View Full Version : BREAK POINT II.===Lesopunk Benátky===22.10.2005
http://sweb.cz/J.Knap/Break%20Point-flyer.GIF
matvjej
22. 9. 2005, 11:42
po shledani toho, ze 21. je eco mafia v marleyi (reggae jungle) menime termin na sobotu 22.10.
prosim adminitratora o zmenu datumu take v nadpisu tematu. diky.
matej/benatky
pripominka: na teto akci budu hrat b2b s dj nexu/zulu.cz ...jen pro info :))
jak pro promoters tak pro lidi...diky cau!
mrtvy.kenny
4. 10. 2005, 7:46
pickfick je 2.3? jsi si jist? :shock:
Omlouvám se :oops: ,spletl jsem si ho s limitedem,ten te?ka myslím n?jak nov? šel do 2.3.,flyer jsem d?lal v noci tak jsem už nebyl p?i smyslech
mrtvy.kenny
4. 10. 2005, 8:13
8)
pickfick
4. 10. 2005, 15:01
abych to uved na spravnou miru,nejsem ani 2.3 ani extdust jsem jen pickfick (pickfick.net) 8)
to je konec,pot?ebuju dovolenou :smoker:
cryystal
4. 10. 2005, 15:36
jj, vidim za?ínáš ty fly flynkat :| stres je nejen nejlepší pohoná
hmota ale mužde být i nebezpe?ný... životní zkušenost :lol: :smoker: práv? praktikuju dovolenou ...
jj, vidim za?ínáš ty fly flynkat :| stres je nejen nejlepší pohoná
hmota ale mužde být i nebezpe?ný... životní zkušenost :lol: :smoker: práv? praktikuju dovolenou ...
nelíbí co :cry:
cryystal
4. 10. 2005, 18:00
ale ni, pepe to p?ece není d?vod k plá?i, každej n?gdy nestíháme...já t?eba v?tšinou skoro furt :oops: a tenhle není zas tak hrozný :wink: jenom sis nasadil la?ku moc vysoko t?ma 2ma p?edchozíma... 8)
ehm..a detail, není to náhodou lucy ten xicht na tom fly?
Lucy Liu ne,n?jaká jiná šikmoo?ka :lol:
n?jaká jiná šikmoo?ka :lol:
ty rasisto jeden :arrow: :oops:
?ika se p?eci žlutka :lol: :lol: :lol:
cryystal
6. 10. 2005, 16:57
tak žadná žluva m? ani nenapadla ... lucy lys. toš to už je asi jedno... :roll:
line up: prozatím...
20:30-petit
21:30-beet
22:30-flame
23:30-pepe
00:30-jj jumbo
01:30-a.tha.m b2b nexu
03:00.pick.fick
04:00-konec nebo pinec :lol:
V?era se mi to hodn? líbilo, dík Pepe za luxusní podmínky za gramcema, všechno bylo nastavené tak,abych mohl si kone?n? to hraní taky mohl užít. Takže thanks :bigup:
jo díky.dobré podmínky jsou p?ece podmínkou dobrého hraní :D v?era sice mí? lidí, ale i tak sem se dob?e bavil
v?era sice mí? lidí, ale i tak sem se dob?e bavilJojo, asi jediná "chyba" v?erejšího ve?era. Jinak pohoda. Ani zima nebyla...
Laa-laa
23. 10. 2005, 20:04
Skv?lá akce, DJs hráli hoooodn? dob?e!!! :D
Jn. Bylo to vazne vpohode. Sice jsem se zdrzel jen chvilicku (nas sofer hodinku hral) ale i tak nelituju ze jsem zaplatil a poslechl ferovy dnb. Myslim si ze by nelitoval nikdo. Par desek Kyanida a cely set Jjj. Proste proti gustu zadny...A Pepe. Taky solidni. Jen tak dal punkeri. Zbytku line upu se omlouvam. Nekdy priste.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.