenom za muzikou a bude-li se nekdo libit, bude castovan lichotkami typu "ty jsi ale cislo!"
myslim, ze uz jen proto, ze akce nese jmeno SSD a je to ve fabricu, tak tam pride lidi dost...proto radsi nepudu, abych se vyhnul potencionalni moznosti, ze mne dovnitr ani nepusit :P :D
mrtvy.kenny
12. 9. 2005, 15:04
Jaj. Ctete poradne ptz me to silene vytaci. Rekl jsem ze nas!(Stegidy, Kosa) takove jmeno/cena do Fabricu moc netahne. Nerikam ze to tak ma kazdy. Nekdo je ochotny dat za Kontrola a vubec zbytek dju 2kaca nekdo ne. Vim ze jsou na anglana vysoke naklady a jsem rad ze se v ove vubec neco deje. Tecka. Jinak nijak neodsuzuju techstep. Vyrustal jsem na nem a nic proti nemu nemam.
jasne, vsak nikdo nema moralni povinnost jit na slim slam. jenom me vzycky nastve ta argumentace vstupnym. pomer jmeno/cena je totiz informace uplne o nicem a pripomina mi to jako bys vlezl do budky, vhodil dvoukilo, otevrelo by se okenko, hodku a pul by na tebe hral naky kontrol, pak by se okenko zaklaplo a ty bys sel domu. :?
serte na me. ja se tesim ze vsech ssd, co si tak vybavuju, mozna nejvic..
Castrol
13. 9. 2005, 17:42
hele jak tady psal filu jak je velka moznost ze se clovek nedostane na ssd chceme dofrcet z brna tag bych nerad abysme skoncili venku pred fabricem ????
to se zatím stalo jen na váno?ním ssd že se n?kdo nedostal(taky se mi stalo) :D
mrtvy.kenny
13. 9. 2005, 21:09
stalo se to za historii 2x, vzdycky na vanocnim, z toho jednou slo asi jenom o pul hodku, kdy se nepoustelo a bylo to nekdy pred pulnoci, pokud dobre pamatuju. podruhe byl problem, ze vrchni patro se rekonstruovalo a bylo zavrene = mensi kapacita, taky slo o to pockat. pochybuju, ze s to bude opakovat. mozna zas o nekdy vanocich
no o p?l hodiny asi nešlo jsem tam stál p?es hodinu a nepustili m? na váno?ním ssd je problém že tam chodí i lidí co dnb v?bec neposlouchají a pak je to tam p?epln?né a nepouští se dovnit?
mrtvy.kenny
13. 9. 2005, 21:30
no o p?l hodiny asi nešlo jsem tam stál p?es hodinu a nepustili m? na váno?ním ssd je problém že tam chodí i lidí co dnb v?bec neposlouchají a pak je to tam p?epln?né a nepouští se dovnit?
pul hodiny nekdy rok pred vector burnem.. nebo mi to tak zevnitr prislo...
jsem se nedostal na ty n?mce nebo rakušaky te? nevím co to bylo za jocheny a fakt jsem tam stál hodinu a 1/4 a ani ?uk :(každopádn? na váno?ní už rad?ji chodím kolem 7 :D
mrtvy.kenny
13. 9. 2005, 21:35
jsem se nedostal na ty n?mce nebo rakušaky te? nevím co to bylo za jocheny a fakt jsem tam stál hodinu a 1/4 a ani ?uk :(každopádn? na váno?ní už rad?ji chodím kolem 7 :D
ach tak, tak to jsem byl asi http://pages.videotron.com/bluefire/Images/santana.gif
Castrol
14. 9. 2005, 13:45
tož okay tak už sa t?ším na správnou ostravskou rychtu :twisted: see you soon
jasne, vsak nikdo nema moralni povinnost jit na slim slam. jenom me vzycky nastve ta argumentace vstupnym. pomer jmeno/cena je totiz informace uplne o nicem a pripomina mi to jako bys vlezl do budky, vhodil dvoukilo, otevrelo by se okenko, hodku a pul by na tebe hral naky kontrol, pak by se okenko zaklaplo a ty bys sel domu. :?
serte na me. ja se tesim ze vsech ssd, co si tak vybavuju, mozna nejvic..
Je to party kterou porada 23 a ext dust. podle toho si zvou hosty. je to jejich byznis. my bysme se asi taky nikoho neptali koho si zvat na nase kalby. big up a respect za to ze tady vubec jeste neco delaji, kdyz kazdy vime jak to obvykle dopada. mrzi me ale ze tady neexistuje vetsi sire nabidky- myslim, ze je to skoda. takovy future prophecies by ssd a fabricu jakbysmet moc sluseli... ale nechci nikomu do niceho kecat- jen se vyjadruji- peace.
pot?eboval bych v?d?t line up doufám že tu nahlédne n?kdo povolaný
pochybuj o tom...tady chodi samy zevlak a ten kdo nema co delat :lol:
pochybuj o tom...tady chodi samy zevlak a ten kdo nema co delat :lol:práv? ses prozradil zevláku co nemá co d?lat :D
pochybuj o tom...tady chodi samy zevlak a ten kdo nema co delat :lol:práv? ses prozradil zevláku co nemá co d?lat :D
:lol:
Kubatko
20. 9. 2005, 22:15
Kontrol Rula!
Everybody MOOOOOVE To Fabric!!!
shtAfla
21. 9. 2005, 16:05
na flyeru je psáno 10KW jen???
xxcomixx
21. 9. 2005, 16:14
10kw ve Fabricu se ti zda malo jo ?
si divny !!!
mrtvy.kenny
21. 9. 2005, 16:23
:shock: treba u future prophecies & spol ve frydku bylo podle infa 12kW a to je sal jako prase, ale klidne si vem naslouchatko :lol:
:cry: asi dalsi axe ktera mi czasove nevyjde... v nedeli na svatbu... :o
se ženíš jo,to je dojeb,bych se taky vysral na všechno :lol:
mrtvy.kenny
23. 9. 2005, 16:08
:cry: asi dalsi axe ktera mi czasove nevyjde... v nedeli na svatbu... :o
co delas? svatba :arrow: nejlepsi after
shtAfla
23. 9. 2005, 17:02
jo no málo, o n?co víc než mám doma :lol: sem myslel že základní sound ve fabru na ssd je 14kulohnat...
mrtvy.kenny
25. 9. 2005, 13:05
jo no málo, o n?co víc než mám doma :lol: sem myslel že základní sound ve fabru na ssd je 14kulohnat...
bydlis v bunkru? :lol: piva chodila po stole...
http://kny.wz.cz/hidden/PA260009.avi
Takco fabrikanti,jak bylo,povídejte,p?ehán?jte:))
Castrol
25. 9. 2005, 16:30
toz muj prvni ssd a bylo to velmi vydarene jen me pekne boli za krkem ... a teda ve srovnani s fledou vam zavidim ten zvuk ten byl pekelnej :twisted:
mrtvy.kenny
25. 9. 2005, 16:57
fetky
http://drumandbass.cz/?page=new&id_new=994
a imho nejmin lidi, co jsem kdy na slimu videl :?
:? ke dojmy?? ??? fotoz :arrow: malo lidi ale elvis rulezz :lol: ky mc?? ???
shtAfla
26. 9. 2005, 12:29
No takže lidí bylo akorát aby se dalo v klidu zapa?it. Elvis rula asi nejlepší set co jsem od n?j slyšel. im cyber chci te :lol: dobry hukot. takže asi tak :D kua a? je už ten vjano?ny. nebylo by spatne to udelat tam kde kdysi byly tajmahaly, myslim že pul sta navic na vstupnem nikoho nezabije, stejne bude každý ve va?e :twisted:
No takže lidí bylo akorát aby se dalo v klidu zapa?it. Elvis rula asi nejlepší set co jsem od n?j slyšel. im cyber chci te :lol: dobry hukot. takže asi tak :D kua a? je už ten vjano?ny. nebylo by spatne to udelat tam kde kdysi byly tajmahaly, myslim že pul sta navic na vstupnem nikoho nezabije, stejne bude každý ve va?e :twisted:
zadny Tajmahal se nikdy nezaplatil, proto to take skoncilo, takze jak je videt pul sta navic nebyl ochoten nikdo dat.....
mrtvy.kenny
26. 9. 2005, 12:51
cyberova prakvapila. jsem cekal nake ukolebavky a nakonec misto mezi kontrolem a elvisem vyplneno velmi dustojne. akorat fluovi s junkettem se to zvrhlo ve vanocni besidku ke konci.. :lol:
shtAfla
26. 9. 2005, 17:36
no ja se v promotion moc nevyznam,ale na vanocni chodi tak tacek lidi,kdyby se to nejak rozpo?italo a byl tam killa z pendulum....... :twisted: no kdyžtak se zas sejdem v saun?,teda ve fabru head to head,chi chi
ale je problem v tom ze o vanocich chce byt 99 % tech slavnych djs doma s rodinou.....jen v Ove jsou lidi co se chteji ihned po stedrem veceru predvest v novych hadrech :lol:
shtAfla
27. 9. 2005, 10:04
:lol: :bigup: snad dostanu štrample..
predvest v novych hadrech :lol:
:bigup: jako kazdy rok :lol: :lol: :lol:
shtAfla
27. 9. 2005, 12:35
http://kny.wz.cz/hidden/PA260009.avi :hihi: šlaple videjko kenny :lol:
jen v Ove jsou lidi co se chteji ihned po stedrem veceru predvest v novych hadrech :lol:
ja sem si uz nadelil nove buty, tak asi vyrazim po dlouhe dobe na nakou party :twisted:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.