PDA

View Full Version : RED BOX 2 - A.M.C - Olomouc - 16.11.2005

Shade
9. 9. 2005, 9:53
http://rbp.ment25.net/redbox/2.jpg

GAMET (Outbreak,Cell recordings /USA)
http://i4.photobucket.com/albums/y126/brickbronski/gametPUNK7.jpg

FATALERR ( elvis + c-phone / extdust,dvoikatroika/CZ )

REVERB ( dvoikatroika/CZ )

MARIHAI ( drumandbass.cz, la plastaz/CZ )

SHADE ( basstards/CZ )

ADVANCED SAMURAIS ( basstillbeat/CZ )

ZHAQ ( basstillbeat/CZ )

INLINER ( wkc/CZ )

WENTOLINE ( interface/CZ )

MCs TWEETY TWIZTA // MIA // PLASTIC

Filu
9. 9. 2005, 12:07
skoda, ze ten den je v praze nicky b*market s ray keithem...:cry: :D

therapist
9. 9. 2005, 13:11
:bigup: strý?ek Pompo

mrtvy.kenny
9. 9. 2005, 14:54
kazdopadne dobry lajnap! sami oblibeni. a toho typka neznam, proklepnu si ho pres vikend...

Kosa
9. 9. 2005, 15:05
Jn. Gamet nejvetsi ksiltovkar. Jinak skoda ze je ten NickyB a RayK. Nerikam ze pojedu ale popravde i kdyby ne tak na red box 2 nedorazim. Nechci se nikoho dotknout ale tohle obsazeni me moc nenadchlo. :? Btw: Marihai? Advanced Samurais? Poradte neznam. Nechci pak byt za blazna a spatne hodnotit.

Shade
9. 9. 2005, 15:15
http://i4.photobucket.com/albums/y126/brickbronski/gametwirecity.jpg

Kosa
9. 9. 2005, 15:18
http://i4.photobucket.com/albums/y126/brickbronski/gametwirecity.jpgFotky ma pekne pacholek :wink: .

Shade
9. 9. 2005, 15:22
Kosa :- To jo teda :D :D ,ale mix taky není špatný http://www.almostfamousla.com/audio/Gamet's%20Future%20Presentation%20192.mp3 :twisted: :twisted: :twisted:

Kosa
9. 9. 2005, 15:24
Kosa :- To jo teda :D :D ,ale mix taky není špatný http://www.almostfamousla.com/audio/Gamet's%20Future%20Presentation%20192.mp3 :twisted: :twisted: :twisted:Poslechnu a zhodnotim. Treba zmenim nazor :wink: .

repa
9. 9. 2005, 15:27
kosa neználek :roll:

Kosa
9. 9. 2005, 15:34
kosa neználek :roll:Na tohle jmeno jsem v zivote nenarazil. Omlouvam se. Kdyz tady vsak nekdo asi pred 4mi dny (Myslim ze to byl Twt) hodil odkazy na par desek zkusil jsem je poslechnout ale myslim ze jsem celou tu dobu co jsem ho neznal o nic neprichazel. LOL. Neberte me vazne. Je jen a jen vas stejne tak jako Hzrd muj. LOL

Shade
9. 9. 2005, 15:56
Každý máme n?jaké mezery a neznáme všechny producenty..O akci RedBox je už všem jasné,že tato v?tší klubovka se ponese v trochu tvrdším stylu DnB,ale pro? sázet jen na zvu?ná jména m? se to zdá když se podívám na dnešní akce trošku zbyte?né.Gamet je nový talent Outbreak recordings,ale jeho styl je o dost tvrdší,ale myslím,že takový nový objev dovede ud?lat lepší atmosféru než n?jaké prova?ené jméno,které si stoupne za gramce odehraje své dv? hodiny a odpochoduje na hotel a spousta lidí potom na internetu kritizuje,že to stálo za prd atd,atd,atd..a taková kritika je vid?t dost ?asto :wink:
D?láme akci pro lidi a to se ukáže i na cen? vstupného,které na míst? nedosáhne ani dv?st? korun..Co se týká zvuku,sv?tel,videoprojekce,dekorací bude op?t dob?e postaráno jako na první akci:-)
http://www.drumandbass.cz/inc/_fotka.php?bigPic=photos/050520redbox/32_big.jpg&bigPicW=600&bigPicH=398

mrtvy.kenny
9. 9. 2005, 15:57
Jn. Gamet nejvetsi ksiltovkar. Jinak skoda ze je ten NickyB a RayK. Neriam ze pojedu ale popravde i kdyby ne tak na red box 2 nedorazim. Nechci se nikoho dotknout ale tohle obsazeni me moc nenadchlo. :?Btw: Marihai? Advanced Samurais? Poradte neznam. Nechci pak byt za blazna a spatne hodnotit.

marihai
http://www.dogsonacid.com/showthread.php?threadid=263690&mode=audio
http://drumandbass.cz/index.php?page=new&id_new=666

advanced samurais jsou pierdus vs hydeki
http://drumandbass.cz/index.php?page=new&id_new=886

repa
9. 9. 2005, 16:09
kosa nešlo jen o gameta ale i o marihai a kluky z btb

mrtvy.kenny
9. 9. 2005, 17:34
Kosa :- To jo teda :D :D ,ale mix taky není špatný http://www.almostfamousla.com/audio/Gamet's%20Future%20Presentation%20192.mp3 :twisted: :twisted: :twisted:

hmm.. docela prekvapko. no, zacatek prenecham plamenakovitym a naseru se k baru

cryystal
9. 9. 2005, 18:24
..Co se týká zvuku,sv?tel,videoprojekce,dekorací bude op?t dob?e postaráno jako na první akci:-)
http://www.drumandbass.cz/inc/_fotka.php?bigPic=photos/050520redbox/32_big.jpg&bigPicW=600&bigPicH=398

voe Shade si sehnal sponzora :bigup: hmm...
:D ehem, co decos, repete ? teda jestli jsou strále n?gde atrchivovaný nebo je libo nový model :hihi:

cryystal
9. 9. 2005, 18:26
....ale polystyren never more :prdel:

Femfing
9. 9. 2005, 23:46
Gamet dnes zve?ejnil sv?j nový set. viz. na http://forum.breakbeat.co.uk/tm.asp?m=1377702

Jamauba
10. 9. 2005, 11:27
Na Red Box s nejv?tší pravd?podobností dorazím... minimáln? dobrá kalba!! Podle m? je lepší než monstrózní Get Punked...souhlasím se Shadem ;) p.s. teším se na Fatal Err!!!

Kosa
11. 9. 2005, 13:39
kosa nešlo jen o gameta ale i o marihai a kluky z btb :arrow: 8) :lol:

Calyx - perfektni vyber tracku, vlastni produkce super
Noisia - v klidu mixy a zaruka toho ze zahrajou svoje nejcerstvejsi silenosti mi staci proto abych hlasoval vsema deseti
Dylan & Technical Itch - nikdo nehraje tak nekompromisne jako oni, na jare v olomouci mi nalili novou krev do zil.. repete !
Hive - boss americkeho west coastu, super produkce.. verim ze i jako dj by nemusel byt spatny.
Raiden - technomaser
Corrupt souls - mistri syntetickych pohadek ... nazivo z doslechu paradni takze na co cekat ?
Evol Intent - dalsi typci pro ktery je dulezita hlavne napaditost a fantazie
Calibre - V mensim klubu s dostatecnou zasobou hasise by myslim byl super zazitek
klidne bych si znovu poslechl Concord Dawn, Teebeeho, Kemala ( !! ) a urcite jsem na spoustu dalsich zapomel

Tak uz mi je jasne kdo je Marihai.

Shade
11. 9. 2005, 20:01
No jako je jasné,že to nebude akce,kde se budou hrát celou noc Jump upy :wink: :wink: ,ale dnb stylov? to bude docela rozmanité a tomu nasv?d?uje i lineup,takže si p?ijde více lidí nachut tomu co má každý rád....
Což t?eba na moc hezké akci Positive Vibes 4 (maximální respekt pro YTP) se Jumpupem za?alo a taky Jumpupem skon?ilo a to už jsem z toho byl ráno docela nasraný poslouchat jedno a to samé.. :? :? :?

shede
11. 9. 2005, 20:12
:-)

Kosa
11. 9. 2005, 20:22
Vsak vpohode kuciii. Nemyslel jsem to zle. Nejsem omezeny. Poslechnu cokoliv at se jedna o techno, housy, dnb (techstep, jump up,..), breakbeaty, disco. Proste na co je nalada. Ja jen ze mi hold ti klauni prirostli k srdci. To je cele.

mrtvy.kenny
11. 9. 2005, 20:22
No jako je jasné,že to nebude akce,kde se budou hrát celou noc Jump upy :wink: :wink: ,ale dnb stylov? to bude docela rozmanité a tomu nasv?d?uje i lineup,takže si p?ijde více lidí nachut tomu co má každý rád....
Což t?eba na moc hezké akci Positive Vibes 4 (maximální respekt pro YTP) se Jumpupem za?alo a taky Jumpupem skon?ilo a to už jsem z toho byl ráno docela nasraný poslouchat jedno a to samé.. :? :? :?

prave proto jsem rikal ze lineup super. je tam obsazeno snad uplne vsechno :)

Shade
11. 9. 2005, 20:24
Vsak vpohode kuciii. Nemyslel jsem to zle. Nejsem omezeny. Poslechnu cokoliv at se jedna o techno, housy, dnb (techstep, jump up,..), breakbeaty, disco. Proste na co je nalada. Ja jen ze mi holt ti klauni prirostli k srdci. To je cele.

Já vím ty klaune,že rád ská?eš :D ..však nikdo si nemyslí,že to myslíš špatn?,ale hold každý máme rád jiné kafé :wink: :wink:

Kosa
11. 9. 2005, 20:29
Vsak vpohode kuciii. Nemyslel jsem to zle. Nejsem omezeny. Poslechnu cokoliv at se jedna o techno, housy, dnb (techstep, jump up,..), breakbeaty, disco. Proste na co je nalada. Ja jen ze mi holt ti klauni prirostli k srdci. To je cele.

Já vím ty klaune,že rád ská?eš :D ..však nikdo si nemyslí,že to myslíš špatn?,ale hold každý máme rád jiné kafé :wink: :wink:Tak tak. Dekuju za odezvu. Uz jsem myslel ze me tu chcete sezrat. LOL

Shade
11. 9. 2005, 20:29

prave proto jsem rikal ze lineup super. je tam obsazeno snad uplne vsechno :)

Myslím,že by to takhle mohlo vypadat na v?tšin? dnb akcí u nás :wink:

mrtvy.kenny
12. 9. 2005, 18:22
jinak trosku lepsi priblizeni marihaie: http://shadowbox.cz/clanek.php?clanek=3574

Marihai
13. 9. 2005, 22:50
kosa nešlo jen o gameta ale i o marihai a kluky z btb :arrow: 8) :lol:

Calyx - perfektni vyber tracku, vlastni produkce super
Noisia - v klidu mixy a zaruka toho ze zahrajou svoje nejcerstvejsi silenosti mi staci proto abych hlasoval vsema deseti
Dylan & Technical Itch - nikdo nehraje tak nekompromisne jako oni, na jare v olomouci mi nalili novou krev do zil.. repete !
Hive - boss americkeho west coastu, super produkce.. verim ze i jako dj by nemusel byt spatny.
Raiden - technomaser
Corrupt souls - mistri syntetickych pohadek ... nazivo z doslechu paradni takze na co cekat ?
Evol Intent - dalsi typci pro ktery je dulezita hlavne napaditost a fantazie
Calibre - V mensim klubu s dostatecnou zasobou hasise by myslim byl super zazitek
klidne bych si znovu poslechl Concord Dawn, Teebeeho, Kemala ( !! ) a urcite jsem na spoustu dalsich zapomel

Tak uz mi je jasne kdo je Marihai.

Kdo ? :)

Kosa
14. 9. 2005, 2:12
Marcel z goga. :wink: :lol:

Filu
14. 9. 2005, 17:08

Já vím ty klaune,že rád ská?eš :D ..však nikdo si nemyslí,že to myslíš špatn?,ale hold každý máme rád jiné kafé :wink: :wink:Tak tak. Dekuju za odezvu. Uz jsem myslel ze me tu chcete sezrat. LOL

co by se na tobe dalo junior sezrat? telo vychrtle neustalym prisunem jakekoliv šou :lol: :lol:

Kosa
14. 9. 2005, 18:11

co by se na tobe dalo junior sezrat? telo vychrtle neustalym prisunem jakekoliv šou :lol: :lol: :nene: Nene.

cryystal
15. 9. 2005, 18:52

neprospals to ?ist? náhodou.. :wink:

Mer-G
16. 9. 2005, 15:50

neprospals to ?ist? náhodou.. :wink:
Taky si myslím, já osobn? za?al Jump upy a hitovkami, protože to je jediné co lidi na za?átku rozjede a jelikož lidi chodili už od osmi, myslím, že se party docela brzy slušn? rozjela, ale rozhodn? se takhle nehrálo celý ve?er.
PS: Kdybych m?l hrát styl, který mám nejrad?ji, tak by tam na m? asi všichni hled?li jak vyoraný telata :roll:

mrtvy.kenny
16. 9. 2005, 15:52
a to je co? breakcoredechovka?

Mer-G
16. 9. 2005, 15:53
Jo a line-up se mi taky líbí, jsem v o?ekávání zajímavé akce, akorát m? štve, že poslední dobou, i když mluvíme o dobré akci, tak v?tšinou se lidi rozhodnou nep?ijít. Jsou už moc rozmlsaní :cry:

psyek
16. 9. 2005, 16:12
KUA GDE JA UŽ TOHO TYPA VI?EL? :D No jasn?,Samer goes underground :twisted:
http://i4.photobucket.com/albums/y126/brickbronski/gametPUNK7.jpg http://www.samerissa.com/foto_download/18/337_full.jpg

Castrol
16. 9. 2005, 16:26
no nevím na té fotce vpravo to vypada spis jak ten ze superstar sammer hnissa

xxcomixx
16. 9. 2005, 16:29
vsak to je samer :roll:

Mer-G
16. 9. 2005, 17:51
No jo, n?jaká podoba tam bude :lol: By mu mohl d?lat MCho :P

Pospa
18. 9. 2005, 15:37
Zase drsna akce, sem zvedavej jak se Gamet ukaze, ale urcite to bude stat za to :). Btw az nekdo bude mit plakat, tak ho sem plz hodte.

EDIT: Ta akce bude ve stredu?

mrtvy.kenny
18. 9. 2005, 15:55
EDIT: Ta akce bude ve stredu?

ctvrtek je statni svatekk

Shade
22. 9. 2005, 22:28
p?idán leták :wink: :wink:

mrtvy.kenny
22. 9. 2005, 22:44
pekny, mozna skoda tech kostek..

Pepe
22. 9. 2005, 22:53
f poho flyer :bigup: o téhle akci za?ínám ?ím dál tím více uvažovat :hihi:

tweety
23. 9. 2005, 21:29
pekny, mozna skoda tech kostek..

souhlas!

Mer-G
16. 10. 2005, 0:58
vypadá to, že je zad?láno na p?knou akci?ku

cryystal
6. 11. 2005, 14:21
s.o.s: ...máte n?gdo ?íslo na shadea, pls??? já už ho totiž zas nemám :cry: thx,thx

hrk
6. 11. 2005, 14:54
SZ 8)

Mer-G
9. 11. 2005, 16:47
s.o.s: ...máte n?gdo ?íslo na shadea, pls??? já už ho totiž zas nemám :cry: thx,thx
On má te? nový, taky ho nemám, zkusím ho do zít?ka zjistit

Shade
9. 11. 2005, 20:34
Mám nové ?íslo i staré,takže m? zastihnete na obou dvou ?íslech,telefony mám furt zapnuté..teda když nemám vybité baterie :D :D

tweety
10. 11. 2005, 13:37
ted jeste abys je bral a vsechno funguje, jak ma :mrgreen:

filbert
10. 11. 2005, 15:39
Online Proxy Checker, proxy checker, proxies checker, check proxies list, online checking proxy, check free proxies, check free proxylist, proxi checker, proxy checking, proxies list cheker, socks proxy checker, check socks proxies, socks 5 proxy checker, socks 4 proxy checker, HTTP proxy checker, socks proxy check, online check socks proxies, check list of proxies: http://www.socksproxylist.com

mrtvy.kenny
14. 11. 2005, 15:37
19:30 – 20:30 Wentoline /interface/
20:30 – 21:30 Shade /basstards/
21:30 – 22:30 Marihai /drumandbass.cz/
22:30 – 00:30 Fatelerr (Elvis + C.Phone) /ext-dust, dvoika troika/
00:30 – 02:30 BRYAN GAMET/Outbreak,Cell recordings/US
02:30 – 04:00 Advanced Samurais (Hydeki+ Pierdus) /bass:till:beat/
04:00 – 05:00 Reverb /dvoika troika/
05:00 – 06:00 Zhaq /bass:till:beat/
06:00 – 07:00 Inliner /wkc.cz/

Mc Mia /bass:till:beat/
Mc Tweety Twizta /wkc.cz/ Mc Plastic + guest

inliner
14. 11. 2005, 16:05
do prdele...tak to vidim ze asi pojedu az tim vlakem co jede po pulnoci...

Kosa
14. 11. 2005, 17:27
Muzes jet rannim. Jezdil jsem s nim obcas do skoly :wink: :lol:

Shade
14. 11. 2005, 20:46
Lidi?ky pozor drobná,ale velice zajímavá zm?na v Lineupu...Je nám líto,ale Gamet nep?iletí,takže p?ijede do Olomouce ješt? lepší náhrada a to ILL SKILLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

19:30 – 20:30 Wentoline /interface/
20:30 – 21:30 Shade /basstards/
21:30 – 22:30 Marihai /drumandbass.cz/
22:30 – 00:30 Fatelerr (Elvis + C.Phone) /ext-dust, dvoika troika/
00:30 – 02:30 ILL SKILLZ / METALHEADZ /
02:30 – 04:00 Advanced Samurais (Hydeki+ Pierdus) /bass:till:beat/
04:00 – 05:00 Reverb /dvoika troika/
05:00 – 06:00 Zhaq /bass:till:beat/
06:00 – 07:00 Inliner /wkc.cz/

Mc Mia /bass:till:beat/
Mc Tweety Twizta /wkc.cz/ Mc Plastic + guest

lkD
14. 11. 2005, 21:00
Lidi?ky pozor drobná,ale velice zajímavá zm?na v Lineupu...Je nám líto,ale Gamet nep?iletí,takže p?ijede do Olomouce ješt? lepší náhrada a to ILL SKILLZ!!!!!!!!!!

uff..kdo z Ill.skillz?

Marihai
14. 11. 2005, 21:36
Lidi?ky pozor drobná,ale velice zajímavá zm?na v Lineupu...Je nám líto,ale Gamet nep?iletí,takže p?ijede do Olomouce ješt? lepší náhrada a to ILL SKILLZ!!!!!!!!!!

uff..kdo z Ill.skillz?

Raw.full .. hlavní to dj Ill Skillz

buda
14. 11. 2005, 22:58

uff..kdo z Ill.skillz?

Slysel sem je letos oba ve wiesnu zacatek jejich setu asi 20 minut a celkem to drtili rozhodne lepsi byzniss nez gamet...

hrk
15. 11. 2005, 8:19

uff..kdo z Ill.skillz?

-jediný to Dj Ill Skillz 8)

kyanid
15. 11. 2005, 8:36
neni hlavni dj illskillz D.Kay ? ja myslim ze jo....

Stegi
15. 11. 2005, 8:43
neni hlavni dj illskillz D.Kay ? ja myslim ze jo....Jojo, je to tak... D.Kay a Raw.Full = Ill Skillz

Tetsuo
15. 11. 2005, 8:52
je pravda že ILLskiLLZ = d.kay + rawfull.....

ale hlavní dj tohodle projektu je opravdu rawfull... d.kay uz moc nehraje ma problemy z ušima už kej ten rok a tak všude jezdí rawfull....

tot vše 8)

kyanid
15. 11. 2005, 9:02
kazdopadne za Gameta nahrada vice nez dobra....
Mozna jeste lepsi nez Gamet....

Tetsuo
15. 11. 2005, 9:48
ano ano .. to každopádn?... rawfull je super dj!!!! thumbs up!! :twisted:

Marihai
15. 11. 2005, 11:48
je pravda že ILLskiLLZ = d.kay + rawfull.....

ale hlavní dj tohodle projektu je opravdu rawfull... d.kay uz moc nehraje ma problemy z ušima už kej ten rok a tak všude jezdí rawfull....

tot vše 8)

ten kluk ma pravdu ! 8)

Kosa
15. 11. 2005, 19:49
No ze bych se zitra hecl. Mam to prece jenom pres ulici :wink:

Mer-G
16. 11. 2005, 14:41
Jen p?kn? p?ij? :wink:

THomiCa
16. 11. 2005, 16:11
Mohl by tady nekdo dat mapu kde je AMC? nebo aspon napsat jak se tam dostanu autem...thx

Kosa
16. 11. 2005, 16:20
Zeptej se na vysokoskolske koleje u Envelopy (Get Punked akce). Budou vsichni vedet. Pak uz to najdes. Nebude problem. Ver mi. Olomouc je male mesto.

THomiCa
16. 11. 2005, 16:22
dikes :wink:
jo nechtel by jet nekdo autem? mame 2 mista volna, takze kdo by chtel tak at se mi ozve na tel 603359547

repa
16. 11. 2005, 16:29
dikes :wink:
jo nechtel by jet nekdo autem? mame 2 mista volna, takze kdo by chtel tak at se mi ozve na tel 603359547platíte mi vstup a útratu? :lol: :lol: :lol:

THomiCa
16. 11. 2005, 17:28
to bohuzel ne, to by sis musel zaplatit sam, kilo neni zas tak moc... :wink: [/quote]

THomiCa
17. 11. 2005, 9:18
sqela axe... hláška ve?era :arrow: Elvis, C-Phone, Tweety pi?o :!: :twisted:

C.UX
17. 11. 2005, 14:37
sqela axe... hláška ve?era :arrow: Elvis, C-Phone, Tweety pi?o :!: :twisted:
To jo s tou hláškou ve?era souhlasím :lol: Dobrá akce, docela m? p?ekvapilo kolik lidí p?išlo. Ur?o nelituju ú?asti.

buda
17. 11. 2005, 15:41
No rawfullac nezehral nic moc cekal sem vice... Ale dedci fatalersti ukazali ze sou porad drsni :lol: Dobra akce moc chlastu....

ROYanek
17. 11. 2005, 16:05
v klidecku akce libila se mi jen MCs se zblaznili az moc prehnane.Supy a brutalni prechody byly zastineny neustalym opakovanim ohrane hlasky nerikam ze to prvnich 5 minut neslo ele pak mohl prijd od MC i nejaky jiny napad.... mc mam rad ale prece jen to chce nejakou kvalitu :wink:

Shade
17. 11. 2005, 18:07
No myslim,že akce byla dost v klidku :wink: :twisted:

Marihai
17. 11. 2005, 23:10
No rawfullac nezehral nic moc cekal sem vice... Ale dedci fatalersti ukazali ze sou porad drsni :lol: Dobra akce moc chlastu....

jj stim bych souhlasil :)

nake fotoz ?? :shock:

Pospa
17. 11. 2005, 23:47
Akce byla mooooc dobra, uz se tesim na trojku :wink:. Hodne me prekvapil Inliner, jak si to daval na konci. Na neho sem si zaparil snad nejlip z celi akce. Jinak 3 MC's byli v poho, akorat Plastic nic moc, umi ten clovek vubec anglicky? Je hezky ze rika Everybody smoking marihuana, ale kdyz furt opakoval you and me, me and you, tak sem jenom doufal ze zas nastoupi Tweety a ukaze mu jak se to dela :D. Ale rozhodne si myslim ze si vsichni zaslouzi pochvalu :wink:.

mrtvy.kenny
18. 11. 2005, 8:35
mcs byli v poho, mozna trochu moc, ale zas to nebyla cista ostuda. akorat vvolavani rewindu v offbeatu pred najezdem, je proste spatne..

a mcky by meli usmernovat djs, je to hlavne jejich vystoupeni..

therapist
18. 11. 2005, 9:09
vvolavani rewindu v offbeatu pred najezdem, je proste spatne...

:!:

ROYanek
18. 11. 2005, 11:02
Jak jsem psal DJs hrali proste skvele vychutnaval jsem si desky jako blazen..... fakt Fatalerri zahrali po dlouhe dobe takove serie moc se mi libili, tweety si to s nema daval je to kanec..... No Plastic to je hruza nevim jestli prozil nakal no skalal s kacama kdeloli v serii i kdyz to tam nepaslo....... jinak super atmosfera no na stredu nadherna akce..... uz se tesim na dnesniho Sparkfunka :party:

cryystal
18. 11. 2005, 12:34
ke photozz :?: :roll:

tweety
18. 11. 2005, 14:27
heh, ty fotky radsi ani nechci videt :lol:
palec nahoru prijemnemu zakulisnimu servisu - amundsen a radegast jsou spriznene duse :lol:
taktez palec hore radkovi, stinovemu a vsem, co tenhle vydareny mejdan zprostredkovali :!: :!: :!:
a v neposledni rade thx all da headz - wikkid :twisted: :twisted: :twisted:

mrtvy.kenny
18. 11. 2005, 14:53
fotky dam dneska, vcera jsem byl moc mrtvy na zpracovavani fotek..

kyanid
18. 11. 2005, 14:55
delas cest svymu nicku :)
malomoc mrtvy kenny :lol:

mrtvy.kenny
18. 11. 2005, 14:56
svymu
cos to zas chytl v te praze?

kyanid
18. 11. 2005, 15:05
jsem se jim strasne rychle prizpusobil... :D

Filu
18. 11. 2005, 18:49

velkej, otravnej, vpalenej kyanejd :lol: :lol:

Kosa
18. 11. 2005, 20:58

velkej, otravnej, vpalenej kyanejd :lol: :lol: :lol: Jj. To jde rychle. K akci asi tak. Zliskal jsem se jak pes. Prisel v 7m a od 4 nevim co se delo. Buda a Jjj nejvetsi punk. Spravni spolukalici. Elvis a Cphone nejvetsi mars. Perfektni sou mixy. Zahrali velke mnozstvi jump upovych veci. Big up. Priste opet.

inliner
19. 11. 2005, 12:51
no a presne z takovych jablucek boli hlava... 8)

Tohle byla naloz...akorat se musim naucit odchazet z tech akci trochu driv...

tweety
19. 11. 2005, 14:12
no a presne z takovych jablucek boli hlava... 8)

to psali v epose, ne? :lol:

Pospa
19. 11. 2005, 17:38
Tak tady je par fotek, opravdu jenom par, ostatni nemuzu vypustit mezi lidi :D

http://partylist.wz.cz/foto/redbox/HPIM0220.jpg
http://partylist.wz.cz/foto/redbox/HPIM0228.jpg
http://partylist.wz.cz/foto/redbox/HPIM0229.jpg
http://partylist.wz.cz/foto/redbox/HPIM0230.jpg
http://partylist.wz.cz/foto/redbox/HPIM0236.jpg
http://partylist.wz.cz/foto/redbox/HPIM0253.jpg
http://partylist.wz.cz/foto/redbox/HPIM0254.jpg
http://partylist.wz.cz/foto/redbox/HPIM0258.jpg
http://partylist.wz.cz/foto/redbox/HPIM0328.jpg

Kosa
19. 11. 2005, 23:44
Ty voe. Silena sou. Jeste ted mi je zle kdyz si na to vpomenu. Panaky absolutne bezkonkurenci palenky piva a hlavne more pavu...Jo a slipmaty vypadaji zajimave. Plastikman collection :wink: 8)

Mer-G
20. 11. 2005, 19:40
Já taky spokojenej, takových pohodových akci?ek klidn? víc nejen v Olomouci :)

Shade
21. 11. 2005, 8:46
Další fotky na http://www.fklidushit.com
http://www.fklidushit.com/05_11_16_RedBox/JungleDomina/RedBox_byJD018.JPG

http://www.fklidushit.com/05_11_16_RedBox/JungleDomina/RedBox_byJD021.JPG

Byl to mazec fakt :twisted: :twisted:

xxcomixx
21. 11. 2005, 8:48
mas tam 3t

mrtvy.kenny
21. 11. 2005, 14:20
http://www.dvoikatroika.cz/gallery.php

shtAfla
21. 11. 2005, 14:27
aaa tweety to drtil v dresu jako vlastenec tak to jo toto 8)

Shade
23. 11. 2005, 9:29
Takže 17.b?ezna REDBOX3 už je datum potvrzeno,tak se nechte p?ekvapit :D :D ...

Pospa
26. 11. 2005, 21:31
Suppa 8), ja chci lajnap :twisted:.