PDA

View Full Version : 28/10 - Metan Hip Hop Fest 2 @ Tatran, Ostrava

therapist
7. 10. 2005, 8:55
http://www.metancity.com/_plakaty/cfaf68b2e23d1e1f4ba786af96350606.jpg

Metan Hip Hop Fest 2 - Phi Life Cypher, The Regime, Kontrafakt, Ye-Den a 1!
Datum akce: 28. ?íjna 2005
Místo konání akce: Ostrava, ?AS Aréna (ex Tatran)
Cena: 150,- / 200,-

Live:
Phi Life Cypher /UK/
The Regime /UK-USA/
Kontrafakt /SK/
Ye-Den a 1 /CR/

DJs:
Detayl /OVA/
Ceski /OVA/
Kika /OVA/
Alarm /OPA/
Fukkel /HAV/
Bussy /OVA/

OMG, masiv pro HH headz :bigup:

therapist
7. 10. 2005, 9:05
http://www.discogs.com/image/A-243448-1118760226.gif

Luton-based Phi-Life Cypher are one the country’s best and most skilled live hip hop crews. Having cemented their reputation for rocking underground hip hop clubs up and down the country, Phi-Life have also recently appeared live on the Brit Awards, toured with the Gorillaz and have been voted Best Live Act at Cambridge Kings College too! They are best known for their accomplished stage presence, ridiculous freestyles and intelligent, frenetic rhyming.

They are a 4 piece group – Life, Si-Phili and (new member) Skit Slam are the emcees and DJ Nappa providing the beats (DJ/Producer). Their live show typically lasts around 45 minutes, however when Life begins his freestyles, crowds often find themselves caught up in his infectious raps and demand more.

http://www.discogs.com/artist/Phi-Life+Cypher
http://www.zebratraffic.co.uk/

mtz
7. 10. 2005, 9:42
tady neni o cem diskutovat,pudu podporit a rad kdyz ostravske hh parties trpi absolutni ignoraci nosicu,musi se to nekde nahnat...podte tez,kluci z metanu pry minule dopadli stejne jako my v brne...za 150 je to povinnost pro kazdeho kdo nekdy k hh jenom cuchl

lomeňák
7. 10. 2005, 12:24
phi life cypher muzu jen a jen doporucit..sice hh moc neholduju ale slysel jsem je v praze na cosmic city myslim v 2001..do dvanacti tam byl hop a od dvanacti dnb..sem si rikal na hop seru prijdu az na dramy, ale nakonec mi to nedalo a sel sem driv a fakt to byla pecka

Filu
7. 10. 2005, 12:32
vsem co netusi, doporucuji poslechnout album phi-life cypher - Millenium Metaphors :party: :wink: :evil: :!: 8) :D

Kosa
7. 10. 2005, 14:45
Jasna podpora. Jako by tam uz Blacky byl. :wink:

Efka
11. 10. 2005, 21:58
vsem co netusi, doporucuji poslechnout album phi-life cypher - Millenium Metaphors :party: :wink: :evil: :!: 8) :D
A odkaz na n?jakou ukázku by nebyl? :wink:

Čvanda
12. 10. 2005, 15:43
efka vice informací www.metancity.com

mtz
12. 10. 2005, 16:53
A odkaz na n?jakou ukázku by nebyl? :wink:
tady se da stahnout celkem novy videoklip http://www.bbarak.cz/articles.php?cid=17&id=1453

Efka
12. 10. 2005, 22:06
Díky kluci,stahuju.. 8)

shede
13. 10. 2005, 14:49
phi life cypher muzu jen a jen doporucit..sice hh moc neholduju ale slysel jsem je v praze na cosmic city myslim v 2001..do dvanacti tam byl hop a od dvanacti dnb..sem si rikal na hop seru prijdu az na dramy, ale nakonec mi to nedalo a sel sem driv a fakt to byla pecka

taky sem je slysel na cosmic city a DOST prijemne me prekvapili, fakt zazitek :bigup:

Kosa
14. 10. 2005, 11:21
Libi se mi jak jsou tyhle akce dotovane Titty Twisterem apod. Vim ze to nejsou zavratne castky ale sponzori se hodi. V nejhorsim se jedna o nejake losovacky hader atd. Stoji to za to.

Filu
15. 10. 2005, 10:46
Libi se mi jak jsou tyhle akce dotovane Titty Twisterem apod. Vim ze to nejsou zavratne castky ale sponzori se hodi. V nejhorsim se jedna o nejake losovacky hader atd. Stoji to za to.

treba by nebylo od veci domluvit se s nima na sponzorovani GH ....boj za lepsi zvuk :lol:

Kosa
15. 10. 2005, 12:05

treba by nebylo od veci domluvit se s nima na sponzorovani GH ....boj za lepsi zvuk :lol:Jn. Skoda ze nikoho z nich neznam. Jinak ale. V Olomouci se otevira novy klub (Loop) a jsou tam pravidelne dnb uterky tak se muzeme tesit na plesky apodobne zvrhlosti. Pristi utery vystoupi Wenia a dalsi uchylaci z Olmu. Tesim se.

Filu
15. 10. 2005, 12:07
tak neni potreba znat. staci se zajit zeptat a uvidis 8)

matvjej
21. 10. 2005, 1:18
tak neni potreba znat. staci se zajit zeptat a uvidis 8)
absolutni souhlas.
z vlastni zkusenosti.
vsechno co potrebujes mit pro usporadani cehokoli - dostatek nadseni (energie) a dostatek casu. vse ostatni je vysledek techto dvou veci a dostavi se nasledne.

fakt.
vic nepotrebujes.

a se sponzorama je to dost podobne.
musis prijit a zeptat se. a pokud mozno ve vhodnou chvili - teda pred tim, nez vsechny penizue rozdeli. radim cim driv tim lip :)))

Pepe
29. 10. 2005, 13:16
hip hop tady ješt? nemá vybudovanou kulturní scénu,v?era jsem se o tom bohužel p?esv?d?il :?

Filu
29. 10. 2005, 13:53
netusim, co by lidi chteli vic.....chapu, ze deti museli jet po kontrafakt domu, ale ti co tam byli a jen sedeli, no nevim :oops: :roll:

Kosa
29. 10. 2005, 17:10
netusim, co by lidi chteli vic.....chapu, ze deti museli jet po kontrafakt domu, ale ti co tam byli a jen sedeli, no nevim :oops: :roll:Asi tak. Prisel jsem v pulce Kontrafaktu a sal pomerne zaplneny. Na Phi Life uz ale nikdo. Jen par lidi pred podiem a jinak vsichni rozptyleni po okolnich lavickach. Nechapu. Stalo to za to. Proste podel.

mtz
31. 10. 2005, 15:38
jn a pritom byli drsni vsichni krome regime,nevim ti me nijak nedostali,jinak respekt yeden a 1,velky pokrok myslim...chce to ven s LP!!!