View Full Version : 11/11/05 | 8. narozeniny WKC @ klub Chlív, WESTSIDE +FOTKYx2
therapist
4. 10. 2005, 7:11
http://www.wkc.cz/punky/zaja/kybizniss2.jpg
klub Chlív, 11.11.2005
djs
JJ Jumbo
Dplum
Beet
Blackbird
Therapist
Intel-ect
Dzi
Keny-che
Bugaboh
Flame
Inliner
Ma.cumba
mcs
Tweety
Square
Pure Party Vibes
Birthday Presents
Go-Go Dancers
Full Deep Bass (4 kW)
vstupné 30 K?
wladimir
4. 10. 2005, 12:48
cviceni lachtani,lvi,krasojezdkyne,artisti a klauni...vsechno co k cirkusu patri...
clownit se bude nejvíc že? :wink:
clownit se bude nejvíc že? :wink:
OK muzes ukazat to sve kouzelnicke cislo...
sem zvedavy na lineup :lol: :lol: :lol: varime z vody prekvapeni
sem zvedavy na lineup :lol: :lol: :lol: varime z vody prekvapeni kolik uz by melo byt svicek na dortu¨..????doufam ze se bude delat kvalitni ostravske fibrillio
sem zvedavy na lineup :lol: :lol: :lol: varime z vody prekvapeni kolik uz by melo byt svicek na dortu¨..????doufam ze se bude delat kvalitni ostravske fibrillio
Pry eva je dotcena, ze ste ji nikdo jeste neoslovili s pecenim dortu 8) . na druhou stranu- nosit dorty do chliva je pomerne diskutabilni a znacne nechutny byzniss. :D
Mam prinest naky darek? :lol:
Pry eva je dotcena, ze ste ji nikdo jeste neoslovili s pecenim dortu 8) . na druhou stranu- nosit dorty do chliva je pomerne diskutabilni a znacne nechutny byzniss. :D
ja upecu paprikovy :!:
radsi moc neexperimentuj a dones nam tvoji specialitu-bramboraky s cesnekem a marmeladou :lol:
radsi moc neexperimentuj a dones nam tvoji specialitu-bramboraky s cesnekem a marmeladou :lol:
lol. legutka vas vsechny pozene svinskym krokem.
Beaty..
12. 10. 2005, 19:16
NAROZENÍNYYYY!!!!!
Tak tedy VSECHNO NEJLEPSI, HODNE STESTI, ZDRAVI, LASKY, SEXU, PENEZ NA FOSNY A TAK PODOBNE...A HLAVNE MINIMALNE DALSICH 8 LET EXISTENCE... :D
Dekujem dekujem. Jsi prvni kdo nam gratuloval. Ted uz jen ukazat se na Get Heiki a narozeninach a mas vsechny povinnosti splnene. 8) Jo a lidi co je s vama? Vic gratulaci! 8) :lol:
bylo to male dite, ted je to velky fakan :lol:
Kazdy kdo priplati na vstupnem dostane pusu od budi a to uz stoji za to,takze se neflakejte a vsichni prijdte :hihi: Mame ocekavat nakeho special secret guesta :?: :?: :?: jo a abych nezapomnel....Velka gratulace k narozenim preji jen to nejlepsi.....
Radim co mas porad s tim budou??kdyz chces tak od neho tu pusu tak mu to staci rict...treba bude tak hodny a da ti ji 8) :P nemusis to na neho hrat nejak pres vlezne LOL :mrgreen: no a jak rikas : Nikdo nesmi chybet...bude to WICKED :!:
Radim co mas porad s tim budou??kdyz chces tak od neho tu pusu tak mu to staci rict...treba bude tak hodny a da ti ji 8) :P nemusis to na neho hrat nejak pres vlezne LOL :mrgreen: no a jak rikas : Nikdo nesmi chybet...bude to WICKED :!:Radas :fucku:
Navazis se do me Kosa? :twisted: :D
jebat chlopi, pobijete se az tam :P
jebat chlopi, pobijete se az tam :P
Jen je nech at se to troske poskadli :prdel: :mrgreen:
Jo a abych nezapomel,Best wishes to: WKC crew...a vy ostatni byste taky mohli pridat nejake gratulace...ne? :?:
:hihi: Luky. Ty se ale nejak snazis. Tesim se az se spolecne vykalime. To bude. :twisted:
:hihi: Luky. Ty se ale nejak snazis. Tesim se az se spolecne vykalime. To bude. :twisted:
Ja uz se tesim na sobotu jak maly Jarda :hihi: bude to maras :twisted: ...dalsi drsna kalba :pivo: :smoker: :party:
To Lukih:Hlavne at tam vubec dojedem s tvymi jizdnimi schopnostmi, jeste k tomu po kalbe :lol:
To Lukih:Hlavne at tam vubec dojedem s tvymi jizdnimi schopnostmi, jeste k tomu po kalbe :lol:
:hihi: Jojo to je pravda...tak vis jak nejak se tam doplazime kdyz bude nejhur.. :lol: nesmime tohle promeskat :nene: a navic mam uz prezuto na zimni pneu... :bigup: a budem neco jako nakladak...tolik lidi a becka...kdyz do neceho vrazime tak to rozmasirujem 8)
:hihi: Jojo to je pravda...tak vis jak nejak se tam doplazime kdyz bude nejhur.. :lol: nesmime tohle promeskat :nene: a navic mam uz prezuto na zimni pneu... :bigup: a budem neco jako nakladak...tolik lidi a becka...kdyz do neceho vrazime tak to rozmasirujem 8)
tomu bych se moc nesmal, kamosi taky jeli z kalby, ridic strizlivy a jak to dopadlo :cry: byl tam i koroner..
http://www.hasici-roznov.cz/28108.htm
a ne, to auto opravdu puvodne nebyl kabriolet.
mrtvy.kenny
21. 10. 2005, 15:17
chtel podjet ten mostek? kazdopadne nevesela vec :(
Jaj tak to je docela maras... :shock: ...srandu si z toho nechcu delat... :?
Pohled na tu dopravni nehodu neni moc povzbuzujici, nemeli bychom to prehanet a radeji davat pozor.. :? :? :?
therapist
30. 10. 2005, 22:49
^^^ update
Tato oslava se trochu liší od t?ch minulých, ale i tak velmi nabitý line-up a v??ím, že to bude cirkus jak ?íkáte :lol:
...a v??ím, že to bude cirkus jak ?íkáte :lol:Tak to teda bude. Od kazdeho sprochu trochu takze se muzeme tesit jak na techstepovou smrst v podani djz Beet, Dzi apod ale taky na oldskoolovy set Intel-Ecta nebo HipHopovy mars dje Keny-Che. Tesim se. Punkznotdeath.
tweety
31. 10. 2005, 19:27
macumba je nesmrtelny!!!
macumba je nesmrtelny!!!Jn :shock: Taky jsem se tomu smal :lol:
jaj...11/11 to nedam :cry: prijedu tyden po :cry:
macumba je nesmrtelny!!!SÍGR
therapist
1. 11. 2005, 11:14
^^^ update
zajímavý leták - takový sympa?ák :)
sketch made?
zajímavý leták - takový sympa?ák :)
sketch made?Jak jinak. Ske wekacereprezentujeme na akcich batlujeme spolu s kru rymujeme a tim ostravskou scenu podporujeme. Buda Kosa Podel kru byzniss. Niggaz. Posloucham Onyx. Sorry za par rymu ale neda se to vydrzet.
:arrow: :arrow: KY BIZNISS :?:
drsny plakatek pinone :bigup:
drsny plakatek pinone :bigup:Ske je kocicak :lol:
DOUFAM ZE BUDE MARŠ :!: :twisted:
therapist
2. 11. 2005, 7:36
^^^ update 8)
nejaky predbezny line up :?: jsem zrovna v praze a nevim v kolik dorazim...tak at vim o co prijdu :cry:
taky se pripojuju s gratulací...jen tak dal kucíííí, doufam ze to bude poradne vyburena noc :club:
Lineup:
20:00 - 20:45 : Keny-che
20:45 - 22:15 : D-Plum b2b Bugaboh
22:15 – 23:00 : Intel-ect
23:00 – 23:45 : Beet
23:45 – 00:30 : Blackbird
00:30 – 01:15 : JJ Jumbo
01:15 – 02:00 : Therapist
02:00 – 02:45 : Flame
02:45 – 03:30 : Inliner
03:30 – 04:15 : Dzi
04:15 – 05:00 : Ma.cumba
UPDATE
Lineup:
20:00 – 20:45 : Ma.Cumba
20:45 – 21:30 : Keny - che
21:30 – 22:15 : D-Plum
04:15 – 05:00 : Bugaboh
V p?ípad?,že první nezv?stný DJ nedorazí, dojde k zrušení ?asu 04:15-05:00 a akorát se poslední hrající DJ p?esune na za?átek.
:shock: ty voe wlada tak nevim jestli mam byt rad ze pokud dojde 1st dj...tak te uslysim...(teda pokud neodpadnu :P ) nebo jestli mam byt smutny z toho ze hrajes posledni v tuto spolecensky narocnou hodinu,ale zase bych te neslysel kdybys byl prvni...??:D Ondra konecne zmena tvojeho hraciho 02:00-03:00 hod rezimu :hihi:
BUDE TO KRUTE :twisted: :twisted:
V p?ípad?,že první nezv?stný DJ nedorazí, dojde k zrušení ?asu 04:15-05:00 a akorát se poslední hrající DJ p?esune na za?átek.
tomu rikam šystém :D
Zdarec WKC:) Takže i já vám p?eju hodn? št?stí?ka a dobrých mix? a hlavn? hodn? lidí co budou chodit na kalby. V chlív? zakalíme :D
Tesit se muzete na special sound 4KW 8) :twisted:
Jojo, expres až z Valmezu 8)
Do Chlíva bude BÓHAT? sta?it :twisted:
Lineup:
20:00 - 20:45 : Keny-che
20:45 - 22:15 : D-Plum b2b Bugaboh
04:15 – 05:00 : Ma.cumba
UPDATE
Clash of the titans. 8)
Tak Vam tlupo preju vse nejhorsi.......................................... .....................................at se HLAVNE VYHNE!!!!!!!! A at neni moc poblitych lidicek:O]]]]]
Meikos
10. 11. 2005, 16:32
..asik vas tam prijdu navstivit..... 8)
..asik vas tam prijdu navstivit..... 8)Meli by vsichni registrovani uzivatele z fora :wink: 8)
Hanzel
10. 11. 2005, 20:38
..asik vas tam prijdu navstivit..... 8)Meli by vsichni registrovani uzivatele z fora :wink: 8)
hehe... no nejakych 480 lidi... to by byl uz pekny marsh :bigup: :pivo: :smoker:
Se bohuzel nestavim :cry: , zklatila me nemoc :evil:, po 5 letech a zrovna ted
MERKUR
11. 11. 2005, 11:19
Meli by vsichni registrovani uzivatele z fora :wink: 8)
Happy birthday!
See ya today evening :twisted:
Tenhle klucina by mel jit prikladem. Pro wkc bday party az z Pardubic. Rspkt.
Meli by vsichni registrovani uzivatele z fora :wink: 8)
Happy birthday!
See ya today evening :twisted:
JJ big up ...
juz dzis nastanie obrot, i spektakularny povrot!! !!! :twisted:
vsechno nejlepsi guys from wkc. seeya tonight. peace :wink:
kyanid
11. 11. 2005, 14:02
n j vlastne...vse nejlepsi !
MERKUR
11. 11. 2005, 14:37
Tenhle klucina by mel jit prikladem. Pro wkc bday party az z Pardubic. Rspkt.
No spis z Olomouce, ale druhy den do Pce.. Budete cumet co privezu :lol:
Vše nej :lol: , škoda, že nemohu p?ijet!! :(
tak dnes riadn? oslavte, parti?ko jedna vykutálená :D
No tak abych nebyl za nevychovance, tak vám taky p?eju všechno nejlepší,a? spolu prožijete ješt? mnoho pohodových let a a? je k vám gramofonová p?enoska p?ív?tivá jako dosud,i když všechno by mohlo být lepší že :D
Dneska se tam na vás asi p?íjdu podívat,takse na vás t?ším :bigup:
doufám že bude dort :hihi:
Nevim jestli Eva pece. Vlastne prijde vubec Eva? Wkc narozky bez ni nejsou snad ani narozky. Tak co? Pusti ji Dyma (Dumas)? :)
mrtvy.kenny
11. 11. 2005, 17:22
vse nej
http://www.vinylexchange.com/board_stuff/turntable_cake.jpg
Tak k t?m narozkám kluci...
Hodn? št?stí,zdraví,lásky a deskám žádné vrásky,
vám pak ješt? chu? a sílu a ve své gramce pevnou víru...
Málo jehel zlámaných a lidi?ek pak zklamaných..
což si myslím,že tak není,že jste stále k pobavení
a doufám,že tak bude dál,a proto tohle p?eju vám... :wink:
Jedu v 5 ráno do Prahy,tak kdybych se neukázala,tak to po?ádn? oslavte...
Tak ja se teda taky pridavam,sice jsem mozna posledni kdo vam jeste nepral :roll: ,ale jak se rika to nejlepsi na konec :D
Kazdopadne vse nej,at vas to porad bavi jako do ted a jde vam to jeste lip a vic myslim dodavat nemusim,vy prece vite,ze vas mam rada kluci :wink:
Hanzel
11. 11. 2005, 18:19
tak mala skupinka gratulantu ze Studenky skace vecir na pendolino a valime tam:))) takze c u Punks :twisted: http://ic1.deviantart.com/fs8/i/2005/313/8/0/Birthday_Girl_by_pro_amateur.gifhttp://ic1.deviantart.com/fs8/i/2005/305/8/6/Nullermanden_avatar_by_Nullermanden.gif
uuufffff... co dodat... nejaky souhrny komentar myslim nema cenu... ucast... a hlavne atmosfera naprosto brutalni!!! To mluvi samo za sebe... WKC je proste WKC a myslim ze vsichni... uz jenom svou ucasti dali najevo... ze uz se tohle seskupeni za tech 8 let pekne zakorenilo (nejenom) na ostravske scene...
No a zepar osobnich komentaru:
ucast: co vic chtit???
atmosfera: hehe... neni co dodat...
DJ's: skakal jsem skoro celou party... z toho asi 4 hodky pred bednama, takze...
wkc crew:jak rikam... jedna z nej hc party... tahle banda punkacu me proste bavi... takze hlavne nepropadnout jeste tvrdsimu alkoholismu :twisted: at mame vic takovych kaleb :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Femfing
12. 11. 2005, 5:31
Pár fotek na http://ondar.net/?od=fotogalerie&gal=8-narozeniny-WKC
Pekelná akce. Tak plný chlív jsem ješt? nezažil. Ke konci se to p?kn? rozjelo. Kdyby to bazy neukon?il, tak tan?íme ješt? te? :) Respekt to WKC a více podobných akcí...
wow tak to vypada moc pekne :twisted: to muselo byt moc, moc velke... a ten servis, fotky hned dalsi den na netu: to se ceni... :bigup: co dodat...gratulace
K tomuhle neni co rict absolutni silenost...zbesila jizda,zbesila atmosfera primo z pekla,big up djs + mcs fgz a tweety maseri!! :D Wkc maximalni respekt za tuhle akci...chci podekovat za povedeny vecer. BBIRD + JJJUMBO :twisted: :twisted: to byl ten nejvetsi masakr :!:
jj,v?era to byl mazec nehorázný :twisted:
tak takovou kalbu jsem ne?ekal byl jsem maximáln? p?ekvapený nejlepší kalba co kdy byla ve chlív? si troufám ?íct :twisted:
PusTEK
12. 11. 2005, 11:38
Tak, zima je skoro za dve?mi a dobré indoorové párty se rozjížd?jí. Chliv byl dost dobrý, no prost? ná?ezzzzz. (až na tu posekáva?ku za barem) Byli tam snad všichni masé?i z Poruba city.ooo Dlouho jsem tak nezapa?il. No tak kluci všechno nej k tym narozkam((od kdy se to datuje?)z?ídím téma: 1.Párty wkc:-) Hodn? holek, nových a ješt? lepších desek (nejlépe vlastních, oni ví kdo :-) prost? a? to jde exponenciáln? nahoru :-) :twisted:
therapist
12. 11. 2005, 11:54
:bigup: Diky vsem kteri prisli a vytvorili takovou atmosferu, tolik lidi chliv asi dlouho nepamatuje 8)
xxcomixx
12. 11. 2005, 12:18
dobre to bylo synci :bigup:
V?era jsem prožil maximální satisfakci, byla to opravdu nejdrsn?jší kalba ze všech nejdrsn?jších kaleb. Jsem spokojený,nadšený a motivovaný do budoucna :bigup:
Perfektní akce 8)
:twisted: Dobra vec se podarila , sem stastny... 8)
Diky vsem co prisli podporit...
inliner
12. 11. 2005, 14:57
jj...diky vsem...byl to luxus
MERKUR
12. 11. 2005, 15:22
JJ šílen? dobrá šou! :twisted: Ki Byznys prekvapil,vazne super,dik za fajn akci,pokusim se nak po vikendu rozjet fotogalerii.. :wink:
Poku? se na Vás nedostalo CD, nesmutn?te, setík si m?žete samoz?ejm? stáhnout tady: http://www.wkc.cz/forum/viewtopic.php?p=25144#25144
JJ šílen? dobrá šou! :twisted: Ki Byznys prekvapil,vazne super,dik za fajn akci,pokusim se nak po vikendu rozjet fotogalerii.. :wink:
jj drsne chceme vsechny fota....
Bydlišt?:Tam,kde v?n? perníku je siln?jší než v?n? marihuany :lol:
drsne at zijou Pardubice
Kuci...dík za maximální kalbu. Byla perfektní atmosféra samoz?ejm? díky DJs , MCs a lidem co p?išli. Prost? jsem se pekeln? pobavil :twisted: Hlavn? jsem rád, že jsem pak na cest? dom? neusnul a vystoupil tam kde m?l. Ne jak posledn? :lol:
Merkuráku, v úterý jsem u tebe na pokoji jako na koni....s flashkou :D
Tak akce teda parádní....Byla sem p?ekvapená a maximáln? spokojená!P?íšt? kluci až to budete chtít tak rozjet,tak prosím upozorn?te p?edem a? si vezmu náhradní,suché tri?ko :lol: Jen m? mrzelo,že jsem už ve 4 musela zmizet dom? a v 5 vyrazit do Prahy :? Ale stálo to za to nespat!!!!
A pár pochval: Oba hlavní MC...tohle mi na kalbách poslední dobou ?asto chybí...RESPECTA :!: 8)
Kosa-ty a? stojíš za gramcema,nebo za mikrákem,dokážeš mi vždy p?ivodit úsm?v na tvá?ích svým vystoupením.. :bigup:
a další pochvala-Dj Beet..moc p?kný výkon.. :bigup:
Skoda ze sem u toho nemoh byt, tak snad priste :( :( ...jinak chci pochvalit Petuv narozeninovy mix na cd je fakt drsny moc se mi libi :twisted: ...
Tak si ten vcerejsek promitam znova v hlave a jeste jednou vsem diky...
Podarilo se nam VYPRODAT CHLIV!!! Sen tolika d'n'b promoteru :!:
mrtvy.kenny
13. 11. 2005, 5:26
Tak si ten vcerejsek promitam znova v hlave a jeste jednou vsem diky...
Podarilo se nam VYPRODAT CHLIV!!! Sen tolika d'n'b promoteru :!:
:lol: priste zavest dresscode, jinak to asi nepujde
Podarilo se nam VYPRODAT CHLIV!!!Tohle jsem si chtel dat po patku do podpisu 8)
wladimir
13. 11. 2005, 14:53
No neni co dodat,myslim ze muzu rict za vsechny,ze jsme byli maximalne prekvapeni,kolik lidi nas prislo podporit,nadherna party,vsecko se vydarilo,proste luxus,DIKY MOC VSEM A BIG UP!!!
Buda: "Ty vole, ja jsem uplne stastny!" :D
Kolik lidi znamena vyprodat chliv??? 8)
To znamena to ze v 10:30 se vykali vsechny piva ve 2:00 dojde tequila a pozdeji uz jsou jen prazdne boxy ... Tak to ma byt 8)
KY BIZNISS??? SOLD OUT!!!
omg,jedna z nejlepsich kaleb co sem kdy zazil a ty ostatni nejlepsi si po tehle nepamatuju,jak rika buda,jsem stastny,este ted mam rohlik kdyz si vzpomenu na patek.tolikrat sme se posekali a uz od niceho nic radsi necekali a o to vic nas dostalo tohle,nekolik set lidi si pride poslechnout par fulacu z districtu bez zadneho hosta,moc dik vsem,BIG BIG BIG UP :bigup:
Tohle je pravda...jedna z nejlepsich kaleb co jsem zazil...a nebyla treba nejakych zvucnych jmen...odchazel jsem sice po kosovi a jjjovi...ale uzil jsem si to maximalne...a souhlasim s tim ze beet prekvapil...proste BIG UP no...a tesim se na subfocuse..!!!BOOH kosa b2b jjj...kyanid...a zabijak subfocus :twisted:
tweety
13. 11. 2005, 19:07
kdyz jsem okolo desate dorazil do chlivu, byl jsem prijemne zdesen - - postupem casu se muj zdravy des transformoval do detinskeho nadseni, se kterym jsem zdolaval jeden mix za druhym - -
uz dlouho jsem se takhle nepobavil a chtel bych timto podekovat nevyzpytatelnemu ostravskemu publiku za to, ze mi pripomnelo, proc jsem se uz na to davno nevysral a proc jeste porad vezim obema nohama v tom bahynku jmenem dnb - -
bigupz rovnez vsem ucinkujicim za to demonstraci faktu, ze zabavu lze delat i bez star manyru - proste pro headz aneb just for the sake of doin so - -
Krásn? se to tu ?te,silný zážitek nejen pro m?. :bigup:
takze....az ted sem se dostal k netu tak bych jen dodatecne popral vse nej wkc....at se vam vinyl krouti tak jak dopsud a spuusty dalsich nemene vydarenych akci jako byla tato... :bigup: :deska: :pivo: :deska: :bigup:
btw:
chtel bych se omluvit Evicce ktera nas vezla domu, doufam ze to nebylo moc...ani nevim jak sem pak spadl to te prikopy......... :lol:
ja myslel ze to vydrzim ale na kopci me to dostalo... :oops:
ewitschka
14. 11. 2005, 1:00
http://ondar.net/?od=fotogalerie&gal=8-narozeniny-WKC&fotka=74
:lol: therapist is in da house who is in da house bau vau seleekta!!!! :lol: :lol: :lol:
to vypada fakt dobre fotky i ohlasy priste >>>> jebat londyn booknu letenku a rovnou do chliva :lol: potesilo to az sem diky!!!!at je vanocni chliv tez takovy prosiim!!!! :D
http://e.deviantart.com/emoticons/w/worship.gif OMG...
http://ondar.net/?od=fotogalerie&gal=8-narozeniny-WKC&fotka=74Jj. Badboy Therapist a namrdany Kosa. Snad jsem nikomu neprivodil sok. Doufam ze chapete. Narozeniny jsou jen dvakrat do roka tak se to musi poradne oslavit.
maco.laco
14. 11. 2005, 9:07
dobre ...škoda že sem nep?išel :oops:
:bigup: :bigup: :bigup: :bigup: :bigup: :bigup: :bigup: :bigup: :bigup:
WESTSIDE ROOLEZZZZZZ
http://ondar.net/?od=fotogalerie&gal=8-narozeniny-WKC&fotka=74
:lol: therapist is in da house who is in da house bau vau seleekta!!!! :lol: :lol: :lol:
to vypada fakt dobre fotky i ohlasy priste >>>> jebat londyn booknu letenku a rovnou do chliva :lol: potesilo to az sem diky!!!!at je vanocni chliv tez takovy prosiim!!!! :D
Boh! "jebat londyn a rovnou do chliva"...to zni drsne. :lol:
MERKUR
14. 11. 2005, 22:27
Prave jsem dodelal fotogalerii..Omlouvam se,ze je v ni asi 450 fotek,nemam cas to probirat,mame moc veci do skoly a fotil jsem jak dabel.. :twisted:
Taky ma trochu divnou domenu,protoze mi z koleje nejde zaregistrovat jina..Prijemne listovani fotkama! :) http://www.blazin.wz.cz/
trošku to trvalo než jsem ty fotky projel :D
therapist
14. 11. 2005, 22:52
http://www.blazin.wz.cz/obrazy/IMG_0107.jpg
MERKUR
14. 11. 2005, 23:03
trošku to trvalo než jsem ty fotky projel :D
Ja vas upozornoval... :lol:
Taková p?lhodinová prohlídka, 350 fotek z jedné akce, to už je maso :shock:
Kosa asi zrovna neví kde je a co má d?lat :lol:
http://www.blazin.wz.cz/obrazy/IMG_0162.jpg
Kosa asi zrovna neví kde je a co má d?lat :lol:
http://www.blazin.wz.cz/obrazy/IMG_0162.jpgVim. Jen si uzivam djsky um kdy uz nemusis po par srovnanich na pitchi vubec sahnout na desku a jen si vychutnavas povedeny mix. Uaaa. Nekdy vyzkousej Pepe :wink: 8)
jj,to znám moc dob?e :D jenom mi to n?jak z fotky nedošlo,že je to tahle situace :twisted:
jj,to znám moc dob?e :D jenom mi to n?jak z fotky nedošlo,že je to tahle situace :twisted: :) 8) Jj.
a pokud jsou to ješt? k tomu dva nikdy neslyšené promá?e...tak je to ješt? lepší.... :twisted:
a pokud jsou to ješt? k tomu dva nikdy neslyšené promá?e...tak je to ješt? lepší.... :twisted:No jeden se tam toci ale nevim jak druha deska.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.