Vsázejí se dva chlápci. Jeden říká:"Vsaď se o 500, že se kousnu do oka". Vytáhne protézu a kousne se do oka. Za chvíli říká: "Vsaď se o 1000, že se kousnu svou bezzubou dásní do oka". Vytáhne umělé oko a kousne do něho. Do třetice říká: "Vsaď se o 2000, že když sním tady to jablko, tak mi do půl hodiny z prdele vyroste jabloň". Sní jablko a stáhne kalhoty. Po půlhodině se nic neděje, tak mu s úsměvem říká: " Vyhráls" a dává mu 2000. Tomu druhému to nedá a ptá se: "Proč ten úsměv". První mu odpoví: "Vidíš toho týpka, já jsem se s ním vsadil o 10000, že se mi budeš půl hodiny čumět do prdele."
CORT Z42 GUITAR
Vsázejí se dva chlápci. Jeden říká:"Vsaď se o 500, že se kousnu do oka". Vytáhne protézu a kousne se do oka. Za chvíli říká: "Vsaď se o 1000, že se kousnu svou bezzubou dásní do oka". Vytáhne umělé oko a kousne do něho. Do třetice říká: "Vsaď se o 2000, že když sním tady to jablko, tak mi do půl hodiny z prdele vyroste jabloň". Sní jablko a stáhne kalhoty. Po půlhodině se nic neděje, tak mu s úsměvem říká: " Vyhráls" a dává mu 2000. Tomu druhému to nedá a ptá se: "Proč ten úsměv". První mu odpoví: "Vidíš toho týpka, já jsem se s ním vsadil o 10000, že se mi budeš půl hodiny čumět do prdele."
Opitý muž dôjde domov - žena na neho kričí: Ty ožran,zase si všetko prepil? -Muž pozerá na ňu však som ti doniesol slona. Vyvrátil vrecká tak toto sú uši a chobot si vytiahni.
Príde babka do spovednice a hovorí:
"Do piči, tu je ale tma..."
Farár sa ozve: "Babka, ako to rozprávate?"
"Jaj, ty kokot, ale som sa ľakla!"
Dvaja muži sa rozprávajú, ktorý čo kúpil žene na Vianoce.
Prvý vraví: "Ja som žene kúpil prsteň a auto. Keď jej bude prsten malý, tak si ho
môže ísť dať vymeniť na aute."
Druhý vraví: "Ja som jej kúpil papuče a vibrátor - keď jej budú malé, nech sa pojebe."
Chlap vyjde z krčmy a začne štať. Okoloidúca pani sa pohoršuje:
- To je ale hrubosť!
Opitý muž sa na ňu otočí:
- A čo tá dĺžka?
"To já si ho nechám vytetovat na bříško a až budu v jináči, tak poroste s mým miminkem" říká Mařenka.
Nakonec se přihlásí Pepíček:" To já si ho nechám vytetovat na šulina.Buď půjde do piči, do prdele, nebo bude viset!!"
Ptá se paní učitelka v první třídě ZŠ, jak mají děti rády pana Petra Nečase.
Přihlásí se Anička "Sím Sím, já ho mám tak ráda, že si ho nechám vytetovat na prsíčko a jak mi porostou prsa, tak se bude Nečas zvětšovat.
"To já si ho nechám vytetovat na bříško a až budu v jináči, tak poroste s mým miminkem" říká Mařenka.
Nakonec se přihlásí Pepíček:" To já si ho nechám vytetovat na šulina.Buď půjde do piči, do prdele, nebo bude viset!!"
proc mam pocit, ze tohle uz kolovalo x let zpet s Paroubkem/Topolankem a kdovi kym jeste?
Ekonomika:
Na severní moravě prudce klesá spotřeba tvrdého alkoholu. Podle vyjádření prodejců jsou spotřebitelé pitím alkoholu již otráveni a nebaví je pít od nevidím do nevidím.
Krimi:
Peníze vybrané v charitativní sbírce na pomoc lidem zasaženým otravou byly zpronevěřeny. Podle výpovědi samotných postižených z nich neviděli ani korunu.
Sport:
Hokejový klub HC Havířov dostane kvůli současné krizové situaci posily. K týmu se přidá brankář Tomáš Vokoun a útočník Petr Koukal. Klub také dostane státní dotaci, jak přislíbil poslanec za ODS Jan Vidím.
Počasí:
Aktuální stav: Na severní Moravě mínus pět, na území celé ČR mínus osm.
Předpověď na noc a zítra: Mínus devět až mínus patnáct.
Z důvodu zabránění paniky mezi zákazníky byla s okamžitou platností Metaxa přejmenována na Etaxu.