View Full Version : K-Ultra D.I.Y. - propagujte si akce podle svych predstav
hej hola! tak uz je to hotovo a po funkcni strance je server http://k-ultra.com kompletne v provozu!
Tedy i s komunitnim admin rozhranim.
Pokud neco delate - akce, hudbu, ... jakoukoliv kulturu, muzete se na k-ultra prezentovat - sami a presne podle svych predstav. Staci se zaregistrovat do komunity a pak uz muzete psal clanky, vkladat novinky, akce, odkazy, fotky, ... no pridte se juknout sami ... :wink:
hej hola! tak uz je to hotovo a po funkcni strance je server http://k-ultra.com kompletne v provozu!
Tedy i s komunitnim admin rozhranim.
Pokud neco delate - akce, hudbu, ... jakoukoliv kulturu, muzete se na k-ultra prezentovat - sami a presne podle svych predstav. Staci se zaregistrovat do komunity a pak uz muzete psal clanky, vkladat novinky, akce, odkazy, fotky, ... no pridte se juknout sami ... :wink:
No spam please :oops:
no jako spam to rozhodne nebylo mysleno ... pokud v k-ultra vidite konkurenci, tak to me mrzi ... myslim, ze je to k tematu "partylist", protoze jsem na tom makal posledniho pul roku (nejsem programator, takze potu byly potoky :o)), abych lidem, co neco delaji pro ostatni, dal dalsi prostor (kterehoz neni nikdy dost) jak se prezentovat a propagovat svoje aktivity - napr. dnb party.
Pokud to ale vidite jako konkurenci a spamovani z me strany, tak omluva - nebudu se zlobit, kdyz to admin smaze (i kdyz tomu moc nerozumim, ale tot muj problem ;o)
taky nevím co tím gomez myslel
therapist
21. 9. 2005, 11:40
no problem...hodne stesti
taky nevím co tím gomez myslel
gomez tim myslel ze je to spam. jsem pristupny argumentum ktere mi muj nazor vyvrati. jenomze ono je lepsi hned se navazet nez na tema diskutovat co guys? :roll: :fucku:
jinak pekny web 8)
mrtvy.kenny
22. 9. 2005, 11:52
wtf? :roll:
diskutovat o cem ? :shock:
dizetai
22. 9. 2005, 12:46
co to zase predvadis gomez_?;]
gomez ve viru vasni :lol:
jaj vy ste strasna banda :roll: muze mi nekdo vyvratit ze je to spam- zatim se totiz nenasel nikdo. takovych mejlu mi na redakcni mejl chodi tydne nekolik- nectu to, pac je to spam- rovnou to mazu. svobodne se proste vyjadruju- to ze tady nekdo neco napise pro me znamena ze se k tomu muzu svobodne vyjadrit. kde vidite problem? varianta: neni to spam- vyvratit, umlatit me argumentama, jsem pro, jen do me! just play, sulinci. :lol:
mrtvy.kenny
23. 9. 2005, 14:41
tohle je verejne forum, takze za spam se muze oznacit rekneme reklama na viagru/gamblovaci weby atp.. urcite se to minulo mistu a melo to byt v hlavnim foru, ne v partylistu, ale spam to urco neni. 8)
treba se tu najde par lidi, co tenhle web neznaji a touhle cestou se o nem dozvi - na tom nevidim nic spatneho, prece jen se tu poukazuje na web, ktery ma s nasim leccos spolecneho - -
stejne tak lze brat jako spam, kdyz tady odkazujes na zulu nb rave, kde mas svoje clanky - proste jsou taci, kteri se po tom vrhnou jak po uzenem a na druhou stranu to par lidi s kamennou tvari prejde - -
zij a nech zit!!!
konecne nejaka konstruktivni debata. OK. Pojdme do ni:rekneme ze dany problem, ma ponekud deliktni charakter, ponevadz je nevyzadanou reklamou na danou produkci urcite skupiny lidi. Souhlasim s kennym, ze se minuli forem, jelikoz o party se podle meho nazoru nejedna- web neni kalba ze ano :wink: ? V tom take spocivala me v podstate nevinne upozorneni na to, ze pro tento druh prezentace neni v teto rubrice misto (dle meho nazoru, samozrejme). Take musim souhlasit s tweetym, ze odkazy na me clanky jsou urcitou formou spamu stejne jako tento odkaz. Na tomto svem pocinani vsak s veskerou uctou a moznym respektem neshledavam zadny problem jelikoz se striktne drzim temat, ktere by me texty publikovane na jmenovanych serverech mohli obohatit (doufam, ze se mi to v rade pripadu podarilo- jsem schopen dolozit vyctem prispevku vztahujicim se k me produkci). Takze opakuji, musim otevrene vystoupit proti jakekoliv propagaci webu v rubrice partylist- prumerne informovany pubescent si totiz dokaze prelozit, ze tato rubrika neni o serverech, lec o parties. Tot muj prispevek do zcela podnetne a originalni diskuse, ktere me "no spam please" vyvolalo. Vam vsem, kteri jste se doposud zapojili velky dik a uznani. Zij a nech zit, heslo teto male konfrontace, ktere vyznavam i ja! Diky za nej!
souhlas s namitkami proti umisteni tohole tematu - partylist je tu quli tipum na mejdany a ne quli tipu na tipy na mejdany
k-ultra prece neslouzi jen k propagaci vecirku, ale i ke zviditelneni tech, co (nejen) za nimi stoji - prezentace crewz etc.
->drumnbass
souhlas s namitkami proti umisteni tohole tematu - partylist je tu quli tipum na mejdany a ne quli tipu na tipy na mejdany
k-ultra prece neslouzi jen k propagaci vecirku, ale i ke zviditelneni tech, co (nejen) za nimi stoji - prezentace crewz etc.
->drumnbass
:hihi: :arrow: :bigup: konecne sme se nejak domluvili. ja zas nejsem takovy bubak jak se tvarim :wink:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.