PDA

View Full Version : 2009-06-10 SLIPKNOT - V OSTRAVĚ

ACAB
25. 4. 2009, 21:20
SLIPKNOT

ČEZ ARÉNA OSTRAVA

Když někdo kombinuje hutný a hodně temný metal s prvky hard core a starého punku, nebojí se do toho všeho ještě na pódium postavit za gramofony diskžokeje a ještě navíc si oblékne hororové kostýmy, pak to musí být jedině blázen.
Jenže americké kapele Slipknot tahle karta vyšla a navíc jim přinesla světovou popularitu.

Všechno to začalo v roce 1995. V městečku Des Moindes ve státě Iowa se dala dohromady partička lidí a společně založili skupinu s názvem Slipknot. Po roce zkoušení a hraní v zapadlých klubech si na vlastní náklady vydali svůj debut „Mate, Feed, Kill, Repeat". CD mělo jen 2000 kopií a Slipknot si jím získali pozornost několika vydavatelů. Nakonec podepsali smlouvu s Roadrunners records. Producent Ross Robinson jim pomohl a v roce 1997 začali nahrávat ve studiích Indigo Ranch v Los Angeles. Nějaký čas se kapela ještě přetvářela, aby nakonec zakotvila na devíti chlápcích oblečených v kombinézách a surrealistických maskách. Slipknot jsou DJ Sid Wilson, bubny Joey Jordison, basovka Paul Gray, bicí nástroje Chris Fehn, kytara James Root, sampler Craig Jones, bicí nástroje Shawn Crahan, kytara Mic Th ompson a zpěv Corey Taylor. Pro někoho je možná devět členů trochu moc, ale jak říká Shawn Crahan: „Celé tři roky jsme měli perfektní docházku na zkoušení. Všichni tam byli na čas, nikdo nikdy nechyběl. Naše hudba je tak závislá na každém členu, že kdyby chyběl jediný člověk, třeba i DJ, už by to nebylo ono. I ty nejmenší věci dělají skladby takové, jaké jsou."
Můžeme mu dát jen za pravdu. V roce 1999 vydali tito trochu potřeštění hudebníci CD „Slipknot" a tím odstartovali tu hrůzu a šílenství, co kapelu doprovází . Alba SLIPKNOT se prodalo víc jak 2,5 milinonů nosičů a to znamenalo platinovou desku. Pro producenta Rosse Robinsona vůbec první. Po dvouletém vystupování na Ozzfestu, různých festivalech a koncertování v mnoha zemích světa vyšlo jejich další album s názvem „Iowa". Toto album je mnohem tvrdší a temnější než to předchozí.
Rozporuplné reakce vyvolala další nahrávka „Vol.3: (Th e Subliminal Verses)", kterou produkoval Rick Rubin. Slipknot ji představili v roce 2004 na živo v České republice v rámci předskakování Metallice a jejich výtečný koncertní set byl přijat s nadšením.

V roce 2008 Slipknot vydali své již čtvrté album nazvané All Hope is Gone, které je už platinové v USA, Austrálii a Japonsku. Po vydání alba se kapela vypravila na světové turné, které letos zavítá i do České republiky. S novou nahrávkou přišla i změna masek a kostýmů. Jejich živé show jsou pověstné!

POŘADATEL : http://www.livenation.cz

VSTŘÍC PEKLU

iris
28. 4. 2009, 11:51
:D ti ete zijou :D

sAdam
28. 4. 2009, 12:01
aby ne.. slipknot nejviic :slayer: kura to byly casy

pupek
28. 4. 2009, 22:47
lupen se už chladí dva měsíce doma:slayer:

dry-rot
28. 4. 2009, 22:49
lupen se už chladí dva měsíce doma:slayer:

ty abys nejel, co.. :bigup:

Tommy
28. 4. 2009, 22:54
kurde jo no to byli casy :slayer: ale tak zajel bych si na ne urco vzdycky to byl muj sen :D

Mortyshaa
29. 4. 2009, 14:34
Slipknot For Ever...:slayer:

pupek
29. 4. 2009, 20:17
ty abys nejel, co.. :bigup:
já tam jedu hlavně chlastat:hihi:

pan-sunka
20. 5. 2009, 17:37
Původně jsem se tam také chystal, ale nakonec dostali přednost NIN

oWec
20. 5. 2009, 18:18
tez jedu ;)

Lukin_O
22. 5. 2009, 7:24
urcite to bude hooodne v pohode

ACAB
25. 5. 2009, 9:05
uz jsou doma 2 lupeny jupiiiii

oWec
25. 5. 2009, 9:07
vzal si i nam s cazinem?

ACAB
25. 5. 2009, 9:11
si nerekl zda jo ale ja je dostal sem pozvany...a ta osoba co me pozvala zve me ne tebe a cazina..tak asi hura do ticketpro

oWec
25. 5. 2009, 10:56
ty si maslo...vzdyt jeste jak si volal vere tak si ji rikal at nam veme tez voe...u tebe

ACAB
25. 5. 2009, 11:25
ty si maslo...vzdyt jeste jak si volal vere tak si ji rikal at nam veme tez voe...u tebe

ty woe oka ale dostal jsme to jako darek..takze asi tak a sam si rama aka lama zvedni rit a zajdi si do nakeho info centra a polad si to ne:bigup::bigup:

www.shnilaowce.cz

L4cKy
25. 5. 2009, 19:31
nejvíc, když slipknot ještě začínali jako předkapela metallice:) to byly časy:)

jump the fuck up!

Jesuss
6. 6. 2009, 18:14
bomba, vyhrál jsem lupen. Už jsem myslel, že se na ně nedostanu při mé finanční tísni, a přitom je to taková povinnost:)
:slayer:

hanyxz
6. 6. 2009, 18:18
Tez se dem kouknout .sem zvedav co predvedou :slayer:

Jesuss
6. 6. 2009, 18:35
Tez se dem kouknout .sem zvedav co predvedou :slayer:

budeš v kotli pod pódiem? anebo vzadu?

vgodzila
6. 6. 2009, 18:50
už se taky těším..
oprášém starý triko... a zaházíme řepama :mrgreen:

hanyxz
7. 6. 2009, 15:29
budeš v kotli pod pódiem? anebo vzadu?

no v boxu.jestli to pujde tak urcite slezem dolu primo do kotla

umba
10. 6. 2009, 11:03
Dneska:slayer::slayer::slayer::slayer:

ACAB
10. 6. 2009, 11:28
dle aktualnich zpravy jede plnej vlak prazaku na slipknot...tricko mam pripravene jeste z raneho mladi...info dle sms ve vlaku ktery vyjel z prahy jenom fanousci SlipknoT ... dame kotel kdo jde do toho to mi radi mela to bejt nase tohle chce min. s prazakama vytrem CEZ arenu .... aj kazda minuta do vecera je dlouha

btw..mam psycho tanecek na vecir polazenej rikam mu sloni balet pri zapadu slunce nad NHKG!!! jednoducha kreace poucim pred CEZ arenou co at nas je vic...

luker
10. 6. 2009, 11:41
Docela jsem uvažoval, že bych se zašel podívat, sice to moc neposlouchám, ale tak pro zajímavost. Ale trčím v Plzni, takže nic. Škoda. Určitě to bude dobrý koncert.

hafakoky
10. 6. 2009, 12:59
Docela jsem uvažoval, že bych se zašel podívat, sice to moc neposlouchám, ale tak pro zajímavost. Ale trčím v Plzni, takže nic. Škoda. Určitě to bude dobrý koncert.

to je dojeb no
pak tu postnu nejake videjka at se muzes podivat :slayer::slayer:
chce to dneska pořadne peklo :p

hanyxz
10. 6. 2009, 23:28
tohle bylo opravdu HARD.jeden z nej hudebnich zazitku.ani nemuzu mluvit a psat jak sem z toho vedle.byla to velka show.jestli bude nekdy znova jak rikal frontman tak jdu okamzite:slayer:

hafakoky
10. 6. 2009, 23:30
tohle bylo opravdu HARD.jeden z nej hudebnich zazitku.ani nemuzu mluvit a psat jak sem z toho vedle.byla to velka show.jestli bude nekdy znova jak rikal frontman tak jdu okamzite:slayer:

a pičo dám si konečne vepřo knedlo zelo :mrgreen::mrgreen:
perfektni koncert :) sice spoustu playback alias DJ :deska::deska: ale stalo to za to :cigo::cigo:

Pepino
10. 6. 2009, 23:37
to skoncilo neak brzo ne?

santoya
10. 6. 2009, 23:47
to skoncilo neak brzo ne?

tohle není dnb párty :hihi:

Pepino
10. 6. 2009, 23:59
tohle není dnb párty :hihi:
no to jo :D ale cekal jsem treba alespon pul noc.. :D

hafakoky
11. 6. 2009, 0:07
http://sensimilia.rajce.idnes.cz/slipknot_ostrava_10.6.2009/

santoya
11. 6. 2009, 0:14
no to jo :D ale cekal jsem treba alespon pul noc.. :D

Maggots jsou asi z cukru :D

katunda
11. 6. 2009, 0:28
tak povězte, o co jsem přišla, ať vím, jestli mám jit brečet:D

Netopyr
11. 6. 2009, 2:44
Prisli,videli,..R O Z S E K A L I ...a ja stal s otevrenou hubou jak ......Absolutni zazitek. Jsem zvedav na fotky a videa ... Nechal jsem tam vsechno co slo. Pochybuju ze nekdo dela lepsi peklo....DRS po vsech strankach ....dal bych to jeste jednou ..z jineho uhlu a pomaleji ... Nejak se me to furt toci v te palici ...asi to bude dobra vzpominka ..na dlouho :slayer::slayer::slayer:

KiLLSpideR
11. 6. 2009, 2:47
no jakoze hooooooooooodne psycho ... prozil jsem tam asi 20000 orgasmu :D :D hodne masakr ... kdo videl neuveril kdo nevidel nepochopi :)

umba
11. 6. 2009, 7:07
Luxusni koncert, narez jak svin:slayer:

ACAB
11. 6. 2009, 7:07
tohle se neda vyjadrit slovy tohle bylo ONO!!!a jestli to mysleli vazne tak se ukazi znova ti co nebyli ted doporucuji nechybeti na dalsim mozne zastavce SlipknoTu tu u nas...masaker od A z po ci za Z!!!!

mozna jedine minus vlezlo by se jeste dost lidi ale nakonec to byl dobrej kotel jak svina